Hotell i Jebel Ali

Se på kartan
 • JA Beach Hotel
  Från1.981krPer natt

  JA Beach Hotelstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali, po box 9255 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4326 recensioner från resenärerBaserat på 4326 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Jebel Ali, är ett bra alternativ för familjer. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 18. 5 kilometer till flygplatsen. 231 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2000. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder JA Beach Hotel babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JA Palm Tree Court
  Från1.684krPer natt

  JA Palm Tree Courtstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali,p.o.box 9255 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4105 recensioner från resenärerBaserat på 4105 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Jebel Ali, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 450 meter från detta hotell. Våra besökare har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på JA Palm Tree Court. Anläggningen byggdes 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på JA Palm Tree Court. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. JA Palm Tree Court som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai
  Från977krPer natt

  Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel DubaistarsGreenProgram Icon

  Jebel Ali, Dubai , Adjacent to ibn battuta shopping mall na - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7493 recensioner från resenärerBaserat på 7493 recensioner från resenärer

  Location is an important consideration for any traveller and the hotel is conveniently situated next to Ibn Battuta Mall, offering excellent shopping and entertainment options, such as Dubai's only IMAX Cineplex and the Sky Dubai hot-air balloon. The hotel is also close to the Dubai Metro, nightlife of Dubai Marina and the beaches of The Palm Jumeirah.

  Se mer
 • Lapita,Dubai Parks & Resorts,Autograph Collection
  Från751krPer natt

  Lapita,Dubai Parks & Resorts,Autograph Collectionstars

  Jebel Ali, Dubai , Dubai parks & resorts, sheikh zayed road s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 846 recensioner från resenärerBaserat på 846 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Jebel Ali är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Denna anläggning har totalt 504 ombonade rum. Det här boendet byggdes 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Lapita, Dubai Parks & Resorts, Autograph Collection som har några handikappanpassade rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Lapita, Dubai Parks & Resorts, Autograph Collection som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aloft Palm Jumeirah
  Från953krPer natt

  Aloft Palm Jumeirahstars

  Jebel Ali, Dubai , East crescent, the palm jumeirah - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 288 recensioner från resenärerBaserat på 288 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Jebel Ali. Detta hotell kan erbjuda totalt 206 rum. Detta boendes byggår är 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Aloft Palm Jumeirah förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Aloft Palm Jumeirah är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Jebel Ali

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här