Hotell i närheten av Dubai Festival City

Se på kartan
Hotell - Dubai Festival City

Dubai Festival CityFrån  211kr

Rekommenderade hotell nära Dubai Festival City

 • Intercontinental Dubai Festival City
  Från1.136krPer natt

  Intercontinental Dubai Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Dubai festival city p.o. box 45777 - Karta
  0.1 km från Dubai Festival City
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2196 recensioner från resenärerBaserat på 2196 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Från den här anläggningen är det 25. 0 kilometer till backarna. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 498 rum. Detta hotell grundades år 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Intercontinental Dubai Festival City tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • InterContinental Residence Suites Dubai F.C.
  Från1.015krPer natt

  InterContinental Residence Suites Dubai F.C.stars

  Dubai, Dubai , dubai festival city p.o. box 112225 - Karta
  0.1 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 188 recensioner från resenärerBaserat på 188 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga lägenhetshotell återfinns i Dubai. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 3. 7 kilometer till hamnen. Totalt 212 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på InterContinental Residence Suites Dubai F. C. . Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på InterContinental Residence Suites Dubai F. C. . Husdjur är inte tillåtna på InterContinental Residence Suites Dubai F. C. . InterContinental Residence Suites Dubai F. C. är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser.

  Se mer
 • Crowne Plaza Festival City
  Från943krPer natt

  Crowne Plaza Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Dubai festival city,po box 45777 - Karta
  0.2 km från Dubai Festival City
  4,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1932 recensioner från resenärerBaserat på 1932 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Från den här egendomen är det 10. 0 kilometer till backarna. De 316 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här hotellet byggdes 2008. Crowne Plaza Festival City är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Crowne Plaza Festival City tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Crowne Plaza Festival City är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Dubai Festival City
  Från636krPer natt

  Holiday Inn Dubai Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Gateway avenue festival city - Karta
  0.76 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 271 recensioner från resenärerBaserat på 271 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Dubai.

  Se mer
 • Palazzo Versace Dubai
  Från2.013krPer natt

  Palazzo Versace Dubaistars

  Dubai, Dubai , Culture village - Karta
  0.98 km från Dubai Festival City
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 868 recensioner från resenärerBaserat på 868 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska boende påminner om ett lyxigt italienskt 1500-tals palats. Boendet har ett bra läge endast 8 km från Dubais internationella flygplats och 8 minuter från Burh Khailifa och Dubais centrum. Detta magnifika hotell ligger inbäddat på en förstklassig plats vid vattnet och omges av den berömda Dubaiviken och stora anlagda trädgårdar. På detta ytterst eleganta boende erbjuds handgjord marmor och målad glasmosaik samt magnifika boendeenheter inredda av Versace Home Collection, alla med hemmets alla bekvämligheter i en otroligt vacker miljö. Oavsett om gästerna njuter av en avslappnad behandling i hotellets signaturspa, tränar i den toppmoderna hälsoklubben, tar ett dopp i poolen med olympiska mått eller äter i en av de berömda restaurangerna på hotellet, kommer gästerna aldrig att glömma vistelsen på detta unika hotell.

  Se mer
 • HiGuests Vacation Homes - Dubai Wharf
  Från632krPer natt

  HiGuests Vacation Homes - Dubai Wharfstars

  Dubai, Dubai , Wharf dubai tower 2 - Karta
  1.27 km från Dubai Festival City
   

  Denna charmiga lägenhet belägen i Dubai. 36 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på HiGuests Vacation Homes - Dubai Wharf. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage.

  Se mer
 • Form Hotel Dubai
  Från261krPer natt

  Form Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al jaddaf. p.o. box 384694 - Karta
  1.59 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Dubai. Från denna egendom som är belägen 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 136 rum. Detta boende byggdes 2018. Form Hotel Dubai är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Form Hotel Dubai tillhandahåller babysängar på begäran. Form Hotel Dubai förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Form Hotel Dubai. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Form Hotel Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Goldstate Hotel
  Från330krPer natt

  Goldstate Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al jadaf metro station,al khail road 99999 - Karta
  1.6 km från Dubai Festival City
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från egendomen. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 101 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Goldstate Hotel. Goldstate Hotel är från år 2016. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är ett handikappanpassat hotell vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Goldstate Hotel. Goldstate Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Premier inn Dubai Al Jaddaf
  Från394krPer natt

  Premier inn Dubai Al Jaddafstars

  Dubai, Dubai , Al jaddaf - Karta
  2.05 km från Dubai Festival City
   

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. De 389 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende byggdes 2019. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Premier inn Dubai Al Jaddaf förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet.

  Se mer
 • Park Hotel Apartment
  Från595krPer natt

  Park Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Oud metha road near latifa hospital - Karta
  2.14 km från Dubai Festival City
   

  The hotel is ideally located in the heart of Dubai. It is situated within a distance of a 10 minutes drive from Exhibition Centre, 10 minutes from the airport and 10 minutes from the Burj Khalifa.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  23  Hotell - Dubai Festival City
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Dubai Festival City

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här