Hotell i närheten av Dubai International Airport

Se på kartan
Hotell - Dubai International Airport

Dubai International AirportFrån  209kr

Rekommenderade hotell nära Dubai International Airport

 • Premier Inn International Airport
  Från557krPer natt

  Premier Inn International Airportstars

  Dubai, Dubai , Opposite terminal 3, access via street 52b - Karta
  1.46 km från Dubai International Airport
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4958 recensioner från resenärerBaserat på 4958 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dubai. Detta boende innefattar 281 trivsamma rum. Denna anläggnings byggår är 201. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Premier Inn International Airport förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Dubai Airport
  Från338krPer natt

  Holiday Inn Express Dubai Airportstars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai airport - terminal 3, airport rd. - Karta
  1.51 km från Dubai International Airport
  4,2/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2094 recensioner från resenärerBaserat på 2094 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Dubai. Totalt 381 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Holiday Inn Express Dubai Airport. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Holiday Inn Express Dubai Airport håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Holiday Inn Express Dubai Airport är inte någon husdjursvänlig anläggning. Holiday Inn Express Dubai Airport erbjuder transfer till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dubai International Terminal Hotel
  Från1.922krPer natt

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Karta
  1.53 km från Dubai International Airport
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7430 recensioner från resenärerBaserat på 7430 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Dubai. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 530. Denna anläggning renoverades 2014. Dubai International Terminal Hotel har wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Dubai International Terminal Hotel babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 9 rum är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre
  Från771krPer natt

  Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centrestars

  Dubai, Dubai , Airport road, po box 10001, downtown - Karta
  1.82 km från Dubai International Airport
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4905 recensioner från resenärerBaserat på 4905 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. För våra besökare är det bara 250 meter till flygplatsen. Det finns totalt 580 rum på anläggningen. Hotellet totalrenoverades 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roda Al Bustan Airport Hotel
  Från642krPer natt

  Roda Al Bustan Airport Hotelstars

  Dubai, Dubai , Casablanca street, po box 30880 dubai airport - Karta
  2.09 km från Dubai International Airport
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2492 recensioner från resenärerBaserat på 2492 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 1. 2 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 275 ombonade rum. Roda Al Bustan Airport Hotel genomgick en renovering 2007. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder.

  Se mer
 • Fortune Plaza
  Från362krPer natt

  Fortune Plazastars

  Dubai, Dubai , Al nahda road, postal code 49185, al qusais - Karta
  2.12 km från Dubai International Airport
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Dubai. Det totala antalet rum är 94. Fortune Plaza totalrenoverades 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Fortune Plaza håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Fortune Plaza är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Flora Inn Hotel
  Från468krPer natt

  Flora Inn Hotelstars

  Dubai, Dubai , Airport road, dubai, - Karta
  2.21 km från Dubai International Airport
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 1. 5 kilometer till flygplatsen. 228 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende grundades år 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Flora Inn Hotel. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Flora Inn Hotel. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Flora Inn Hotel. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Millennium Airport
  Från511krPer natt

  Millennium Airportstars

  Dubai, Dubai , Airport road, casablanca street, al garhoud n/a - Karta
  2.28 km från Dubai International Airport
  4,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2206 recensioner från resenärerBaserat på 2206 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 2 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 341 rum. Millennium Airport genomgick en renovering 2013. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Millennium Airport är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Millennium Airport. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Al Bustan Centre & Residence
  Från588krPer natt

  Al Bustan Centre & Residencestars

  Dubai, Dubai , Al qusais 1 - al nahda rd. - po box 20107 - Karta
  2.29 km från Dubai International Airport
  3,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 531 recensioner från resenärerBaserat på 531 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta charmiga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 640. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Al Bustan Centre & Residence tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet.

  Se mer
 • Time Grand Plaza
  Från504krPer natt

  Time Grand Plazastars

  Dubai, Dubai , P.o. box 237844, damascus road st. al qusais - Karta
  2.36 km från Dubai International Airport
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 883 recensioner från resenärerBaserat på 883 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. 232 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gästerna på Time Grand Plaza kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Time Grand Plaza babysängar på begäran. Time Grand Plaza förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Time Grand Plaza. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Dubai International Airport
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Dubai International Airport

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här