Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  393kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Från648krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 640 recensioner från resenärerBaserat på 640 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Marseille. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 132 rum. Detta hotell renoverades 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Residhotel Le Grand Prado. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Residhotel Le Grand Prado ett garage för kunder som reser med bil. Residhotel Le Grand Prado kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Hotel Vieux Port Centre
  Från1.033krPer natt

  New Hotel Vieux Port Centrestars

  Marseille, Marseille , rue reine-elisabeth 3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 779 recensioner från resenärerBaserat på 779 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Anläggningen har totalt 42 rum. New Hotel Vieux Port Centre byggdes 1900 och totalrenoverades 2008. New Hotel Vieux Port Centre är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Appart City Marseille Euromed
  Från527krPer natt

  Appart City Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Rue de ruffi 118-120 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 470 recensioner från resenärerBaserat på 470 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Marseille. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen byggdes 2012. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Appart City Marseille Euromed är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på Appart City Marseille Euromed är handikappanpassadeDessutom kan alla gäster som bor på denna anläggning ta med sig sina husdjur. Appart City Marseille Euromed kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Hotel Saint Charles
  Från844krPer natt

  New Hotel Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Allee leon gambetta 4 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 534 recensioner från resenärerBaserat på 534 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Marseille. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum på New Hotel Saint Charles är 60. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2005. Både fast och trådlöst internet finns på New Hotel Saint Charles. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Best Western Hotel Du Mucem
  Från730krPer natt

  Best Western Hotel Du Mucemstars

  Marseille, Marseille , Rue mazenod 22 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 304 recensioner från resenärerBaserat på 304 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Marseille. Det totala antalet rum på Best Western Hotel Du Mucem är 29. Detta hotells byggår är 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på Best Western Hotel Du Mucem har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Best Western Hotel Du Mucem tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Best Western Hotel Du Mucem har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer.

  Se mer
 • Marseille Saint Charles
  Från726krPer natt

  Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard d'athenes 28 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Marseille. Detta hotell har totalt 59 ombonade rum. Den här anläggningen byggdes 2012. Gästerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Marseille Saint Charles. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Alla som väljer detta boende kan ta med sig sina husdjur. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Från1.105krPer natt

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Marseille. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Det finns totalt 51 rum på anläggningen. Detta hotells byggår är 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adonis Hotel Marseille Vieux Port
  Från713krPer natt

  Adonis Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue breteuil 26 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Marseille. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. Totalt 21 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Adonis Hotel Marseille Vieux Port. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Adonis Hotel Marseille Vieux Port tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Från1.239krPer natt

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1330 recensioner från resenärerBaserat på 1330 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga hotellet Mercure Marseille Centre Vieux Port renoverades 2013 och är beläget i hjärtat av Marseille, nära World Trade Center. Det gör det till en idealisk plats för seminarier. Du kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik för dina affärsmöten. Med direkt tillgång till köpcentret Bourse, utsikt över Notre Dame de la Garde och bara ett stenkast från Gamla hamnen och MuCEM kan du välja mellan att arbeta eller koppla av. Det här Mercure-hotellet kommer att uppfylla alla dina behov.

  Se mer
 • Residhotel Vieux Port
  Från813krPer natt

  Residhotel Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 4 rue coutellerie - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 196 recensioner från resenärerBaserat på 196 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 48 trivsamma rum. Denna anläggning renoverades 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Residhotel Vieux Port förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  84  Hotell - Marseille
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här