Hotell i närheten av Gold Souk

Se på kartan
Hotell - Gold Souk

Gold SoukFrån  187kr

Rekommenderade hotell nära Gold Souk

 • Ahmedia Heritage Guest House
  Från448krPer natt

  Ahmedia Heritage Guest Housestars

  Deira, Dubai , Al ras deria, next to hamadiya school - Karta
  0.19 km från Gold Souk
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 172 recensioner från resenärerBaserat på 172 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Deira. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ahmedia Heritage Guest House som har totalt 15 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Ahmedia Heritage Guest House bidrar till gästernas trivsel. Ahmedia Heritage Guest House tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt.

  Se mer
 • Buraq Hotel By Gemstones
  Från332krPer natt

  Buraq Hotel By Gemstonesstars

  Deira, Dubai , Old baladiya street gold souk deira - Karta
  0.21 km från Gold Souk
   

  Detta bekväma hotell ligger i Deira. 81 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2019. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO 151 Hafez Hotel Apartments
  Från335krPer natt

  OYO 151 Hafez Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , Next to emirates nbd building, al rdubai cityunite - Karta
  0.27 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Deira. Detta hotell har totalt 60 ombonade rum. OYO 151 Hafez Hotel Apartments byggdes 2013. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på OYO 151 Hafez Hotel Apartments. Alla badrum på OYO 151 Hafez Hotel Apartments är handikappanpassadeOYO 151 Hafez Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St George Hotel
  Från319krPer natt

  St George Hotelstars

  Dubai, Dubai , Alras, deira, p.o.box 3944, deira - Karta
  0.29 km från Gold Souk
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Dubai. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 140 rum på anläggningen. Detta hotell snyggades upp 2003. Alla gästerna på St George Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på St George Hotel. St George Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på St George Hotel. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mariana Hotel
  Från281krPer natt

  Mariana Hotelstars

  Deira, Dubai , Near al sabkha bus station deira - Karta
  0.47 km från Gold Souk
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Deira. Detta boende innefattar 84 trivsamma rum. Mariana Hotel byggdes 2013. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Mariana Hotel. Mariana Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arabian Courtyard Hotel And Spa
  Från414krPer natt

  Arabian Courtyard Hotel And Spastars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai museum, al fahidi street - Karta
  0.59 km från Gold Souk
  4,3/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3066 recensioner från resenärerBaserat på 3066 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell har ett perfekt läge i Dubai. Hotellet ligger mittemot museet och en kort promenad från flera historiska och kulturella sevärdheter samt shopping, som Heritage Village, historiska Bastakiya, Dubaiviken, basaren Meena, textilmarknaden, butiker som säljer elektronik samt computer street. De bekväma boendealternativen erbjuder charmig design och välkomnar besökarna med gästvänlighet och fantastisk service. På hotellet finns ett brett urval av måltidsalternativ, inklusive en engelsk pub med inredning som påminner om 1800-talets London och en kinesisk restaurang som serverar ett urval av specialiteter från Szechuan och Kanton. I spaområdet kan du koppa av efter en hektisk dag med shopping, och affärsresenärer kan använda mötesfaciliteterna.

  Se mer
 • OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLC
  Från571krPer natt

  OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLCstars

  Deira, Dubai , 14 al suq st meena bazar - Karta
  0.6 km från Gold Souk
   

  Detta enkla hotell är beläget i Deira. OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLC garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 11 rum. OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLC har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLC. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Al Khaleej Grand
  Från239krPer natt

  Al Khaleej Grandstars

  Dubai, Dubai , Baniyas square -14th road, p.o box - Karta
  0.68 km från Gold Souk
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Dubai. Detta boende kan erbjuda totalt 105 rum. Detta hotell renoverades 2002. Al Khaleej Grand har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Al Khaleej Grand erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Al Khaleej Grand har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barjeel Heritage Guest House
  Från448krPer natt

  Barjeel Heritage Guest Housestars

  Dubai, Dubai , Al ghubaiba; p.o.box 46500; dubai - Karta
  0.71 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 160 recensioner från resenärerBaserat på 160 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dubai. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boende. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Barjeel Heritage Guest House.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Square Hotel
  Från432krPer natt

  Florida (ex. Flora) Square Hotelstars

  Deira, Dubai , Al burj street, near sabkha bus station, deira 123309 - Karta
  0.74 km från Gold Souk
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Deira. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Florida (ex. Flora) Square Hotel byggdes 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Florida (ex. Flora) Square Hotel håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Florida (ex. Flora) Square Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  150  Hotell - Gold Souk
Sida  1  av  15
 

Hotell i närheten av  Gold Souk

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner