Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  311kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • Novotel Paris Porte D'Italie
  Från2.673krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i South-Parc des Expositions area. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 9. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Novotel Paris Porte D'Italie är 168. Novotel Paris Porte D'Italie är från år 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Novotel Paris Porte D'Italie bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Novotel Paris Porte D'Italie är handikappanpassadeBåde stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Novotel Paris Porte D'Italie erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Peyris Opera
  Från1.082krPer natt

  Peyris Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue du conservatoire 10 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 768 recensioner från resenärerBaserat på 768 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra besökare har 16. 1 kilometer till flygplatsen. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. Peyris Opera genomgick en totalrenovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Peyris Opera. Receptionen på Peyris Opera håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på Peyris Opera kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Peyris Opera kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Timhotel Berthier Paris 17
  Från1.082krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1454 recensioner från resenärerBaserat på 1454 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 252 rum. Timhotel Berthier Paris 17 genomgick en totalrenovering 2009. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen är lättillgängliga på Timhotel Berthier Paris 17 och 7 rum är handikappvänliga. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Timhotel Berthier Paris 17 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Elysees
  Från1.180krPer natt

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Detta boende har 35 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hôtel 34B Astotel
  Från1.595krPer natt

  Hôtel 34B Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , 34 rue bergere 34 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning kan erbjuda totalt 128 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1850 och totalrenoverades 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hôtel 34B Astotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Hôtel 34B Astotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär.

  Se mer
 • Malte Astotel
  Från2.038krPer natt

  Malte Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de richelieu 63 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 974 recensioner från resenärerBaserat på 974 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. De 64 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende stod klart 1630 och renoverades 2011. Malte Astotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Acadia Astotel
  Från1.487krPer natt

  Acadia Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue geoffroy marie 4 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 694 recensioner från resenärerBaserat på 694 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Totalt 36 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Acadia Astotel. Acadia Astotel byggdes 1900 och 2014 totalrenoverades det. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Acadia Astotel är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Regent's Garden - Astotel
  Från1.853krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1055 recensioner från resenärerBaserat på 1055 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Det totala antalet rum på Regent's Garden - Astotel är 40. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1850 och totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Regent's Garden - Astotel. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pax Opera
  Från1.063krPer natt

  Pax Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de trevise 47 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1004 recensioner från resenärerBaserat på 1004 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Pax Opera har totalt 48 rum. Pax Opera har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hauteville Opera
  Från999krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 274 recensioner från resenärerBaserat på 274 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Arr10/11:North Republic Station. Totalt 26 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende totalrenoverades 2006. Både fast och trådlöst internet finns på Hauteville Opera. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Gästerna kan ta med sig sina husdjur till denna anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  1053  Hotell - Paris
Sida  1  av  106
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner