Hotell i Cannes

Se på kartan
Hotell - Cannes

CannesFrån  308kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cannes

 • Kyriad Cannes Mandelieu
  Från307krPer natt

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger 800 meter från havet och 4,2 km från det livliga centrum av Cannes, som erbjuder massor av shoppingställen och nöjesattraktioner. Detta kan lätt nås med den lokala kollektivtrafiken och det finns en busshållplats precis framför hotellet. Dessutom ligger även Cannes flygplats Mandelieu i hotellets närhet. Hotellet består av totalt 96 rum fördelade på fyra våningar vid en livlig gata. Gästerna bjuds in i en rymlig lobby med hissar och en reception som är bemannad dygnet runt. Dessutom finns en fin à la carte-restaurang. De smakfullt inredda rummen har eget badrum och alla är välutrustade, som standard. Hotellet har en pool i trädgården, en snackbar, en solterrass med solstolar och parasoller. Restaurangen dukar upp buffé.

  Se mer
 • Cannes Palace
  Från773krPer natt

  Cannes Palacestars

  Cannes stad, Cannes , Avenue de madrid 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 225 recensioner från resenärerBaserat på 225 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Cannes. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Våra kunder har 19. 2 kilometer till flygplatsen. Cannes Palace har totalt 168 rum. Cannes Palace byggdes 1960. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sun Riviera
  Från768krPer natt

  Sun Rivierastars

  Cannes stad, Cannes , Rue d'antibes 138 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 262 recensioner från resenärerBaserat på 262 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Cannes. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Sun Riviera är från år 1995. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Renoir
  Från961krPer natt

  Renoirstars

  Cannes stad, Cannes , Rue edith cavell 7 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 488 recensioner från resenärerBaserat på 488 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotells lokalisering i Cannes är perfekt för homosexuella personer. Denna anläggning har totalt 31 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Renoir tillhandahåller babysängar på begäran. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta boende. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  Från1.308krPer natt

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1450 recensioner från resenärerBaserat på 1450 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Cannes. Från detta boende som är beläget 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. 200 välkomnande rum finns på anläggningen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. På Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Splendid
  Från1.229krPer natt

  Splendidstars

  Cannes stad, Cannes , Rue felix faure 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 448 recensioner från resenärerBaserat på 448 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Cannes. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 35 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. 62 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1871 och totalrenoverades 2011. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Gäster som bor på Splendid kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cristal
  Från976krPer natt

  Cristalstars

  Cannes stad, Cannes , Rond-point duboys d'angers 13-15 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 56 recensioner från resenärerBaserat på 56 recensioner från resenärer

  Cristal (Cannes)

  Se mer
 • La Villa Tosca
  Från764krPer natt

  La Villa Toscastars

  Cannes stad, Cannes , Rue hoche 11 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 180 recensioner från resenärerBaserat på 180 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cannes. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Det finns totalt 22 rum på anläggningen. La Villa Tosca totalrenoverades 2004. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Premier Mondial
  Från1.397krPer natt

  Best Western Premier Mondialstars

  Cannes stad, Cannes , Rue d'antibes 77 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 164 recensioner från resenärerBaserat på 164 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Cannes. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 49 ombonade rum. Detta boende genomgick en renovering 2003. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Premier Mondial. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Från4.014krPer natt

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2523 recensioner från resenärerBaserat på 2523 recensioner från resenärer

  Detta glamorösa hotell har ett fantastiskt läge i Cannes med utsikt över det glittrande vattnet i Medelhavet och de låga bergen i den franska Rivieran. Hotellet erbjuder något för alla med eleganta och stilfulla rum samt sviter och takvåningar, alla med fantastisk utsikt över staden eller havet. Du kan koppla av i spa, komma i form i gymmet, och sola på den privata stranden eller vid den glittrande utomhuspoolen. Hotellet har också en trendig champagnebar, ett privat projektion rum, en underhållande barnklubb, samt en flygel av lyxiga butiker. De två sofistikerade interna restauranger serverar specialiteter från Medelhavet med en exklusiv och elegant atmosfär, medan i den privata stranden restaurangen specialiserar sig på sydfranska köket och utstrålar en chic och en avslappnad atmosfär. Denna bländande hotell erbjuder en perfekt miljö för en lyxig helg eller en romantisk flykt.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  81  Hotell - Cannes
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Cannes är en stad som ligger i Frankrike. Den är känd i hela världen för den filmfestival som hålls där varje år. En av de första platserna du bör lära känna är La Crosiette, som är känd för sina vackra badstränder, välutrustade med många bekvämligheter såsom restauranger, kaféer, m.m. I Cannes hittar du en mängd olika museer, bland annat flera konstmuseer och historiska museer. En av de vackraste turerna i staden man kan göra är en båttur med Compagnie Maritime Cannoise, då man bland annat kan lära känna Lerins-öarna. Du har också möjligheter att åka i undervattensbåt och beundra världen under vattnet. Nattlivet i staden är mycket aktivt med en mängd olika nöjestillfällen såsom kasinot, en av de vuxnas favoritplatser, pubar, kaféer och diskotek. Besök denna underbara stad. Upptäck Cannes!

Populäraste zoner från Cannes

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här