Hotell i närheten av Dubai Festival City

Se på kartan
Hotell - Dubai Festival City

Dubai Festival CityFrån  187kr

Rekommenderade hotell nära Dubai Festival City

 • Intercontinental Dubai Festival City
  Från1.274krPer natt

  Intercontinental Dubai Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Dubai festival city p.o. box 45777 - Karta
  0.1 km från Dubai Festival City
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2231 recensioner från resenärerBaserat på 2231 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Dubai. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Från den här egendomen är det 25. 0 kilometer till backarna. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 508 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Intercontinental Dubai Festival City byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Intercontinental Dubai Festival City är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Intercontinental Dubai Festival City. Intercontinental Dubai Festival City tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Festival City
  Från876krPer natt

  Crowne Plaza Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Dubai festival city,po box 45777 - Karta
  0.2 km från Dubai Festival City
  4,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1952 recensioner från resenärerBaserat på 1952 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Från det här hotellet är det 10. 0 kilometer till backarna. Det totala antalet rum på Crowne Plaza Festival City är 316. Detta hotell grundades år 2008. Crowne Plaza Festival City är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Crowne Plaza Festival City förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Crowne Plaza Festival City tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Dubai Festival City
  Från628krPer natt

  Holiday Inn Dubai Festival Citystars

  Dubai, Dubai , Gateway avenue festival city - Karta
  0.76 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 312 recensioner från resenärerBaserat på 312 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Dubai. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 508 ombonade rum. Hotellet byggdes år 2018. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Holiday Inn Dubai Festival City bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmen på Holiday Inn Dubai Festival City är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn Dubai Festival City. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Holiday Inn Dubai Festival City. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende har affärsfaciliteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Holiday Inn Dubai Festival City erbjuder. Kunderna kan glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. På Holiday Inn Dubai Festival City kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palazzo Versace Dubai
  Från2.004krPer natt

  Palazzo Versace Dubaistars

  Dubai, Dubai , Culture village - Karta
  0.98 km från Dubai Festival City
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 946 recensioner från resenärerBaserat på 946 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska boende påminner om ett lyxigt italienskt 1500-tals palats. Boendet har ett bra läge endast 8 km från Dubais internationella flygplats och 8 minuter från Burh Khailifa och Dubais centrum. Detta magnifika hotell ligger inbäddat på en förstklassig plats vid vattnet och omges av den berömda Dubaiviken och stora anlagda trädgårdar. På detta ytterst eleganta boende erbjuds handgjord marmor och målad glasmosaik samt magnifika boendeenheter inredda av Versace Home Collection, alla med hemmets alla bekvämligheter i en otroligt vacker miljö. Oavsett om gästerna njuter av en avslappnad behandling i hotellets signaturspa, tränar i den toppmoderna hälsoklubben, tar ett dopp i poolen med olympiska mått eller äter i en av de berömda restaurangerna på hotellet, kommer gästerna aldrig att glömma vistelsen på detta unika hotell.

  Se mer
 • InterContinental Residence Suites Dubai F.C.
  Från812krPer natt

  InterContinental Residence Suites Dubai F.C.stars

  Dubai, Dubai , dubai festival city p.o. box 112225 - Karta
  1.2 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 191 recensioner från resenärerBaserat på 191 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga lägenhetshotell ligger i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 264 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 2009. Både fast och trådlöst internet finns på InterContinental Residence Suites Dubai F. C. . Dygnet-runt-servicen på InterContinental Residence Suites Dubai F. C. bidrar till gästernas trivsel. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • HiGuests Vacation Homes - Dubai Wharf
  Från631krPer natt

  HiGuests Vacation Homes - Dubai Wharfstars

  Dubai, Dubai , Wharf dubai tower 2 - Karta
  1.27 km från Dubai Festival City
   

  Denna bekväma lägenhet belägen i Dubai. Detta boende har totalt 36 ombonade rum. HiGuests Vacation Homes - Dubai Wharf är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på HiGuests Vacation Homes - Dubai Wharf har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Denna anläggning har parkering och garage. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Form Hotel Dubai
  Från446krPer natt

  Form Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al jaddaf. p.o. box 384694 - Karta
  1.59 km från Dubai Festival City
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 88 recensioner från resenärerBaserat på 88 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Dubai. Från detta hotell som är beläget 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 136 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Form Hotel Dubai. Denna anläggning byggdes 2018. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. På Form Hotel Dubai kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Goldstate Hotel
  Från257krPer natt

  Goldstate Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al jadaf metro station,al khail road 99999 - Karta
  1.6 km från Dubai Festival City
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 51 recensioner från resenärerBaserat på 51 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 8. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 10. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 101 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell byggdes 2016. Detta hotell har wifi-anslutning. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder Goldstate Hotel babysängar på begäran. Goldstate Hotel är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är inte tillåtna på Goldstate Hotel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Halo Hotel
  Från520krPer natt

  Halo Hotelstars

  Dubai, Dubai , Garhoud road opposite city center mall, deira 27 - Karta
  1.96 km från Dubai Festival City
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Dubai. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 750 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 3. 2 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 120 rum. Halo Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Halo Hotel erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Halo Hotel. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Premier inn Dubai Al Jaddaf
  Från482krPer natt

  Premier inn Dubai Al Jaddafstars

  Dubai, Dubai , Al jaddaf - Karta
  2.05 km från Dubai Festival City
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Dubai. Detta hotell har totalt 389 rum. Denna anläggnings byggår är 2019. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Premier inn Dubai Al Jaddaf har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Premier inn Dubai Al Jaddaf har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Alla badrum på Premier inn Dubai Al Jaddaf är handikappanpassadeDetta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Premier inn Dubai Al Jaddaf. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Dubai Festival City
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Dubai Festival City

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här