Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  617kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Adonis Hotel Bayonne
  Från1.079krPer natt

  Adonis Hotel Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Rond point du centre europeen de fret de mouguerre 0 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 605 recensioner från resenärerBaserat på 605 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Bayonne. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra gäster har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 78 ombonade rum. Adonis Hotel Bayonne byggdes 2013. Adonis Hotel Bayonne har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Adonis Hotel Bayonne tillåter små husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Adonis Hotel Bayonne. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Adonis Hotel Bayonne kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från2.302krPer natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour d helianthe 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1484 recensioner från resenärerBaserat på 1484 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • Le Bayonne
  Från1.040krPer natt

  Le Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Avenue jean rostand 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 547 recensioner från resenärerBaserat på 547 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Bayonne. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta hotell kan erbjuda totalt 99 rum. Le Bayonne totalrenoverades 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Le Bayonne erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta boende. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta Le Bayonne har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. På Le Bayonne kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence Mer & Golf Eugenie
  Från946krPer natt

  Residence Mer & Golf Eugeniestars

  Biarritz, Biarritz , 54-56, rue de madrid - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Biarritz. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från anläggningen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 89 rum. Residence Mer & Golf Eugenie genomgick en renovering 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Residence Mer & Golf Eugenie har inte öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Residence Mer & Golf Eugenie har totalt 4 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel
  Från1.859krPer natt

  Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotelstars

  Bayonne, Biarritz , 21, rue thiers 21 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 133 recensioner från resenärerBaserat på 133 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Bayonne. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra gäster har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 6. 0 kilometer till hamnen. Totalt 54 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende byggdes 1835 och totalrenoverades 2017. Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel?Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Mercure Bayonne Centre Le Grand Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Okko Hotels Bayonne Centre
  Från1.251krPer natt

  Okko Hotels Bayonne Centrestars

  Bayonne, Biarritz , Boulevard du b.a.b 22 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Bayonne. Från detta boende som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 1 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 5. 3 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 4. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 92 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Okko Hotels Bayonne Centre förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Styles Bayonne Centre
  Från1.165krPer natt

  Ibis Styles Bayonne Centrestars

  Bayonne, Biarritz , Place de la republique 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 616 recensioner från resenärerBaserat på 616 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Bayonne. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 6 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Detta hotell har 45 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Både stora och små husdjur är tillåtna på Ibis Styles Bayonne Centre. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Ibis Styles Bayonne Centre kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence Pierre & Vacances La villa Maldagora
  Från641krPer natt

  Residence Pierre & Vacances La villa Maldagorastars

  Biarritz, Biarritz , Avenue francis picherit - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 680 recensioner från resenärerBaserat på 680 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the Pyrenees- Atlantiques, near St- Jean- de- Luz, Hendaye and 14 km- 17 km from Biarritz. The station - the area and its surroundings - the heart of the Basque Country, is a land of contrasts: coast lively resorts, sandy beaches and cliffs, inland to the green mountains, hills and forests ocean. It is located between the Atlantic Ocean and the foothills of the Pyrenees, near Spain and famous resorts, such as: Hendaye, St Jean- de- Luz, Biarritz, Ciboure.

  Se mer
 • La Réserve
  Från3.243krPer natt

  La Réservestars

  Urrugne Saint Jean de Luz, Biarritz , 1 avenue gaëtan de bernoville - - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 872 recensioner från resenärerBaserat på 872 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Urrugne Saint Jean de Luz. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från hotellet. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 41 rum. Anläggningen totalrenoverades 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. La Réserve tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Kemaris
  Från1.211krPer natt

  Best Western Kemarisstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue du marechal joffre 34 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 454 recensioner från resenärerBaserat på 454 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Biarritz. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 48 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Kemaris. Denna anläggning renoverades 2012. Best Western Kemaris är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Best Western Kemaris bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  48  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här