Hotell i Cannes

Se på kartan
Hotell - Cannes

CannesFrån  248kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cannes

 • Kyriad Cannes Mandelieu
  Från247krPer natt

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger 800 meter från havet och 4,2 km från det livliga centrum av Cannes, som erbjuder massor av shoppingställen och nöjesattraktioner. Detta kan lätt nås med den lokala kollektivtrafiken och det finns en busshållplats precis framför hotellet. Dessutom ligger även Cannes flygplats Mandelieu i hotellets närhet. Hotellet består av totalt 96 rum fördelade på fyra våningar vid en livlig gata. Gästerna bjuds in i en rymlig lobby med hissar och en reception som är bemannad dygnet runt. Dessutom finns en fin à la carte-restaurang. De smakfullt inredda rummen har eget badrum och alla är välutrustade, som standard. Hotellet har en pool i trädgården, en snackbar, en solterrass med solstolar och parasoller. Restaurangen dukar upp buffé.

  Se mer
 • Novotel Suites Cannes Centre
  Från909krPer natt

  Novotel Suites Cannes CentrestarsGreenProgram Icon

  Cannes stad, Cannes , Boulevard carnot 46 bis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 968 recensioner från resenärerBaserat på 968 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Cannes. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 700 meter från denna anläggning. Från detta hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 124. Den här anläggningen byggdes 2005. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 4 är handikappsanpassade. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en ISO 14001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Novotel Suites Cannes Centre kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zenitude Le Maestria
  Från600krPer natt

  Zenitude Le Maestriastars

  Antibes, Cannes , Rue des 3 moulins 664 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 523 recensioner från resenärerBaserat på 523 recensioner från resenärer

  Detta mysiga residence återfinns i Antibes. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta residence som ligger inbäddat 6. 6 kilometer från stadens centrum. För våra besökare är det 7. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Från detta boende är det 6. 5 kilometer till hamnen. Totalt 255 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Zenitude Le Maestria. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Både stora och små husdjur är tillåtna på Zenitude Le Maestria. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  Från1.148krPer natt

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1501 recensioner från resenärerBaserat på 1501 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Cannes. Från detta boende som ligger inbäddat 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes är 200. Alla gästerna på Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna handikappanpassade anläggning har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt
  Från2.104krPer natt

  Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by HyattstarsGreenProgram Icon

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Cannes, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 409 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt. Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt genomgick en renovering 2018. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är en handikappanpassad anläggning vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta hotell har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Green Globe 21-certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residhotel les Coralynes
  Från321krPer natt

  Residhotel les Coralynesstars

  Cannes stad, Cannes , Traverse de la colline 3 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cannes. Denna anläggning kan erbjuda totalt 19 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till trådlös internetanslutning i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Från1.796krPer natt

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2643 recensioner från resenärerBaserat på 2643 recensioner från resenärer

  Detta glamorösa hotell har ett fantastiskt läge i Cannes med utsikt över det glittrande vattnet i Medelhavet och de låga bergen i den franska Rivieran. Hotellet erbjuder något för alla med eleganta och stilfulla rum samt sviter och takvåningar, alla med fantastisk utsikt över staden eller havet. Du kan koppla av i spa, komma i form i gymmet, och sola på den privata stranden eller vid den glittrande utomhuspoolen. Hotellet har också en trendig champagnebar, ett privat projektion rum, en underhållande barnklubb, samt en flygel av lyxiga butiker. De två sofistikerade interna restauranger serverar specialiteter från Medelhavet med en exklusiv och elegant atmosfär, medan i den privata stranden restaurangen specialiserar sig på sydfranska köket och utstrålar en chic och en avslappnad atmosfär. Denna bländande hotell erbjuder en perfekt miljö för en lyxig helg eller en romantisk flykt.

  Se mer
 • Colette
  Från740krPer natt

  Colettestars

  Cannes stad, Cannes , Place de la gare 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 484 recensioner från resenärerBaserat på 484 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Cannes. Detta hotell har totalt 47 rum. Colette är från år 1860. Fast och trådlös internetanslutning finns på Colette. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg.

  Se mer
 • Cezanne
  Från861krPer natt

  Cezannestars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard d'alsace 40 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 443 recensioner från resenärerBaserat på 443 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Cannes. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. Totalt 29 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Cezanne. Hotellet byggdes år 1992. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder.

  Se mer
 • Eden Hotel & Spa
  Från1.046krPer natt

  Eden Hotel & Spastars

  Cannes stad, Cannes , Rue d’antibes 133 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 999 recensioner från resenärerBaserat på 999 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Cannes. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 30 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 116 rum. Senast detta boende renoverades var 2008. Eden Hotel & Spa har wifi-anslutning. Receptionen på Eden Hotel & Spa håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 5 är handikappsanpassade. Eden Hotel & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Eden Hotel & Spa tillhandahåller parkering och garage. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Eden Hotel & Spa är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. På Eden Hotel & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  74  Hotell - Cannes
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Cannes är en stad som ligger i Frankrike. Den är känd i hela världen för den filmfestival som hålls där varje år. En av de första platserna du bör lära känna är La Crosiette, som är känd för sina vackra badstränder, välutrustade med många bekvämligheter såsom restauranger, kaféer, m.m. I Cannes hittar du en mängd olika museer, bland annat flera konstmuseer och historiska museer. En av de vackraste turerna i staden man kan göra är en båttur med Compagnie Maritime Cannoise, då man bland annat kan lära känna Lerins-öarna. Du har också möjligheter att åka i undervattensbåt och beundra världen under vattnet. Nattlivet i staden är mycket aktivt med en mängd olika nöjestillfällen såsom kasinot, en av de vuxnas favoritplatser, pubar, kaféer och diskotek. Besök denna underbara stad. Upptäck Cannes!

Populäraste zoner från Cannes

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här