Hotell i närheten av Dubai Creek

Se på kartan
Hotell - Dubai Creek

Dubai CreekFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära Dubai Creek

 • Pullman Dubai City Ctr Resid.
  Från1.432krPer natt

  Pullman Dubai City Ctr Resid.stars

  Dubai, Dubai , Port saeed road, adjacent to deira city center - Karta
  0.89 km från Dubai Creek
   

  Känn dig som hemma på Pullman Dubai Creek City Centre Residences, ett av de främsta hotellen med självhushåll i Dubai. Hotellägenheterna med betjäning erbjuder en elegant och sofistikerad atmosfär i sina 133 rum med fullt utrustade kök, king size-sängar samt badrum med badkar och balkong. Oavsett om du reser med familj eller i en stor grupp sparar du tid med shopping-/rumsservice-/skafferipåfyllningstjänsterna så att du kan njuta av allt Dubai har att erbjuda.

  Se mer
 • Pullman Dubai Creek City Centre
  Från1.320krPer natt

  Pullman Dubai Creek City Centrestars

  Dubai, Dubai , Deira city center, p.o. box 61871 - Karta
  0.89 km från Dubai Creek
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Dubai - med dess ikoniska skyskrapor och höghus - är en stad kännetecknad av exponentiell tillväxt och en av de mest besökt platserna i världen. Pullman Dubai Creek City Centre vakar över historiska Dubai Creek och böljande gröna fairways på Dubai Golf and Yacht Club. Dess utmärkta läge nära Dubais internationella flygplats och shoppinggallerian Deira i standens centrum låter gästerna fånga stadens kärna, vilket bara är en av detta femstjärniga hotells många fördelar.

  Se mer
 • Flora Creek Deluxe Hotel Apartments
  Från1.654krPer natt

  Flora Creek Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed,near deira city center,po box 119062 - Karta
  0.97 km från Dubai Creek
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1614 recensioner från resenärerBaserat på 1614 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet ligger i Dubai. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 500 meter från denna egendom. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 180 rum. Flora Creek Deluxe Hotel Apartments är från år 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Flora Creek Deluxe Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Deira City Centre
  Från715krPer natt

  Ibis Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district - Karta
  1.04 km från Dubai Creek
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2003 recensioner från resenärerBaserat på 2003 recensioner från resenärer

  Bekväma, 3-stjärniga ibis Dubai Deira City Centre ligger vid shoppingcentret City Centre Deira, där modern arkitektur möter traditionell orientalisk design, och bara 2 minuters promenad från närmaste t-banestation, 5 minuters bilresa från Dubais internati onella flygplats och 10 minuters bilresa från World Trade Center. Hotellet ligger mittemot 370 butiker i City Centre Deira och bara några minuter från traditionella Gold Souk och Spice Souk.

  Se mer
 • Somewhere Hotel Apartments
  Från899krPer natt

  Somewhere Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , P.o. box - 113562, port saeed, deira. - Karta
  1.05 km från Dubai Creek
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 245 recensioner från resenärerBaserat på 245 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Somewhere Hotel Apartments har totalt 106 rum. Detta boende grundades år 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Deira City Centre
  Från999krPer natt

  Novotel Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th str port saeed district front - Karta
  1.06 km från Dubai Creek
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1533 recensioner från resenärerBaserat på 1533 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga Novotel Deira City Centre ligger i affärs- och handelsdistriktet i centrala Deira mitt emot köpcentret City Centre Deira. Nära till alla välkända sevärdheter med stadens tunnelbana som ligger 2 minuter från hotellet. På Breeze Bar serveras drycker och snacks vid poolen. Du kan koppla av på Novotel.

  Se mer
 • RainTree Hotel
  Från564krPer natt

  RainTree Hotelstars

  Dubai, Dubai , Garhoud road opposite city center mall, deira 27 - Karta
  1.07 km från Dubai Creek
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 667 recensioner från resenärerBaserat på 667 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Dubai. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 750 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 3. 2 kilometer till flygplatsen. 120 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på RainTree Hotel är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pearl City Suites Hotel
  Från1.747krPer natt

  Pearl City Suites Hotelstars

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district. deira n/a - Karta
  1.07 km från Dubai Creek
  1,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 240 recensioner från resenärerBaserat på 240 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Dubai. Det totala antalet rum på Pearl City Suites Hotel är 94. Anläggningen byggdes 2004. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Pearl City Suites Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Copthorne Dubai
  Från777krPer natt

  Copthorne Dubaistars

  Dubai, Dubai , Port saeed, deira, po box 119311 - Karta
  1.15 km från Dubai Creek
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 783 recensioner från resenärerBaserat på 783 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Från detta boende som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 300 meter från denna egendom. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning innefattar 163 trivsamma rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Copthorne Dubai bidrar till gästernas trivsel. Copthorne Dubai tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Copthorne Dubai erbjuder en mängd olika matupplevelser. Copthorne Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jumeirah Creekside
  Från2.801krPer natt

  Jumeirah Creeksidestars

  Dubai, Dubai , P.o. box 78377 al grahoud 13 - Karta
  1.15 km från Dubai Creek
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2797 recensioner från resenärerBaserat på 2797 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Dubai. 292 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  89  Hotell - Dubai Creek
Sida  1  av  9
 

Hotell i närheten av  Dubai Creek

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner