Hotell i närheten av IBN Battuta Mall

Se på kartan
Hotell - IBN Battuta Mall

IBN Battuta MallFrån  187kr

Rekommenderade hotell nära IBN Battuta Mall

 • Barjeel Heritage Guest House
  Från448krPer natt

  Barjeel Heritage Guest Housestars

  Dubai, Dubai , Al ghubaiba; p.o.box 46500; dubai - Karta
  0.12 km från IBN Battuta Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 160 recensioner från resenärerBaserat på 160 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dubai. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boende. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Barjeel Heritage Guest House.

  Se mer
 • OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLC
  Från571krPer natt

  OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLCstars

  Deira, Dubai , 14 al suq st meena bazar - Karta
  0.34 km från IBN Battuta Mall
   

  Detta enkla hotell är beläget i Deira. OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLC garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 11 rum. OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLC har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på OYO 160 Lumbini Dream Garden Guest House LLC. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Astoria Hotel
  Från350krPer natt

  Astoria Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al fahidi street bur dubai na - Karta
  0.41 km från IBN Battuta Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 207 recensioner från resenärerBaserat på 207 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Dubai. Detta boende kan erbjuda totalt 95 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyde Park
  Från287krPer natt

  Hyde Parkstars

  Dubai, Dubai , Near al gubaiba bus station, p.o. box 50128, dubai 16 - Karta
  0.45 km från IBN Battuta Mall
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Hyde Park Hotel located near Bur Dubai Bus and Taxi Station, within walking distance to bank street, shopping centres, the Dubai Museum and in close proximity to the Gold, Spice, Electronic, Computer and Textile souks and 15 minutes drive to Sheikh Zayed Road, Dubai World Trade Exhibition Hall and Dubai International Airport.

  Se mer
 • St George Hotel
  Från319krPer natt

  St George Hotelstars

  Dubai, Dubai , Alras, deira, p.o.box 3944, deira - Karta
  0.47 km från IBN Battuta Mall
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Dubai. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 140 rum på anläggningen. Detta hotell snyggades upp 2003. Alla gästerna på St George Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på St George Hotel. St George Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på St George Hotel. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gateway Hotel
  Från398krPer natt

  Gateway Hotelstars

  Dubai, Dubai , Khaleed bin waleed street - Karta
  0.5 km från IBN Battuta Mall
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 536 recensioner från resenärerBaserat på 536 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Dubai. Från denna anläggning som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 6 kilometer från det här boende. Från det här boendet är det 20. 5 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 4. 8 kilometer från detta boende. Våra besökare har 8. 1 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 8 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 188. Detta hotells byggår är 2014. Gateway Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Gateway Hotel. Gateway Hotel förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Gästerna kan utforska de olika matställena som Gateway Hotel erbjuder. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO 151 Hafez Hotel Apartments
  Från335krPer natt

  OYO 151 Hafez Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , Next to emirates nbd building, al rdubai cityunite - Karta
  0.52 km från IBN Battuta Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Deira. Detta hotell har totalt 60 ombonade rum. OYO 151 Hafez Hotel Apartments byggdes 2013. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på OYO 151 Hafez Hotel Apartments. Alla badrum på OYO 151 Hafez Hotel Apartments är handikappanpassadeOYO 151 Hafez Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Admiral Plaza
  Från366krPer natt

  Admiral Plazastars

  Dubai, Dubai , P.o.box 26888, khalid bin walid road - Karta
  0.56 km från IBN Battuta Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 485 recensioner från resenärerBaserat på 485 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger på Al Nahda Street mitt i Dubai, nära affärs-, handels- och shoppingdistrikten. Hotellet ligger ca 15 minuter från flygplatsen.Hotellet är designat med inspiration från en atlantkryssning. Gästerna här kan njuta av kvällar som tar dem tillbaka till den engelska efterkrigstiden. Gästerna har tillgång till flera restaurangalternativ som avslutning på dagens uttröttande shopping. Hotellet passar lika bra för både affärs- och semesterresenärer. Hotellet som renoverades 2004, har 142 rum. Bland faciliteterna finns kassafack, valutaväxling, hiss, café, frisör, bar, nattclub och ett konferensrum. Tvätt- och roomservice finns också. De som anländer med bil kan använda parkeringen.Alla bekväma rum är välutrustade och har badrum, hårtork, satellit-/kabel-TV och möjligheter att tillaga te/kaffe. Dessutom finns hyrkassafack och luftkonditionering som standard.Gästerna har tillgång till inomhuspool, Jacuzzi och gym.Från Dubai Airport: Åk över Maktoum Bridge, korsa Strand Cinema, Bank Street, Khalid Bin Walid Road och hotellet ligger alldeles bakom Astoria Hotel på Al Nahda Street. Det är 15 minuter från Dubais flygplats.

  Se mer
 • Ahmedia Heritage Guest House
  Från448krPer natt

  Ahmedia Heritage Guest Housestars

  Deira, Dubai , Al ras deria, next to hamadiya school - Karta
  0.64 km från IBN Battuta Mall
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 172 recensioner från resenärerBaserat på 172 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Deira. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ahmedia Heritage Guest House som har totalt 15 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Ahmedia Heritage Guest House bidrar till gästernas trivsel. Ahmedia Heritage Guest House tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt.

  Se mer
 • Palm Beach Hotel
  Från286krPer natt

  Palm Beach Hotelstars

  Dubai, Dubai , P.o.box 5822, khalid bin waleed road, bur dubai - Karta
  0.66 km från IBN Battuta Mall
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 155 recensioner från resenärerBaserat på 155 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dubai. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 70 rum. Senast detta boende renoverades var 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Palm Beach Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  119  Hotell - IBN Battuta Mall
Sida  1  av  12
 

Hotell i närheten av  IBN Battuta Mall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner