Hotell i närheten av The Mall of Emirates/ Ski Dubai

Se på kartan
Hotell - The Mall of Emirates/ Ski Dubai

The Mall of Emirates/ Ski DubaiFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära The Mall of Emirates/ Ski Dubai

 • Park Regis Boutique Hotel
  Från1.423krPer natt

  Park Regis Boutique Hotelstars

  Dubai, Dubai , Jumeirah street, next to umm suqeim park, umm suqe - Karta
  0.7 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Detta charmiga livsstilshotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 6 kilometer från den här egendomen. Från den här egendomen är det 3. 0 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 3. 0 kilometer från detta boende. Den närmaste stranden ligger 850 meter från denna egendom. Våra gäster har 19. 8 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 21. 5 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 21 ombonade rum. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Park Regis Boutique Hotel. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Jumeirah Beach Hotel
  Från6.201krPer natt

  Jumeirah Beach HotelstarsGreenProgram Icon

  Jumeirah, Dubai , Jumeirah beah road po box 11416 - Karta
  1.4 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 283 recensioner från resenärerBaserat på 283 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Jumeirah. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Jumeirah Beach Hotel är 617. Denna anläggning snyggades upp 2005. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Jumeirah Beach Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Jumeirah Beach Hotel. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv.

  Se mer
 • Burj Al Arab
  Från18.098krPer natt

  Burj Al ArabstarsGreenProgram Icon

  Jumeirah, Dubai , Jumeirah road - Karta
  1.84 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5352 recensioner från resenärerBaserat på 5352 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Jumeirah är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från hotellet. Från det här hotellet är det 3. 0 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 27. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 202 trivsamma rum. Det här boendet byggdes 1999. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Burj Al Arab bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Burj Al Arab är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Burj Al Arab. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan resenärerna få roliga upplevelser. På Burj Al Arab kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jumeirah Mina A Salam
  Från8.045krPer natt

  Jumeirah Mina A Salamstars

  Jumeirah, Dubai , Madinat jumeirah, jumeira road, umm suqeim 3 - Karta
  2.26 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
  5,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Jumeirah. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Detta hotell har totalt 867 rum. Jumeirah Mina A Salam är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Jumeirah Mina A Salam. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Jumeirah Mina A Salam har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Metropolitan Hotel Dubai
  Från776krPer natt

  Metropolitan Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road - exit 41, al thanya street - Karta
  2.27 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Detta stilfulla boende ligger i Dubai, bara 8 minuters promenad från tunnelbanestation FBG och en kort bilresa från den internationella flygplatsen. Till den fantastiska Wild Wadi Park, perfekt för gäster som reser med barn, tar det 10 minuter med bil, och ett urval av exklusiva köpcenter ligger i närområdet. Boendeenheterna har modern design och är fulla av förstklassiga bekvämligheter för att garantera den bästa boendemiljön för gästerna. Gastronomiälskare kommer att uppskatta den italienska restaurangen på boendet, medan den engelska puben är den perfekta platsen att dela fina reseupplevelser med vänner samtidigt som man tar ett glas vin. Företagsmöten och cocktailpartys kan hållas i de flexibla mötesutrymmena.

  Se mer
 • Jumeirah Dar Al Masyaf
  Från7.201krPer natt

  Jumeirah Dar Al Masyafstars

  Jumeirah, Dubai , King salman bin abdulaziz al saud st,umm suqeim 3 . - Karta
  2.63 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
  4,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4789 recensioner från resenärerBaserat på 4789 recensioner från resenärer

  Denna majestätiska resort är strategiskt belägen i hjärtat av Jumeirah. Hotellet åtnjuter en perfekt placering vid Burj Al Arab, Wild Wadi Water Park och den ofördärvade sanden på Jumeirah Beach. Denna spektakulära resort är en av de mest efterfrågade i Dubai och är uppförd i en stil som liknar de traditionella gårdshusen i gamla Arabien. De eleganta villorna ligger utspridda i obeskrivligt vackra omgivningar med fascinerande vattenvägar, rustika broar och lummig grönska. Gästerna kommer att känna sig som kungligheter i villorna med sina flotta möbler och eleganta inredning. Här finns arabisk storslagenhet och en fantastisk utsikt över Persiska viken eller de anlagda trädgårdarna. Besökarna kan äta middag med stil i resortens restaurang och njuta av italienska och thailändska läckerheter.

  Se mer
 • Jumerah Al Naseem
  Från8.569krPer natt

  Jumerah Al Naseemstars

  Jumeirah, Dubai , Jumuira road, umm suqeim 3 po box - Karta
  2.64 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1208 recensioner från resenärerBaserat på 1208 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Jumeirah. Detta boende har totalt 430 ombonade rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Jumerah Al Naseem tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Jumerah Al Naseem är handikappanpassadeKunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkering och garage finns att tillgå. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Jumeirah Al Qasr
  Från7.163krPer natt

  Jumeirah Al Qasrstars

  Jumeirah, Dubai , Al sufouh road , po box 75157, dubai - Karta
  2.72 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3945 recensioner från resenärerBaserat på 3945 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Jumeirah. 867 välkomnande rum finns på anläggningen. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Jumeirah Al Qasr babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Jumeirah Al Qasr som har några handikappanpassade rum. Jumeirah Al Qasr är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. När det handlar om att koppla av, kan kunderna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Roda Boutique Villas
  Från3.436krPer natt

  Roda Boutique Villasstars

  Jumeirah, Dubai , Umm suqeim, al shasha street, jumeirah 3, - Karta
  2.98 km från The Mall of Emirates/ Ski Dubai
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Jumeirah. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 14. 0 kilometer från den här anläggningen. Från den här egendomen är det 7. 0 kilometer till backarna. Från detta hotell är det 1. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 40 rum. Detta boende totalrenoverades 2015. Roda Boutique Villas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Roda Boutique Villas har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Roda Boutique Villas förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Både stora och små husdjur är tillåtna på Roda Boutique Villas. Denna anläggning har parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  The Mall of Emirates/ Ski Dubai

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här