Hotell i närheten av Gold Souk

Se på kartan
Hotell - Gold Souk

Gold SoukFrån  208kr

Rekommenderade hotell nära Gold Souk

 • Ahmedia Heritage Guest House
  Från503krPer natt

  Ahmedia Heritage Guest Housestars

  Deira, Dubai , Al ras deria, next to hamadiya school - Karta
  0.19 km från Gold Souk
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 171 recensioner från resenärerBaserat på 171 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Deira. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Ahmedia Heritage Guest House är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds.

  Se mer
 • Hafez Hotel Apartments
  Från252krPer natt

  Hafez Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , Next to emirates nbd building, al rdubai cityunite - Karta
  0.28 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Deira. 60 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Hafez Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Hafez Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Saint George
  Från374krPer natt

  Saint Georgestars

  Dubai, Dubai , Alras, deira, p.o.box 3944, deira - Karta
  0.29 km från Gold Souk
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 140 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2003. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Saint George erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mariana Hotel
  Från347krPer natt

  Mariana Hotelstars

  Deira, Dubai , Near al sabkha bus station deira - Karta
  0.47 km från Gold Souk
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Deira. Denna anläggning har totalt 84 ombonade rum. Detta boende grundades år 2013. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Mariana Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Orient Guest House Dubai
  Från506krPer natt

  Orient Guest House Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al fahidi street, po box 46500, dubai, ae - Karta
  0.55 km från Gold Souk
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House är lokaliserat i Dubai. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 11 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Orient Guest House Dubai tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service.

  Se mer
 • Arabian Courtyard Hotel And Spa
  Från276krPer natt

  Arabian Courtyard Hotel And Spastars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai museum, al fahidi street - Karta
  0.59 km från Gold Souk
  4,3/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3037 recensioner från resenärerBaserat på 3037 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell har ett perfekt läge i Dubai. Hotellet ligger mittemot museet och en kort promenad från flera historiska och kulturella sevärdheter samt shopping, som Heritage Village, historiska Bastakiya, Dubaiviken, basaren Meena, textilmarknaden, butiker som säljer elektronik samt computer street. De bekväma boendealternativen erbjuder charmig design och välkomnar besökarna med gästvänlighet och fantastisk service. På hotellet finns ett brett urval av måltidsalternativ, inklusive en engelsk pub med inredning som påminner om 1800-talets London och en kinesisk restaurang som serverar ett urval av specialiteter från Szechuan och Kanton. I spaområdet kan du koppa av efter en hektisk dag med shopping, och affärsresenärer kan använda mötesfaciliteterna.

  Se mer
 • Al Khaleej Grand
  Från337krPer natt

  Al Khaleej Grandstars

  Dubai, Dubai , Baniyas square -14th road, p.o box - Karta
  0.68 km från Gold Souk
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Totalt 105 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Al Khaleej Grand. Detta boende genomgick en renovering 2002. Alla gästerna på Al Khaleej Grand kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Al Khaleej Grand förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Al Khaleej Grand kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barjeel Heritage Guest House
  Från503krPer natt

  Barjeel Heritage Guest Housestars

  Dubai, Dubai , Al ghubaiba; p.o.box 46500; dubai - Karta
  0.71 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Barjeel Heritage Guest House.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Square Hotel
  Från459krPer natt

  Florida (ex. Flora) Square Hotelstars

  Deira, Dubai , Al burj street, near sabkha bus station, deira 123309 - Karta
  0.74 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i Deira. Detta boende har totalt 80 rum. Denna anläggnings byggår är 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Florida (ex. Flora) Square Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Florida (ex. Flora) Square Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Astoria Hotel
  Från371krPer natt

  Astoria Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al fahidi street bur dubai na - Karta
  0.78 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Detta boende har totalt 95 ombonade rum. Astoria Hotel genomgick en renovering 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Astoria Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  149  Hotell - Gold Souk
Sida  1  av  15
 

Hotell i närheten av  Gold Souk

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner