Hotell i närheten av Dubai International Airport

Se på kartan
Hotell - Dubai International Airport

Dubai International AirportFrån  187kr

Rekommenderade hotell nära Dubai International Airport

 • Holiday Inn Express Dubai Airport
  Från449krPer natt

  Holiday Inn Express Dubai Airportstars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai airport - terminal 3, airport rd. - Karta
  1.51 km från Dubai International Airport
  4,2/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2129 recensioner från resenärerBaserat på 2129 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Dubai. Detta boende kan erbjuda totalt 381 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Holiday Inn Express Dubai Airport tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn Express Dubai Airport. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Holiday Inn Express Dubai Airport. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dubai International Terminal Hotel
  Från1.725krPer natt

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Karta
  1.53 km från Dubai International Airport
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7674 recensioner från resenärerBaserat på 7674 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 530 trivsamma rum. Dubai International Terminal Hotel genomgick en renovering 2014. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDe allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 9 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fortune Plaza
  Från340krPer natt

  Fortune Plazastars

  Dubai, Dubai , Al nahda road, postal code 49185, al qusais - Karta
  2.12 km från Dubai International Airport
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 121 recensioner från resenärerBaserat på 121 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet belägen i Dubai. Detta boende har totalt 94 ombonade rum. Fortune Plaza genomgick en totalrenovering 2011. Detta boende har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Fortune Plaza bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Fortune Plaza. De gemensamma utrymmena på Fortune Plaza är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Fortune Plaza tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Fortune Plaza erbjuder transfer till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fortune Classic Hotel Apartments
  Från524krPer natt

  Fortune Classic Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Damascus street - Karta
  2.14 km från Dubai International Airport
  1,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 45 recensioner från resenärerBaserat på 45 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 10. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 64 rum. Denna anläggning snyggades upp 2012. Fortune Classic Hotel Apartments har wifi-anslutning. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Fortune Classic Hotel Apartments har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alla rum på Fortune Classic Hotel Apartments är rullstolsanpassade. Fortune Classic Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Halo Hotel
  Från520krPer natt

  Halo Hotelstars

  Dubai, Dubai , Garhoud road opposite city center mall, deira 27 - Karta
  2.18 km från Dubai International Airport
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Dubai. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 750 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 3. 2 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 120 rum. Halo Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Halo Hotel erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Halo Hotel. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flora Inn Hotel Dubai Airport
  Från385krPer natt

  Flora Inn Hotel Dubai Airportstars

  Dubai, Dubai , Airport road, dubai, - Karta
  2.21 km från Dubai International Airport
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 257 recensioner från resenärerBaserat på 257 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 228 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Flora Inn Hotel Dubai Airport byggdes 2018. Flora Inn Hotel Dubai Airport har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Flora Inn Hotel Dubai Airport. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Millennium Airport
  Från523krPer natt

  Millennium Airportstars

  Dubai, Dubai , Airport road, casablanca street, al garhoud n/a - Karta
  2.28 km från Dubai International Airport
  4,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2281 recensioner från resenärerBaserat på 2281 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Från den här anläggningen som ligger 3. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra kunder har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 341 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2013. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Al Bustan Centre & Residence
  Från685krPer natt

  Al Bustan Centre & Residencestars

  Dubai, Dubai , Al qusais 1 - al nahda rd. - po box 20107 - Karta
  2.29 km från Dubai International Airport
  3,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta lägenhetshotell är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Al Bustan Centre & Residence har totalt 640 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Al Bustan Centre & Residence. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Al Bustan Centre & Residence är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Time Grand Plaza
  Från320krPer natt

  Time Grand Plazastars

  Dubai, Dubai , P.o. box 237844, damascus road st. al qusais - Karta
  2.36 km från Dubai International Airport
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 935 recensioner från resenärerBaserat på 935 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Totalt 232 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gästerna på Time Grand Plaza kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Time Grand Plaza är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna på Time Grand Plaza. Time Grand Plaza tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Time Grand Plaza kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Continental Hotel
  Från417krPer natt

  Royal Continental Hotelstars

  Deira, Dubai , Sheikh rashid road 168 - Karta
  2.93 km från Dubai International Airport
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Deira. Det totala antalet rum på Royal Continental Hotel är 168. Detta boendes byggår är 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Royal Continental Hotel är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Dubai International Airport
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Dubai International Airport

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här