Hotell i Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot

Se på kartan
 • Timhotel Berthier Paris 17
  Från1.082krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1454 recensioner från resenärerBaserat på 1454 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 252 rum. Timhotel Berthier Paris 17 genomgick en totalrenovering 2009. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen är lättillgängliga på Timhotel Berthier Paris 17 och 7 rum är handikappvänliga. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Timhotel Berthier Paris 17 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Regent's Garden - Astotel
  Från1.853krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1055 recensioner från resenärerBaserat på 1055 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Det totala antalet rum på Regent's Garden - Astotel är 40. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1850 och totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Regent's Garden - Astotel. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Magellan
  Från1.420krPer natt

  Magellanstars

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , Rue jean baptiste dumas 17-19 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 835 recensioner från resenärerBaserat på 835 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 65 rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Magellan har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel de l'Europe
  Från465krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Det totala antalet rum på Hotel de l'Europe är 38. Både fast och trådlöst internet finns på Hotel de l'Europe. Receptionen på Hotel de l'Europe har inte öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Hampton by Hilton Paris Clichy
  Från1.683krPer natt

  Hampton by Hilton Paris ClichystarsGreenProgram Icon

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , Boulevard du général leclerc 7 - Karta
   

  Där det är beläget i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Detta boende har totalt 156 rum. Hampton by Hilton Paris Clichy är från år 2018. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är välkomna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hampton by Hilton Paris Clichy erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Hampton by Hilton Paris Clichy kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Median Paris Congrès
  Från1.185krPer natt

  Median Paris Congrèsstars

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , Boulevard de douaumont 6-8 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 275 recensioner från resenärerBaserat på 275 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger inbäddat i centrum, mycket nära Champs Elysée och Porte Maillot. Dess läge gör att gästerna kan röra sig snabbt och bekvämt med kollektivtrafiken, som ligger 500 meter från hotellet, som länkar med de främsta turistattraktionerna i Paris. Gallerier La Fayette ligger bara 3 km från hotellet. Detta är en idealisk plats varifrån kan man börja känna denna fantastiska stad.

  Se mer
 • Arc de Triomphe Etoile
  Från1.518krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 341 recensioner från resenärerBaserat på 341 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett exceptionellt, lugnt läge i hörnet av avenyn Wagram och nära Triumfbågen. Hotellet är perfekt för dig som letar efter fritidsaktiviteter, butiker och haute couture i ren Paris-anda. Hotellet har ett fantastiskt läge, och erbjuder en typisk parisisk atmosfär. Den närmaste tunnelbanestationen ligger 150 meter bort. Hotellet har en 24-timmarsreception, hiss, frukostrum, ett kafé och en bar. Rumsservice, tvättservice och Wi-Fi erbjuds också.

  Se mer
 • Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées
  Från1.463krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 880 recensioner från resenärerBaserat på 880 recensioner från resenärer

  Enjoys a fantastic location on the right Bank of the Seine in Paris 17th district. Setting a few steps from the Place de l'Etoile (100 m), 5 min from Champs Elysees Avenue and is surrounded by beautiful Paris Haussmann buildings from Napoleon III's reign. Its central location and the nearby access to public transportation mainlines are very convenient to get to main Paris sights.

  Se mer
 • Princesse Caroline
  Från1.035krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 423 recensioner från resenärerBaserat på 423 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 53 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Princesse Caroline. Princesse Caroline byggdes 1900 och totalrenoverades 2014. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Acacias Etoile
  Från1.261krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1195 recensioner från resenärerBaserat på 1195 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Från detta boende som är beläget 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Detta hotell har totalt 36 ombonade rum. Trots att denna anläggning byggdes 1886 har den genomgått en renovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på Acacias Etoile har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är inte tillåtna på Acacias Etoile.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  59  Hotell - Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot
Sida  1  av  6
 

De populäraste hotellen - Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här