Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  360kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • Le Senat
  Från2.126krPer natt

  Le Senatstars

  Arr 5-6 Quartier Latin- St Germain, Paris , Rue de vaugirard 10 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 784 recensioner från resenärerBaserat på 784 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Le Senat har totalt 41 rum. Detta hotell byggdes 1880 och totalrenoverades 2004. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Dessutom kan kunderna bo på Le Senat med sina husdjur.

  Se mer
 • Malte Astotel
  Från2.356krPer natt

  Malte Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de richelieu 63 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 974 recensioner från resenärerBaserat på 974 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. De 64 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende stod klart 1630 och renoverades 2011. Malte Astotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Bradford Elysees Astotel
  Från2.000krPer natt

  Bradford Elysees Astotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue saint philippe du roule 10 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1836 recensioner från resenärerBaserat på 1836 recensioner från resenärer

  Centralt beläget i Paris, stadshotellet Bradford Elysees, har ett idealiskt läge mellan Champs Elysées och Rue du Faubourg Saint-Honoré. Världsberömda sevärdheter som Arc de Triumf, Elysee-palatset och Place de la Concorde med Obélisque ligger inom gångavstånd, medan Tuilerierna, Louvren, Trocadéro och Eiffeltornet ligger inom räckhåll. Boutiquen i hotell är inrymt i en vacker 19th century Haussmann-byggnad, och hallen, reception, vardagsrum och hiss är inredda i Haussmann-stil. De mysiga och bekväma rummen är elegant inredda i klassisk stil, men är utrustade med moderna funktioner som gratis WiFi, en dockningsstation för iPod, kabel-TV eller en marmor handfat i badrummet. Frukostbuffén serveras i ett trevligt rum med ett glastak, som gör det möjligt att hela rummet blir upplyst med naturligt dagsljus. Detta lilla hotell är en riktig pärla i en privilegierad miljö.

  Se mer
 • Pavillon Monceau
  Från1.812krPer natt

  Pavillon Monceaustars

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , rue jouffroy-d'abbans 43 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 354 recensioner från resenärerBaserat på 354 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 42. Detta boende renoverades 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Pavillon Monceau har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på detta boende. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel Napoléon Paris
  Från3.571krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 500 recensioner från resenärerBaserat på 500 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Boendet har totalt 96 rum. Senast detta hotell renoverades var 2019. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Hôtel Napoléon Paris förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Hôtel Napoléon Paris tillåter små husdjur. Hôtel Napoléon Paris erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangHôtel Napoléon Paris kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Saint James Albany Paris Hotel Spa
  Från2.932krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2228 recensioner från resenärerBaserat på 2228 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Arr1:Louvre - Tuileries. Totalt 200 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1672 och totalrenoverades 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Saint James Albany Paris Hotel Spa bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Saint James Albany Paris Hotel Spa några rullstolsanpassade rum. Dessutom kan resenärerna bo på denna anläggning med sina husdjur. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Astra Opera Astotel
  Från1.926krPer natt

  Astra Opera Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de caumartin 29 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1353 recensioner från resenärerBaserat på 1353 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från denna egendom som är belägen 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. 82 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende genomgick en renovering 2009. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Astra Opera Astotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Carlton’s Montmartre
  Från1.279krPer natt

  Carlton’s Montmartrestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Boulevard de rochechouart 55 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 816 recensioner från resenärerBaserat på 816 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från det här boendet som ligger 2. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Totalt 106 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 1928. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Carlton’s Montmartre förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta hotell tillåter husdjur. Carlton’s Montmartre kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Median Paris Porte de Versailles
  Från1.318krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Detta hotell, inbäddat på den vänstra stranden av floden Seine, ligger i det 15: e distrikt. Eiffeltornet och Porte de Versailles utställningscenter ligger inom gångavstånd från hotellet. Gästerna kan hitta i område olika shoppingställen, till exempel Rue du Commerce, centrum och Kollektivtrafik länkar ligger några meter bort. Närmaste tunnelbanestation ligger inom gångavstånd från hotellet. Detta är en perfekt plats att koppla av efter en trevlig tur genom huvudstaden.

  Se mer
 • Balzac
  Från3.134krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. 69 välkomnande rum finns på anläggningen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Balzac bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Balzac babysängar på begäran. Balzac förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Balzac. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  1080  Hotell - Paris
Sida  1  av  108
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner