Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  448kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Le Bayonne
  Från636krPer natt

  Le Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Avenue jean rostand 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 514 recensioner från resenärerBaserat på 514 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Bayonne. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta hotell innefattar 99 trivsamma rum. Le Bayonne totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Le Bayonne. Receptionen på Le Bayonne håller öppet dygnet runt. Le Bayonne erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Le Bayonne har totalt 1 handikappanpassade rum. Husdjur är tillåtna på Le Bayonne. Detta hotell har parkering och garage. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Karitza
  Från784krPer natt

  Best Western Plus Karitzastars

  Biarritz, Biarritz , Rue guy petit 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 727 recensioner från resenärerBaserat på 727 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Biarritz. Från denna egendom som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. De 77 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Best Western Plus Karitza genomgick en renovering 2012. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Best Western Plus Karitza håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på Best Western Plus Karitza. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Adonis Hotel Bayonne
  Från472krPer natt

  Adonis Hotel Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Rond point du centre europeen de fret de mouguerre 0 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 560 recensioner från resenärerBaserat på 560 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Bayonne. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra resenärer har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Adonis Hotel Bayonne har totalt 78 rum. Den här anläggningen byggdes 2013. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Okko Hotels Bayonne Centre
  Från810krPer natt

  Okko Hotels Bayonne Centrestars

  Bayonne, Biarritz , Boulevard du b.a.b 22 - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Bayonne. Från denna anläggning som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 1 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 3 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 4. 4 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 92 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. På Okko Hotels Bayonne Centre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel The Originals Biarritz Aéroport Amarys
  Från637krPer natt

  Hotel The Originals Biarritz Aéroport Amarysstars

  Biarritz, Biarritz , Boulevard marcel dassault rn 10 -aéroport de parme - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 434 recensioner från resenärerBaserat på 434 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Biarritz. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna anläggning. Detta hotell har totalt 75 rum. Hotel The Originals Biarritz Aéroport Amarys genomgick en renovering 2011. Hotel The Originals Biarritz Aéroport Amarys är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Stora husdjur är tillåtna på det här hotellet. Det finns parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Le Biarritz
  Från1.148krPer natt

  Le Biarritzstars

  Anglet, Biarritz , Avenue de la milady 30 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 426 recensioner från resenärerBaserat på 426 recensioner från resenärer

  Detta fina hotell har ett perfekt läge för en vitaliserande semester, knappt 10 minuters promenad från stranden. Anglets centrum ligger bara 6 km från hotellet, medan Biarritz ligger endast 4 km bort. Hotellet ligger också bara 15 minuters bilresa (5 km) från Biarritz Pays Basque flygplats. Detta moderna strandhotell erbjuder varm gästvänlighet, fantastisk havsutsikt och utmärkt service. Rummen är vackert inredda, och har högklassiga bekvämligheter. Gästerna kan njuta av ett uppfriskande dopp i poolen eller av spa- och massagebehandlingar. Till middag kan gästerna prova de kulinariska läckerheterna som restaurangen har att erbjuda.

  Se mer
 • Residence Mer & Golf Eugenie
  Från595krPer natt

  Residence Mer & Golf Eugeniestars

  Biarritz, Biarritz , 54-56, rue de madrid - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Biarritz. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta lägenhetshotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. De 89 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2011. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Residence Mer & Golf Eugenie några rullstolsanpassade rum. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Residence Mer & Golf Eugenie. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Regina Biarritz Hotel & Spa
  Från1.715krPer natt

  Le Regina Biarritz Hotel & Spastars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de l'imperatrice 52 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 950 recensioner från resenärerBaserat på 950 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Biarritz. Denna anläggning har totalt 67 ombonade rum. Gästerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Le Regina Biarritz Hotel & Spa. Alla badrum på Le Regina Biarritz Hotel & Spa är handikappanpassadeDet går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atlanthal
  Från1.476krPer natt

  Atlanthalstars

  Anglet, Biarritz , Boulevard des plages 153 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 980 recensioner från resenärerBaserat på 980 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Anglet. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. 99 välkomnande rum finns på anläggningen. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Atlanthal. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Atlanthal som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Kemaris
  Från653krPer natt

  Best Western Kemarisstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue du marechal joffre 34 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 436 recensioner från resenärerBaserat på 436 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Biarritz. Från denna anläggning som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 48. Denna anläggning genomgick en renovering 2012. Best Western Kemaris är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Kemaris. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Kemaris. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  45  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här