Hotell i närheten av Dubai World Trade Centre

Se på kartan
Hotell - Dubai World Trade Centre

Dubai World Trade CentreFrån  208kr

Rekommenderade hotell nära Dubai World Trade Centre

 • Jumeirah Living World Trade Centre Residence
  Från1.662krPer natt

  Jumeirah Living World Trade Centre Residencestars

  Dubai, Dubai , 2nd zabeel road, p.o. box 116555,dubai . - Karta
  0.14 km från Dubai World Trade Centre
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Dubai. Denna anläggning kan erbjuda totalt 377 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Sheraton Grand Hotel Dubai
  Från675krPer natt

  Sheraton Grand Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road 3 - Karta
  0.36 km från Dubai World Trade Centre
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2014 recensioner från resenärerBaserat på 2014 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från den här anläggningen. Från den här anläggningen är det 15. 8 kilometer till backarna. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 8. 3 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 654 rum. Sheraton Grand Hotel Dubai byggdes 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De gemensamma utrymmena på Sheraton Grand Hotel Dubai är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Sheraton Grand Hotel Dubai erbjuder transfer till flygplatsen. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Sheraton Grand Hotel Dubai erbjuder. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Sheraton Grand Hotel Dubai kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Conrad Hotel Dubai
  Från1.058krPer natt

  Conrad Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road - Karta
  0.36 km från Dubai World Trade Centre
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3880 recensioner från resenärerBaserat på 3880 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Dubai. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 555 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Conrad Hotel Dubai. Anläggningen byggdes 2013. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Conrad Hotel Dubai tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta Conrad Hotel Dubai har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kan utforska de olika matställena som Conrad Hotel Dubai erbjuder. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Jumeirah Emirates Towers
  Från1.464krPer natt

  Jumeirah Emirates Towersstars

  Dubai, Dubai , City centre, po box 72127 sheikh zayed road - Karta
  0.37 km från Dubai World Trade Centre
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3717 recensioner från resenärerBaserat på 3717 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger 4. 1 kilometer från det främsta nöjesområdet. Det totala antalet rum är 400. Jumeirah Emirates Towers totalrenoverades 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Jumeirah Emirates Towers. Resenärerna kan avnjuta smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Apartments Dubai World Trade Centre
  Från421krPer natt

  The Apartments Dubai World Trade Centrestars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, trade centre 2, p.o. box 9229 - Karta
  0.38 km från Dubai World Trade Centre
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 220 recensioner från resenärerBaserat på 220 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 219 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Apartments Dubai World Trade Centre. The Apartments Dubai World Trade Centre totalrenoverades 2012. The Apartments Dubai World Trade Centre är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Apartments Dubai World Trade Centre. The Apartments Dubai World Trade Centre erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av. The Apartments Dubai World Trade Centre erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis World Trade Centre Dubai
  Från308krPer natt

  Ibis World Trade Centre DubaistarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , P.o.box 9544 sheikh zayed road - Karta
  0.43 km från Dubai World Trade Centre
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1247 recensioner från resenärerBaserat på 1247 recensioner från resenärer

  Ibis Dubai World Trade Center Hotel är en del av Dubai World Trade Center. Eftersom hotellet ligger vid Sheikh Zayed Road och intill tunnelbanestationen World Trade Center kan du enkelt ta dig till både flygplatsen och Dubais internationella mäss- och utställningscenter. ibis Dubai World Trade Center erbjuder kostnadsfri transport till Jumeirah Beach, Dubai Mall och andra stora gallerior, och ligger även bra till för sightseeingturer till historiska Bur Dubai.

  Se mer
 • Fairmont Dubai
  Från781krPer natt

  Fairmont Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zaed road, p.o. box 97555 - Karta
  0.45 km från Dubai World Trade Centre
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2935 recensioner från resenärerBaserat på 2935 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från det här hotellet. Från den här egendomen är det 16. 0 kilometer till backarna. Inte långt bort hittar våra gäster transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta boende. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 9. 0 kilometer till hamnen. Fairmont Dubai har totalt 394 rum. Detta hotell totalrenoverades 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Fairmont Dubai som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Detta hotell har affärsfaciliteter. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The H Dubai
  Från1.110krPer natt

  The H Dubaistars

  Dubai, Dubai , One sheikh zayed road,po box 125511 236 - Karta
  0.45 km från Dubai World Trade Centre
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2466 recensioner från resenärerBaserat på 2466 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 5 kilometer till hamnen. Det finns totalt 236 rum på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. The H Dubai tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. The H Dubai erbjuder transfer till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. The H Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Voco Dubai (Formally Nassima Royal)
  Från777krPer natt

  Voco Dubai (Formally Nassima Royal)stars

  Dubai, Dubai , Plot 49 sheikh zayed road, trade centre district d - Karta
  0.55 km från Dubai World Trade Centre
  4,5/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3602 recensioner från resenärerBaserat på 3602 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva affärshotell är beläget mitt i den fascinerande metropolen Dubai, vid den prominenta Sheikh Zayed-vägen, där det reser sig stolt bland sina höga motsvarigheter. Hotellet ligger på gångavstånd från World Trade Center och nära Burj Khalifa. Dubai internationella flygplats ligger bara 20 minuter bort med bil. Hotellets imponerande glasfasad utstrålar en samtida stil och bjuder in gästerna till överflödet på insidan. Gästrummen har en avskalad stil med eleganta möbler och lyxig inredning. Rummen utgör en verklig oas i staden och skyddar gästerna från stadens stress precis utanför. Hotellet lever upp till sitt rykte som förstklassigt affärshotell och gästerna kommer att imponeras av dess utomordentliga konferens- och mötesfaciliteter .

  Se mer
 • Ascott Park Place Dubai
  Från1.088krPer natt

  Ascott Park Place Dubaistars

  Dubai, Dubai , Ascott place, sheikh zayed road, po box 117452 - Karta
  0.57 km från Dubai World Trade Centre
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 456 recensioner från resenärerBaserat på 456 recensioner från resenärer

  Lägenhetshotellet ligger i businessdistriktet, mitt emot Dubais internationella konferens- och utställningscenter, 500 meter från Dubai Mall och 5 km från Jumeirah Beach. Dubais internationella flygplats ligger cirka 10 km från komplexet.Boendet erbjuder rymliga och lyxiga lägenheter spridda över 15 våningar i det 60 våningar höga Park Place Tower. Vare sig du reser i affärer eller är på semester är boendet perfekt för en vistelse i Dubai. Den eleganta, moderna inredningen i naturfärger ger hotellet en lyxig, modern stil. Lägenheterna erbjuder fantastisk utsikt över staden, och har ett fullt utrustat kök. Det finns en hänförande pool på taket, ett fullt utrustat gym, bastu och ångbad. På bottenvåningen ligger restaurangen Caspar and Gambini's som serverar ett urval internationella rätter.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  71  Hotell - Dubai World Trade Centre
Sida  1  av  8
 

Hotell i närheten av  Dubai World Trade Centre

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner