Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  442kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • B&B Hotel Marseille Centre La Joliette
  Från693krPer natt

  B&B Hotel Marseille Centre La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Rue de forbin 52 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 246 recensioner från resenärerBaserat på 246 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Marseille. Totalt 124 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på B&B Hotel Marseille Centre La Joliette. B&B Hotel Marseille Centre La Joliette har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Carre Vieux Port
  Från2.270krPer natt

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 681 recensioner från resenärerBaserat på 681 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Marseille. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Våra resenärer har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Carre Vieux Port har totalt 61 rum. Carre Vieux Port genomgick en renovering 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Detta hotell har affärsfaciliteter. På Carre Vieux Port kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residhotel Le Grand Prado
  Från679krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 725 recensioner från resenärerBaserat på 725 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Marseille. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 132 ombonade rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Residhotel Le Grand Prado håller öppet dygnet runt. Residhotel Le Grand Prado tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan vilja använda anläggningens garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Från1.545krPer natt

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1422 recensioner från resenärerBaserat på 1422 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga hotellet Mercure Marseille Centre Vieux Port renoverades 2013 och är beläget i hjärtat av Marseille, nära World Trade Center. Det gör det till en idealisk plats för seminarier. Du kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik för dina affärsmöten. Med direkt tillgång till köpcentret Bourse, utsikt över Notre Dame de la Garde och bara ett stenkast från Gamla hamnen och MuCEM kan du välja mellan att arbeta eller koppla av. Det här Mercure-hotellet kommer att uppfylla alla dina behov.

  Se mer
 • Golden Tulip Marseille Euromed
  Från1.864krPer natt

  Golden Tulip Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Place henri verneuil 6 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 581 recensioner från resenärerBaserat på 581 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är gay-vänligt och ligger i Marseille. Våra gäster hittar närmaste golfbana 14. 1 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 500 meter till hamnen. Totalt 210 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell grundades år 2016. Golden Tulip Marseille Euromed är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Golden Tulip Marseille Euromed är handikappanpassadeDessutom kan alla gäster som bor på denna anläggning ta med sig sina husdjur. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta Golden Tulip Marseille Euromed har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • InterContinental Marseille Hotel Dieu
  Från2.436krPer natt

  InterContinental Marseille Hotel Dieustars

  Marseille, Marseille , Place daviel 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2427 recensioner från resenärerBaserat på 2427 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Marseille. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Inte långt bort hittar våra kunder transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har 194 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga InterContinental Marseille Hotel Dieu är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta är en rullstolsanpassad anläggning som har en rad handikappanpassade faciliteter. Det har totalt 4 handikappanpassade rum. InterContinental Marseille Hotel Dieu tillåter små husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på InterContinental Marseille Hotel Dieu. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. InterContinental Marseille Hotel Dieu kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Från949krPer natt

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Marseille. Från detta hotell som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta boende har totalt 51 rum. Den här anläggningen byggdes 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ibis Marseille Centre Euromed
  Från946krPer natt

  Ibis Marseille Centre Euromedstars

  Marseille, Marseille , 25 boulevard de dunkerque - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 931 recensioner från resenärerBaserat på 931 recensioner från resenärer

  Bo mitt i en modern och dynamisk del av centrala Marseille. Hotellet passar för affärsresor, weekendresor med familjen och övernattningar i samband med Medelhavskryssningar. I restaurangen är ledorden autenticitet, variation och färska ingredienser. Koppl a av i baren eller utomhusloungen och njut av en rejäl frukostbuffé med lokala produkter.

  Se mer
 • Alex Hotel
  Från2.098krPer natt

  Alex Hotelstars

  Marseille, Marseille , Place des marseillaises 13-15 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 513 recensioner från resenärerBaserat på 513 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Marseille. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1000 meter till hamnen. Boendet har totalt 21 rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Gästerna kan ta med sig sina husdjur till denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Alex Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • NH Collection Marseille
  Från1.336krPer natt

  NH Collection Marseillestars

  Marseille, Marseille , Boulevard des dames 37 37 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Marseille. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. För våra gäster är det bara 900 meter till flygplatsen. Totalt 176 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gästerna som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på NH Collection Marseille. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmen på NH Collection Marseille är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter endast små husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  89  Hotell - Marseille
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här