4-stjärniga hotell i Dubai

Se på kartan
4-stjärniga hotell i Dubai

4-stjärniga hotell i DubaiFrån  187kr

4-stjärniga hotell Recommenderade i Dubai

 • DusitD2 Kenz Hotel
  Från355krPer natt

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 862 recensioner från resenärerBaserat på 862 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Dubai. Från denna egendom är det 8. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 8 kilometer från den här anläggningen. Från det här boendet är det 7. 4 kilometer till backarna. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 7. 6 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 236 ombonade rum. Denna anläggning grundades år 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. DusitD2 Kenz Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på DusitD2 Kenz Hotel. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Signature 1 Hotel Barsha Heights
  Från279krPer natt

  Signature 1 Hotel Barsha Heightsstars

  Dubai, Dubai , Al thanayah 1 s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 224 recensioner från resenärerBaserat på 224 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Dubai. Från detta boende som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 2 kilometer från detta boende. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 306 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen byggdes 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Signature 1 Hotel Barsha Heights har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 5 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Signature 1 Hotel Barsha Heights. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Signature 1 Hotel Barsha Heights erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BWP Hotel Deira
  Från261krPer natt

  BWP Hotel Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 7. 5 kilometer till flygplatsen. 250 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2010. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har BWP Hotel Deira några rullstolsanpassade rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på BWP Hotel Deira. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på BWP Hotel Deira som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har affärsfaciliteter. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. BWP Hotel Deira kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atana Hotel
  Från561krPer natt

  Atana Hotelstars

  Dubai, Dubai , Barsha heights, hessa street, al thanyah 1 - - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2185 recensioner från resenärerBaserat på 2185 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från denna egendom är det 9. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Från den här egendomen är det 9. 3 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 8. 8 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 34. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Atana Hotel är 828. Anläggningen byggdes 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Atana Hotel håller öppet dygnet runt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmen på Atana Hotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta Atana Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Omega Hotel Dubai
  Från311krPer natt

  Omega Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al mankhool road, burdubai - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Dubai. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 238 ombonade rum. Omega Hotel Dubai genomgick en renovering 2017. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla badrum på Omega Hotel Dubai är handikappanpassadeDetta boende tillåter inte husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  Från492krPer natt

  Hyatt Place Dubai/Al Riggastars

  Dubai, Dubai , Al rigga road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 350 meter från denna anläggning. Från det här hotellet är det 7. 0 kilometer till backarna. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Hyatt Place Dubai/Al Rigga är 210. Boendet byggdes år 2014. Alla gästerna på Hyatt Place Dubai/Al Rigga kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar.

  Se mer
 • Grandeur
  Från274krPer natt

  Grandeurstars

  Dubai, Dubai , Pobox 282429,al barsha first,behind mall emirates - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 486 recensioner från resenärerBaserat på 486 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från denna egendom som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Från detta hotell är det 1000 meter till backarna. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 5 kilometer. Denna egendom ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. De 125 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Grandeur byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell.

  Se mer
 • Landmark Summit
  Från293krPer natt

  Landmark Summitstars

  Dubai, Dubai , 34 b street 41 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 5 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 5 meter till hamnen. 114 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Landmark Summit tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Landmark Summit tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Landmark Summit är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  Från448krPer natt

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 601 recensioner från resenärerBaserat på 601 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Deira, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från den här egendomen. Från det här hotellet är det 22. 0 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta boende ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 125. Detta hotell grundades år 2015. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dorus Hotel
  Från206krPer natt

  Dorus Hotelstars

  Dubai, Dubai , Umer bin khatt ab road deira dubai - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 101 recensioner från resenärerBaserat på 101 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder hittar närmaste golfbana 100 meter från detta boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet totalrenoverades 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Dorus Hotel. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Dorus Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  146  Hotell - Dubai
Sida  1  av  15
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här