Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  317kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • Royal Elysees
  Från939krPer natt

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Detta boende har 35 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris
  Från894krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Det totala antalet rum är 185. Denna anläggning grundades år 2018. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dygnet-runt-servicen på the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris bidrar till gästernas trivsel. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Små husdjur kan bo på detta hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ibis Paris Alésia Montparnasse 14ème
  Från794krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1777 recensioner från resenärerBaserat på 1777 recensioner från resenärer

  Hotel ibis Paris Alésia Montparnasse ligger i hjärtat av Paris, 3 km från Porte de Versailles, 5 km från Eiffeltornet och 15 km från flygplatsen. Hotellet är helrenoverat och har 264 luftkonditionerade rum med wifi, inklusive sju rum för gäster med nedsatt rörelseförmåga. Gästerna har tillgång till restaurang "Le Jardin des Plantes", baren "Le49" för snacks dygnet runt och övervakad parkering. Djur är tillåtna. Åtta mötesrum.

  Se mer
 • Normandy Le Chantier
  Från1.168krPer natt

  Normandy Le Chantierstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue de l'echelle 7 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1522 recensioner från resenärerBaserat på 1522 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr1:Louvre - Tuileries. Från den här egendomen som ligger 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 20. 3 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Normandy Le Chantier är 116. Normandy Le Chantier byggdes 1877 och 2008 totalrenoverades det. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Explorers Hotel Marne La Vallée
  Från1.190krPer natt

  Explorers Hotel Marne La Valléestars

  Disneyland Paris Östra, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 332 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5065 recensioner från resenärerBaserat på 5065 recensioner från resenärer

  Detta storslagna hotell ligger endast 1,5 km från Disneyland® Paris, och erbjuder unik service inom området Disney-Marne La Valle. Regelbunden gratis pendelbuss garanterar att gästerna enkelt och snabbt kan nå Disneyland® och den internationella tågstationen med allmänna kommunikationer till och från Paris. Detta boende erbjuder ett utbud av aktiviteter och faciliteter för att hålla alla gäster nöjda, till exempel finns här en 200 kvm stor uppvärmd inomhusvattenpark* med 3 rutschkanor och vattenspel, ett 2-vånings djungelgym inomhus, arkadvideospel och 2 lekplatser med piratskeppsvrak. Efter en händelserik dag kan gästerna välja mellan boendets 3 restauranger.

  Se mer
 • Pax Opera
  Från919krPer natt

  Pax Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de trevise 47 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1004 recensioner från resenärerBaserat på 1004 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Pax Opera har totalt 48 rum. Pax Opera har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Novotel Paris 13 Porte d'Italie
  Från1.148krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i South-Parc des Expositions area. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 9. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Novotel Paris Porte D'Italie är 168. Novotel Paris Porte D'Italie är från år 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Novotel Paris Porte D'Italie bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Novotel Paris Porte D'Italie är handikappanpassadeBåde stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Novotel Paris Porte D'Italie erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aston
  Från603krPer natt

  Astonstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Cite bergere 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 36 välkomnande rum finns på anläggningen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1869 och totalrenoverades 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Aston tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Aston. På Aston kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel 34B Astotel
  Från1.021krPer natt

  Hôtel 34B Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , 34 rue bergere 34 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning kan erbjuda totalt 128 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1850 och totalrenoverades 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hôtel 34B Astotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Hôtel 34B Astotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär.

  Se mer
 • Peyris Opera
  Från919krPer natt

  Peyris Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue du conservatoire 10 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 768 recensioner från resenärerBaserat på 768 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra besökare har 16. 1 kilometer till flygplatsen. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. Peyris Opera genomgick en totalrenovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Peyris Opera. Receptionen på Peyris Opera håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på Peyris Opera kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Peyris Opera kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  1190  Hotell - Paris
Sida  1  av  119
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner