Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  395kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Från1.400krPer natt

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1448 recensioner från resenärerBaserat på 1448 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga hotellet Mercure Marseille Centre Vieux Port renoverades 2013 och är beläget i hjärtat av Marseille, nära World Trade Center. Det gör det till en idealisk plats för seminarier. Du kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik för din a affärsmöten. Med direkt tillgång till köpcentret Bourse, utsikt över Notre Dame de la Garde och bara ett stenkast från Gamla hamnen och MuCEM kan du välja mellan att arbeta eller koppla av. Det här Mercure-hotellet kommer att uppfylla alla dina behov.

  Se mer
 • Escale Oceania Vieux Port
  Från1.225krPer natt

  Escale Oceania Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , La canebiere 5 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1159 recensioner från resenärerBaserat på 1159 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10 meter till hamnen. Detta boende innefattar 45 trivsamma rum. Trots att denna anläggning byggdes 1893 har den genomgått en renovering 2009. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som väljer att bo på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Adonis Hotel Marseille Vieux Port
  Från582krPer natt

  Adonis Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue breteuil 26 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 218 recensioner från resenärerBaserat på 218 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Marseille. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta boende. Detta boende har totalt 21 ombonade rum. Både fast och trådlöst internet finns på Adonis Hotel Marseille Vieux Port. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på denna anläggning. Adonis Hotel Marseille Vieux Port kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Port
  Från885krPer natt

  Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai des belges 43 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 584 recensioner från resenärerBaserat på 584 recensioner från resenärer

  Beläget i hjärtat av Marseille, på Vieux Port (gamla hamnen), har detta hotell ett utmärkt läge, med lätt tillgång till allmänna kommunikationer. Mattan i korridorerna var specialgjorda för hotellet, vilket speglar det sorglösa 1950-talet. Hotellets faciliteter inkluderar en lobby med 24-timmars reception, ett café, en bar, en restaurang och konferensfaciliteter. Rummet och Tvättservice tjänster finns tillgängliga, och det finns gratis Wi-Fi.

  Se mer
 • Carre Vieux Port
  Från1.131krPer natt

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 703 recensioner från resenärerBaserat på 703 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Marseille. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Våra besökare har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 61 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Carre Vieux Port är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Carre Vieux Port håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Saint Antoine
  Från572krPer natt

  Campanile Saint Antoinestars

  Marseille, Marseille , Avenue anne marie 59 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Marseille. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 118 rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Campanile Saint Antoine håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla badrum på Campanile Saint Antoine är handikappanpassadeSmå husdjur kan bo på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Resenärerna kan avnjuta smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Från598krPer natt

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 478 recensioner från resenärerBaserat på 478 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Marseille. Från detta hotell som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende har totalt 103 ombonade rum. Detta boende grundades år 2012. Residhome Marseille Saint Charles är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Residhome Marseille Saint Charles har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Både stora och små husdjur är tillåtna på Residhome Marseille Saint Charles. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Residhome Marseille Saint Charles kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Tulip Villa Massalia
  Från1.590krPer natt

  Golden Tulip Villa Massaliastars

  Marseille, Marseille , 17 place louis bonnefon 17 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1115 recensioner från resenärerBaserat på 1115 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Marseille. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 100 meter från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra kunder har 31. 8 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 140. Golden Tulip Villa Massalia genomgick en renovering 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Golden Tulip Villa Massalia bidrar till gästernas trivsel. Golden Tulip Villa Massalia tillhandahåller inga babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 4 är handikappsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Detta hotell har parkering och garage. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Alla som valt detta boende kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Marseille Centre Euromed
  Från941krPer natt

  Ibis Marseille Centre Euromedstars

  Marseille, Marseille , 25 boulevard de dunkerque - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 972 recensioner från resenärerBaserat på 972 recensioner från resenärer

  Bo mitt i en modern och dynamisk del av centrala Marseille. Hotellet passar för affärsresor, weekendresor med familjen och övernattningar i samband med Medelhavskryssningar. I restaurangen är ledorden autenticitet, variation och färska ingredienser. Koppl a av i baren eller utomhusloungen och njut av en rejäl frukostbuffé med lokala produkter.

  Se mer
 • Golden Tulip Marseille Euromed
  Från1.208krPer natt

  Golden Tulip Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Place henri verneuil 6 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 601 recensioner från resenärerBaserat på 601 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Marseille. Våra besökare hittar närmaste golfbana 14. 1 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 500 meter till hamnen. Totalt 210 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Golden Tulip Marseille Euromed. Golden Tulip Marseille Euromed är från år 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Golden Tulip Marseille Euromed tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Golden Tulip Marseille Euromed är handikappanpassadePå den här anläggningen är husdjur tillåtna. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  86  Hotell - Marseille
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här