Hotell i närheten av The Dubai Mall

Se på kartan
Hotell - The Dubai Mall

The Dubai MallFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära The Dubai Mall

 • Rove Downtown Dubai
  Från1.182krPer natt

  Rove Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , 312 happiness street, zabeel 2 2 - Karta
  0.15 km från The Dubai Mall
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2480 recensioner från resenärerBaserat på 2480 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Dubai. Det totala antalet rum är 420. Detta boendes byggår är 2016. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmen på Rove Downtown Dubai är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Roda Al Murooj Hotel
  Från1.505krPer natt

  Roda Al Murooj Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al saada street, po box 117546 - Karta
  0.25 km från The Dubai Mall
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 387 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Roda Al Murooj Hotel. Denna anläggning grundades år 2006. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Roda Al Murooj Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Roda Al Murooj Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Address Dubai Mall
  Från4.125krPer natt

  Address Dubai Mallstars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin rashid blvd, po box 31166 - Karta
  0.28 km från The Dubai Mall
   

  Located at the heart of trendy Downtown Burj Dubai, overlooking the world's tallest tower, Burj Dubai and attached to the Dubai Mall, one of the largest shopping and entertainment destinations in the world.

  Se mer
 • Address Boulevard
  Från4.394krPer natt

  Address Boulevardstars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin rashid boulevard, downtown n/a - Karta
  0.3 km från The Dubai Mall
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 755 recensioner från resenärerBaserat på 755 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Dubai. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 7 kilometer från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 23. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 1. 7 kilometer. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. De 200 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell genomgick en renovering 2020. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. På Address Boulevard kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel World Trade Centre
  Från1.082krPer natt

  Novotel World Trade CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , P o box 9622 al saa'da - Karta
  0.51 km från The Dubai Mall
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3232 recensioner från resenärerBaserat på 3232 recensioner från resenärer

  Novotel World Trade Centre är beläget vid Sheikh Zayed Road. Hotellet utgör en del av Dubais mäss- och utställningscenter och ligger bara några minuter från Dubai Mall, DIFC, Bur Dubai och Deira. Här finns utomhuspool, gym, skönhetssalong, kostnadsfri övervakad parkering och ett urval av restauranger och barer. Hotellet erbjuder regelbunden kostnadsfri transport till stora shoppinggallerior och Jumeirah Beach. T-banestationen World Trade Centre ligger runt hörnet. För hittegods kontakta +971 4 332 0000.

  Se mer
 • Armani Hotel Dubai
  Från5.328krPer natt

  Armani Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa sheikh modammed bin rashid blvd . - Karta
  0.66 km från The Dubai Mall
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2583 recensioner från resenärerBaserat på 2583 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Dubai. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Armani Hotel Dubai är 160. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Armani Hotel Dubai har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Armani Hotel Dubai tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Armani Hotel Dubai är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Armani Hotel Dubai kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dusit Thani Dubai
  Från2.170krPer natt

  Dusit Thani Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, 133 - Karta
  0.79 km från The Dubai Mall
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2849 recensioner från resenärerBaserat på 2849 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 9. 6 kilometer till flygplatsen. Totalt 321 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende genomgick en renovering 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla badrum på Dusit Thani Dubai är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla som valt detta boende kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Damac Maison Dubai Mall Street
  Från1.574krPer natt

  Damac Maison Dubai Mall Streetstars

  Dubai, Dubai , Mohammed bin rashid boulevard, downtown - Karta
  0.85 km från The Dubai Mall
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 374 recensioner från resenärerBaserat på 374 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva och privata lägenhetshotell ligger mitt i det livliga området Burj i Dubai och erbjuder ett lyxigt boende med högklassig service och avskildhet. Hotellet är beläget endast minuter från Souk Al Bahar, Sheikh Zayed-vägen, Meydan och Dubais internationella finansiella centrum och är det mest eftertraktade lyxkonceptet i Dubai, både för affärs och privatresenärer. Det ligger bara en kort promenad från världens största shoppingkomplex, Dubai Mall, med utsikt över Dubais stadssiluett och den berömda Dubaifontänen, och det erbjuder privat pool, shishaterrass, möjlighet att beställa mat hela dagen i det moderna kaféet samt bastu och utmärkta spatjänster, antingen i ett av de sju högteknologiska behandlingsrummen och bastun eller i avskildhet på rummet. Med ett urval av lyxiga hotellägenheter med ett, två eller tre sovrum har gästerna tillgång till komforten och avskildheten i ett hem, samtidigt som de erbjuds de utmärkta tjänster som förväntas i denna blomstrande stad.

  Se mer
 • Address Downtown
  Från5.318krPer natt

  Address Downtownstars

  Dubai, Dubai , Sheik mohammed bin rashid boulevard, po box 123234 220 - Karta
  0.89 km från The Dubai Mall
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1605 recensioner från resenärerBaserat på 1605 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Dubai. Address Downtown har totalt 220 rum. Detta boende byggdes 2008. Wifi finns på boendet i sin helhet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Address Downtown. De gemensamma utrymmen på Address Downtown är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Vid behov kan alla gäster som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Emirates Grand
  Från1.280krPer natt

  Emirates Grandstars

  Dubai, Dubai , P. o box 116957 sheikh zayed road - Karta
  0.95 km från The Dubai Mall
  3,9/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1748 recensioner från resenärerBaserat på 1748 recensioner från resenärer

  Detta stilfulla stadshotell ligger i en berömd 47-våningsbyggnad i hjärtat av Dubais kommersiella distrikt. Detta hotell ligger i hjärtat av Dubai på Sheikh Zayed Road, en kort promenad från tunnelbanestationen DIFC och Dubai Mall, ett av de största köpcentrumen i världen. Här erbjuds panoramautsikt över den högsta byggnaden i världen, Bur Khalifa (828 meter). Detta lyxiga hotell erbjuder olika rumstyper för att möta alla resenärers förväntningar, samt ett stort hälsocenter, som är perfekt för avkoppling. Affärsresenärer kommer att uppskatta de moderna mötesfaciliteterna, inklusive den senaste audio- och videoutrustningen. Hotellet har fem restauranger, inklusive ett arabiskt kafé och en speciell libanesisk restaurang.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  52  Hotell - The Dubai Mall
Sida  1  av  6
 

Hotell i närheten av  The Dubai Mall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner