Hotell i Cannes

Se på kartan
Hotell - Cannes

CannesFrån  353kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cannes

 • Hôtel Colette Cannes Centre
  Från757krPer natt

  Hôtel Colette Cannes Centrestars

  Cannes stad, Cannes , 5, place de la gare - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 508 recensioner från resenärerBaserat på 508 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Cannes. Detta boende innefattar 47 trivsamma rum. Detta hotell grundades år 1860. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kyriad Cannes Mandelieu
  Från352krPer natt

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger 800 meter från havet och 4,2 km från det livliga centrum av Cannes, som erbjuder massor av shoppingställen och nöjesattraktioner. Detta kan lätt nås med den lokala kollektivtrafiken och det finns en busshållplats precis framför hotellet. Dessutom ligger även Cannes flygplats Mandelieu i hotellets närhet. Hotellet består av totalt 96 rum fördelade på fyra våningar vid en livlig gata. Gästerna bjuds in i en rymlig lobby med hissar och en reception som är bemannad dygnet runt. Dessutom finns en fin à la carte-restaurang. De smakfullt inredda rummen har eget badrum och alla är välutrustade, som standard. Hotellet har en pool i trädgården, en snackbar, en solterrass med solstolar och parasoller. Restaurangen dukar upp buffé.

  Se mer
 • PLM
  Från508krPer natt

  PLMstars

  Cannes stad, Cannes , Rue hoche 3 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 133 recensioner från resenärerBaserat på 133 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Cannes. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. PLM har totalt 22 rum. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Splendid
  Från828krPer natt

  Splendidstars

  Cannes stad, Cannes , Rue felix faure 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 477 recensioner från resenärerBaserat på 477 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cannes. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 35 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Splendid är 62. Splendid byggdes 1871 och totalrenoverades 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Splendid bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på Splendid. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Splendid kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel Le Florian
  Från972krPer natt

  Hôtel Le Florianstars

  Cannes stad, Cannes , 8 rue du commandant andre 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Cannes. Detta hotell kan erbjuda totalt 20 rum. Hôtel Le Florian har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Hôtel Simone Cannes Centre
  Från705krPer natt

  Hôtel Simone Cannes Centrestars

  Cannes stad, Cannes , 16 rue helene vagliano - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Cannes. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 700 meter till hamnen. Denna anläggning har totalt 28 ombonade rum. Senast detta hotell renoverades var 2016. Hôtel Simone Cannes Centre har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Hôtel Simone Cannes Centre är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Montaigne & Spa
  Från757krPer natt

  Montaigne & Spastars

  Cannes stad, Cannes , Rue montaigne 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 731 recensioner från resenärerBaserat på 731 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Cannes. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från anläggningen. Från denna anläggning är det 450 meter till närmaste strand. Våra gäster har 19. 7 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 96 rum på anläggningen. Montaigne & Spa genomgick en renovering 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Det finns 6 handikappanpassat rum på Montaigne & Spa. De gemensamma utrymmena är också handikappanpassade. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Montaigne & Spa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Från2.125krPer natt

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2796 recensioner från resenärerBaserat på 2796 recensioner från resenärer

  Detta glamorösa hotell har ett fantastiskt läge i Cannes med utsikt över det glittrande vattnet i Medelhavet och de låga bergen i den franska Rivieran. Hotellet erbjuder något för alla med eleganta och stilfulla rum samt sviter och takvåningar, alla med fantastisk utsikt över staden eller havet. Du kan koppla av i spa, komma i form i gymmet, och sola på den privata stranden eller vid den glittrande utomhuspoolen. Hotellet har också en trendig champagnebar, ett privat projektion rum, en underhållande barnklubb, samt en flygel av lyxiga butiker. De två sofistikerade interna restauranger serverar specialiteter från Medelhavet med en exklusiv och elegant atmosfär, medan i den privata stranden restaurangen specialiserar sig på sydfranska köket och utstrålar en chic och en avslappnad atmosfär. Denna bländande hotell erbjuder en perfekt miljö för en lyxig helg eller en romantisk flykt.

  Se mer
 • Hotel Croisette Beach Mgallery
  Från1.606krPer natt

  Hotel Croisette Beach Mgallerystars

  Cannes stad, Cannes , Rue du canada 13 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 534 recensioner från resenärerBaserat på 534 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Cannes. Från denna anläggning är det 50 meter till närmaste strand. 94 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotel Croisette Beach Mgallery byggdes 1981. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • PV Residence Cannes Villa Francia
  Från539krPer natt

  PV Residence Cannes Villa Franciastars

  Cannes stad, Cannes , Avenue de l'amiral wester weymiss 33 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 24 recensioner från resenärerBaserat på 24 recensioner från resenärer

  Detta bekväma residence återfinns i Cannes. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta residence. Denna anläggning har 433 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta är ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. På PV Residence Cannes Villa Francia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  68  Hotell - Cannes
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Cannes är en stad som ligger i Frankrike. Den är känd i hela världen för den filmfestival som hålls där varje år. En av de första platserna du bör lära känna är La Crosiette, som är känd för sina vackra badstränder, välutrustade med många bekvämligheter såsom restauranger, kaféer, m.m. I Cannes hittar du en mängd olika museer, bland annat flera konstmuseer och historiska museer. En av de vackraste turerna i staden man kan göra är en båttur med Compagnie Maritime Cannoise, då man bland annat kan lära känna Lerins-öarna. Du har också möjligheter att åka i undervattensbåt och beundra världen under vattnet. Nattlivet i staden är mycket aktivt med en mängd olika nöjestillfällen såsom kasinot, en av de vuxnas favoritplatser, pubar, kaféer och diskotek. Besök denna underbara stad. Upptäck Cannes!

Populäraste zoner från Cannes

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här