Hotell i närheten av Innerstad

Se på kartan
Hotell - Innerstad

InnerstadFrån  211kr

Rekommenderade hotell nära Innerstad

 • Somewhere Hotel Apartments
  Från505krPer natt

  Somewhere Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , P.o. box - 113562, port saeed, deira. - Karta
  0.07 km från Innerstad
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Dubai. Det finns totalt 106 rum på anläggningen. Somewhere Hotel Apartments byggdes 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Somewhere Hotel Apartments tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Somewhere Hotel Apartments. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Somewhere Hotel Apartments har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge resenärerna ny energi inför dagen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pearl City Suites Hotel
  Från372krPer natt

  Pearl City Suites Hotelstars

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district. deira n/a - Karta
  0.18 km från Innerstad
  1,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 242 recensioner från resenärerBaserat på 242 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Dubai. Det totala antalet rum på Pearl City Suites Hotel är 94. Anläggningen byggdes 2004. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Pearl City Suites Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Flora Creek Deluxe Hotel Apartments
  Från880krPer natt

  Flora Creek Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed,near deira city center,po box 119062 - Karta
  0.25 km från Innerstad
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1626 recensioner från resenärerBaserat på 1626 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet ligger i Dubai. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 500 meter från denna egendom. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 180 rum. Flora Creek Deluxe Hotel Apartments är från år 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Flora Creek Deluxe Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Copthorne Hotel Dubai
  Från472krPer natt

  Copthorne Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Port saeed, deira, po box 119311 - Karta
  0.26 km från Innerstad
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 832 recensioner från resenärerBaserat på 832 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från denna anläggning som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 300 meter från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. 163 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Copthorne Hotel Dubai. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Om de som valt detta boende behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flora Park Deluxe Hotel Apartments
  Från785krPer natt

  Flora Park Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed near deira city center, po box 114166 - Karta
  0.27 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1136 recensioner från resenärerBaserat på 1136 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Denna lägenhet ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 118 ombonade rum. Detta boende byggdes 2006. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Flora Park Deluxe Hotel Apartments tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Novotel Deira City Centre
  Från474krPer natt

  Novotel Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th str port saeed district front - Karta
  0.28 km från Innerstad
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1588 recensioner från resenärerBaserat på 1588 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga Novotel Deira City Centre ligger i affärs- och handelsdistriktet i centrala Deira mitt emot köpcentret City Centre Deira. Nära till alla välkända sevärdheter med stadens tunnelbana som ligger 2 minuter från hotellet. På Breeze Bar servera s drycker och snacks vid poolen. Du kan koppla av på Novotel.

  Se mer
 • Ibis Deira City Centre
  Från310krPer natt

  Ibis Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district - Karta
  0.29 km från Innerstad
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2066 recensioner från resenärerBaserat på 2066 recensioner från resenärer

  Bekväma, 3-stjärniga ibis Dubai Deira City Centre ligger vid shoppingcentret City Centre Deira, där modern arkitektur möter traditionell orientalisk design, och bara 2 minuters promenad från närmaste t-banestation, 5 minuters bilresa från Dubais internati onella flygplats och 10 minuters bilresa från World Trade Center. Hotellet ligger mittemot 370 butiker i City Centre Deira och bara några minuter från traditionella Gold Souk och Spice Souk.

  Se mer
 • Rove City Centre
  Från406krPer natt

  Rove City Centrestars

  Dubai, Dubai , 24th/19th b street? port saeed district - Karta
  0.31 km från Innerstad
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 955 recensioner från resenärerBaserat på 955 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dubai. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 500 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 270 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 2016. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Rove City Centre tillhandahåller inga babysängar på begäran. Rove City Centre förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aloft Dubai City Centre Deira
  Från742krPer natt

  Aloft Dubai City Centre Deirastars

  Dubai, Dubai , Deira city center mall - Karta
  0.43 km från Innerstad
   

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai.

  Se mer
 • Tulip Creek Hotel Apartment
  Från359krPer natt

  Tulip Creek Hotel Apartmentstars

  Deira, Dubai , Port saeed, opp business village, near clock tower - Karta
  0.47 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 141 recensioner från resenärerBaserat på 141 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell beläget i Deira. Detta boende har totalt 90 ombonade rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  122  Hotell - Innerstad
Sida  1  av  13
 

Hotell i närheten av  Innerstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner