Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  445kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från929krPer natt

  Radisson Blu Hotel BiarritzstarsGreenProgram Icon

  Biarritz, Biarritz , Carrefour d helianthe 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1484 recensioner från resenärerBaserat på 1484 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • Residence Mer & Golf Eugenie
  Från604krPer natt

  Residence Mer & Golf Eugeniestars

  Biarritz, Biarritz , 54-56, rue de madrid - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Biarritz. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från anläggningen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 89 rum. Residence Mer & Golf Eugenie genomgick en renovering 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Residence Mer & Golf Eugenie har inte öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Residence Mer & Golf Eugenie har totalt 4 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Grand Tonic Hotel Biarritz
  Från866krPer natt

  Grand Tonic Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue edouard vii 58 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Biarritz. Denna anläggning innefattar 63 trivsamma rum. Senast detta boende renoverades var 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Escale Oceania Biarritz
  Från7.049krPer natt

  Escale Oceania Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 19 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 638 recensioner från resenärerBaserat på 638 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Biarritz. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. 44 välkomnande rum finns på anläggningen. Escale Oceania Biarritz totalrenoverades 2008. Alla gästerna på Escale Oceania Biarritz kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Escale Oceania Biarritz håller öppet dygnet runt. Escale Oceania Biarritz tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Escale Oceania Biarritz är handikappanpassadeBåde stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Escale Oceania Biarritz. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Atlanthal
  Från1.551krPer natt

  Atlanthalstars

  Anglet, Biarritz , Boulevard des plages 153 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1070 recensioner från resenärerBaserat på 1070 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Anglet. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 99 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Atlanthal babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Detta är ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Atlanthal som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel & Résidence Orhoïtza
  Från628krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Urrugne Saint Jean de Luz. Denna anläggning innefattar 42 trivsamma rum. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Hôtel & Résidence Orhoïtza erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Hôtel & Résidence Orhoïtza tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Hôtel & Résidence Orhoïtza. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chateau Du Clair De Lune
  Från1.702krPer natt

  Chateau Du Clair De Lunestars

  Biarritz, Biarritz , 48 avenue alan seeger 48 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Located 5 km from the centre of Biarritz. The Chateau is a 10-min drive from Biarritz Anglet Bayonne Airport. It's the ideal setting to discover Biarritz center at 4 km and Bayonne is at 8 km away.

  Se mer
 • Campanile Saint Jean De Luz
  Från591krPer natt

  Campanile Saint Jean De Luzstars

  Urrugne Saint Jean de Luz, Biarritz , Chemin de chibau 109 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Urrugne Saint Jean de Luz. Detta boende innefattar 65 trivsamma rum. Detta boende har wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Alla rum på Campanile Saint Jean De Luz är rullstolsanpassade. Små husdjur kan bo på detta hotell. Campanile Saint Jean De Luz tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Mer & Golf Soko Eder
  Från524krPer natt

  Mer & Golf Soko Ederstars

  Undefined, Biarritz , Rue kattalin aguirre - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i CIBOURE. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Detta lägenhetshotell ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 116 trivsamma rum. Denna anläggning grundades år 2005. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Mer & Golf Soko Eder håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Mer & Golf Soko Eder tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter små husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Mer & Golf Soko Eder kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Biarritz
  Från591krPer natt

  Campanile Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , 43 rue chapelet, boulevard marcel dassault 43 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Biarritz. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här hotellet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta boende. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till hamnen. De 80 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2011. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Campanile Biarritz tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  26  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  3
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här