Hotell i närheten av Dubai Festival City

Se på kartan
Hotell - Dubai Festival City

Dubai Festival CityFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära Dubai Festival City

 • Intercontinental Dubai Festival City
  Från2.330krPer natt

  Intercontinental Dubai Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Dubai festival city p.o. box 45777 - Karta
  0.1 km från Dubai Festival City
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2143 recensioner från resenärerBaserat på 2143 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Från den här anläggningen är det 25. 0 kilometer till backarna. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 498 rum. Detta hotell grundades år 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Intercontinental Dubai Festival City tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • InterContinental Residence Suites Dubai F.C.
  Från1.696krPer natt

  InterContinental Residence Suites Dubai F.C.stars

  Dubai, Dubai , dubai festival city p.o. box 112225 - Karta
  0.1 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga lägenhetshotell återfinns i Dubai. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 3. 7 kilometer till hamnen. Totalt 212 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på InterContinental Residence Suites Dubai F. C. . Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på InterContinental Residence Suites Dubai F. C. . Husdjur är inte tillåtna på InterContinental Residence Suites Dubai F. C. . InterContinental Residence Suites Dubai F. C. är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser.

  Se mer
 • Crowne Plaza Festival City
  Från2.371krPer natt

  Crowne Plaza Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Dubai festival city,po box 45777 - Karta
  0.2 km från Dubai Festival City
  4,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1897 recensioner från resenärerBaserat på 1897 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Från den här egendomen är det 10. 0 kilometer till backarna. De 316 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här hotellet byggdes 2008. Crowne Plaza Festival City är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Crowne Plaza Festival City tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Crowne Plaza Festival City är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Dubai Festival City
  Från1.200krPer natt

  Holiday Inn Dubai Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Gateway avenue festival city - Karta
  0.76 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 215 recensioner från resenärerBaserat på 215 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Dubai.

  Se mer
 • Palazzo Versace Dubai
  Från3.392krPer natt

  Palazzo Versace Dubaistars

  Dubai, Dubai , Culture village - Karta
  0.98 km från Dubai Festival City
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 803 recensioner från resenärerBaserat på 803 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska boende påminner om ett lyxigt italienskt 1500-tals palats. Boendet har ett bra läge endast 8 km från Dubais internationella flygplats och 8 minuter från Burh Khailifa och Dubais centrum. Detta magnifika hotell ligger inbäddat på en förstklassig plats vid vattnet och omges av den berömda Dubaiviken och stora anlagda trädgårdar. På detta ytterst eleganta boende erbjuds handgjord marmor och målad glasmosaik samt magnifika boendeenheter inredda av Versace Home Collection, alla med hemmets alla bekvämligheter i en otroligt vacker miljö. Oavsett om gästerna njuter av en avslappnad behandling i hotellets signaturspa, tränar i den toppmoderna hälsoklubben, tar ett dopp i poolen med olympiska mått eller äter i en av de berömda restaurangerna på hotellet, kommer gästerna aldrig att glömma vistelsen på detta unika hotell.

  Se mer
 • Form Hotel Dubai
  Från682krPer natt

  Form Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al jaddaf. p.o. box 384694 - Karta
  1.59 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 69 recensioner från resenärerBaserat på 69 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotells lokalisering Dubai är perfekt för homosexuella personer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 9. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. 136 välkomnande rum finns på anläggningen. Den här anläggningen byggdes 2018. Både fast och trådlöst internet finns på Form Hotel Dubai. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Form Hotel Dubai. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Form Hotel Dubai. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Goldstate Hotel
  Från713krPer natt

  Goldstate Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al jadaf metro station,al khail road 99999 - Karta
  1.6 km från Dubai Festival City
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 39 recensioner från resenärerBaserat på 39 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från det här hotellet som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från anläggningen. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 10. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna anläggning. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 101 ombonade rum. Den här anläggningen byggdes 2016. Goldstate Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Goldstate Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Goldstate Hotel babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Gästerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Goldstate Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Goldstate Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Premier inn Dubai Al Jaddaf
  Från380krPer natt

  Premier inn Dubai Al Jaddafstars

  Dubai, Dubai , Al jaddaf - Karta
  2.05 km från Dubai Festival City
   

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. De 389 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende byggdes 2019. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Premier inn Dubai Al Jaddaf förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet.

  Se mer
 • Park Hotel Apartment
  Från813krPer natt

  Park Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Oud metha road near latifa hospital - Karta
  2.14 km från Dubai Festival City
   

  The hotel is ideally located in the heart of Dubai. It is situated within a distance of a 10 minutes drive from Exhibition Centre, 10 minutes from the airport and 10 minutes from the Burj Khalifa.

  Se mer
 • Arabian Park
  Från599krPer natt

  Arabian Parkstars

  Dubai, Dubai , Po box 122382, oud metha street, jadaf, dubai - Karta
  2.26 km från Dubai Festival City
  4,2/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2110 recensioner från resenärerBaserat på 2110 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Dubai. Det totala antalet rum på Arabian Park är 318. Denna anläggning grundades år 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Arabian Park har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Dubai Festival City
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Dubai Festival City

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här