Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  468kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Från717krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 570 recensioner från resenärerBaserat på 570 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Marseille. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Residhotel Le Grand Prado har totalt 132 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Residhotel Le Grand Prado har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Residhotel Le Grand Prado. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För extra bekvämlighet har gästerna tillgång till ett garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Hotel Vieux Port Centre
  Från1.055krPer natt

  New Hotel Vieux Port Centrestars

  Marseille, Marseille , rue reine-elisabeth 3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 765 recensioner från resenärerBaserat på 765 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Anläggningen har totalt 42 rum. New Hotel Vieux Port Centre byggdes 1900 och totalrenoverades 2008. New Hotel Vieux Port Centre är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Från986krPer natt

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Marseille. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Det totala antalet rum på Best Western Marseille Bourse Vieux Port är 51. Denna anläggning byggdes 2012. Best Western Marseille Bourse Vieux Port är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Best Western Marseille Bourse Vieux Port bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Detta djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Appart’City Marseille Centre Prado
  Från758krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 269 recensioner från resenärerBaserat på 269 recensioner från resenärer

  This property is just 200 m from Périer Metro Station, which leads directly to the centre of Marseille and the old port. The property is ideally located just 4 metro stops from Saint-Charles Train Station. Marseille's attractions include the Palais des Congrès and the Vélodrome Stadium, both near the property.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Från934krPer natt

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Karta
   

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Marseille, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 10. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 69 rum. Detta hotell snyggades upp 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Best Western Marseille Bonneveine Prado har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Best Western Marseille Bonneveine Prado?Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Denna anläggning tillämpar grön praxis. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Från668krPer natt

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 439 recensioner från resenärerBaserat på 439 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Marseille. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det totala antalet rum på Residhome Marseille Saint Charles är 103. Detta boendes byggår är 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 6 är handikappsanpassade. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Marseille
  Från1.159krPer natt

  NH Collection Marseillestars

  Marseille, Marseille , Boulevard des dames 37 37 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Marseille. Det totala antalet rum på NH Collection Marseille är 176. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder.

  Se mer
 • Azur
  Från755krPer natt

  Azurstars

  Marseille, Marseille , Cours franklin roosevelt 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 275 recensioner från resenärerBaserat på 275 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Marseille. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Från denna anläggning är det 800 meter till hamnen. Det finns totalt 19 rum på anläggningen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1900 och totalrenoverades 2012. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Azur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Carre Vieux Port
  Från958krPer natt

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 592 recensioner från resenärerBaserat på 592 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Marseille. Från denna egendom som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta hotell. Våra kunder har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 10 meter till hamnen. Totalt 61 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Carre Vieux Port. Carre Vieux Port genomgick en renovering 2015. Carre Vieux Port är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Carre Vieux Port har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler.

  Se mer
 • Appart City Marseille Euromed
  Från571krPer natt

  Appart City Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Rue de ruffi 118-120 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 451 recensioner från resenärerBaserat på 451 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Marseille. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 208 rum. Hotellet byggdes år 2012. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Appart City Marseille Euromed har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som väljer att bo på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Appart City Marseille Euromed kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  72  Hotell - Marseille
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här