Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  346kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • Normandy Le Chantier
  Från1.195krPer natt

  Normandy Le Chantierstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue de l'echelle 7 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1522 recensioner från resenärerBaserat på 1522 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr1:Louvre - Tuileries. Från den här egendomen som ligger 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 20. 3 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Normandy Le Chantier är 116. Normandy Le Chantier byggdes 1877 och 2008 totalrenoverades det. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aston
  Från590krPer natt

  Astonstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Cite bergere 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 36 välkomnande rum finns på anläggningen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1869 och totalrenoverades 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Aston tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Aston. På Aston kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Acadie Eragny sur Oise
  Från850krPer natt

  Hotel Acadie Eragny sur Oisestars

  Ile de France, Paris , Allee rosa luxembourg eragny sur oise - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i France's Island. Det totala antalet rum är 50. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Hotel Nation Pere Lachaise Paris 11
  Från770krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 304 recensioner från resenärerBaserat på 304 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Arr10/11:North Republic Station. Från detta boende som ligger inbäddat 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 43 välkomnande rum finns på anläggningen. Comfort Hotel Nation Pere Lachaise Paris 11 genomgick en renovering 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Comfort Hotel Etampes
  Från509krPer natt

  Comfort Hotel Etampesstars

  Etampes, Paris , Avenue de coquerive - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Etampes. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell kan erbjuda totalt 50 rum. Anläggningen byggdes 1988. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Paris Louis Blanc
  Från654krPer natt

  Paris Louis Blancstars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , Rue du faubourg st-martin 232 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 836 recensioner från resenärerBaserat på 836 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr10/11:North Republic Station. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 91 ombonade rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Paris Louis Blanc bidrar till gästernas trivsel. Paris Louis Blanc har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta boende tillåter endast små husdjur. Denna anläggning har affärsfaciliteter.

  Se mer
 • Joke Hotel
  Från639krPer natt

  Joke Hotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue blanche 69 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1418 recensioner från resenärerBaserat på 1418 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Detta boende kan erbjuda totalt 44 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Husdjur är inte tillåtna på Joke Hotel.

  Se mer
 • Campanile Marne La Vallee - Torcy
  Från516krPer natt

  Campanile Marne La Vallee - Torcystars

  Disneyland Paris Östra, Paris , Rue du general de gaulle 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 665 recensioner från resenärerBaserat på 665 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i East Disneyland Paris. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. De 164 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotells byggår är 1989. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Campanile Marne La Vallee - Torcy tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’ Europe
  Från837krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1221 recensioner från resenärerBaserat på 1221 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger nära Disneyland och köpcentret La Vallee Village de Val d'Europe, och erbjuder bekvämt privat boende med hiss. Temaparken kan nås på 10 minuter med bil eller pendel. Gästerna når enkelt centrala Paris, och du kan upptäcka huvudstaden via en tågresa på knappt 30 minuter. Hotellet ligger knappt 36 km från Charles de Gaulle flygplats. Vissa boendeenheter är perfekta vid affärsresor eller familjesemestrar. Detta lägenhetshotell erbjuder en komplett frukost och en bar. Alla lägenheter är fullt möblerade och har ett kök med elektrisk kokplatta, kylskåp, mikrovågsugn samt kaffe- och tefaciliteter. De har också trägolv och ett fullt utrustat badrum med hårtork.

  Se mer
 • Pley Hotel
  Från1.269krPer natt

  Pley Hotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , 214 rue du faubourg saint honoré 214 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1451 recensioner från resenärerBaserat på 1451 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra kunder har 34. 0 kilometer till flygplatsen. Etoile Saint Honoré har totalt 85 rum. Detta hotell totalrenoverades 2015. Alla gästerna på Etoile Saint Honoré kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Gästerna kan utforska de olika matställena som Etoile Saint Honoré erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  236  Hotell - Paris
Sida  1  av  24
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här