Hotell i Jumeirah

Se på kartan
 • Tulip Al Barsha Hotel Apartment
  Från939krPer natt
   

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Jumeirah. Våra besökare har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 90 rum. Boendet byggdes år 2018. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tulip Al Barsha Hotel Apartment tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Tulip Al Barsha Hotel Apartment är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna.

  Se mer
 • Five Jumeirah Village
  Från2.302krPer natt

  Five Jumeirah Villagestars

  Jumeirah, Dubai , District 14 street 1 - Karta
   

  Detta enastående hotell återfinns i Jumeirah. Totalt 400 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Five Jumeirah Village. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. De gemensamma utrymmen på Five Jumeirah Village är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Five Jumeirah Village. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Five Jumeirah Village. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai/Jumeirah
  Från896krPer natt

  Hyatt Place Dubai/Jumeirahstars

  Jumeirah, Dubai , Al mina road 56 - Karta
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Jumeirah. Det totala antalet rum på Hyatt Place Dubai/Jumeirah är 300. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Hyatt Place Dubai/Jumeirah håller öppet dygnet runt. Hyatt Place Dubai/Jumeirah tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Taj Jumeirah Lakes Towers, Dubai
  Från1.167krPer natt

  Taj Jumeirah Lakes Towers, Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Dmcc plot no 2 27 al thanyah jumeirah lakes towers - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell finns i Jumeirah. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 220 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Taj Jumeirah Lakes Towers, Dubai är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Taj Jumeirah Lakes Towers, Dubai är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Taj Jumeirah Lakes Towers, Dubai.

  Se mer
 • LA VIE GARDENS HOTEL APARTMENTS
  Från795krPer natt

  LA VIE GARDENS HOTEL APARTMENTSstars

  Jumeirah, Dubai , Al sufouh gardens, media city 826 - Karta
   

  Detta gulliga hotell återfinns i Jumeirah. 253 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. LA VIE GARDENS HOTEL APARTMENTS tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på LA VIE GARDENS HOTEL APARTMENTS som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Jumeirah

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här