Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  336kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • K+K Cayre Saint Germain des Pres
  Från1.694krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2846 recensioner från resenärerBaserat på 2846 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arr7: Eiffel Tower-D'Orsay Museum. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 125 ombonade rum. Denna anläggning som byggdes 1900 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2003. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Suites & Hôtel Helzear Champs-Elysées
  Från1.741krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 591 recensioner från resenärerBaserat på 591 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Det totala antalet rum på Suites & Hôtel Helzear Champs-Elysées är 27. Suites & Hôtel Helzear Champs-Elysées har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sejours & Affaires Paris Nanterre
  Från473krPer natt

  Sejours & Affaires Paris Nanterrestars

  Unknown zone, Unknown destination , Rue des vignes 50 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Nanterre. Från denna anläggning som är belägen 532 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum på Sejours & Affaires Paris Nanterre är 95. Boendet byggdes år 2007. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Sejours & Affaires Paris Nanterre kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sejours Et Affaires Ivry
  Från547krPer natt

  Sejours Et Affaires Ivrystars

  Ivry sur Seine, Paris , Jean jacques rousseau 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 69 recensioner från resenärerBaserat på 69 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lägenhetshotell ligger i Ivry sur Seine. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 68 ombonade rum. Detta boendes byggår är 2004. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Sejours Et Affaires Ivry har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Sejours Et Affaires Ivry är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Londres & New York
  Från1.148krPer natt

  Londres & New Yorkstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Place du havre 15 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 396 recensioner från resenärerBaserat på 396 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i centrala Paris, nära Galeries Lafayette och operahuset, och mittemot St Lazare tågstationen. Champs-Elysées och Louvren är bara en 20 minuters promenad bort och Moulin Rouge ligger 15 minuter från hotellet. Detta hotell är perfekt för en resa till den oförglömliga franska huvudstaden.

  Se mer
 • Hotel des Nations Saint Germain
  Från1.146krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 489 recensioner från resenärerBaserat på 489 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är bekvämt beläget i hjärtat av Quartier Latin, i en av de äldsta gatorna i Paris. Kända sevärdheter som universitetet Sorbonne, Luxembourg Palace, Notre Dame, Rue Mouffetard och Jardin des Plantes ligger bara en kort promenad bort. Tunnelbanestationen Place Monge ligger inom 2 minuter gångavstånd och ger enkel tillgång till alla delar av staden.

  Se mer
 • De Varenne
  Från1.989krPer natt

  De Varennestars

  Arr 7 Tour Eiffel-Musée D'Orsay, Paris , 44 rue de bourgogne 44 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1448 recensioner från resenärerBaserat på 1448 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Arr7: Eiffel Tower-D'Orsay Museum. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. De 26 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på De Varenne håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på De Varenne är rullstolsanpassade. De Varenne är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Eiffel Blomet Hotel
  Från1.598krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 767 recensioner från resenärerBaserat på 767 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. För våra resenärer är det bara 15 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 87 ombonade rum. Detta boende renoverades 2017. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Eiffel Blomet Hotel bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. För extra bekvämlighet har resenärerna tillgång till ett garage. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vernet
  Från3.614krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 464 recensioner från resenärerBaserat på 464 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 1. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 7 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 50 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Vernet är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Vernet några rullstolsanpassade rum. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Vernet. Vernet erbjuder transfer till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Poussin
  Från1.199krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Totalt 27 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Poussin. Detta hotell snyggades upp 2005. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta hotell tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  120  Hotell - Paris
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här