Lägenheter och lägenhetshotell i Dubai

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Dubai

Lägenheter och lägenhetshotell i DubaiFrån  187kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Dubai

 • Al Manar Hotel Apartment
  Från337krPer natt

  Al Manar Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Po box 111695, hor al anz mamzar area - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell beläget i Dubai. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Från den här anläggningen är det 10. 0 kilometer till backarna. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 1000 meter till hamnen. Totalt 85 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Al Manar Hotel Apartment. Al Manar Hotel Apartment totalrenoverades 2010. Alla gästerna på Al Manar Hotel Apartment kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Al Manar Hotel Apartment tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Al Manar Hotel Apartment kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. På Al Manar Hotel Apartment kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Bustan Centre & Residence
  Från685krPer natt

  Al Bustan Centre & Residencestars

  Dubai, Dubai , Al qusais 1 - al nahda rd. - po box 20107 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta lägenhetshotell är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Al Bustan Centre & Residence har totalt 640 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Al Bustan Centre & Residence. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Al Bustan Centre & Residence är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Al Manar Grand Hotel Apartment
  Från329krPer natt

  Al Manar Grand Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Kuwait street bur dubai - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 213 recensioner från resenärerBaserat på 213 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Dubai. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5 meter från detta boende. Från det här boendet är det 18. 6 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. För våra gäster är det bara 8 meter till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 2 meter. Denna anläggning har totalt 173 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Al Manar Grand Hotel Apartment är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning har parkering och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Al Manar Grand Hotel Apartment kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fortune Grand Hotel Apartments
  Från319krPer natt

  Fortune Grand Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Al mankhool , p.o. box 54142 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 210 recensioner från resenärerBaserat på 210 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Dubai. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta lägenhetshotell. Fortune Grand Hotel Apartments har totalt 131 rum. Fortune Grand Hotel Apartments totalrenoverades 2011. Alla gästerna på Fortune Grand Hotel Apartments kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Fortune Grand Hotel Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Hotel Apartment
  Från538krPer natt

  Park Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Oud metha road near latifa hospital - Karta
   

  The hotel is ideally located in the heart of Dubai. It is situated within a distance of a 10 minutes drive from Exhibition Centre, 10 minutes from the airport and 10 minutes from the Burj Khalifa.

  Se mer
 • Pearl City Suites Hotel
  Från386krPer natt

  Pearl City Suites Hotelstars

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district. deira n/a - Karta
  1,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Dubai. Det totala antalet rum på Pearl City Suites Hotel är 94. Den här anläggningen byggdes 2004. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Apartments Dubai World Trade Centre
  Från401krPer natt

  The Apartments Dubai World Trade Centrestars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, trade centre 2, p.o. box 9229 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta lägenhetshotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på The Apartments Dubai World Trade Centre är 219. The Apartments Dubai World Trade Centre genomgick en renovering 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på The Apartments Dubai World Trade Centre håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arabian Dreams Hotel Apartments
  Från420krPer natt

  Arabian Dreams Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Behind alnashwan buldg - 24.c st, bur dubai - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 329 recensioner från resenärerBaserat på 329 recensioner från resenärer

  Hotellet har ett strategiskt läge i hjärtat av storstads Dubai, mycket nära Dubai Museum, BurJuman Shopping Centre, World Trade Center och utställningshallarna, och internationella restauranger. Alla lägenheter har hög hastighet trådlöst internet, kabel-TV och elektroniska kassaskåp. Ytterligare faciliteter inkluderar 24-timmars städning, säkerhet, concierge, betjänt och tvättservice. I lobbyn Café är perfekt för vardagligt möte eller för att koppla av efter en hård dag shopping.

  Se mer
 • Royal Ascot Hotel Apartment
  Från430krPer natt

  Royal Ascot Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Al mankool, behind the adcb bank 618287 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 218 recensioner från resenärerBaserat på 218 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the city center lying in proximity to the Dubai Airport. It is situated in the main shopping and business district Bur Dubai, which is known for housing some of the oldest buildings of Dubai such as Sheikh Maktoum's House.All the accommodation units are outfitted with state of art fittings and have en suite bathroom with complete range of toiletries. There is kitchenette in both types of suites. Room service is excellent and meets guests' satisfaction.

  Se mer
 • Number One Tower Suites
  Från530krPer natt

  Number One Tower Suitesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed rd, po box 31003 . - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Number One Tower Suites Dubai is an immensely popular hotel apartment of Sheikh Zayed Rd. It is positioned on Sheikh Zayed Road, Dubai and United Arab Emirates.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  54  Hotell - Dubai
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här