Hotell i närheten av Gold Souk

Se på kartan
Hotell - Gold Souk

Gold SoukFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära Gold Souk

 • Saint George
  Från592krPer natt

  Saint Georgestars

  Dubai, Dubai , Alras, deira, p.o.box 3944, deira - Karta
  0.29 km från Gold Souk
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 129 recensioner från resenärerBaserat på 129 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 140 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2003. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Saint George erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arabian Courtyard Hotel And Spa
  Från834krPer natt

  Arabian Courtyard Hotel And Spastars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai museum, al fahidi street - Karta
  0.59 km från Gold Souk
  4,3/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3001 recensioner från resenärerBaserat på 3001 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell har ett perfekt läge i Dubai. Hotellet ligger mittemot museet och en kort promenad från flera historiska och kulturella sevärdheter samt shopping, som Heritage Village, historiska Bastakiya, Dubaiviken, basaren Meena, textilmarknaden, butiker som säljer elektronik samt computer street. De bekväma boendealternativen erbjuder charmig design och välkomnar besökarna med gästvänlighet och fantastisk service. På hotellet finns ett brett urval av måltidsalternativ, inklusive en engelsk pub med inredning som påminner om 1800-talets London och en kinesisk restaurang som serverar ett urval av specialiteter från Szechuan och Kanton. I spaområdet kan du koppa av efter en hektisk dag med shopping, och affärsresenärer kan använda mötesfaciliteterna.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Square Hotel
  Från714krPer natt

  Florida (ex. Flora) Square Hotelstars

  Deira, Dubai , Al burj street, near sabkha bus station, deira 123309 - Karta
  0.74 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i Deira. Detta boende har totalt 80 rum. Denna anläggnings byggår är 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Florida (ex. Flora) Square Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Florida (ex. Flora) Square Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Astoria Hotel
  Från628krPer natt

  Astoria Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al fahidi street bur dubai na - Karta
  0.78 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 203 recensioner från resenärerBaserat på 203 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Detta boende har totalt 95 ombonade rum. Astoria Hotel genomgick en renovering 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Astoria Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Al Souq Hotel
  Från716krPer natt

  Florida (ex. Flora) Al Souq Hotelstars

  Deira, Dubai , Near al sabkha bus station, deira - Karta
  0.8 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 25 recensioner från resenärerBaserat på 25 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Deira. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 5. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 80 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Florida (ex. Flora) Al Souq Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  Från1.037krPer natt

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Karta
  0.86 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 537 recensioner från resenärerBaserat på 537 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Deira. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från egendomen. Från den här egendomen är det 22. 0 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. 125 välkomnande rum finns på anläggningen. Hyatt Place Dubai Baniyas Square är från år 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Hyatt Place Dubai Baniyas Square håller öppet dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Pearl Creek
  Från1.081krPer natt

  Best Western Plus Pearl Creekstars

  Deira, Dubai , Baniyas square - Karta
  0.86 km från Gold Souk
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 272 recensioner från resenärerBaserat på 272 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Deira. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Våra besökare har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 170. Best Western Plus Pearl Creek har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Best Western Plus Pearl Creek tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Best Western Plus Pearl Creek är rullstolsanpassade. Best Western Plus Pearl Creek är inte någon husdjursvänlig anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Middle East Hotel
  Från517krPer natt

  Middle East Hotelstars

  Dubai, Dubai , Opp.nife park .al musalla road. deira sn - Karta
  0.88 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 18 recensioner från resenärerBaserat på 18 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. 38 välkomnande rum finns på anläggningen. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Landmark Hotel Baniyas
  Från800krPer natt

  Landmark Hotel Baniyasstars

  Dubai, Dubai , Al nasser square deira, deira - Karta
  0.89 km från Gold Souk
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Det totala antalet rum är 168. Landmark Hotel Baniyas genomgick en totalrenovering 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) City Hotel Apartments
  Från782krPer natt

  Florida (ex. Flora) City Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Baniyas square,deira,po box 49530 - Karta
  0.93 km från Gold Souk
  1,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra gäster har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 90. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Florida (ex. Flora) City Hotel Apartments har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Florida (ex. Flora) City Hotel Apartments babysängar på begäran. Florida (ex. Flora) City Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  117  Hotell - Gold Souk
Sida  1  av  12
 

Hotell i närheten av  Gold Souk

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner