Skidhotell i Dubai

Se på kartan
Skidhotell i Dubai

Skidhotell i DubaiFrån  187kr

Skidhotell Recommenderade i Dubai

 • Kempinski Mall of the Emirates
  Från1.922krPer natt

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2408 recensioner från resenärerBaserat på 2408 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Dubai. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det 100 meter till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 3. 5 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 24. 0 kilometer till hamnen. De 392 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Kempinski Mall of the Emirates genomgick en totalrenovering 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Kempinski Mall of the Emirates har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Kempinski Mall of the Emirates har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kempinski Mall of the Emirates erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. På Kempinski Mall of the Emirates kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grandeur
  Från274krPer natt

  Grandeurstars

  Dubai, Dubai , Pobox 282429,al barsha first,behind mall emirates - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 486 recensioner från resenärerBaserat på 486 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från denna egendom som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Från detta hotell är det 1000 meter till backarna. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 5 kilometer. Denna egendom ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. De 125 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Grandeur byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell.

  Se mer
 • Golden Tulip Al Barsha
  Från293krPer natt

  Golden Tulip Al Barshastars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha, p.o.box 125962 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 342 recensioner från resenärerBaserat på 342 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Dubai. Från detta hotell som är beläget 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Från detta hotell är det 1000 meter till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Detta boende ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 125 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Golden Tulip Al Barsha håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. På Golden Tulip Al Barsha kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Dubai Al Barsha
  Från612krPer natt

  Novotel Dubai Al Barshastars

  Dubai, Dubai , Op sharaf dg metro station,sheikh zayed rd barsha1 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1532 recensioner från resenärerBaserat på 1532 recensioner från resenärer

  Novotel Dubai Al Barsha är ett helt nytt fyrstjärnigt hotell i centrala Dubai, nära stadens främsta affärsnav och sevärdheter. Våra evenemangsrum täcker alla dina konferensbehov. Efter en dags arbete eller sightseeing kan du ta ett avkopplande dopp i vår vackra uppvärmda utomhuspool.

  Se mer
 • Sofitel Dubai Downtown
  Från1.329krPer natt

  Sofitel Dubai Downtownstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road,downtown dubai - dubai s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4411 recensioner från resenärerBaserat på 4411 recensioner från resenärer

  Det bästa av fransk lyx väntar på Sofitel Dubai Downtown. Detta 5-stjärniga resmål erbjuder panoramautsikt över kusten, Downtown Dubai och storslagna Dubai Fountain. Hotellet ligger bara tre t-banestationer från World Trade Centre och våra imponerande möt eslokaler passar perfekt för möten och mottagningar för upp till 500 personer. Njut av internationella rätter i våra eleganta restauranger och av egenkomponerade drinkar i Mosaic Pool and Lounge.

  Se mer
 • Novotel Suites Mall Of Emirates
  Från618krPer natt

  Novotel Suites Mall Of EmiratesstarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near mall of emirates na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2442 recensioner från resenärerBaserat på 2442 recensioner från resenärer

  Allt Dubai har att erbjuda ligger endast några minuter från Novotel Suites Dubai Mall of the Emirates. Detta eleganta trestjärniga hotell är ett mecka för dem som vill shoppa, medan affärsgäster uppskattar närheten till stadens finansdistrikt. Novotel Suites erbjuder en rolig vistelse med gångavstånd till stränder, marinan och skidåkning.

  Se mer
 • Flora Al Barsha Hotel
  Från394krPer natt

  Flora Al Barsha Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheik zayed road,al barsha1, near mall of emirates - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 836 recensioner från resenärerBaserat på 836 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Dubai. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 500 meter från detta hotell. Från detta hotell är det 200 meter till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Flora Al Barsha Hotel är 186. Flora Al Barsha Hotel är från år 2015. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Flora Al Barsha Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Flora Al Barsha Hotel. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Media One
  Från800krPer natt

  Media Onestars

  Dubai, Dubai , Dubai media city, al sufouh, dubai - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4766 recensioner från resenärerBaserat på 4766 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Från den här egendomen är det 1. 5 kilometer till backarna. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta hotell. Denna anläggning har totalt 260 ombonade rum. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Media One. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Alla som valt detta boende kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangDenna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Dubai - Al Barsha
  Från471krPer natt

  Holiday Inn Dubai - Al Barshastars

  Dubai, Dubai , Po box 115443 sheikh zayed road, al barsha - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1371 recensioner från resenärerBaserat på 1371 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dubai. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från egendomen. Från denna egendom är det 850 meter till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 309. Holiday Inn Dubai - Al Barsha är från år 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Holiday Inn Dubai - Al Barsha håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen är lättillgängliga på Holiday Inn Dubai - Al Barsha och 3 rum är handikappvänliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Adagio Premium Dubai Al Barsha
  Från1.213krPer natt

  Adagio Premium Dubai Al Barshastars

  Jumeirah, Dubai , Off sharaf dg metro station, sheikh zayed road 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  Aparthotel Adagio Premium Dubai Al Barsha ligger i hjärtat av Dubais nya fritids- och affärsdistrikt, och här finns lägenheter med ett till fyra sovrum och panoramautsikt. Alla 199 lägenheter är modernt inredda, bekväma och praktiska, med kostnadsfritt wifi, fullt utrustat kök och tvättmöjligheter. Aparthotels gäster är välkomna att använda intilliggande Novotel al Barshas 4-stjärniga faciliteter såsom ett fitnesscenter, en pool och flera mötesrum. T-banestationen Sharaf DG ligger bara 5 min bort.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Dubai
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här