Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  488kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Grand Tonic Hotel Biarritz
  Från875krPer natt

  Grand Tonic Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue edouard vii 58 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Det totala antalet rum är 63. Boendet totalrenoverades 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. Grand Tonic Hotel Biarritz tillhandahåller parkering och garage. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Konferensfaciliteter finns på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Escale Oceania Biarritz
  Från753krPer natt

  Escale Oceania Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 19 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 638 recensioner från resenärerBaserat på 638 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Totalt 44 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Escale Oceania Biarritz. Escale Oceania Biarritz genomgick en renovering 2008. Alla gästerna på Escale Oceania Biarritz kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Escale Oceania Biarritz bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Escale Oceania Biarritz förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta boende. Escale Oceania Biarritz tillhandahåller parkering och garage. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Escale Oceania Biarritz kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence Biarritz Ocean
  Från903krPer natt

  Residence Biarritz Oceanstars

  Biarritz, Biarritz , Rue etienne ardoin 10 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 195 recensioner från resenärerBaserat på 195 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 29 rum. Residence Biarritz Ocean är från år 1998. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Residence Biarritz Ocean har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på Residence Biarritz Ocean är handikappanpassadeHusdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. På Residence Biarritz Ocean kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Saint Jean De Luz
  Från590krPer natt

  Campanile Saint Jean De Luzstars

  Urrugne Saint Jean de Luz, Biarritz , Chemin de chibau 109 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Urrugne Saint Jean de Luz. Detta boende innefattar 65 trivsamma rum. Detta boende har wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Alla rum på Campanile Saint Jean De Luz är rullstolsanpassade. Små husdjur kan bo på detta hotell. Campanile Saint Jean De Luz tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från1.308krPer natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour d helianthe 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1484 recensioner från resenärerBaserat på 1484 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel
  Från1.578krPer natt

  Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotelstars

  Bayonne, Biarritz , 21, rue thiers 21 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 133 recensioner från resenärerBaserat på 133 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Bayonne. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 6. 0 kilometer till hamnen. Totalt 54 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel. Denna anläggning som byggdes 1835 totalrenoverades 2017. Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel har wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Dessutom kan gästerna bo på detta hotell med sina husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mercure Biarritz Plaza Ctre
  Från1.210krPer natt

  Mercure Biarritz Plaza Ctrestars

  Biarritz, Biarritz , 10 avenue edouard vii 10 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 334 recensioner från resenärerBaserat på 334 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. Våra kunder har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 69 trivsamma rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Mercure Biarritz Plaza Ctre har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Mercure Biarritz Plaza Ctre. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Det finns parkeringsplatser. På Mercure Biarritz Plaza Ctre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Georges VI
  Från942krPer natt

  Georges VIstars

  Biarritz, Biarritz , Rue port vieux 10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Biarritz. Från detta hotell som ligger inbäddat 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. 21 välkomnande rum finns på anläggningen. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Georges VI har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Detta boende har parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på denna anläggning. Georges VI är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Le Cafe de Paris
  Från1.430krPer natt

  Le Cafe de Parisstars

  Biarritz, Biarritz , Place bellevue 5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 348 recensioner från resenärerBaserat på 348 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Biarritz. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 9 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 19. Detta boende renoverades 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Le Cafe de Paris är inte någon husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • La Maison Du Lierre
  Från792krPer natt

  La Maison Du Lierrestars

  Biarritz, Biarritz , Avenue du jardin public 3 - Karta
   

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. 21 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2018. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Små husdjur är tillåtna på La Maison Du Lierre. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. På La Maison Du Lierre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  44  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här