Hotell med spa i Dubai

Se på kartan
Hotell med spa i Dubai

Hotell med spa i DubaiFrån  341kr

Hotell med spa Recommenderade i Dubai

 • DusitD2 Kenz Hotel
  Från807krPer natt

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 705 recensioner från resenärerBaserat på 705 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dubai. Från detta boende är det 8. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 8 kilometer från den här egendomen. Från den här egendomen är det 7. 4 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 7. 6 kilometer från detta boende. Våra kunder har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 236 rum. Det här hotellet byggdes 2016. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på DusitD2 Kenz Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Dessutom har DusitD2 Kenz Hotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JA Ocean View Hotel
  Från2.332krPer natt

  JA Ocean View Hotelstars

  Jumeirah, Dubai , Al sufouh road, dubai marina, jbr the walk - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6277 recensioner från resenärerBaserat på 6277 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger 10 minuters promenad från The Walk vid Dubais marina. Det är Dubais enda utomhusshoppingstråk vid havet med 1,7 km av restauranger och försäljningsställen. Hotellet erbjuder fantastisk utsikt över Persiska viken. Rummen på hotellet är utspridda på 25 våningar, och har havsutsikt från alla balkonger. Rummen är bekvämt utrustade med moderna faciliteter, och gästerna kommer också att hitta fina faciliteter i övriga hotellet. Sex restauranger och barer erbjuder många möjligheter till mat och dryck under dygnets alla 24 timmar. Gästerna njuta av upphöjd havsutsikt från utomhuspoolen, och till stranden är det bara 50 meter.

  Se mer
 • Atlantis the Palm
  Från6.595krPer natt

  Atlantis the Palmstars

  Jumeirah, Dubai , Po box 211222, crescent road, the palm, dubai - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter

  Hotellet ligger på den fantastiska konstgjorda ön Palm Jumeirah, bara 15 minuters bilresa från Mall of the Emirates och 25 minuter från centrum. Detta spektakulära bygge har 2 hotelltorn som är sammankopplade via en båge och är Dubais första integrerade resort. I hotellobbyn finns en 24-timmarsreception, samt ett flertal barer och restauranger. Här erbjuds också rums- och tvättservice.

  Se mer
 • Caesars Palace Bluewaters Dubai
  Från3.752krPer natt

  Caesars Palace Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island d94 - Karta
   

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Jumeirah. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna egendom är det 1000 meter till närmaste strand. Våra kunder har 39. 5 kilometer till flygplatsen. Caesars Palace Bluewaters Dubai har totalt 194 rum. Denna anläggning grundades år 2018. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Caesars Palace Bluewaters Dubai tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på Caesars Palace Bluewaters Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Caesars Resort Bluewaters Dubai
  Från2.216krPer natt

  Caesars Resort Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island - Karta
   

  Detta enastående hotell ligger i Jumeirah. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Våra kunder har 39. 5 kilometer till flygplatsen. De 301 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Caesars Resort Bluewaters Dubai byggdes 2018. Caesars Resort Bluewaters Dubai har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Caesars Resort Bluewaters Dubai erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Caesars Resort Bluewaters Dubai. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Caesars Resort Bluewaters Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Residences At Caesars Palace Bluewaters Dubai
  Från8.092krPer natt

  The Residences At Caesars Palace Bluewaters Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Bluewaters island, dubái, bluewaters - Karta
   

  Denna lyxiga lägenhet ligger i Jumeirah. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här boendet. Denna lägenhet ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna lägenhet. Våra besökare har 39. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 80. The Residences At Caesars Palace Bluewaters Dubai är från år 2018. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på The Residences At Caesars Palace Bluewaters Dubai bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The Residences At Caesars Palace Bluewaters Dubai som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nikki Beach Resort & Spa Dubai
  Från4.781krPer natt

  Nikki Beach Resort & Spa Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Pearl jumeira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 828 recensioner från resenärerBaserat på 828 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Jumeirah är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 9 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från den här egendomen är det 23. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har ett strandnära läge. För våra resenärer är det bara 14 meter till flygplatsen. Boendet har totalt 132 rum. Denna anläggning byggdes 2016. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Nikki Beach Resort & Spa Dubai har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kempinski Mall of the Emirates
  Från2.299krPer natt

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2252 recensioner från resenärerBaserat på 2252 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Dubai. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 100 meter till backarna. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 3. 5 kilometer från detta boende. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 24. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 393 rum. Anläggningen totalrenoverades 2016. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Kempinski Mall of the Emirates kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Dubai Al Habtoor City
  Från1.808krPer natt

  Hilton Dubai Al Habtoor Citystars

  Jumeirah, Dubai , Al habtoor city, sheikh zayed road n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Jumeirah. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra resenärer har 12. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 1004 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 2016. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hilton Dubai Al Habtoor City är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Hilton Dubai Al Habtoor City. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta boende är miljövänligt. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hilton Dubai Al Habtoor City är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Hilton Dubai Al Habtoor City kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Regency Dubai Creek Heights
  Från2.062krPer natt

  Hyatt Regency Dubai Creek Heightsstars

  Deira, Dubai , 20th street oud metha road, p.o.box: 5668 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta enastående hotell är beläget i Deira. 461 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2015. Hyatt Regency Dubai Creek Heights är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Hyatt Regency Dubai Creek Heights förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  147  Hotell - Dubai
Sida  1  av  15
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här