Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  539kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • The Originals City Hôtel Amarys, Biarritz Aéroport
  Från867krPer natt

  The Originals City Hôtel Amarys, Biarritz Aéroportstars

  Biarritz, Biarritz , Boulevard marcel dassault rn 10 -aéroport de parme - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Biarritz. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta boende. 75 välkomnande rum finns på anläggningen. The Originals City Hôtel Amarys, Biarritz Aéroport genomgick en totalrenovering 2011. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Dessutom tillåter The Originals City Hôtel Amarys, Biarritz Aéroport stora husdjur. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. The Originals City Hôtel Amarys, Biarritz Aéroport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Bayonne
  Från878krPer natt

  Le Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Avenue jean rostand 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 547 recensioner från resenärerBaserat på 547 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Bayonne. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Detta boende innefattar 99 trivsamma rum. Senast detta boende renoverades var 2012. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Le Bayonne är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Dessutom kan resenärerna bo på detta boende med sina husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adonis Hotel Bayonne
  Från538krPer natt

  Adonis Hotel Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Rond point du centre europeen de fret de mouguerre 0 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 605 recensioner från resenärerBaserat på 605 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Bayonne. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra besökare har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 78 ombonade rum. Adonis Hotel Bayonne byggdes 2013. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Adonis Hotel Bayonne har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 3 rum är handikappsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Adonis Hotel Bayonne tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Residence Biarritz Ocean
  Från1.054krPer natt

  Residence Biarritz Oceanstars

  Biarritz, Biarritz , Rue etienne ardoin 10 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 195 recensioner från resenärerBaserat på 195 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Biarritz. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Residence Biarritz Ocean har totalt 29 rum. Den här anläggningen byggdes 1998. Residence Biarritz Ocean har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Residence Biarritz Ocean babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Residence Biarritz Ocean har ett garage till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Residence Mer & Golf Eugenie
  Från1.102krPer natt

  Residence Mer & Golf Eugeniestars

  Biarritz, Biarritz , 54-56, rue de madrid - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Biarritz. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från anläggningen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 89 rum. Residence Mer & Golf Eugenie genomgick en renovering 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Residence Mer & Golf Eugenie har inte öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Residence Mer & Golf Eugenie har totalt 4 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Georges VI
  Från977krPer natt

  Georges VIstars

  Biarritz, Biarritz , Rue port vieux 10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Biarritz. Från denna egendom som ligger inbäddad 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Totalt 21 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Georges VI har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Georges VI är rullstolsanpassade. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Georges VI. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel
  Från1.532krPer natt

  Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotelstars

  Bayonne, Biarritz , 21, rue thiers 21 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 133 recensioner från resenärerBaserat på 133 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Bayonne. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 6. 0 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 54 rum. Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel byggdes 1835 och totalrenoverades 2018. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel?De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Karitza
  Från736krPer natt

  Best Western Plus Karitzastars

  Biarritz, Biarritz , Rue guy petit 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 760 recensioner från resenärerBaserat på 760 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här hotellet. Från denna egendom är det 800 meter till närmaste strand. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell innefattar 77 trivsamma rum. Best Western Plus Karitza genomgick en renovering 2012. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Best Western Plus Karitza är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De gemensamma utrymmena på Best Western Plus Karitza är rullstolsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Best Western Plus Karitza. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Tonic Hotel Biarritz
  Från970krPer natt

  Grand Tonic Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue edouard vii 58 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Biarritz. Denna anläggning innefattar 63 trivsamma rum. Senast detta boende renoverades var 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Okko Hotels Bayonne Centre
  Från977krPer natt

  Okko Hotels Bayonne Centrestars

  Bayonne, Biarritz , Boulevard du b.a.b 22 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Bayonne. Från detta boende som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 1 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 5. 3 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 4. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 92 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Okko Hotels Bayonne Centre förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  45  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här