Famlijehotell i Dubai

Se på kartan
Famlijehotell i Dubai

Famlijehotell i DubaiFrån  341kr

Famlijehotell Recommenderade i Dubai

 • JA Ocean View Hotel
  Från2.332krPer natt

  JA Ocean View Hotelstars

  Jumeirah, Dubai , Al sufouh road, dubai marina, jbr the walk - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6277 recensioner från resenärerBaserat på 6277 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger 10 minuters promenad från The Walk vid Dubais marina. Det är Dubais enda utomhusshoppingstråk vid havet med 1,7 km av restauranger och försäljningsställen. Hotellet erbjuder fantastisk utsikt över Persiska viken. Rummen på hotellet är utspridda på 25 våningar, och har havsutsikt från alla balkonger. Rummen är bekvämt utrustade med moderna faciliteter, och gästerna kommer också att hitta fina faciliteter i övriga hotellet. Sex restauranger och barer erbjuder många möjligheter till mat och dryck under dygnets alla 24 timmar. Gästerna njuta av upphöjd havsutsikt från utomhuspoolen, och till stranden är det bara 50 meter.

  Se mer
 • Caesars Palace Bluewaters Dubai
  Från3.752krPer natt

  Caesars Palace Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island d94 - Karta
   

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Jumeirah. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna egendom är det 1000 meter till närmaste strand. Våra kunder har 39. 5 kilometer till flygplatsen. Caesars Palace Bluewaters Dubai har totalt 194 rum. Denna anläggning grundades år 2018. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Caesars Palace Bluewaters Dubai tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på Caesars Palace Bluewaters Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Caesars Resort Bluewaters Dubai
  Från2.216krPer natt

  Caesars Resort Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island - Karta
   

  Detta enastående hotell ligger i Jumeirah. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Våra kunder har 39. 5 kilometer till flygplatsen. De 301 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Caesars Resort Bluewaters Dubai byggdes 2018. Caesars Resort Bluewaters Dubai har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Caesars Resort Bluewaters Dubai erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Caesars Resort Bluewaters Dubai. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Caesars Resort Bluewaters Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nikki Beach Resort & Spa Dubai
  Från4.781krPer natt

  Nikki Beach Resort & Spa Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Pearl jumeira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 828 recensioner från resenärerBaserat på 828 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Jumeirah är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 9 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från den här egendomen är det 23. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har ett strandnära läge. För våra resenärer är det bara 14 meter till flygplatsen. Boendet har totalt 132 rum. Denna anläggning byggdes 2016. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Nikki Beach Resort & Spa Dubai har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Dubai Al Habtoor City
  Från1.808krPer natt

  Hilton Dubai Al Habtoor Citystars

  Jumeirah, Dubai , Al habtoor city, sheikh zayed road n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Jumeirah. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra resenärer har 12. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 1004 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 2016. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hilton Dubai Al Habtoor City är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Hilton Dubai Al Habtoor City. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta boende är miljövänligt. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hilton Dubai Al Habtoor City är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Hilton Dubai Al Habtoor City kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Regency Dubai Creek Heights
  Från2.062krPer natt

  Hyatt Regency Dubai Creek Heightsstars

  Deira, Dubai , 20th street oud metha road, p.o.box: 5668 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta enastående hotell är beläget i Deira. 461 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2015. Hyatt Regency Dubai Creek Heights är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Hyatt Regency Dubai Creek Heights förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Dubai The Walk
  Från2.147krPer natt

  Hilton Dubai The Walkstars

  Jumeirah, Dubai , The walk, jumeirah beach residence po box 2431 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Jumeirah. Boendet har totalt 362 rum. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Hilton Dubai The Walk. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på Hilton Dubai The Walk är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hilton Dubai The Walk. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Hilton Dubai The Walk kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Damac Maison Royale The Distinction
  Från1.501krPer natt

  Damac Maison Royale The Distinctionstars

  Dubai, Dubai , Opposite south ridge tower 6 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 71 recensioner från resenärerBaserat på 71 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. För våra besökare är det 3. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från den här anläggningen. Från det här boendet är det 16. 2 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra gäster har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 17. 1 kilometer till hamnen. Detta hotell har 305 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JA Beach Hotel
  Från1.612krPer natt

  JA Beach Hotelstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali, po box 9255 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4211 recensioner från resenärerBaserat på 4211 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Jebel Ali, är ett bra alternativ för familjer. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 18. 5 kilometer till flygplatsen. 231 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2000. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder JA Beach Hotel babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JA Palm Tree Court
  Från2.383krPer natt

  JA Palm Tree Courtstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali,p.o.box 9255 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3959 recensioner från resenärerBaserat på 3959 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Jebel Ali, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 450 meter från detta hotell. Våra besökare har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på JA Palm Tree Court. Anläggningen byggdes 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på JA Palm Tree Court. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. JA Palm Tree Court som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  103  Hotell - Dubai
Sida  1  av  11
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här