Hotell i närheten av Grand Moskén

Se på kartan
Hotell - Grand Moskén

Grand MoskénFrån  187kr

Rekommenderade hotell nära Grand Moskén

 • Buraq Hotel By Gemstones
  Från332krPer natt

  Buraq Hotel By Gemstonesstars

  Deira, Dubai , Old baladiya street gold souk deira - Karta
  0.42 km från Grand Moskén
   

  Detta bekväma hotell ligger i Deira. 81 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2019. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ahmedia Heritage Guest House
  Från448krPer natt

  Ahmedia Heritage Guest Housestars

  Deira, Dubai , Al ras deria, next to hamadiya school - Karta
  0.47 km från Grand Moskén
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 172 recensioner från resenärerBaserat på 172 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Deira. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ahmedia Heritage Guest House som har totalt 15 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Ahmedia Heritage Guest House bidrar till gästernas trivsel. Ahmedia Heritage Guest House tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt.

  Se mer
 • OYO 154 Blue Diamond Hotel
  Från686krPer natt

  OYO 154 Blue Diamond Hotelstars

  Deira, Dubai , Al khor street al daghaya - Karta
  0.5 km från Grand Moskén
   

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Deira. Detta boende kan erbjuda totalt 30 rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Mariana Hotel
  Från281krPer natt

  Mariana Hotelstars

  Deira, Dubai , Near al sabkha bus station deira - Karta
  0.55 km från Grand Moskén
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Deira. Detta boende innefattar 84 trivsamma rum. Mariana Hotel byggdes 2013. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Mariana Hotel. Mariana Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Queen's
  Från229krPer natt

  Queen'sstars

  Dubai, Dubai , Al sabkha road, deira, dubai, po box 4867 13 - Karta
  0.57 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Dubai. Denna anläggning har totalt 70 ombonade rum. Det här boendet byggdes 2000. Wifi finns på boendet i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • OYO 151 Hafez Hotel Apartments
  Från335krPer natt

  OYO 151 Hafez Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , Next to emirates nbd building, al rdubai cityunite - Karta
  0.58 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Deira. Detta hotell har totalt 60 ombonade rum. OYO 151 Hafez Hotel Apartments byggdes 2013. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på OYO 151 Hafez Hotel Apartments. Alla badrum på OYO 151 Hafez Hotel Apartments är handikappanpassadeOYO 151 Hafez Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St George Hotel
  Från319krPer natt

  St George Hotelstars

  Dubai, Dubai , Alras, deira, p.o.box 3944, deira - Karta
  0.69 km från Grand Moskén
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Dubai. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 140 rum på anläggningen. Detta hotell snyggades upp 2003. Alla gästerna på St George Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på St George Hotel. St George Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på St George Hotel. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Square Hotel
  Från432krPer natt

  Florida (ex. Flora) Square Hotelstars

  Deira, Dubai , Al burj street, near sabkha bus station, deira 123309 - Karta
  0.8 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Deira. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Florida (ex. Flora) Square Hotel byggdes 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Florida (ex. Flora) Square Hotel håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Florida (ex. Flora) Square Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO 170 Roy Sand Hotel
  Från472krPer natt

  OYO 170 Roy Sand Hotelstars

  Deira, Dubai , 6a street near naif souq naif - Karta
  0.8 km från Grand Moskén
   

  Detta enkla hotell ligger i Deira. Totalt 53 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på OYO 170 Roy Sand Hotel. OYO 170 Roy Sand Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Naif View Hotel
  Från400krPer natt

  Naif View Hotelstars

  Deira, Dubai , Naif road, deira - Karta
  0.83 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 29 recensioner från resenärerBaserat på 29 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i Deira. Naif View Hotel har totalt 60 rum. Detta boende byggdes 2015. Naif View Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Naif View Hotel.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  139  Hotell - Grand Moskén
Sida  1  av  14
 

Hotell i närheten av  Grand Moskén

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner