Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  371kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Från610krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 664 recensioner från resenärerBaserat på 664 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Marseille. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 132 rum. Detta hotell renoverades 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Residhotel Le Grand Prado. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Residhotel Le Grand Prado ett garage för kunder som reser med bil. Residhotel Le Grand Prado kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Hotel Vieux Port Centre
  Från1.014krPer natt

  New Hotel Vieux Port Centrestars

  Marseille, Marseille , rue reine-elisabeth 3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 785 recensioner från resenärerBaserat på 785 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Anläggningen har totalt 42 rum. New Hotel Vieux Port Centre byggdes 1900 och totalrenoverades 2008. New Hotel Vieux Port Centre är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Från1.038krPer natt

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 516 recensioner från resenärerBaserat på 516 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Marseille. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Det finns totalt 51 rum på anläggningen. Detta hotells byggår är 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marseille Saint Charles
  Från723krPer natt

  Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard d'athenes 28 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Marseille. Detta hotell har totalt 59 ombonade rum. Den här anläggningen byggdes 2012. Gästerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Marseille Saint Charles. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Alla som väljer detta boende kan ta med sig sina husdjur. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna.

  Se mer
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Från1.250krPer natt

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1355 recensioner från resenärerBaserat på 1355 recensioner från resenärer

  Det fyrstjärniga hotellet Mercure Marseille Centre Vieux Port renoverades 2013 och är beläget i hjärtat av Marseille, nära World Trade Center. Det gör det till en idealisk plats för seminarier. Du kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik för dina affärsmöten. Med direkt tillgång till köpcentret Bourse, utsikt över Notre Dame de la Garde och bara ett stenkast från Gamla hamnen och MuCEM kan du välja mellan att arbeta eller koppla av. Det här Mercure-hotellet kommer att uppfylla alla dina behov.

  Se mer
 • Residhotel Vieux Port
  Från761krPer natt

  Residhotel Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 4 rue coutellerie - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 48 trivsamma rum. Denna anläggning renoverades 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Residhotel Vieux Port förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Från737krPer natt

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Marseille, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Best Western Marseille Bonneveine Prado är 69. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2011. Både fast och trådlöst internet finns på Best Western Marseille Bonneveine Prado. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Best Western Marseille Bonneveine Prado har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Best Western Marseille Bonneveine Prado är rullstolsanpassade. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Best Western Marseille Bonneveine Prado har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Best Western Marseille Bonneveine Prado kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Carre Vieux Port
  Från847krPer natt

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 653 recensioner från resenärerBaserat på 653 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Marseille. Från denna egendom som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta hotell. Våra kunder har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 10 meter till hamnen. Totalt 61 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Carre Vieux Port. Carre Vieux Port genomgick en renovering 2015. Carre Vieux Port är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Carre Vieux Port har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler.

  Se mer
 • Residence du Vieux Port
  Från2.383krPer natt

  Residence du Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai du port 18 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 993 recensioner från resenärerBaserat på 993 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Marseille. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 50 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende genomgick en renovering 1998. Alla gästerna på Residence du Vieux Port kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?På Residence du Vieux Port kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apparthotel Odalys Prado
  Från567krPer natt

  Apparthotel Odalys Pradostars

  Marseille, Marseille , 114 rue du rouet - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Marseille. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 65 rum. Apparthotel Odalys Prado byggdes 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Apparthotel Odalys Prado?Det finns parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  91  Hotell - Marseille
Sida  1  av  10
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här