Hotell i närheten av Dubai International Airport

Se på kartan
Hotell - Dubai International Airport

Dubai International AirportFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära Dubai International Airport

 • Premier Inn International Airport
  Från976krPer natt

  Premier Inn International Airportstars

  Dubai, Dubai , Opposite terminal 3, access via street 52b - Karta
  1.46 km från Dubai International Airport
  4,4/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4782 recensioner från resenärerBaserat på 4782 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dubai. Detta boende innefattar 281 trivsamma rum. Denna anläggnings byggår är 201. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Premier Inn International Airport förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Dubai Airport
  Från782krPer natt

  Holiday Inn Express Dubai Airportstars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai airport - terminal 3, airport rd. - Karta
  1.51 km från Dubai International Airport
  4,2/5
  Kundomdömenav 53 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2042 recensioner från resenärerBaserat på 2042 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Dubai. Totalt 381 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Holiday Inn Express Dubai Airport. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Holiday Inn Express Dubai Airport håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Holiday Inn Express Dubai Airport är inte någon husdjursvänlig anläggning. Holiday Inn Express Dubai Airport erbjuder transfer till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dubai International Terminal Hotel
  Från1.824krPer natt

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Karta
  1.53 km från Dubai International Airport
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7258 recensioner från resenärerBaserat på 7258 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Dubai. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 530. Denna anläggning renoverades 2014. Dubai International Terminal Hotel har wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Dubai International Terminal Hotel babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 9 rum är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roda Al Bustan Airport Hotel
  Från1.044krPer natt

  Roda Al Bustan Airport Hotelstars

  Dubai, Dubai , Casablanca street, po box 30880 dubai airport - Karta
  2.09 km från Dubai International Airport
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2415 recensioner från resenärerBaserat på 2415 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 1. 2 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 275 rum. Hotellet totalrenoverades 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling.

  Se mer
 • Fortune Plaza
  Från604krPer natt

  Fortune Plazastars

  Dubai, Dubai , Al nahda road, postal code 49185, al qusais - Karta
  2.12 km från Dubai International Airport
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 117 recensioner från resenärerBaserat på 117 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Dubai. Det totala antalet rum är 94. Fortune Plaza totalrenoverades 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Fortune Plaza håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Fortune Plaza är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Flora Inn Hotel
  Från764krPer natt

  Flora Inn Hotelstars

  Dubai, Dubai , Airport road, dubai, - Karta
  2.21 km från Dubai International Airport
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Detta hotell ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 228 rum. Den här anläggningen byggdes 2018. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Millennium Airport
  Från1.087krPer natt

  Millennium Airportstars

  Dubai, Dubai , Airport road, casablanca street, al garhoud n/a - Karta
  2.28 km från Dubai International Airport
  4,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2114 recensioner från resenärerBaserat på 2114 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 2 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 341 rum. Millennium Airport genomgick en renovering 2013. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Millennium Airport är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Millennium Airport. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Al Bustan Centre & Residence
  Från924krPer natt

  Al Bustan Centre & Residencestars

  Dubai, Dubai , Al qusais 1 - al nahda rd. - po box 20107 - Karta
  2.29 km från Dubai International Airport
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 494 recensioner från resenärerBaserat på 494 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta charmiga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 640. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Al Bustan Centre & Residence tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet.

  Se mer
 • Jumeirah Creekside
  Från2.801krPer natt

  Jumeirah Creeksidestars

  Dubai, Dubai , P.o. box 78377 al grahoud 13 - Karta
  2.75 km från Dubai International Airport
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2797 recensioner från resenärerBaserat på 2797 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Dubai. 292 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Studio M arabian Plaza Hotel & Hotel Apartments
  Från599krPer natt

  Studio M arabian Plaza Hotel & Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , Al ittihad,next to al qiyadah metro station, deira - Karta
  2.89 km från Dubai International Airport
   

  Detta charmiga hotell finns i Deira. Totalt 323 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Studio M arabian Plaza Hotel & Hotel Apartments. Denna anläggning byggdes 2018. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. De gemensamma utrymmena på Studio M arabian Plaza Hotel & Hotel Apartments är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Studio M arabian Plaza Hotel & Hotel Apartments tillhandahåller parkering och garage. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Dubai International Airport
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Dubai International Airport

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här