Hotell i närheten av Burj Khalifa

Se på kartan
Hotell - Burj Khalifa

Burj KhalifaFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära Burj Khalifa

 • Armani Hotel Dubai
  Från5.328krPer natt

  Armani Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa sheikh modammed bin rashid blvd . - Karta
  0.04 km från Burj Khalifa
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2583 recensioner från resenärerBaserat på 2583 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Dubai. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Armani Hotel Dubai är 160. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Armani Hotel Dubai har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Armani Hotel Dubai tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Armani Hotel Dubai är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Armani Hotel Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Address Boulevard
  Från4.394krPer natt

  Address Boulevardstars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin rashid boulevard, downtown n/a - Karta
  0.41 km från Burj Khalifa
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 755 recensioner från resenärerBaserat på 755 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Dubai. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 7 kilometer från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 23. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 1. 7 kilometer. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. De 200 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell genomgick en renovering 2020. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. På Address Boulevard kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Address Dubai Mall
  Från4.125krPer natt

  Address Dubai Mallstars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin rashid blvd, po box 31166 - Karta
  0.42 km från Burj Khalifa
   

  Located at the heart of trendy Downtown Burj Dubai, overlooking the world's tallest tower, Burj Dubai and attached to the Dubai Mall, one of the largest shopping and entertainment destinations in the world.

  Se mer
 • Palace Downtown Dubai
  Från4.117krPer natt

  Palace Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin rashid boulevard s/n - Karta
  0.52 km från Burj Khalifa
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3618 recensioner från resenärerBaserat på 3618 recensioner från resenärer

  The hotel is conveniently located in the vicinity of Dubai World Trade Center. The hotel shares close proximity to a number of business institutions, shopping malls and tourist attractions. It is around 20 KM from Dubai Museum. Besides, Dubai International Airport is also easily accessible from it.The hotel has given proper accent in the design and decoration of each guestroom. Every room reflects a mesmerizing Middle Eastern theme. At the same time, all these rooms also host necessary cutting-edge amenities, which assure modern comfort and conveniences.

  Se mer
 • Ramada Downtown Dubai
  Från2.651krPer natt

  Ramada Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Boulevard street downtown burj khalifa - Karta
  0.55 km från Burj Khalifa
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2974 recensioner från resenärerBaserat på 2974 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från anläggningen. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 8. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Ramada Downtown Dubai är 181. Detta boende renoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Ramada Downtown Dubai. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Dessutom har Ramada Downtown Dubai gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Ramada Downtown Dubai är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dream Inn Dubai Apartments- 48 burj Gate
  Från1.898krPer natt
  0.57 km från Burj Khalifa
   

  Detta lyxiga hotell återfinns i Dubai. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 14 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Dream Inn Dubai Apartments- 48 burj Gate har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Dream Inn Dubai Apartments- 48 burj Gate. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sofitel Dubai Downtown
  Från2.658krPer natt

  Sofitel Dubai Downtownstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road,downtown dubai - dubai s/n - Karta
  0.59 km från Burj Khalifa
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3686 recensioner från resenärerBaserat på 3686 recensioner från resenärer

  Det bästa av fransk lyx väntar på Sofitel Dubai Downtown. Detta 5-stjärniga resmål erbjuder panoramautsikt över kusten, Downtown Dubai och storslagna Dubai Fountain. Hotellet ligger bara tre t-banestationer från World Trade Centre och våra imponerande möteslokaler passar perfekt för möten och mottagningar för upp till 500 personer. Njut av internationella rätter i våra eleganta restauranger och av egenkomponerade drinkar i Mosaic Pool and Lounge.

  Se mer
 • Roda Al Murooj Hotel
  Från1.505krPer natt

  Roda Al Murooj Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al saada street, po box 117546 - Karta
  0.68 km från Burj Khalifa
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 387 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Roda Al Murooj Hotel. Denna anläggning grundades år 2006. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Roda Al Murooj Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Roda Al Murooj Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dream Inn Dubai Apartments-29 Boulevard
  Från1.884krPer natt
  0.68 km från Burj Khalifa
   

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Dubai. Denna anläggning med endast 10 rum passar bra för en lugn vistelse. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Dream Inn Dubai Apartments-29 Boulevard håller inte öppet dygnet-runt-öppen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna på Dream Inn Dubai Apartments-29 Boulevard. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. På Dream Inn Dubai Apartments-29 Boulevard kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Address Downtown
  Från5.318krPer natt

  Address Downtownstars

  Dubai, Dubai , Sheik mohammed bin rashid boulevard, po box 123234 220 - Karta
  0.69 km från Burj Khalifa
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1605 recensioner från resenärerBaserat på 1605 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Dubai. Address Downtown har totalt 220 rum. Detta boende byggdes 2008. Wifi finns på boendet i sin helhet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Address Downtown. De gemensamma utrymmen på Address Downtown är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Vid behov kan alla gäster som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  49  Hotell - Burj Khalifa
Sida  1  av  5
 

Hotell i närheten av  Burj Khalifa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner