Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  421kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Residence du Vieux Port
  Från1.550krPer natt

  Residence du Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai du port 18 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1071 recensioner från resenärerBaserat på 1071 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Marseille. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 50 ombonade rum. Residence du Vieux Port totalrenoverades 1998. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Residence du Vieux Port är rullstolsanpassade. Detta är ett husdjursvänligt hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residhotel Le Grand Prado
  Från531krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 745 recensioner från resenärerBaserat på 745 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Marseille. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta hotell ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 132 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2018. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla som valt detta boende kan använda sig av garaget. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dolce Fregate Provence
  Från1.020krPer natt

  Dolce Fregate Provencestars

  Saint Cyr sur Mer, Marseille , Lieu-dit frégate - rte de bandol rd 559 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Saint Cyr Sur Mer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana bara några steg från detta hotell. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 3. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 163 trivsamma rum. Dolce Fregate Provence är från år 1993. Både fast och trådlöst internet finns på Dolce Fregate Provence. Receptionen är öppen dygnet runt. Dolce Fregate Provence har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Små husdjur kan bo på detta boende. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende har affärsfaciliteter. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Dolce Fregate Provence. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Carre Vieux Port
  Från832krPer natt

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 703 recensioner från resenärerBaserat på 703 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Marseille. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Våra besökare har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 61 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Carre Vieux Port är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Carre Vieux Port håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • RESIDHOME MARSEILLE 4*
  Från831krPer natt

  RESIDHOME MARSEILLE 4*stars

  Marseille, Marseille , 23, rue mazenod - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Marseille. Totalt 127 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på RESIDHOME MARSEILLE 4*. Detta hotell snyggades upp 2019. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på RESIDHOME MARSEILLE 4* håller öppet dygnet runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDe allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassat. Denna anläggning tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Tulip Marseille Euromed
  Från1.036krPer natt

  Golden Tulip Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Place henri verneuil 6 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 601 recensioner från resenärerBaserat på 601 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Marseille. Våra besökare hittar närmaste golfbana 14. 1 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 500 meter till hamnen. Totalt 210 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Golden Tulip Marseille Euromed. Golden Tulip Marseille Euromed är från år 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Golden Tulip Marseille Euromed tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Golden Tulip Marseille Euromed är handikappanpassadePå den här anläggningen är husdjur tillåtna. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Från1.262krPer natt

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1448 recensioner från resenärerBaserat på 1448 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga hotellet Mercure Marseille Centre Vieux Port renoverades 2013 och är beläget i hjärtat av Marseille, nära World Trade Center. Det gör det till en idealisk plats för seminarier. Du kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik för din a affärsmöten. Med direkt tillgång till köpcentret Bourse, utsikt över Notre Dame de la Garde och bara ett stenkast från Gamla hamnen och MuCEM kan du välja mellan att arbeta eller koppla av. Det här Mercure-hotellet kommer att uppfylla alla dina behov.

  Se mer
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Från621krPer natt

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 478 recensioner från resenärerBaserat på 478 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Marseille. Från detta hotell som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende har totalt 103 ombonade rum. Detta boende grundades år 2012. Residhome Marseille Saint Charles är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Residhome Marseille Saint Charles har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Både stora och små husdjur är tillåtna på Residhome Marseille Saint Charles. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Residhome Marseille Saint Charles kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Styles Marseille Gare Saint Charles
  Från807krPer natt

  Ibis Styles Marseille Gare Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard d'athenes 28 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Marseille. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra kunder har 20. 1 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 59 rum på anläggningen. Den här anläggningen byggdes 2012. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumAlla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Denna anläggning tillåter husdjur. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang.

  Se mer
 • Escale Oceania Vieux Port
  Från1.011krPer natt

  Escale Oceania Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , La canebiere 5 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1159 recensioner från resenärerBaserat på 1159 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10 meter till hamnen. Detta boende innefattar 45 trivsamma rum. Trots att denna anläggning byggdes 1893 har den genomgått en renovering 2009. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som väljer att bo på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  81  Hotell - Marseille
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här