Hotell i närheten av Grand Moskén

Se på kartan
Hotell - Grand Moskén

Grand MoskénFrån  208kr

Rekommenderade hotell nära Grand Moskén

 • Ahmedia Heritage Guest House
  Från503krPer natt

  Ahmedia Heritage Guest Housestars

  Deira, Dubai , Al ras deria, next to hamadiya school - Karta
  0.47 km från Grand Moskén
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 171 recensioner från resenärerBaserat på 171 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Deira. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Ahmedia Heritage Guest House är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds.

  Se mer
 • Hafez Hotel Apartments
  Från252krPer natt

  Hafez Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , Next to emirates nbd building, al rdubai cityunite - Karta
  0.53 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Deira. 60 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Hafez Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Hafez Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mariana Hotel
  Från347krPer natt

  Mariana Hotelstars

  Deira, Dubai , Near al sabkha bus station deira - Karta
  0.55 km från Grand Moskén
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Deira. Denna anläggning har totalt 84 ombonade rum. Detta boende grundades år 2013. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Mariana Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Queen's
  Från554krPer natt

  Queen'sstars

  Dubai, Dubai , Al sabkha road, deira, dubai, po box 4867 13 - Karta
  0.57 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 98 recensioner från resenärerBaserat på 98 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Dubai. Denna anläggning innefattar 70 trivsamma rum. Denna anläggnings byggår är 2000. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Saint George
  Från374krPer natt

  Saint Georgestars

  Dubai, Dubai , Alras, deira, p.o.box 3944, deira - Karta
  0.69 km från Grand Moskén
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 140 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2003. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Saint George erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Square Hotel
  Från459krPer natt

  Florida (ex. Flora) Square Hotelstars

  Deira, Dubai , Al burj street, near sabkha bus station, deira 123309 - Karta
  0.8 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i Deira. Detta boende har totalt 80 rum. Denna anläggnings byggår är 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Florida (ex. Flora) Square Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Florida (ex. Flora) Square Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Naif View Hotel
  Från288krPer natt

  Naif View Hotelstars

  Deira, Dubai , Naif road, deira - Karta
  0.83 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 28 recensioner från resenärerBaserat på 28 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Deira. Det totala antalet rum är 60. Detta boendes byggår är 2015. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna på Naif View Hotel. Detta hotell har parkering och garage.

  Se mer
 • Florida (ex. Flora) Al Souq Hotel
  Från461krPer natt

  Florida (ex. Flora) Al Souq Hotelstars

  Deira, Dubai , Near al sabkha bus station, deira - Karta
  0.84 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 29 recensioner från resenärerBaserat på 29 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Deira. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 5. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 80 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Florida (ex. Flora) Al Souq Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Khaleej Grand
  Från337krPer natt

  Al Khaleej Grandstars

  Dubai, Dubai , Baniyas square -14th road, p.o box - Karta
  0.86 km från Grand Moskén
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Totalt 105 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Al Khaleej Grand. Detta boende genomgick en renovering 2002. Alla gästerna på Al Khaleej Grand kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Al Khaleej Grand förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Al Khaleej Grand kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barjeel Heritage Guest House
  Från503krPer natt

  Barjeel Heritage Guest Housestars

  Dubai, Dubai , Al ghubaiba; p.o.box 46500; dubai - Karta
  0.94 km från Grand Moskén
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Barjeel Heritage Guest House.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  135  Hotell - Grand Moskén
Sida  1  av  14
 

Hotell i närheten av  Grand Moskén

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner