Hotell i Jumeirah

Se på kartan
 • Grand Plaza Mövenpick Media City
  Från1.058krPer natt

  Grand Plaza Mövenpick Media Citystars

  Jumeirah, Dubai , Sheikh zayed road,dubai media city - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell ligger i Jumeirah. Detta boende har totalt 235 ombonade rum. Både fast och trådlöst internet finns på Grand Plaza Mövenpick Media City. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citymax Hotel Al Barsha
  Från390krPer natt

  Citymax Hotel Al Barshastars

  Jumeirah, Dubai , Al barsha in front of mall of the emirates - Karta
   

  Detta bekväma hotell beläget i Jumeirah. Detta boende innefattar 120 trivsamma rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Citymax Hotel Al Barsha. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vida Emirates Hills
  Från809krPer natt

  Vida Emirates Hillsstars

  Jumeirah, Dubai , Emirates hills 160 - Karta
   

  Detta bekväma hotell ligger i Jumeirah. 160 välkomnande rum finns på anläggningen. Vida Emirates Hills är från år 2019. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmen på Vida Emirates Hills är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna.

  Se mer
 • Millennium Place Dubai Marina
  Från534krPer natt

  Millennium Place Dubai Marinastars

  Jumeirah, Dubai , Dubai marina al marsa street 453 - Karta
   

  Detta gulliga hotell som återfinns i Jumeirah, är endast för vuxna. 453 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 2018. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Millennium Place Dubai Marina som har några handikappanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Millennium Place Dubai Marina. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paramount Hotel Dubai
  Från783krPer natt

  Paramount Hotel Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Damac towers business bay - Karta
   

  Detta enastående hotell finns i Jumeirah. Det totala antalet rum är 490. Paramount Hotel Dubai har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Dessutom erbjuder Paramount Hotel Dubai babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Paramount Hotel Dubai är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende har parkering och garage.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Jumeirah

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här