Hotell i närheten av Innerstad

Se på kartan
Hotell - Innerstad

InnerstadFrån  187kr

Rekommenderade hotell nära Innerstad

 • Somewhere Hotel Apartments
  Från487krPer natt

  Somewhere Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , P.o. box - 113562, port saeed, deira. - Karta
  0.07 km från Innerstad
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 257 recensioner från resenärerBaserat på 257 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dubai. Anläggningen har totalt 106 rum. Boendet byggdes år 2014. Somewhere Hotel Apartments är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Somewhere Hotel Apartments har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Somewhere Hotel Apartments. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pearl City Suites Hotel
  Från386krPer natt

  Pearl City Suites Hotelstars

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district. deira n/a - Karta
  0.18 km från Innerstad
  1,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Dubai. Det totala antalet rum på Pearl City Suites Hotel är 94. Den här anläggningen byggdes 2004. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flora Creek Deluxe Hotel Apartments
  Från709krPer natt

  Flora Creek Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed,near deira city center,po box 119062 - Karta
  0.25 km från Innerstad
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1660 recensioner från resenärerBaserat på 1660 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är belägen i Dubai. Från denna lägenhet som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna lägenhet ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 500 meter från detta boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 180 rum. Den här anläggningen byggdes 2007. Både fast och trådlöst internet finns på Flora Creek Deluxe Hotel Apartments. Receptionen är öppen dygnet runt. Flora Creek Deluxe Hotel Apartments har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta boende är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Flora Park Deluxe Hotel Apartments
  Från702krPer natt

  Flora Park Deluxe Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Port saeed near deira city center, po box 114166 - Karta
  0.27 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1156 recensioner från resenärerBaserat på 1156 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Denna lägenhet ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelsert. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna lägenhet. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 118 rum. Det här boendet byggdes 2006. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Flora Park Deluxe Hotel Apartments kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna.

  Se mer
 • Novotel Deira City Centre
  Från744krPer natt

  Novotel Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th str port saeed district front - Karta
  0.28 km från Innerstad
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1642 recensioner från resenärerBaserat på 1642 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga Novotel Deira City Centre ligger i affärs- och handelsdistriktet i centrala Deira mitt emot köpcentret City Centre Deira. Nära till alla välkända sevärdheter med stadens tunnelbana som ligger 2 minuter från hotellet. På Breeze Bar serveras drycker och snacks vid poolen. Du kan koppla av på Novotel.

  Se mer
 • Ibis Deira City Centre
  Från410krPer natt

  Ibis Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th street port saeed district - Karta
  0.29 km från Innerstad
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2097 recensioner från resenärerBaserat på 2097 recensioner från resenärer

  Det bekväma, trestjärniga ibis Dubai Deira City Centre Hotel ligger i hjärtat av Deiras centrum, där en slående modern arkitektur möter traditionell orientalisk design. Hotellet ligger bara två minuters promenad från tunnelbanan, fem minuters bilresa från Dubais internationella flygplats och tio minuters bilresa från World Trade Center. Läget mittemot de 370 butikerna i gallerian City Centre Deira och korta avstånd till de traditionella marknaderna Gold Souk och Spice Souk gör det perfekt för shopping.

  Se mer
 • Tulip Creek Hotel Apartment
  Från420krPer natt

  Tulip Creek Hotel Apartmentstars

  Deira, Dubai , Port saeed, opp business village, near clock tower - Karta
  0.47 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 142 recensioner från resenärerBaserat på 142 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell är beläget i Deira. 90 välkomnande rum finns på anläggningen. Tulip Creek Hotel Apartment har wifi-anslutning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Tulip Creek Hotel Apartment förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Tulip Creek Hotel Apartment är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Tulip Creek Hotel Apartment kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Jawhara Hotel Apartments
  Från924krPer natt

  Al Jawhara Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Opposite city centre,port saeed area,po box 116036 - Karta
  0.51 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Denna anläggning har totalt 40 rum. Anläggningen byggdes 2004. Både fast och trådlöst internet finns på Al Jawhara Hotel Apartments. Dygnet-runt-servicen på Al Jawhara Hotel Apartments bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Al Jawhara Hotel Apartments. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. På Al Jawhara Hotel Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Jawhara Gardens
  Från303krPer natt

  Al Jawhara Gardensstars

  Dubai, Dubai , Port saeed area, deira, p.o.box 121711 - Karta
  0.51 km från Innerstad
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Anläggningen har totalt 108 rum. Denna anläggning byggdes 2004. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Al Jawhara Gardens har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Al Jawhara Gardens är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangEn avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • J5 Hotel Port Saeed (formerly Rihab Rotana)
  Från382krPer natt

  J5 Hotel Port Saeed (formerly Rihab Rotana)stars

  Dubai, Dubai , 27 street, next to deira city centre, port saeed - Karta
  0.52 km från Innerstad
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 873 recensioner från resenärerBaserat på 873 recensioner från resenärer

  The hotel is located 3 kms from the Dubai International Airport. The Deira City Centre Shopping Mall is located very near to the hotel. The World Trade Center and Exhibition Grounds and The Creek Golf and Yacht Club are a walking distance of 5 minutes from the hotel.All the rooms and suites are spacious and elegantly decorated. The rooms are exquisitely decorated and designed with the soft touch of refurbishment. The modern and sophisticated room facilities add to the beauty of the rooms.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  116  Hotell - Innerstad
Sida  1  av  12
 

Hotell i närheten av  Innerstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner