Hotell i närheten av Dubai Museum

Se på kartan
Hotell - Dubai Museum

Dubai MuseumFrån  187kr

Rekommenderade hotell nära Dubai Museum

 • Ramada Downtown Dubai
  Från1.149krPer natt

  Ramada Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Boulevard street downtown burj khalifa - Karta
  0.55 km från Dubai Museum
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3203 recensioner från resenärerBaserat på 3203 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 181 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2009. Ramada Downtown Dubai är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta är ett miljövänligt hotell. Ramada Downtown Dubai erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Ramada Downtown Dubai erbjuder en mängd olika matupplevelser. Ramada Downtown Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Dubai Downtown
  Från1.329krPer natt

  Sofitel Dubai Downtownstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road,downtown dubai - dubai s/n - Karta
  0.59 km från Dubai Museum
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4411 recensioner från resenärerBaserat på 4411 recensioner från resenärer

  Det bästa av fransk lyx väntar på Sofitel Dubai Downtown. Detta 5-stjärniga resmål erbjuder panoramautsikt över kusten, Downtown Dubai och storslagna Dubai Fountain. Hotellet ligger bara tre t-banestationer från World Trade Centre och våra imponerande möt eslokaler passar perfekt för möten och mottagningar för upp till 500 personer. Njut av internationella rätter i våra eleganta restauranger och av egenkomponerade drinkar i Mosaic Pool and Lounge.

  Se mer
 • Dream Inn Dubai Apartments Duplex Ctrl Park Tower
  Från237.057krPer natt
  0.59 km från Dubai Museum
   

  Detta enastående hotell ligger i Dubai. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 1 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Dream Inn Dubai Apartments Duplex Ctrl Park Tower. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Dream Inn Dubai Apartments Duplex Ctrl Park Tower. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dream Inn Dubai Apartments-Burj Residences
  Från235.058krPer natt
  0.66 km från Dubai Museum
   

  Detta enastående hotell är beläget i Dubai. Med sina totalt 5 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Dream Inn Dubai Apartments-Burj Residences babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dream Inn Dubai Apartments-Burj Residences tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Dream Inn Dubai Apartments-Burj Residences kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roda Al Murooj Hotel
  Från792krPer natt

  Roda Al Murooj Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al saada street, po box 117546 - Karta
  0.68 km från Dubai Museum
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Där det är beläget i Dubai är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum på Roda Al Murooj Hotel är 387. Detta hotells byggår är 2006. Roda Al Murooj Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dream Inn Dubai Apartments - 29 Boulevard
  Från2.596krPer natt
  0.68 km från Dubai Museum
   

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Dubai. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Dream Inn Dubai Apartments - 29 Boulevard några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. På Dream Inn Dubai Apartments - 29 Boulevard kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dream Inn Dubai Apartments - Boulevard Central
  Från2.548krPer natt
  0.69 km från Dubai Museum
   

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Dubai. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Dream Inn Dubai Apartments - Boulevard Central som har totalt 1 rum. Dream Inn Dubai Apartments - Boulevard Central har wifi-anslutning. Receptionen på Dream Inn Dubai Apartments - Boulevard Central har inte öppet dygnet runt. Dream Inn Dubai Apartments - Boulevard Central tillhandahåller babysängar på begäran. Dream Inn Dubai Apartments - Boulevard Central förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Dream Inn Dubai Apartments - Boulevard Central. Dream Inn Dubai Apartments - Boulevard Central kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • LEVA Mazaya Centre
  Från717krPer natt

  LEVA Mazaya Centrestars

  Dubai, Dubai , Mazaya center mall, sheikh zayed rd, - Karta
  0.87 km från Dubai Museum
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Dubai. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 178 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. LEVA Mazaya Centre är från år 2018. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder LEVA Mazaya Centre babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Taj Dubai
  Från1.068krPer natt

  Taj Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa street, business bay, po box 8489 - Karta
  0.92 km från Dubai Museum
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2600 recensioner från resenärerBaserat på 2600 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Från det här boendet är det 15. 0 kilometer till backarna. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 2. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 296 rum. Hotellet byggdes år 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Taj Dubai bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Taj Dubai förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Taj Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds.

  Se mer
 • Dusit Thani Dubai
  Från716krPer natt

  Dusit Thani Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, 133 - Karta
  0.92 km från Dubai Museum
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3168 recensioner från resenärerBaserat på 3168 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 9. 6 kilometer till flygplatsen. Totalt 321 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende totalrenoverades 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla rum på Dusit Thani Dubai är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser på Dusit Thani Dubai. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Dusit Thani Dubai. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Om de som valt detta boende behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - Dubai Museum
Sida  1  av  5
 

Hotell i närheten av  Dubai Museum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner