Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  321kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • Best Western Premier Le Swann
  Från1.351krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. 81 välkomnande rum finns på anläggningen. Best Western Premier Le Swann byggdes 1900 och totalrenoverades 2013. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Best Western Premier Le Swann tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Best Western Premier Le Swann några rullstolsanpassade rum. Dessutom kan resenärerna bo på Best Western Premier Le Swann med sina husdjur. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Hotel Le Montmartre Saint Pierre
  Från1.074krPer natt
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 160 recensioner från resenärerBaserat på 160 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Best Western Hotel Le Montmartre Saint Pierre har totalt 48 rum. Best Western Hotel Le Montmartre Saint Pierre totalrenoverades 2006. Best Western Hotel Le Montmartre Saint Pierre har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Duminy Vendome
  Från1.785krPer natt

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue du mont-thabor 3-5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 782 recensioner från resenärerBaserat på 782 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr1:Louvre - Tuileries. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 27. 3 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 78 rum. Duminy Vendome byggdes 1900. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Duminy Vendome har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Duminy Vendome erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montholon
  Från1.390krPer natt

  Montholonstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de montholon 15 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Detta boende har totalt 19 rum. Detta hotell byggdes 1920. Alla gästerna på Montholon kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Montholon är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Montholon kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marignan Champs-Elysées
  Från4.008krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 766 recensioner från resenärerBaserat på 766 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Marignan Champs-Elysées har totalt 50 rum. Detta boende renoverades 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Detta boende tillåter små husdjur. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Marignan Champs-Elysées är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Forest Hill Meudon
  Från873krPer natt

  Forest Hill Meudonstars

  Meudon, Paris , 40 avenue du marechal de lattre de tassigny - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 337 recensioner från resenärerBaserat på 337 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Meudon. Denna anläggning har 171 rum. Detta boende totalrenoverades 2000. Detta hotell har wifi-anslutning. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Forest Hill Meudon några rullstolsanpassade rum. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Forest Hill Meudon är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chateaubriand
  Från1.348krPer natt

  Chateaubriandstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , 6 rue chateaubriand 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 205 recensioner från resenärerBaserat på 205 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Det totala antalet rum på Chateaubriand är 28. Den här anläggningen byggdes 1991. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Detta boende tillåter endast små husdjur. Chateaubriand tillhandahåller parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Altona
  Från538krPer natt

  Altonastars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , Rue du faubourg poissonniere 166 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 754 recensioner från resenärerBaserat på 754 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Arr10/11:North Republic Station. 54 välkomnande rum finns på anläggningen. Altona genomgick en totalrenovering 2008. Altona har wifi-anslutning. Receptionen på Altona håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Altona är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på Altona kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. På Altona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Beaugrenelle Tour Eiffel
  Från1.063krPer natt
  3,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. 47 välkomnande rum finns på anläggningen. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Beaugrenelle Tour Eiffel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • George Washington
  Från1.123krPer natt
  3,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Denna anläggning har 17 rum. Detta hotell totalrenoverades 2008. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De gemensamma utrymmen på George Washington är rullstolsanpassade. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Det finns parkeringsplatser på George Washington. På George Washington kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  1173  Hotell - Paris
Sida  1  av  118
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner