Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  524kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Best Western Plus Karitza
  Från775krPer natt

  Best Western Plus Karitzastars

  Biarritz, Biarritz , Rue guy petit 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 706 recensioner från resenärerBaserat på 706 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. Från detta hotell som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 77 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Best Western Plus Karitza tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmen på Best Western Plus Karitza är rullstolsanpassade. Husdjur är välkomna på denna anläggning. Denna anläggning har parkering och garage. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från1.642krPer natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour d helianthe 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1381 recensioner från resenärerBaserat på 1381 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarys
  Från684krPer natt

  INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarysstars

  Biarritz, Biarritz , Boulevard marcel dassault rn 10 -aéroport de parme - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 418 recensioner från resenärerBaserat på 418 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Biarritz. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 75 rum. Detta hotell totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarys tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarys är rullstolsanpassade. Dessutom tillåter detta boende stora husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. INTER-HOTEL Biarritz Aéroport Amarys kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chateau Du Clair De Lune
  Från1.195krPer natt

  Chateau Du Clair De Lunestars

  Biarritz, Biarritz , 48 avenue alan seeger 48 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Located 5 km from the centre of Biarritz. The Chateau is a 10-min drive from Biarritz Anglet Bayonne Airport. It's the ideal setting to discover Biarritz center at 4 km and Bayonne is at 8 km away.

  Se mer
 • Georges VI
  Från1.036krPer natt

  Georges VIstars

  Biarritz, Biarritz , Rue port vieux 10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 262 recensioner från resenärerBaserat på 262 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Från denna anläggning som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 21 rum. Kunderna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Georges VI. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. På det här boendet är husdjur tillåtna. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Georges VI erbjuder. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. På Georges VI kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Escale Oceania Biarritz
  Från781krPer natt

  Escale Oceania Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 601 recensioner från resenärerBaserat på 601 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. 44 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Escale Oceania Biarritz är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mercure Biarritz President
  Från1.378krPer natt

  Mercure Biarritz Presidentstars

  Biarritz, Biarritz , Place georges clemenceau 18 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 671 recensioner från resenärerBaserat på 671 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Biarritz. Totalt 69 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Mercure Biarritz President förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är välkomna på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget.

  Se mer
 • Le Cafe de Paris
  Från2.407krPer natt

  Le Cafe de Parisstars

  Biarritz, Biarritz , Place bellevue 5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 333 recensioner från resenärerBaserat på 333 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 9 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Le Cafe de Paris är 19. Le Cafe de Paris genomgick en totalrenovering 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Le Cafe de Paris tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Biarritz Plaza Ctre
  Från1.585krPer natt

  Mercure Biarritz Plaza Ctrestars

  Biarritz, Biarritz , 10 avenue edouard vii 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Biarritz. Våra resenärer har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 69 rum. Mercure Biarritz Plaza Ctre har wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Mercure Biarritz Plaza Ctre. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Biarritz Anglet
  Från1.067krPer natt

  Novotel Biarritz AngletstarsGreenProgram Icon

  Biarritz, Biarritz , 68 avenue d'espagne 68 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1001 recensioner från resenärerBaserat på 1001 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Biarritz. Den närmaste stranden ligger 4 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Novotel Biarritz Anglet är 121. Receptionen på Novotel Biarritz Anglet har inte öppet dygnet runt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Novotel Biarritz Anglet. Detta boende är miljövänligt. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Detta Novotel Biarritz Anglet har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  23  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  3
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här