Hotell i Bayonne

Se på kartan
 • Villa Koegui Bayonne
  Från1.618krPer natt

  Villa Koegui Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , 7 rue frédéric bastiat 7 - Karta
   

  Detta charmiga livsstilshotell återfinns i Bayonne. Det totala antalet rum på Villa Koegui Bayonne är 43. Detta boende grundades år 2019. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggning tillåter små husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Le Bayonne
  Från819krPer natt

  Le Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Avenue jean rostand 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 547 recensioner från resenärerBaserat på 547 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Bayonne. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Detta boende innefattar 99 trivsamma rum. Senast detta boende renoverades var 2012. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Le Bayonne är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Dessutom kan resenärerna bo på detta boende med sina husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Collines Iduki
  Från1.126krPer natt

  Les Collines Idukistars

  Bayonne, Biarritz , Route de la cote - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Bayonne. Denna anläggning kan erbjuda totalt 54 rum. Les Collines Iduki har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Les Collines Iduki är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. På det här boendet är husdjur tillåtna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Campanile Bayonne
  Från738krPer natt

  Campanile Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Avenue du grand basque 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 339 recensioner från resenärerBaserat på 339 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Bayonne. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 11. 6 kilometer från anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna anläggning. Detta hotell har 50 rum. Senast detta hotell renoverades var 2011. Campanile Bayonne har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Campanile Bayonne tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang.

  Se mer
 • Adonis Hotel Bayonne
  Från507krPer natt

  Adonis Hotel Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Rond point du centre europeen de fret de mouguerre 0 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 605 recensioner från resenärerBaserat på 605 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Bayonne. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra besökare har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 78 ombonade rum. Adonis Hotel Bayonne byggdes 2013. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Adonis Hotel Bayonne har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 3 rum är handikappsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Adonis Hotel Bayonne tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • ibis Styles Bayonne Centre Gare
  Från952krPer natt

  ibis Styles Bayonne Centre GarestarsGreenProgram Icon

  Bayonne, Biarritz , 1 place de la republique 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 616 recensioner från resenärerBaserat på 616 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Bayonne. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 6 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Ibis Styles Bayonne Centre. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt hotell. Ibis Styles Bayonne Centre erbjuder en mängd olika matupplevelser. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Bayonne

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här