Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  443kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Best Western Plus Karitza
  Från786krPer natt

  Best Western Plus Karitzastars

  Biarritz, Biarritz , Rue guy petit 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 720 recensioner från resenärerBaserat på 720 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. Från detta hotell som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 77 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Best Western Plus Karitza tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmen på Best Western Plus Karitza är rullstolsanpassade. Husdjur är välkomna på denna anläggning. Denna anläggning har parkering och garage. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence Mer et Golf Eugenie
  Från730krPer natt

  Residence Mer et Golf Eugeniestars

  Biarritz, Biarritz , 54-56, rue de madrid - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Biarritz. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Residence Mer et Golf Eugenie är 89. Denna anläggning totalrenoverades 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. På Residence Mer et Golf Eugenie finns 4 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Residence Mer et Golf Eugenie. Residence Mer et Golf Eugenie är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. På Residence Mer et Golf Eugenie kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarys
  Från592krPer natt

  INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarysstars

  Biarritz, Biarritz , Boulevard marcel dassault rn 10 -aéroport de parme - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 429 recensioner från resenärerBaserat på 429 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Biarritz. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 75 rum. Detta hotell totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarys tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarys är rullstolsanpassade. Dessutom tillåter detta boende stora husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarys kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Georges VI
  Från792krPer natt

  Georges VIstars

  Biarritz, Biarritz , Rue port vieux 10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 272 recensioner från resenärerBaserat på 272 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Från denna anläggning som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 21 rum. Kunderna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Georges VI. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. På det här boendet är husdjur tillåtna. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Georges VI erbjuder. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. På Georges VI kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Cafe de Paris
  Från2.316krPer natt

  Le Cafe de Parisstars

  Biarritz, Biarritz , Place bellevue 5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 338 recensioner från resenärerBaserat på 338 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 9 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Le Cafe de Paris är 19. Le Cafe de Paris genomgick en totalrenovering 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Le Cafe de Paris tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Bayonne
  Från535krPer natt

  Le Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Avenue jean rostand 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 502 recensioner från resenärerBaserat på 502 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Bayonne. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende har totalt 99 ombonade rum. Senast detta boende renoverades var 2012. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Le Bayonne har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Biarritz President
  Från960krPer natt

  Mercure Biarritz Presidentstars

  Biarritz, Biarritz , Place georges clemenceau 18 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 696 recensioner från resenärerBaserat på 696 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Biarritz. Totalt 69 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Mercure Biarritz President förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är välkomna på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget.

  Se mer
 • Escale Oceania Biarritz
  Från709krPer natt

  Escale Oceania Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 605 recensioner från resenärerBaserat på 605 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. 44 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Escale Oceania Biarritz är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Residence Biarritz Ocean
  Från771krPer natt

  Residence Biarritz Oceanstars

  Biarritz, Biarritz , Rue etienne ardoin 10 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 183 recensioner från resenärerBaserat på 183 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 29 ombonade rum. Detta hotell grundades år 1998. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Residence Biarritz Ocean babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grand Tonic Hotel Biarritz
  Från997krPer natt

  Grand Tonic Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue edouard vii 58 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 636 recensioner från resenärerBaserat på 636 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Biarritz. Det finns totalt 63 rum på anläggningen. Detta hotell renoverades 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  38  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här