Hotell i närheten av Innerstad

Se på kartan
Hotell - Innerstad

InnerstadFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära Innerstad

 • Somewhere Hotel Apartments
  Från899krPer natt

  Somewhere Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , P.o. box - 113562, port saeed, deira. - Karta
  0.07 km från Innerstad
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 245 recensioner från resenärerBaserat på 245 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Somewhere Hotel Apartments har totalt 106 rum. Detta boende grundades år 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pearl City Suites Hotel
  Från1.747krPer natt

  Pearl City Suites Hotelstars

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district. deira n/a - Karta
  0.18 km från Innerstad
  1,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 240 recensioner från resenärerBaserat på 240 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Dubai. Det totala antalet rum på Pearl City Suites Hotel är 94. Anläggningen byggdes 2004. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Pearl City Suites Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Flora Creek Deluxe Hotel Apartments
  Från1.654krPer natt

  Flora Creek Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed,near deira city center,po box 119062 - Karta
  0.25 km från Innerstad
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1614 recensioner från resenärerBaserat på 1614 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet ligger i Dubai. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 500 meter från denna egendom. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 180 rum. Flora Creek Deluxe Hotel Apartments är från år 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Flora Creek Deluxe Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Copthorne Dubai
  Från777krPer natt

  Copthorne Dubaistars

  Dubai, Dubai , Port saeed, deira, po box 119311 - Karta
  0.26 km från Innerstad
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 783 recensioner från resenärerBaserat på 783 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Från detta boende som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 300 meter från denna egendom. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning innefattar 163 trivsamma rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Copthorne Dubai bidrar till gästernas trivsel. Copthorne Dubai tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Copthorne Dubai erbjuder en mängd olika matupplevelser. Copthorne Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flora Park Deluxe Hotel Apartments
  Från2.067krPer natt

  Flora Park Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed near deira city center, po box 114166 - Karta
  0.27 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1118 recensioner från resenärerBaserat på 1118 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Denna lägenhet ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 118 ombonade rum. Detta boende byggdes 2006. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Flora Park Deluxe Hotel Apartments tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Novotel Deira City Centre
  Från999krPer natt

  Novotel Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th str port saeed district front - Karta
  0.28 km från Innerstad
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1533 recensioner från resenärerBaserat på 1533 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga Novotel Deira City Centre ligger i affärs- och handelsdistriktet i centrala Deira mitt emot köpcentret City Centre Deira. Nära till alla välkända sevärdheter med stadens tunnelbana som ligger 2 minuter från hotellet. På Breeze Bar serveras drycker och snacks vid poolen. Du kan koppla av på Novotel.

  Se mer
 • Ibis Deira City Centre
  Från715krPer natt

  Ibis Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district - Karta
  0.29 km från Innerstad
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2003 recensioner från resenärerBaserat på 2003 recensioner från resenärer

  Bekväma, 3-stjärniga ibis Dubai Deira City Centre ligger vid shoppingcentret City Centre Deira, där modern arkitektur möter traditionell orientalisk design, och bara 2 minuters promenad från närmaste t-banestation, 5 minuters bilresa från Dubais internati onella flygplats och 10 minuters bilresa från World Trade Center. Hotellet ligger mittemot 370 butiker i City Centre Deira och bara några minuter från traditionella Gold Souk och Spice Souk.

  Se mer
 • Rove City Centre
  Från766krPer natt

  Rove City Centrestars

  Dubai, Dubai , 24th/19th b street? port saeed district - Karta
  0.31 km från Innerstad
  5,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 869 recensioner från resenärerBaserat på 869 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dubai. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 500 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 270 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 2016. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Rove City Centre tillhandahåller inga babysängar på begäran. Rove City Centre förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tulip Creek Hotel Apartment
  Från550krPer natt

  Tulip Creek Hotel Apartmentstars

  Deira, Dubai , Port saeed, opp business village, near clock tower - Karta
  0.47 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell återfinns i Deira. 90 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Tulip Creek Hotel Apartment har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. På Tulip Creek Hotel Apartment kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Jawhara Hotel Apartments
  Från794krPer natt

  Al Jawhara Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Opposite city centre,port saeed area,po box 116036 - Karta
  0.51 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 42 recensioner från resenärerBaserat på 42 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett anspråkslöst lägenhetshotell som är lokaliserat i Dubai. Denna anläggning kan erbjuda totalt 40 rum. Detta boendes byggår är 2004. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Al Jawhara Hotel Apartments. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  103  Hotell - Innerstad
Sida  1  av  11
 

Hotell i närheten av  Innerstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner