Hotell i närheten av Deira City Center

Se på kartan
Hotell - Deira City Center

Deira City CenterFrån  187kr

Rekommenderade hotell nära Deira City Center

 • City Seasons Dubai
  Från443krPer natt

  City Seasons Dubaistars

  Dubai, Dubai , P.o. box 182002 al maktoum road. port saeed - Karta
  0.45 km från Deira City Center
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 522 recensioner från resenärerBaserat på 522 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Dubai. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 400 meter från denna egendom. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 180. Boendet byggdes år 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på City Seasons Dubai är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på City Seasons Dubai. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Resenärer som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Flora Park Deluxe Hotel Apartments
  Från702krPer natt

  Flora Park Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed near deira city center, po box 114166 - Karta
  0.5 km från Deira City Center
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1156 recensioner från resenärerBaserat på 1156 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Denna lägenhet ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelsert. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna lägenhet. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 118 rum. Det här boendet byggdes 2006. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Flora Park Deluxe Hotel Apartments kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  Från492krPer natt

  Hyatt Place Dubai/Al Riggastars

  Dubai, Dubai , Al rigga road - Karta
  0.57 km från Deira City Center
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 350 meter från denna anläggning. Från det här hotellet är det 7. 0 kilometer till backarna. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Hyatt Place Dubai/Al Rigga är 210. Boendet byggdes år 2014. Alla gästerna på Hyatt Place Dubai/Al Rigga kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar.

  Se mer
 • Al Jawhara Hotel Apartments
  Från924krPer natt

  Al Jawhara Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Opposite city centre,port saeed area,po box 116036 - Karta
  0.62 km från Deira City Center
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Denna anläggning har totalt 40 rum. Anläggningen byggdes 2004. Både fast och trådlöst internet finns på Al Jawhara Hotel Apartments. Dygnet-runt-servicen på Al Jawhara Hotel Apartments bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Al Jawhara Hotel Apartments. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. På Al Jawhara Hotel Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Jawhara Gardens
  Från303krPer natt

  Al Jawhara Gardensstars

  Dubai, Dubai , Port saeed area, deira, p.o.box 121711 - Karta
  0.62 km från Deira City Center
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Anläggningen har totalt 108 rum. Denna anläggning byggdes 2004. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Al Jawhara Gardens har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Al Jawhara Gardens är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangEn avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Welcome Hotel Apartments
  Från357krPer natt

  Welcome Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , abubaker siddique street, al muraqqabat - Karta
  0.62 km från Deira City Center
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 207 recensioner från resenärerBaserat på 207 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell ligger i Deira. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 9 kilometer från anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 20. 0 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 45 rum. Anläggningen byggdes 2013. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Welcome Hotel Apartments. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Welcome Hotel Apartments. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Avari Dubai
  Från301krPer natt

  Avari Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al rigga street, deira - Karta
  0.64 km från Deira City Center
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva hotell ligger i centrala Deira, strategiskt nära klocktornet och den livliga gatan Al Rigga. Hotellet ligger dessutom mindre än 5 km från Dubai internationella flygplats, och tunnelbanestationen Al Rigga och den berömda Dubaiviken ligger på gångavstånd. Alla rum har luftkonditionering och en modern design, och hotellet är perfekt för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns tre mat- och dryckesalternativ att välja bland, och några har öppet dygnet runt. Bland de fritidsaktiviteter som erbjuds finns en gymanläggning med bastu, och gästerna har möjlighet att vila i en solstol på terrassen, få massage eller koppla av vid utomhuspoolen på taket om de så önskar.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat
  Från507krPer natt

  Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabatstars

  Deira, Dubai , Abu baker al suiddiqui road, deira 999 - Karta
  0.64 km från Deira City Center
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1168 recensioner från resenärerBaserat på 1168 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Deira. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 182 rum. Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat byggdes 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat några rullstolsanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Nihal Palace Hotel
  Från318krPer natt

  Nihal Palace Hotelstars

  Dubai, Dubai , Deira, al rigga street, clock tower - Karta
  0.66 km från Deira City Center
  3,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 535 recensioner från resenärerBaserat på 535 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger vid klocktornet i Deira och erbjuder ett flertal marknader, viktiga landmärken och shoppingcentrum, vilket gör det perfekt för affärer och nöje. I närheten hittar gästerna golfbanan Dubai Creek, yachtklubben, Dubais handels- och industrikammare, World Trade Centre, internationella kongresscentret, Dubais internationella utställningscenter, Internet City och Media City samt frizonen Jebel Ali. Hotellet hyser den äldsta och mest berömda irländska puben i staden, Dublin Arms.

  Se mer
 • Pearl City Suites Hotel
  Från386krPer natt

  Pearl City Suites Hotelstars

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district. deira n/a - Karta
  0.67 km från Deira City Center
  1,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Dubai. Det totala antalet rum på Pearl City Suites Hotel är 94. Den här anläggningen byggdes 2004. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  109  Hotell - Deira City Center
Sida  1  av  11
 

Hotell i närheten av  Deira City Center

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner