Famlijehotell i Dubai

Se på kartan
Famlijehotell i Dubai

Famlijehotell i DubaiFrån  187kr

Famlijehotell Recommenderade i Dubai

 • Caesars Resort Bluewaters Dubai
  Från1.647krPer natt

  Caesars Resort Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Jumeirah. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från den här anläggningen. Detta hotell ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Våra gäster har 21. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 301 ombonade rum. Caesars Resort Bluewaters Dubai byggdes 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena på Caesars Resort Bluewaters Dubai är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Caesars Resort Bluewaters Dubai tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på Caesars Resort Bluewaters Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Caesars Resort Bluewaters Dubai som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Caesars Palace Bluewaters Dubai
  Från1.902krPer natt

  Caesars Palace Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island d94 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Jumeirah. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från anläggningen. Detta hotell ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna egendom är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 39. 5 kilometer till flygplatsen. De 194 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotells byggår är 2018. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Caesars Palace Bluewaters Dubai tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Caesars Palace Bluewaters Dubai är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Caesars Palace Bluewaters Dubai. Gäster som bor på Caesars Palace Bluewaters Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atana Hotel
  Från561krPer natt

  Atana Hotelstars

  Dubai, Dubai , Barsha heights, hessa street, al thanyah 1 - - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2185 recensioner från resenärerBaserat på 2185 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från denna egendom är det 9. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Från den här egendomen är det 9. 3 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 8. 8 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 34. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Atana Hotel är 828. Anläggningen byggdes 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Atana Hotel håller öppet dygnet runt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmen på Atana Hotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta Atana Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hyatt Regency Dubai
  Från577krPer natt

  Hyatt Regency Dubaistars

  Dubai, Dubai , Deira - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4292 recensioner från resenärerBaserat på 4292 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 8. 6 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boende. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra resenärer har 15. 3 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 421 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Hyatt Regency Dubai är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Dubai International Terminal Hotel
  Från1.725krPer natt

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7674 recensioner från resenärerBaserat på 7674 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 530 trivsamma rum. Dubai International Terminal Hotel genomgick en renovering 2014. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDe allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 9 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mövenpick Hotel Jumeirah Beach
  Från784krPer natt

  Mövenpick Hotel Jumeirah Beachstars

  Jumeirah, Dubai , Jumeirah beach residence, p.o. box 282825 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4113 recensioner från resenärerBaserat på 4113 recensioner från resenärer

  Detta strandhotell ligger i hjärtat av en av de nyaste och mest livliga stadsdelar, Jumeirah Beach Residence, nära Persiska viken och också i närheten av stora shopping- och affärsdistrikt. Gästerna bor bara 30 minuters bilresa från flygplatsen, vilket passar perfekt för affärsresenärer. Alla de bekväma rummen har en balkong och en underbar utsikt över den livliga stranden. Affärsresenärer har tillgång till konferensfaciliteter med multifunktionella mötesrum med högkvalitativ teknologi och höghastighetsinternet. Och efter en dag med arbete finns det ingenting bättre än att skämma bort sig själv med spabehandlingar eller en läcker middag på en av boendets restauranger.

  Se mer
 • Raffles Dubai
  Från1.890krPer natt

  Raffles Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh rashid road, wafi, po box 121800 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4727 recensioner från resenärerBaserat på 4727 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Totalt 252 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Dessutom kan resenärerna bo på detta boende med sina husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Landmark Summit
  Från293krPer natt

  Landmark Summitstars

  Dubai, Dubai , 34 b street 41 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 5 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 5 meter till hamnen. 114 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Landmark Summit tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Landmark Summit tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Landmark Summit är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  Från448krPer natt

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 601 recensioner från resenärerBaserat på 601 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Deira, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från den här egendomen. Från det här hotellet är det 22. 0 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta boende ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 125. Detta hotell grundades år 2015. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Damac Maison Royale The Distinction
  Från775krPer natt

  Damac Maison Royale The Distinctionstars

  Dubai, Dubai , Opposite south ridge tower 6 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Detta boende ligger 3. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från det här hotellet. Från den här egendomen är det 16. 2 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 17. 1 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 305. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Damac Maison Royale The Distinction bidrar till gästernas trivsel. Damac Maison Royale The Distinction tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Damac Maison Royale The Distinction är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Damac Maison Royale The Distinction kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  91  Hotell - Dubai
Sida  1  av  10
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här