Hotell i Dubai

Se på kartan
 • DusitD2 Kenz Hotel
  Från774krPer natt

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 716 recensioner från resenärerBaserat på 716 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dubai. Från detta boende är det 8. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 8 kilometer från den här egendomen. Från den här egendomen är det 7. 4 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 7. 6 kilometer från detta boende. Våra kunder har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 236 rum. Det här hotellet byggdes 2016. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på DusitD2 Kenz Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Dessutom har DusitD2 Kenz Hotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maisan Hotel
  Från398krPer natt

  Maisan Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin zayed road, dubai investment p - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Dubai. Det totala antalet rum på Maisan Hotel är 253. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Maisan Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Små husdjur är tillåtna på Maisan Hotel. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Emirates Stars Hotel
  Från1.037krPer natt

  Emirates Stars Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al qusais, al nahda 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Dubai. Emirates Stars Hotel har totalt 156 rum. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är ett handikappanpassat hotell vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Emirates Stars Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Emirates Stars Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende har affärsfaciliteter. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • LEVA Hotel Apartments Mazaya Center Mall
  Från856krPer natt

  LEVA Hotel Apartments Mazaya Center Mallstars

  Dubai, Dubai , Mazaya center mall, sheikh zayed rd, - Karta
   

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Dubai. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende innefattar 178 trivsamma rum. LEVA Hotel Apartments Mazaya Center Mall byggdes 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på LEVA Hotel Apartments Mazaya Center Mall bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på sätt och vis. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights
  Från946krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 631 recensioner från resenärerBaserat på 631 recensioner från resenärer

  Njut av Dubais prakt och boka en av våra eleganta 607 hotellägenheter i en imponerande 41-våningsbyggnad med utsikt över staden och stadssilhuetten. Temarestauranger och omfattande rekreationsinrättningar, bl.a. en utomhuspool och squashbanor, kompletterar din upplevelse på Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights. Observera att hotellets huvudentré, lobby, reception och lounge för närvarande renoveras och att receptionen tillfälligt är flyttad.

  Se mer
 • Marina View Hotel Apartments
  Från1.029krPer natt

  Marina View Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , al marsa street, s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1115 recensioner från resenärerBaserat på 1115 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta charmiga hotell ett optimalt val för homosexuella. Det totala antalet rum är 224. Detta boendes byggår är 2011. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Marina View Hotel Apartments tillhandahåller parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Kempinski Mall of the Emirates
  Från2.297krPer natt

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2263 recensioner från resenärerBaserat på 2263 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Dubai. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 100 meter till backarna. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 3. 5 kilometer från detta boende. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 24. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 393 rum. Anläggningen totalrenoverades 2016. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Kempinski Mall of the Emirates kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tryp By Wyndham Dubai
  Från762krPer natt

  Tryp By Wyndham Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al saef street, barsha heights dubai 1 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1557 recensioner från resenärerBaserat på 1557 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dubai. Från den här egendomen som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. 650 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotells byggår är 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Tryp By Wyndham Dubai är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Damac Maison Royale The Distinction
  Från1.499krPer natt

  Damac Maison Royale The Distinctionstars

  Dubai, Dubai , Opposite south ridge tower 6 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 71 recensioner från resenärerBaserat på 71 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. För våra besökare är det 3. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från den här anläggningen. Från det här boendet är det 16. 2 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra gäster har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 17. 1 kilometer till hamnen. Detta hotell har 305 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dorus Hotel
  Från557krPer natt

  Dorus Hotelstars

  Dubai, Dubai , Umer bin khatt ab road deira dubai - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Från denna egendom som är belägen 250 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 100 meter från detta hotell. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Dorus Hotel är 80. Dorus Hotel genomgick en totalrenovering 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dorus Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dorus Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  330  Hotell - Dubai
Sida  1  av  33
 

De populäraste hotellen - Dubai

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner