Hotell i närheten av IBN Battuta Mall

Se på kartan
Hotell - IBN Battuta Mall

IBN Battuta MallFrån  209kr

Rekommenderade hotell nära IBN Battuta Mall

 • Barjeel Heritage Guest House
  Från505krPer natt

  Barjeel Heritage Guest Housestars

  Dubai, Dubai , Al ghubaiba; p.o.box 46500; dubai - Karta
  0.12 km från IBN Battuta Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Barjeel Heritage Guest House.

  Se mer
 • Astoria Hotel
  Från372krPer natt

  Astoria Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al fahidi street bur dubai na - Karta
  0.41 km från IBN Battuta Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Detta boende har totalt 95 ombonade rum. Astoria Hotel genomgick en renovering 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Astoria Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hyde Park
  Från362krPer natt

  Hyde Parkstars

  Dubai, Dubai , Near al gubaiba bus station, p.o. box 50128, dubai 16 - Karta
  0.45 km från IBN Battuta Mall
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Hyde Park Hotel located near Bur Dubai Bus and Taxi Station, within walking distance to bank street, shopping centres, the Dubai Museum and in close proximity to the Gold, Spice, Electronic, Computer and Textile souks and 15 minutes drive to Sheikh Zayed Road, Dubai World Trade Exhibition Hall and Dubai International Airport.

  Se mer
 • Saint George
  Från376krPer natt

  Saint Georgestars

  Dubai, Dubai , Alras, deira, p.o.box 3944, deira - Karta
  0.47 km från IBN Battuta Mall
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 140 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2003. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Saint George erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gateway Hotel
  Från429krPer natt

  Gateway Hotelstars

  Dubai, Dubai , Khaleed bin waleed street - Karta
  0.5 km från IBN Battuta Mall
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 518 recensioner från resenärerBaserat på 518 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från detta boende som ligger inbäddat 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 6 kilometer från anläggningen. Från den här egendomen är det 20. 5 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta hotell ligger 4. 8 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 8. 1 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 8 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 188 rum. Hotellet byggdes år 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Gateway Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Gateway Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Gateway Hotel. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hafez Hotel Apartments
  Från253krPer natt

  Hafez Hotel Apartmentsstars

  Deira, Dubai , Next to emirates nbd building, al rdubai cityunite - Karta
  0.54 km från IBN Battuta Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Deira. 60 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Hafez Hotel Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Hafez Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Admiral Plaza
  Från394krPer natt

  Admiral Plazastars

  Dubai, Dubai , P.o.box 26888, khalid bin walid road - Karta
  0.56 km från IBN Battuta Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 482 recensioner från resenärerBaserat på 482 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger på Al Nahda Street mitt i Dubai, nära affärs-, handels- och shoppingdistrikten. Hotellet ligger ca 15 minuter från flygplatsen.Hotellet är designat med inspiration från en atlantkryssning. Gästerna här kan njuta av kvällar som tar dem tillbaka till den engelska efterkrigstiden. Gästerna har tillgång till flera restaurangalternativ som avslutning på dagens uttröttande shopping. Hotellet passar lika bra för både affärs- och semesterresenärer. Hotellet som renoverades 2004, har 142 rum. Bland faciliteterna finns kassafack, valutaväxling, hiss, café, frisör, bar, nattclub och ett konferensrum. Tvätt- och roomservice finns också. De som anländer med bil kan använda parkeringen.Alla bekväma rum är välutrustade och har badrum, hårtork, satellit-/kabel-TV och möjligheter att tillaga te/kaffe. Dessutom finns hyrkassafack och luftkonditionering som standard.Gästerna har tillgång till inomhuspool, Jacuzzi och gym.Från Dubai Airport: Åk över Maktoum Bridge, korsa Strand Cinema, Bank Street, Khalid Bin Walid Road och hotellet ligger alldeles bakom Astoria Hotel på Al Nahda Street. Det är 15 minuter från Dubais flygplats.

  Se mer
 • Ahmedia Heritage Guest House
  Från505krPer natt

  Ahmedia Heritage Guest Housestars

  Deira, Dubai , Al ras deria, next to hamadiya school - Karta
  0.64 km från IBN Battuta Mall
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 171 recensioner från resenärerBaserat på 171 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Deira. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Ahmedia Heritage Guest House är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds.

  Se mer
 • Palm Beach Hotel
  Från422krPer natt

  Palm Beach Hotelstars

  Dubai, Dubai , P.o.box 5822, khalid bin waleed road, bur dubai - Karta
  0.66 km från IBN Battuta Mall
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 70 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Palm Beach Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som Palm Beach Hotel erbjuder. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Palm Beach Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ascot Hotel
  Från371krPer natt

  Ascot Hotelstars

  Dubai, Dubai , Khalid bin waleed road bur dubai - Karta
  0.67 km från IBN Battuta Mall
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 675 recensioner från resenärerBaserat på 675 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dubai. Ascot Hotel har totalt 80 rum. Ascot Hotel genomgick en totalrenovering 2003. Alla gästerna på Ascot Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Ascot Hotel. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  118  Hotell - IBN Battuta Mall
Sida  1  av  12
 

Hotell i närheten av  IBN Battuta Mall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner