Charmiga hotell i Dubai

Se på kartan
Charmiga hotell i Dubai

Charmiga hotell i DubaiFrån  187kr

Charmiga hotell Recommenderade i Dubai

 • Signature 1 Hotel Barsha Heights
  Från279krPer natt

  Signature 1 Hotel Barsha Heightsstars

  Dubai, Dubai , Al thanayah 1 s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 224 recensioner från resenärerBaserat på 224 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Dubai. Från detta boende som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 2 kilometer från detta boende. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 306 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen byggdes 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Signature 1 Hotel Barsha Heights har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 5 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Signature 1 Hotel Barsha Heights. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Signature 1 Hotel Barsha Heights erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Caesars Resort Bluewaters Dubai
  Från1.647krPer natt

  Caesars Resort Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Jumeirah. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från den här anläggningen. Detta hotell ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Våra gäster har 21. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 301 ombonade rum. Caesars Resort Bluewaters Dubai byggdes 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena på Caesars Resort Bluewaters Dubai är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Caesars Resort Bluewaters Dubai tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på Caesars Resort Bluewaters Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Caesars Resort Bluewaters Dubai som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • BWP Hotel Deira
  Från261krPer natt

  BWP Hotel Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 7. 5 kilometer till flygplatsen. 250 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2010. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har BWP Hotel Deira några rullstolsanpassade rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på BWP Hotel Deira. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på BWP Hotel Deira som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har affärsfaciliteter. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. BWP Hotel Deira kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mövenpick Hotel Jumeirah Beach
  Från784krPer natt

  Mövenpick Hotel Jumeirah Beachstars

  Jumeirah, Dubai , Jumeirah beach residence, p.o. box 282825 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4113 recensioner från resenärerBaserat på 4113 recensioner från resenärer

  Detta strandhotell ligger i hjärtat av en av de nyaste och mest livliga stadsdelar, Jumeirah Beach Residence, nära Persiska viken och också i närheten av stora shopping- och affärsdistrikt. Gästerna bor bara 30 minuters bilresa från flygplatsen, vilket passar perfekt för affärsresenärer. Alla de bekväma rummen har en balkong och en underbar utsikt över den livliga stranden. Affärsresenärer har tillgång till konferensfaciliteter med multifunktionella mötesrum med högkvalitativ teknologi och höghastighetsinternet. Och efter en dag med arbete finns det ingenting bättre än att skämma bort sig själv med spabehandlingar eller en läcker middag på en av boendets restauranger.

  Se mer
 • The Oberoi Hotel Dubai
  Från1.168krPer natt

  The Oberoi Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , The oberoi business bay p.o. box 71847 dubai, uae - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 3. 0 kilometer. Våra kunder har 16. 2 kilometer till flygplatsen. The Oberoi Hotel Dubai har totalt 252 rum. Denna anläggning byggdes 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på The Oberoi Hotel Dubai. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. På The Oberoi Hotel Dubai kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Delmon Palace
  Från191krPer natt

  Delmon Palacestars

  Dubai, Dubai , A street,al rigga rd 42 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Dubai. 125 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Delmon Palace erbjuder. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  Från492krPer natt

  Hyatt Place Dubai/Al Riggastars

  Dubai, Dubai , Al rigga road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 350 meter från denna anläggning. Från det här hotellet är det 7. 0 kilometer till backarna. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Hyatt Place Dubai/Al Rigga är 210. Boendet byggdes år 2014. Alla gästerna på Hyatt Place Dubai/Al Rigga kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar.

  Se mer
 • Landmark Summit
  Från293krPer natt

  Landmark Summitstars

  Dubai, Dubai , 34 b street 41 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 5 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 5 meter till hamnen. 114 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Landmark Summit tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Landmark Summit tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Landmark Summit är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Emirates Grand Hotel Apartments
  Från414krPer natt

  Emirates Grand Hotel Apartmentsstars

  Jumeirah, Dubai , Sheikh zayed road, near financial metro station 00 - Karta
  1,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta enkla hotell finns i Jumeirah. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra kunder har 9. 3 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 346 rum. Emirates Grand Hotel Apartments har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Emirates Grand Hotel Apartments. Gästerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Signature Hotel Apartment & Spa Marina (Ex Lotus)
  Från475krPer natt

  Signature Hotel Apartment & Spa Marina (Ex Lotus)stars

  Dubai, Dubai , Po box 376332,marina waterfront,near dubai marina - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 95 rum. Det här hotellet byggdes 2009. Signature Hotel Apartment & Spa Marina (Ex Lotus) har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Signature Hotel Apartment & Spa Marina (Ex Lotus) tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Signature Hotel Apartment & Spa Marina (Ex Lotus) är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Signature Hotel Apartment & Spa Marina (Ex Lotus) har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  88  Hotell - Dubai
Sida  1  av  9
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här