Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  475kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Adonis Hotel Bayonne
  Från578krPer natt

  Adonis Hotel Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Rond point du centre europeen de fret de mouguerre 0 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 605 recensioner från resenärerBaserat på 605 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Bayonne. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra gäster har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 78 ombonade rum. Adonis Hotel Bayonne byggdes 2013. Adonis Hotel Bayonne har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Adonis Hotel Bayonne tillåter små husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Adonis Hotel Bayonne. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Adonis Hotel Bayonne kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence Biarritz Ocean
  Från1.006krPer natt

  Residence Biarritz Oceanstars

  Biarritz, Biarritz , Rue etienne ardoin 10 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 195 recensioner från resenärerBaserat på 195 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 29 rum. Residence Biarritz Ocean är från år 1998. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Residence Biarritz Ocean har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på Residence Biarritz Ocean är handikappanpassadeHusdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. På Residence Biarritz Ocean kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure President Biarritz Plage
  Från1.106krPer natt

  Mercure President Biarritz Plagestars

  Biarritz, Biarritz , Place georges clemenceau 18 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 740 recensioner från resenärerBaserat på 740 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. Detta boende har totalt 69 ombonade rum. Mercure President Biarritz Plage har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på Mercure President Biarritz Plage. Alla badrum på Mercure President Biarritz Plage är handikappanpassadeVarför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Parkering och garage finns att tillgå.

  Se mer
 • Georges VI
  Från1.017krPer natt

  Georges VIstars

  Biarritz, Biarritz , Rue port vieux 10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Biarritz. Från denna egendom som ligger inbäddad 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från det här hotellet. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Totalt 21 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Georges VI har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Georges VI erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Konferensfaciliteter finns på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence Mer & Golf Eugenie
  Från610krPer natt

  Residence Mer & Golf Eugeniestars

  Biarritz, Biarritz , 54-56, rue de madrid - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Biarritz. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från anläggningen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 89 rum. Residence Mer & Golf Eugenie genomgick en renovering 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Residence Mer & Golf Eugenie har inte öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Residence Mer & Golf Eugenie har totalt 4 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • La Maison Du Lierre
  Från1.589krPer natt

  La Maison Du Lierrestars

  Biarritz, Biarritz , Avenue du jardin public 3 - Karta
   

  Detta gulliga hotell ligger i Biarritz. 21 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2018. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Små husdjur är tillåtna på La Maison Du Lierre. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. På La Maison Du Lierre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från1.559krPer natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour d helianthe 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1484 recensioner från resenärerBaserat på 1484 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • Best Western Plus Karitza
  Från1.034krPer natt

  Best Western Plus Karitzastars

  Biarritz, Biarritz , Rue guy petit 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 760 recensioner från resenärerBaserat på 760 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Från detta boende som ligger inbäddat 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. 77 välkomnande rum finns på anläggningen. Best Western Plus Karitza totalrenoverades 2012. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta boende tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Best Western Plus Karitza. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa Koegui
  Från1.231krPer natt

  Villa Koeguistars

  Biarritz, Biarritz , Rue de gascogne 7 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 592 recensioner från resenärerBaserat på 592 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Biarritz. Från detta hotell som ligger inbäddat 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Villa Koegui garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. Detta hotell renoverades 2009. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Okko Hotels Bayonne Centre
  Från1.059krPer natt

  Okko Hotels Bayonne Centrestars

  Bayonne, Biarritz , Boulevard du b.a.b 22 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Bayonne. Från detta boende som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 1 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 5. 3 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 4. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 92 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Okko Hotels Bayonne Centre förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  38  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här