Hotell i Cannes

Se på kartan
Hotell - Cannes

CannesFrån  253kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cannes

 • Kyriad Cannes Mandelieu
  Från252krPer natt

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 274 recensioner från resenärerBaserat på 274 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger 800 meter från havet och 4,2 km från det livliga centrum av Cannes, som erbjuder massor av shoppingställen och nöjesattraktioner. Detta kan lätt nås med den lokala kollektivtrafiken och det finns en busshållplats precis framför hotellet. Dessutom ligger även Cannes flygplats Mandelieu i hotellets närhet. Hotellet består av totalt 96 rum fördelade på fyra våningar vid en livlig gata. Gästerna bjuds in i en rymlig lobby med hissar och en reception som är bemannad dygnet runt. Dessutom finns en fin à la carte-restaurang. De smakfullt inredda rummen har eget badrum och alla är välutrustade, som standard. Hotellet har en pool i trädgården, en snackbar, en solterrass med solstolar och parasoller. Restaurangen dukar upp buffé.

  Se mer
 • Cannes Palace
  Från761krPer natt

  Cannes Palacestars

  Cannes stad, Cannes , Avenue de madrid 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Cannes. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Våra kunder har 19. 2 kilometer till flygplatsen. Cannes Palace har totalt 168 rum. Cannes Palace byggdes 1960. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Från2.007krPer natt

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2588 recensioner från resenärerBaserat på 2588 recensioner från resenärer

  Detta glamorösa hotell har ett fantastiskt läge i Cannes med utsikt över det glittrande vattnet i Medelhavet och de låga bergen i den franska Rivieran. Hotellet erbjuder något för alla med eleganta och stilfulla rum samt sviter och takvåningar, alla med fantastisk utsikt över staden eller havet. Du kan koppla av i spa, komma i form i gymmet, och sola på den privata stranden eller vid den glittrande utomhuspoolen. Hotellet har också en trendig champagnebar, ett privat projektion rum, en underhållande barnklubb, samt en flygel av lyxiga butiker. De två sofistikerade interna restauranger serverar specialiteter från Medelhavet med en exklusiv och elegant atmosfär, medan i den privata stranden restaurangen specialiserar sig på sydfranska köket och utstrålar en chic och en avslappnad atmosfär. Denna bländande hotell erbjuder en perfekt miljö för en lyxig helg eller en romantisk flykt.

  Se mer
 • Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt
  Från3.754krPer natt

  Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by HyattstarsGreenProgram Icon

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1972 recensioner från resenärerBaserat på 1972 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cannes. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt är 409. Detta boende totalrenoverades 2018. Både fast och trådlöst internet finns på Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är ett handikappanpassat hotell vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt?Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt. Detta miljövänliga hotell har en Green Globe 21-certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Renoir
  Från864krPer natt

  Renoirstars

  Cannes stad, Cannes , Rue edith cavell 7 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 495 recensioner från resenärerBaserat på 495 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotells lokalisering i Cannes är perfekt för homosexuella personer. Denna anläggning har totalt 31 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Renoir tillhandahåller babysängar på begäran. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta boende. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Grand Hotel
  Från1.720krPer natt

  Le Grand Hotelstars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 45 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 675 recensioner från resenärerBaserat på 675 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Cannes, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 29 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. De 75 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2003. Både fast och trådlöst internet finns på Le Grand Hotel. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. På Le Grand Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sun Riviera
  Från540krPer natt

  Sun Rivierastars

  Cannes stad, Cannes , Rue d'antibes 138 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 267 recensioner från resenärerBaserat på 267 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Cannes. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Sun Riviera är från år 1995. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Canberra
  Från665krPer natt

  Le Canberrastars

  Cannes stad, Cannes , Rue d'antibes 120 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 729 recensioner från resenärerBaserat på 729 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Cannes. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Le Canberra har totalt 35 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1886 och totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Le Canberra. Receptionen är öppen under hela dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Novotel Suites Cannes Centre
  Från1.158krPer natt

  Novotel Suites Cannes CentrestarsGreenProgram Icon

  Cannes stad, Cannes , Boulevard carnot 46 bis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 956 recensioner från resenärerBaserat på 956 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cannes är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Från detta hotell är det 700 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. De 124 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Novotel Suites Cannes Centre är från år 2005. Fast och trådlös internetanslutning finns på Novotel Suites Cannes Centre. Receptionen är öppen under hela dagen. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 4 är handikappsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Dessutom har Novotel Suites Cannes Centre gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en ISO 14001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Gästerna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta hotell. På Novotel Suites Cannes Centre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  Från1.234krPer natt

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1480 recensioner från resenärerBaserat på 1480 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Cannes. Från denna egendom som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes har totalt 200 rum. Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Det finns parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  80  Hotell - Cannes
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Cannes är en stad som ligger i Frankrike. Den är känd i hela världen för den filmfestival som hålls där varje år. En av de första platserna du bör lära känna är La Crosiette, som är känd för sina vackra badstränder, välutrustade med många bekvämligheter såsom restauranger, kaféer, m.m. I Cannes hittar du en mängd olika museer, bland annat flera konstmuseer och historiska museer. En av de vackraste turerna i staden man kan göra är en båttur med Compagnie Maritime Cannoise, då man bland annat kan lära känna Lerins-öarna. Du har också möjligheter att åka i undervattensbåt och beundra världen under vattnet. Nattlivet i staden är mycket aktivt med en mängd olika nöjestillfällen såsom kasinot, en av de vuxnas favoritplatser, pubar, kaféer och diskotek. Besök denna underbara stad. Upptäck Cannes!

Populäraste zoner från Cannes

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här