Hotell i Cannes

Se på kartan
Hotell - Cannes

CannesFrån  411kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cannes

 • Kyriad Cannes Mandelieu
  Från411krPer natt

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger 800 meter från havet och 4,2 km från det livliga centrum av Cannes, som erbjuder massor av shoppingställen och nöjesattraktioner. Detta kan lätt nås med den lokala kollektivtrafiken och det finns en busshållplats precis framför hotellet. Dessutom ligger även Cannes flygplats Mandelieu i hotellets närhet. Hotellet består av totalt 96 rum fördelade på fyra våningar vid en livlig gata. Gästerna bjuds in i en rymlig lobby med hissar och en reception som är bemannad dygnet runt. Dessutom finns en fin à la carte-restaurang. De smakfullt inredda rummen har eget badrum och alla är välutrustade, som standard. Hotellet har en pool i trädgården, en snackbar, en solterrass med solstolar och parasoller. Restaurangen dukar upp buffé.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Från4.863krPer natt

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2455 recensioner från resenärerBaserat på 2455 recensioner från resenärer

  Detta glamorösa hotell har ett fantastiskt läge i Cannes med utsikt över det glittrande vattnet i Medelhavet och de låga bergen i den franska Rivieran. Hotellet erbjuder något för alla med eleganta och stilfulla rum samt sviter och takvåningar, alla med fantastisk utsikt över staden eller havet. Du kan koppla av i spa, komma i form i gymmet, och sola på den privata stranden eller vid den glittrande utomhuspoolen. Hotellet har också en trendig champagnebar, ett privat projektion rum, en underhållande barnklubb, samt en flygel av lyxiga butiker. De två sofistikerade interna restauranger serverar specialiteter från Medelhavet med en exklusiv och elegant atmosfär, medan i den privata stranden restaurangen specialiserar sig på sydfranska köket och utstrålar en chic och en avslappnad atmosfär. Denna bländande hotell erbjuder en perfekt miljö för en lyxig helg eller en romantisk flykt.

  Se mer
 • Amarante Cannes
  Från903krPer natt

  Amarante Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard carnot 78 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 354 recensioner från resenärerBaserat på 354 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Cannes. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Amarante Cannes är 70. Detta boendes byggår är 1973. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder Amarante Cannes babysängar på begäran. Gästerna som väljer att bo på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cannes Palace
  Från990krPer natt

  Cannes Palacestars

  Cannes stad, Cannes , Avenue de madrid 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 205 recensioner från resenärerBaserat på 205 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Cannes. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna egendom. Totalt 168 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Cannes Palace. Det här hotellet byggdes 1960. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Dessutom kan kunderna bo på Cannes Palace med sina husdjur. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Renoir
  Från2.425krPer natt

  Renoirstars

  Cannes stad, Cannes , Rue edith cavell 7 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 472 recensioner från resenärerBaserat på 472 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotells lokalisering i Cannes är perfekt för homosexuella personer. Denna anläggning har totalt 31 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Renoir tillhandahåller babysängar på begäran. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta boende. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  Från2.076krPer natt

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1406 recensioner från resenärerBaserat på 1406 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Cannes. Från detta boende som är beläget 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. 200 välkomnande rum finns på anläggningen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. På Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sun Riviera
  Från1.212krPer natt

  Sun Rivierastars

  Cannes stad, Cannes , Rue d'antibes 138 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 251 recensioner från resenärerBaserat på 251 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Cannes. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Sun Riviera är från år 1995. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Suites Cannes Mandelieu
  Från924krPer natt

  Comfort Suites Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Chemin de l'olivet 136/180 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Den här fantastiska lägenhetsanläggningen har en idyllisk plats nära floden Siagne i Mandelieu-la-Napoule. Komplexet ligger bara 1,5 km från stranden och bara på 15 minuters köravstånd till hjärtat av den eleganta staden Cannes. Gästerna kan lätt besöka ett antal sevärdheter i området, samt finna flera shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen. Den charmiga stadskärnan i Antibes ligger bara på 25 minuters köravstånd från hotellet. Gästerna kommer att uppskatta det varma välkomnandet från det ögonblick de kliver in genom dörren. Anläggningen utstrålar lyx och stil, med neutrala toner och en lugn miljö för att ge en avslappnande känsla och att man kan varva ner. Komplexet erbjuder gästerna utmärkta faciliteter, catering till de personliga behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Clarion Suites Cannes Croisette
  Från2.059krPer natt

  Clarion Suites Cannes Croisettestars

  Cannes stad, Cannes , Rue latour maubourg 12 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Cannes. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10 meter från detta boende. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. 114 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2002. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Clarion Suites Cannes Croisette har ett garage till glädje för gästerna. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Grand Hotel
  Från5.022krPer natt

  Le Grand Hotelstars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 45 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 619 recensioner från resenärerBaserat på 619 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Cannes, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 29 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. De 75 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2003. Både fast och trådlöst internet finns på Le Grand Hotel. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. På Le Grand Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  86  Hotell - Cannes
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Cannes är en stad som ligger i Frankrike. Den är känd i hela världen för den filmfestival som hålls där varje år. En av de första platserna du bör lära känna är La Crosiette, som är känd för sina vackra badstränder, välutrustade med många bekvämligheter såsom restauranger, kaféer, m.m. I Cannes hittar du en mängd olika museer, bland annat flera konstmuseer och historiska museer. En av de vackraste turerna i staden man kan göra är en båttur med Compagnie Maritime Cannoise, då man bland annat kan lära känna Lerins-öarna. Du har också möjligheter att åka i undervattensbåt och beundra världen under vattnet. Nattlivet i staden är mycket aktivt med en mängd olika nöjestillfällen såsom kasinot, en av de vuxnas favoritplatser, pubar, kaféer och diskotek. Besök denna underbara stad. Upptäck Cannes!

Populäraste zoner från Cannes

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här