Hotell i Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel

Se på kartan
 • Le Parisis Hotel
  Från1.714krPer natt

  Le Parisis Hotelstars

  Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel, Paris , Boulevard de grenelle 102 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Le Parisis Hotel är 46. Senast denna anläggning renoverades var 2006. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Le Parisis Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom har Le Parisis Hotel ett garage för kunder som reser med bil. Le Parisis Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quality Hotel Abaca Messidor
  Från836krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 390 recensioner från resenärerBaserat på 390 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Totalt 70 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Quality Hotel Abaca Messidor. Detta boende totalrenoverades 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Quality Hotel Abaca Messidor bidrar till gästernas trivsel. Quality Hotel Abaca Messidor tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Quality Hotel Abaca Messidor. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Sophie Germain
  Från1.317krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 255 recensioner från resenärerBaserat på 255 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Totalt 33 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 2010. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Hotel Sophie Germain tillhandahåller parkering och garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • First Hotel Paris Tour Eiffel
  Från2.010krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1477 recensioner från resenärerBaserat på 1477 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 17. 0 kilometer till flygplatsen. De 43 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. First Hotel Paris Tour Eiffel genomgick en renovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns på First Hotel Paris Tour Eiffel. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yooma
  Från866krPer natt

  Yoomastars

  Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel, Paris , Quai de grenelle 51 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 447 recensioner från resenärerBaserat på 447 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Detta hotell innefattar 106 trivsamma rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Yooma. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Hotel Le Montparnasse
  Från1.427krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 377 recensioner från resenärerBaserat på 377 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 28 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2010. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Novotel Paris Centre Tour Eiffel
  Från1.826krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5423 recensioner från resenärerBaserat på 5423 recensioner från resenärer

  Novotel Centre Paris Tour Eiffel, lätt igenkännlig och tillgänglig, erbjuder enastående utsikt över floden Seine och huvudstaden. Utöver att vara perfekt för en romantisk weekend eller familjesemester kan vi med våra 29 mötesrum och vår amfiteater också arrangera dina affärsmöten. Vårt gym med uppvärmd pool och bastu, bar och japanska gourmetrestaurang Le Benkay är alla tillgängliga för avkopplande pauser.

  Se mer
 • Mercure Paris Vaugirard Pte Versailles
  Från2.373krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 878 recensioner från resenärerBaserat på 878 recensioner från resenärer

  Med sitt perfekta läge i Paris 15:e arrondissement och mittemot huvudingången till utställningsområdet Porte de Versailles kombinerar det fyrstjärniga Mercure Paris Vaugirard Porte de Versailles komforten från de välutrustade rummen med lugnet från tjänst er av högsta kvalitet. Du kommer att älska dess parisiska interiör och dess kvalitetstjänster i samband med dina möten. Om du är ute efter nöje tar du dig snabbt till Eiffeltornet och Triumfbågen.

  Se mer
 • Ideal Hotel Design
  Från1.250krPer natt

  Ideal Hotel Designstars

  Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel, Paris , Boulevard jourdan 108 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 856 recensioner från resenärerBaserat på 856 recensioner från resenärer

  Beläget direkt vid Porte d'Orléans tunnelbanestation som ger enkel tillgång till andra områden i Paris, gör denna moderna design en hotellvistelse oförglömlig. Flera stora sevärdheter som Notre Dame, Eiffeltornet eller Louvren ligger inom räckhåll. Flygplatserna i Roissy-Charles de Gaulle och Orly är 15 km och 35 km, respektive. Funktioner i hotellet inkluderar 24-timmars reception, snabb in-och utcheckning, concierge-service, gratis wifi i hela, mötesrum, business center, bar, gym, tvättservice och parkering (avgifter tillämpas).

  Se mer
 • Montparnasse St Germain
  Från1.348krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 213 recensioner från resenärerBaserat på 213 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum på Montparnasse St Germain är 28. Detta boende stod klart 1800 och renoverades 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Montparnasse St Germain har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Denna anläggning tillåter inte husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  91  Hotell - Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel
Sida  1  av  10
 

De populäraste hotellen - Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner