Hotell i närheten av Grand Moskén

Se på kartan
Hotell - Grand Moskén

Grand MoskénFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära Grand Moskén

 • Saint George
  Från592krPer natt

  Saint Georgestars

  Dubai, Dubai , Alras, deira, p.o.box 3944, deira - Karta
  0.69 km från Grand Moskén
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 129 recensioner från resenärerBaserat på 129 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 140 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2003. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Saint George erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Square Hotel
  Från714krPer natt

  Florida (ex. Flora) Square Hotelstars

  Deira, Dubai , Al burj street, near sabkha bus station, deira 123309 - Karta
  0.8 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i Deira. Detta boende har totalt 80 rum. Denna anläggnings byggår är 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Florida (ex. Flora) Square Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Florida (ex. Flora) Square Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Naif View Hotel
  Från724krPer natt

  Naif View Hotelstars

  Deira, Dubai , Naif road, deira - Karta
  0.83 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 25 recensioner från resenärerBaserat på 25 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Deira. Det totala antalet rum är 60. Detta boendes byggår är 2015. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna på Naif View Hotel. Detta hotell har parkering och garage.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Al Souq Hotel
  Från716krPer natt

  Florida (ex. Flora) Al Souq Hotelstars

  Deira, Dubai , Near al sabkha bus station, deira - Karta
  0.84 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 25 recensioner från resenärerBaserat på 25 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Deira. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 5. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 80 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Florida (ex. Flora) Al Souq Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Landmark Hotel Baniyas
  Från800krPer natt

  Landmark Hotel Baniyasstars

  Dubai, Dubai , Al nasser square deira, deira - Karta
  0.99 km från Grand Moskén
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Det totala antalet rum är 168. Landmark Hotel Baniyas genomgick en totalrenovering 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  Från1.037krPer natt

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Karta
  0.99 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 537 recensioner från resenärerBaserat på 537 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Deira. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från egendomen. Från den här egendomen är det 22. 0 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. 125 välkomnande rum finns på anläggningen. Hyatt Place Dubai Baniyas Square är från år 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Hyatt Place Dubai Baniyas Square håller öppet dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) City Hotel Apartments
  Från782krPer natt

  Florida (ex. Flora) City Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Baniyas square,deira,po box 49530 - Karta
  1.03 km från Grand Moskén
  1,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra gäster har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 90. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Florida (ex. Flora) City Hotel Apartments har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Florida (ex. Flora) City Hotel Apartments babysängar på begäran. Florida (ex. Flora) City Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Best Western Plus Pearl Creek
  Från1.081krPer natt

  Best Western Plus Pearl Creekstars

  Deira, Dubai , Baniyas square - Karta
  1.08 km från Grand Moskén
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 272 recensioner från resenärerBaserat på 272 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Deira. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Våra besökare har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 170. Best Western Plus Pearl Creek har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Best Western Plus Pearl Creek tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Best Western Plus Pearl Creek är rullstolsanpassade. Best Western Plus Pearl Creek är inte någon husdjursvänlig anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Regency Galleria Residence Dubai
  Från1.731krPer natt

  Hyatt Regency Galleria Residence Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al khaleej road 164418 - Karta
  1.09 km från Grand Moskén
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Dubai. Från denna lägenhet som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 6 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna lägenhet. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hyatt Regency Galleria Residence Dubai är 388. Boendet totalrenoverades 2017. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Hyatt Regency Galleria Residence Dubai. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Hyatt Regency Galleria Residence Dubai erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Arabian Courtyard Hotel And Spa
  Från834krPer natt

  Arabian Courtyard Hotel And Spastars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai museum, al fahidi street - Karta
  1.1 km från Grand Moskén
  4,3/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3001 recensioner från resenärerBaserat på 3001 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell har ett perfekt läge i Dubai. Hotellet ligger mittemot museet och en kort promenad från flera historiska och kulturella sevärdheter samt shopping, som Heritage Village, historiska Bastakiya, Dubaiviken, basaren Meena, textilmarknaden, butiker som säljer elektronik samt computer street. De bekväma boendealternativen erbjuder charmig design och välkomnar besökarna med gästvänlighet och fantastisk service. På hotellet finns ett brett urval av måltidsalternativ, inklusive en engelsk pub med inredning som påminner om 1800-talets London och en kinesisk restaurang som serverar ett urval av specialiteter från Szechuan och Kanton. I spaområdet kan du koppa av efter en hektisk dag med shopping, och affärsresenärer kan använda mötesfaciliteterna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  105  Hotell - Grand Moskén
Sida  1  av  11
 

Hotell i närheten av  Grand Moskén

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner