Hotell i närheten av Deira City Center

Se på kartan
Hotell - Deira City Center

Deira City CenterFrån  209kr

Rekommenderade hotell nära Deira City Center

 • City Seasons Dubai
  Från468krPer natt

  City Seasons Dubaistars

  Dubai, Dubai , P.o. box 182002 al maktoum road. port saeed - Karta
  0.45 km från Deira City Center
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 509 recensioner från resenärerBaserat på 509 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Dubai. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 400 meter från detta boende. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra besökare har 2. 4 kilometer till flygplatsen. De 180 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 2008. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på City Seasons Dubai har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmen på City Seasons Dubai är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på City Seasons Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. City Seasons Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rove City Centre
  Från402krPer natt

  Rove City Centrestars

  Dubai, Dubai , 24th/19th b street? port saeed district - Karta
  0.46 km från Deira City Center
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 955 recensioner från resenärerBaserat på 955 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dubai. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 500 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 270 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 2016. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Rove City Centre tillhandahåller inga babysängar på begäran. Rove City Centre förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flora Park Deluxe Hotel Apartments
  Från778krPer natt

  Flora Park Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed near deira city center, po box 114166 - Karta
  0.5 km från Deira City Center
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1136 recensioner från resenärerBaserat på 1136 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Denna lägenhet ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 118 ombonade rum. Detta boende byggdes 2006. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Flora Park Deluxe Hotel Apartments tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  Från481krPer natt

  Hyatt Place Dubai/Al Riggastars

  Dubai, Dubai , Al rigga road - Karta
  0.57 km från Deira City Center
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta charmiga hotell finns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 6. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 350 meter från denna egendom. Från det här hotellet är det 7. 0 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 210 rum. Detta boende byggdes 2014. Alla gästerna på Hyatt Place Dubai/Al Rigga kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Hyatt Place Dubai/Al Rigga babysängar på begäran. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Hyatt Place Dubai/Al Rigga erbjuder. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker.

  Se mer
 • Al Jawhara Hotel Apartments
  Från543krPer natt

  Al Jawhara Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Opposite city centre,port saeed area,po box 116036 - Karta
  0.62 km från Deira City Center
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett anspråkslöst lägenhetshotell som är lokaliserat i Dubai. Denna anläggning kan erbjuda totalt 40 rum. Detta boendes byggår är 2004. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Al Jawhara Hotel Apartments. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Jawhara Gardens
  Från457krPer natt

  Al Jawhara Gardensstars

  Dubai, Dubai , Port saeed area, deira, p.o.box 121711 - Karta
  0.62 km från Deira City Center
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 201 recensioner från resenärerBaserat på 201 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Dubai. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende kan erbjuda totalt 108 rum. Denna anläggning grundades år 2004. Wifi finns på hotellet i sin helhet. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder Al Jawhara Gardens babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Welcome Hotel Apartments
  Från598krPer natt

  Welcome Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , abubaker siddique street, al muraqqabat - Karta
  0.62 km från Deira City Center
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Deira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 9 kilometer från det här lägenhetshotellet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 20. 0 kilometer till hamnen. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende byggdes 2013. Denna anläggning har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Avari Dubai
  Från429krPer natt

  Avari Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al rigga street, deira - Karta
  0.64 km från Deira City Center
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 883 recensioner från resenärerBaserat på 883 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva hotell ligger i centrala Deira, strategiskt nära klocktornet och den livliga gatan Al Rigga. Hotellet ligger dessutom mindre än 5 km från Dubai internationella flygplats, och tunnelbanestationen Al Rigga och den berömda Dubaiviken ligger på gångavstånd. Alla rum har luftkonditionering och en modern design, och hotellet är perfekt för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns tre mat- och dryckesalternativ att välja bland, och några har öppet dygnet runt. Bland de fritidsaktiviteter som erbjuds finns en gymanläggning med bastu, och gästerna har möjlighet att vila i en solstol på terrassen, få massage eller koppla av vid utomhuspoolen på taket om de så önskar.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat
  Från508krPer natt

  Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabatstars

  Deira, Dubai , Abu baker al suiddiqui road, deira 999 - Karta
  0.64 km från Deira City Center
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1131 recensioner från resenärerBaserat på 1131 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Deira. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. De 182 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Boendet byggdes år 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat några rullstolsanpassade rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat. På Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Tulip Nihal Palace
  Från361krPer natt

  Golden Tulip Nihal Palacestars

  Dubai, Dubai , Deira, al rigga street, clock tower - Karta
  0.66 km från Deira City Center
  3,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 532 recensioner från resenärerBaserat på 532 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger vid klocktornet i Deira och erbjuder ett flertal marknader, viktiga landmärken och shoppingcentrum, vilket gör det perfekt för affärer och nöje. I närheten hittar gästerna golfbanan Dubai Creek, yachtklubben, Dubais handels- och industrikammare, World Trade Centre, internationella kongresscentret, Dubais internationella utställningscenter, Internet City och Media City samt frizonen Jebel Ali. Hotellet hyser den äldsta och mest berömda irländska puben i staden, Dublin Arms.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  117  Hotell - Deira City Center
Sida  1  av  12
 

Hotell i närheten av  Deira City Center

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner