Hotell i Jebel Ali

Se på kartan
 • JA Beach Hotel
  Från1.612krPer natt

  JA Beach Hotelstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali, po box 9255 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4211 recensioner från resenärerBaserat på 4211 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Jebel Ali, är ett bra alternativ för familjer. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 18. 5 kilometer till flygplatsen. 231 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2000. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder JA Beach Hotel babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JA Palm Tree Court
  Från2.383krPer natt

  JA Palm Tree Courtstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali,p.o.box 9255 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3959 recensioner från resenärerBaserat på 3959 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Jebel Ali, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 450 meter från detta hotell. Våra besökare har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på JA Palm Tree Court. Anläggningen byggdes 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på JA Palm Tree Court. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. JA Palm Tree Court som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai
  Från1.801krPer natt

  Mövenpick Ibn Battuta Gate Hotel DubaistarsGreenProgram Icon

  Jebel Ali, Dubai , Adjacent to ibn battuta shopping mall na - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7361 recensioner från resenärerBaserat på 7361 recensioner från resenärer

  Location is an important consideration for any traveller and the hotel is conveniently situated next to Ibn Battuta Mall, offering excellent shopping and entertainment options, such as Dubai's only IMAX Cineplex and the Sky Dubai hot-air balloon. The hotel is also close to the Dubai Metro, nightlife of Dubai Marina and the beaches of The Palm Jumeirah.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Jebel Ali

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här