Hotell i Dubai

Se på kartan
 • Arabian Courtyard Hotel And Spa
  Från275krPer natt

  Arabian Courtyard Hotel And Spastars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai museum, al fahidi street - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3035 recensioner från resenärerBaserat på 3035 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell har ett perfekt läge i Dubai. Hotellet ligger mittemot museet och en kort promenad från flera historiska och kulturella sevärdheter samt shopping, som Heritage Village, historiska Bastakiya, Dubaiviken, basaren Meena, textilmarknaden, butiker som säljer elektronik samt computer street. De bekväma boendealternativen erbjuder charmig design och välkomnar besökarna med gästvänlighet och fantastisk service. På hotellet finns ett brett urval av måltidsalternativ, inklusive en engelsk pub med inredning som påminner om 1800-talets London och en kinesisk restaurang som serverar ett urval av specialiteter från Szechuan och Kanton. I spaområdet kan du koppa av efter en hektisk dag med shopping, och affärsresenärer kan använda mötesfaciliteterna.

  Se mer
 • Maisan Hotel
  Från297krPer natt

  Maisan Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin zayed road, dubai investment p - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Totalt 253 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Maisan Hotel. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Maisan Hotel tillhandahåller parkering och garage. Maisan Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Maisan Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Omega Hotel Dubai
  Från363krPer natt

  Omega Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al mankhool road, burdubai - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta boende ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Omega Hotel Dubai har totalt 238 rum. Omega Hotel Dubai totalrenoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Omega Hotel Dubai tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Omega Hotel Dubai är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell har parkering och garage. Omega Hotel Dubai erbjuder transfer till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights
  Från430krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 687 recensioner från resenärerBaserat på 687 recensioner från resenärer

  Njut av Dubais prakt och boka en av våra eleganta 607 hotellägenheter i en imponerande 41-våningsbyggnad med utsikt över staden och stadssilhuetten. Temarestauranger och omfattande rekreationsinrättningar, bl.a. en utomhuspool och squashbanor, kompletterar din upplevelse på Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights. Observera att hotellets huvudentré, lobby, reception och lounge för närvarande renoveras och att receptionen tillfälligt är flyttad.

  Se mer
 • LEVA Hotel Mazaya Center Mall
  Från489krPer natt

  LEVA Hotel Mazaya Center Mallstars

  Dubai, Dubai , Mazaya center mall, sheikh zayed rd, - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Dubai. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 178 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på LEVA Hotel Mazaya Center Mall. LEVA Hotel Mazaya Center Mall byggdes 2018. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på LEVA Hotel Mazaya Center Mall är handikappanpassadeDetta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkering och garage finns att tillgå. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta LEVA Hotel Mazaya Center Mall har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På LEVA Hotel Mazaya Center Mall kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Premier Deira
  Från332krPer natt

  Best Western Premier Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 700 recensioner från resenärerBaserat på 700 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. För våra besökare är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 8. 6 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 7. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 250 ombonade rum. Detta hotell snyggades upp 2010. Best Western Premier Deira har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Best Western Premier Deira några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på Best Western Premier Deira. Best Western Premier Deira tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Raffles Dubai
  Från1.445krPer natt

  Raffles Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh rashid road, wafi, po box 121800 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4540 recensioner från resenärerBaserat på 4540 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Raffles Dubai har totalt 252 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Raffles Dubai tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Raffles Dubai är handikappanpassadeDetta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Gästerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Raffles Dubai är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Raffles Dubai har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dubai International Terminal Hotel
  Från1.909krPer natt

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7413 recensioner från resenärerBaserat på 7413 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Dubai. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 530. Denna anläggning renoverades 2014. Dubai International Terminal Hotel har wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Dubai International Terminal Hotel babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 9 rum är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atana Hotel
  Från556krPer natt

  Atana Hotelstars

  Dubai, Dubai , Barsha heights, hessa street, al thanyah 1 - - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2094 recensioner från resenärerBaserat på 2094 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Det främsta nöjesområdet ligger 9. 3 kilometer från detta hotell. Från den här anläggningen är det 9. 3 kilometer till backarna. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 8 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 34. 7 kilometer till flygplatsen. 828 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell byggdes 2015. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Atana Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Atana Hotel är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Atana Hotel. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. På Atana Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dusit Thani Dubai
  Från932krPer natt

  Dusit Thani Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, 133 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2964 recensioner från resenärerBaserat på 2964 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 9. 6 kilometer till flygplatsen. Totalt 321 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende genomgick en renovering 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla badrum på Dusit Thani Dubai är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla som valt detta boende kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  382  Hotell - Dubai
Sida  1  av  39
 

De populäraste hotellen - Dubai

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner