Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  369kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Från749krPer natt

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Marseille. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Det totala antalet rum på Best Western Marseille Bourse Vieux Port är 51. Det här hotellet byggdes 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 3 rum är handikappsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Best Western Marseille Bourse Vieux Port. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Från820krPer natt

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1383 recensioner från resenärerBaserat på 1383 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga hotellet Mercure Marseille Centre Vieux Port renoverades 2013 och är beläget i hjärtat av Marseille, nära World Trade Center. Det gör det till en idealisk plats för seminarier. Du kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik för dina affärsmöten. Med direkt tillgång till köpcentret Bourse, utsikt över Notre Dame de la Garde och bara ett stenkast från Gamla hamnen och MuCEM kan du välja mellan att arbeta eller koppla av. Det här Mercure-hotellet kommer att uppfylla alla dina behov.

  Se mer
 • Residhotel Le Grand Prado
  Från541krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 686 recensioner från resenärerBaserat på 686 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Marseille. Från detta boende som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta hotell ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Residhotel Le Grand Prado har totalt 132 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2018. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på Residhotel Le Grand Prado bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Residhotel Le Grand Prado har ett garage till glädje för gästerna. På Residhotel Le Grand Prado kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Hotel of Marseille Vieux Port
  Från1.076krPer natt

  New Hotel of Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 71 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 987 recensioner från resenärerBaserat på 987 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Marseille. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 500 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 50 meter till flygplatsen. Boendet har totalt 100 rum. Detta hotell byggdes 2006. New Hotel of Marseille Vieux Port har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Residence du Vieux Port
  Från1.486krPer natt

  Residence du Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai du port 18 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1010 recensioner från resenärerBaserat på 1010 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 50 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 1998. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Residence du Vieux Port är rullstolsanpassade. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Residence du Vieux Port?Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Hotel Bompard
  Från871krPer natt

  New Hotel Bompardstars

  Marseille, Marseille , rue des flots bleus 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 576 recensioner från resenärerBaserat på 576 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Marseille. Detta boende har totalt 51 ombonade rum. New Hotel Bompard genomgick en totalrenovering 2005. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på New Hotel Bompard har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. New Hotel Bompard tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Från707krPer natt

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Marseille. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra kunder har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 69 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Marseille Bonneveine Prado. Detta boende totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Best Western Marseille Bonneveine Prado har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Best Western Marseille Bonneveine Prado tillhandahåller parkering och garage. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Marseille Saint Charles
  Från779krPer natt

  Holiday Inn Express Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard maurice bourdet 15 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1036 recensioner från resenärerBaserat på 1036 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Marseille. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 120 trivsamma rum. Det här hotellet byggdes 2010. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utforska de olika matställena som Holiday Inn Express Marseille Saint Charles erbjuder. Holiday Inn Express Marseille Saint Charles är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Plus La Joliette
  Från857krPer natt

  Best Western Plus La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Av.robert schuman 49 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Nearby the harbour of Marseille, the hotel is perfectly located at the very heart of the brand new area, Euromediterranee. It is in 50 m from the underground and the tramway, at the famous Vieux Port and near the tourist sites.

  Se mer
 • Ibis Styles Marseille Gare Saint Charles
  Från721krPer natt

  Ibis Styles Marseille Gare Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard d'athenes 28 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Marseille. Marseille Saint Charles har totalt 59 rum. Marseille Saint Charles är från år 2012. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Marseille Saint Charles är handikappanpassadeAlla som väljer detta boende kan ta med sig sina husdjur. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  87  Hotell - Marseille
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här