3-stjärniga hotell i Biarritz

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Biarritz

3-stjärniga hotell i BiarritzFrån  507kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Biarritz

 • Escale Oceania Biarritz
  Från1.032krPer natt

  Escale Oceania Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 19 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 638 recensioner från resenärerBaserat på 638 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Biarritz. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. 44 välkomnande rum finns på anläggningen. Escale Oceania Biarritz totalrenoverades 2008. Alla gästerna på Escale Oceania Biarritz kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Escale Oceania Biarritz håller öppet dygnet runt. Escale Oceania Biarritz tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Escale Oceania Biarritz är handikappanpassadeBåde stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Escale Oceania Biarritz. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hôtel Mercure Biarritz Centre Plaza
  Från1.342krPer natt

  Hôtel Mercure Biarritz Centre PlazastarsGreenProgram Icon

  Biarritz, Biarritz , 10 avenue edouard vii 10 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 334 recensioner från resenärerBaserat på 334 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Biarritz. Våra kunder har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 69 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mercure Biarritz Plaza Ctre. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Mercure Biarritz Plaza Ctre har inte öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på Mercure Biarritz Plaza Ctre. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Kemaris
  Från1.108krPer natt

  Best Western Kemarisstars

  Biarritz, Biarritz , 34 avenue du marechal joffre 34 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 454 recensioner från resenärerBaserat på 454 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Biarritz. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 48 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Kemaris. Denna anläggning renoverades 2012. Best Western Kemaris är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Best Western Kemaris bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence le Grand Large
  Från1.241krPer natt

  Residence le Grand Largestars

  Biarritz, Biarritz , Rue dalbarade 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta charmiga residence återfinns i Biarritz. Från detta residence som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 4 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Våra besökare har 2. 9 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 200 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Residence le Grand Large är 118. Alla gästerna på Residence le Grand Large kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Originals City, Hôtel Le Lodge, Bayonne Nord
  Från809krPer natt

  The Originals City, Hôtel Le Lodge, Bayonne Nordstars

  Ondres, Biarritz , 1180 avenue du 11 novembre 1918 rn 10 le cassiet 1180 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Ondres. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. De 24 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på The Originals City, Hôtel Le Lodge, Bayonne Nord håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till The Originals City, Hôtel Le Lodge, Bayonne Nord?Det finns parkeringsplatser på The Originals City, Hôtel Le Lodge, Bayonne Nord. På The Originals City, Hôtel Le Lodge, Bayonne Nord kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Biarritz
  Från799krPer natt

  Campanile Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , 43 rue chapelet, boulevard marcel dassault 43 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Biarritz. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här hotellet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta boende. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till hamnen. De 80 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2011. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Campanile Biarritz tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök.

  Se mer
 • Mer & Golf Soko Eder
  Från724krPer natt

  Mer & Golf Soko Ederstars

  Undefined, Biarritz , Rue kattalin aguirre - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i CIBOURE. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Detta lägenhetshotell ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 116 trivsamma rum. Denna anläggning grundades år 2005. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Mer & Golf Soko Eder håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Mer & Golf Soko Eder tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter små husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Mer & Golf Soko Eder kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Saint Jean De Luz
  Från758krPer natt

  Campanile Saint Jean De Luzstars

  Urrugne Saint Jean de Luz, Biarritz , Chemin de chibau 109 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Urrugne Saint Jean de Luz. Detta boende innefattar 65 trivsamma rum. Detta boende har wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Alla rum på Campanile Saint Jean De Luz är rullstolsanpassade. Små husdjur kan bo på detta hotell. Campanile Saint Jean De Luz tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Terrasses D'Atlanthal
  Från1.314krPer natt

  Terrasses D'Atlanthalstars

  Anglet, Biarritz , Boulevard des plages 153 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 323 recensioner från resenärerBaserat på 323 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Anglet. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Terrasses D'Atlanthal är 48. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov.

  Se mer
 • Le Biarritz
  Från1.365krPer natt

  Le Biarritzstars

  Anglet, Biarritz , Avenue de la milady 30 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 488 recensioner från resenärerBaserat på 488 recensioner från resenärer

  Detta fina hotell har ett perfekt läge för en vitaliserande semester, knappt 10 minuters promenad från stranden. Anglets centrum ligger bara 6 km från hotellet, medan Biarritz ligger endast 4 km bort. Hotellet ligger också bara 15 minuters bilresa (5 km) från Biarritz Pays Basque flygplats. Detta moderna strandhotell erbjuder varm gästvänlighet, fantastisk havsutsikt och utmärkt service. Rummen är vackert inredda, och har högklassiga bekvämligheter. Gästerna kan njuta av ett uppfriskande dopp i poolen eller av spa- och massagebehandlingar. Till middag kan gästerna prova de kulinariska läckerheterna som restaurangen har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här