Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  452kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från2.280krPer natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour d helianthe 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1463 recensioner från resenärerBaserat på 1463 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • Le Bayonne
  Från702krPer natt

  Le Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Avenue jean rostand 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 534 recensioner från resenärerBaserat på 534 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Bayonne. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Totalt 99 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Le Bayonne. Detta boende renoverades 2012. Le Bayonne är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggning är utformad för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Le Bayonne. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel
  Från1.506krPer natt

  Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotelstars

  Bayonne, Biarritz , 21, rue thiers 21 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Bayonne är detta gulliga hotell ett optimalt val för homosexuella. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här hotellet. Detta boende ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 6. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 54 rum. Trots att denna anläggning byggdes 1835 har den genomgått en renovering 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är välkomna på detta boende. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Kemaris
  Från904krPer natt

  Best Western Kemarisstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue du marechal joffre 34 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Biarritz. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra resenärer har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 48 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Best Western Kemaris tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Kemaris. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence Mer & Golf Eugenie
  Från881krPer natt

  Residence Mer & Golf Eugeniestars

  Biarritz, Biarritz , 54-56, rue de madrid - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetshotell är beläget i Biarritz. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från det här lägenhetshotellet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 89 ombonade rum. Denna anläggning renoverades 2011. Residence Mer & Golf Eugenie har wifi-anslutning. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. På Residence Mer & Golf Eugenie finns 4 handikappanpassat rum. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Adonis Hotel Bayonne
  Från451krPer natt

  Adonis Hotel Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Rond point du centre europeen de fret de mouguerre 0 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 586 recensioner från resenärerBaserat på 586 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Bayonne. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra resenärer har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Adonis Hotel Bayonne är 78. Den här anläggningen byggdes 2013. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på Adonis Hotel Bayonne är handikappanpassadeHusdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Adonis Hotel Bayonne är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Okko Hotels Bayonne Centre
  Från956krPer natt

  Okko Hotels Bayonne Centrestars

  Bayonne, Biarritz , Boulevard du b.a.b 22 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Bayonne. Från denna anläggning som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 1 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 3 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 4. 4 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 92 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. På Okko Hotels Bayonne Centre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • La Réserve
  Från2.027krPer natt

  La Réservestars

  Urrugne Saint Jean de Luz, Biarritz , 1 avenue gaëtan de bernoville - - Karta
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Urrugne Saint Jean de Luz. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. La Réserve har totalt 41 rum. La Réserve genomgick en totalrenovering 2015. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på La Réserve. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Detta La Réserve har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. La Réserve kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Escale Oceania Biarritz
  Från1.325krPer natt

  Escale Oceania Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 629 recensioner från resenärerBaserat på 629 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Biarritz. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. 44 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Escale Oceania Biarritz tillhandahåller inga babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Dessutom kan kunderna bo på Escale Oceania Biarritz med sina husdjur. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Escale Oceania Biarritz har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Bayonne
  Från630krPer natt

  Campanile Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Avenue du grand basque 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 333 recensioner från resenärerBaserat på 333 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Bayonne. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 6 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna egendom. Det finns totalt 50 rum på anläggningen. Campanile Bayonne totalrenoverades 2011. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  45  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här