All inclusive-hotell i Dubai

Se på kartan
All inclusive-hotell i Dubai

All inclusive-hotell i DubaiFrån  211kr

All inclusive-hotell Recommenderade i Dubai

 • Dubai International Terminal Hotel
  Från1.940krPer natt

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7430 recensioner från resenärerBaserat på 7430 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Dubai. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 530. Denna anläggning renoverades 2014. Dubai International Terminal Hotel har wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Dubai International Terminal Hotel babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 9 rum är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Regency Dubai Creek Heights
  Från739krPer natt

  Hyatt Regency Dubai Creek Heightsstars

  Deira, Dubai , 20th street oud metha road, p.o.box: 5668 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta enastående hotell är beläget i Deira. 461 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2015. Hyatt Regency Dubai Creek Heights är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Hyatt Regency Dubai Creek Heights förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  Från468krPer natt

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 566 recensioner från resenärerBaserat på 566 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Deira, är ett bra alternativ för familjer. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från den här anläggningen. Från den här anläggningen är det 22. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 125 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hyatt Place Dubai Baniyas Square. Denna anläggning byggdes 2015. Både fast och trådlöst internet finns på Hyatt Place Dubai Baniyas Square. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel
  Från812krPer natt

  The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitelstars

  Jumeirah, Dubai , East crescent.the palm jumeirah sn - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel ligger vid stranden på Palm Jumeirahs östra halva och är det första holistiska hälsohotellet i Mellanöstern. Två av Dubais större flygplatser ligger bara 30 minuter bort. Vi erbjuder 255 rum och sviter, en Executive Lounge, flera restauranger och det första Rayya-hälsocentret som erbjuder ett heltäckande utbud av behandlingar. Här får du en förtrollande upplevelse och minnen för livet.

  Se mer
 • Al Manar Grand Hotel Apartment
  Från426krPer natt

  Al Manar Grand Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Kuwait street bur dubai - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Dubai. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5 meter från detta boende. Från den här anläggningen är det 18. 6 kilometer till backarna. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 8 meter till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 2 meter till hamnen. Boendet har totalt 173 rum. Detta boende snyggades upp 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Al Manar Grand Hotel Apartment är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Al Manar Grand Hotel Apartment kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JA Beach Hotel
  Från1.981krPer natt

  JA Beach Hotelstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali, po box 9255 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4326 recensioner från resenärerBaserat på 4326 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Jebel Ali, är ett bra alternativ för familjer. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 18. 5 kilometer till flygplatsen. 231 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2000. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder JA Beach Hotel babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palace Downtown Dubai
  Från2.155krPer natt

  Palace Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin rashid boulevard s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3830 recensioner från resenärerBaserat på 3830 recensioner från resenärer

  The hotel is conveniently located in the vicinity of Dubai World Trade Center. The hotel shares close proximity to a number of business institutions, shopping malls and tourist attractions. It is around 20 KM from Dubai Museum. Besides, Dubai International Airport is also easily accessible from it.The hotel has given proper accent in the design and decoration of each guestroom. Every room reflects a mesmerizing Middle Eastern theme. At the same time, all these rooms also host necessary cutting-edge amenities, which assure modern comfort and conveniences.

  Se mer
 • Auris Inn Al Muhanna Hotel
  Från396krPer natt

  Auris Inn Al Muhanna Hotelstars

  Dubai, Dubai , Tecom, barsha heights - Karta
   

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Dubai. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 25. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 145. Auris Inn Al Muhanna Hotel är från år 2015. Både fast och trådlöst internet finns på Auris Inn Al Muhanna Hotel. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Auris Inn Al Muhanna Hotel. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De som bor på denna anläggning kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Auris Inn Al Muhanna Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Deira
  Från442krPer natt

  Crowne Plaza Deirastars

  Dubai, Dubai , Salahuddin rd deira - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1110 recensioner från resenärerBaserat på 1110 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Dubai. Från det här hotellet är det 10. 0 kilometer till backarna. Denna anläggning ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 300 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Crowne Plaza Deira bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Crowne Plaza Deira. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Crowne Plaza Deira. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Crowne Plaza Deira erbjuder. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Fairmont The Palm
  Från1.613krPer natt

  Fairmont The Palmstars

  Dubai, Dubai , Palm jumeirah - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6067 recensioner från resenärerBaserat på 6067 recensioner från resenärer

  Denna exklusiva resort ligger på Dubais mest eftertraktade ögrupp, Palm Jumeirah. Detta lyxiga komplex vid stranden har enastående utsikt över Persiska viken och Dubai Marinas glittrande skyline. Stadens största attraktioner och flygplatser ligger inom nära räckhåll, vilket gör att resorten passar utmärkt för både fritids- och affärsresenärer. De smakfullt inredda rummen kommer inte att lämna gästerna oberörda, eftersom de har modern elegans och ultimat komfort. De som önskar mer avskildhet kanske föredrar de fint inredda bostäderna med högklassig standard. Spaavdelningen speglar perfekt charmen i omgivningen, medan de olika matställena kan tillfredsställa till och med de mest kräsna smaklökarna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Dubai
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här