Hotell i Arr 19-20 La Villette-Père Lachaise

Se på kartan
 • Art Hotel Paris Est
  Från617krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 204 recensioner från resenärerBaserat på 204 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell beläget i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Art Hotel Paris Est har totalt 80 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Art Hotel Paris Est håller öppet dygnet runt. Art Hotel Paris Est har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Art Hotel Paris Est är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Forest Hill Paris la Villette
  Från1.035krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 805 recensioner från resenärerBaserat på 805 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. 250 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 1990. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Forest Hill Paris la Villette erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmen på Forest Hill Paris la Villette är rullstolsanpassade. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile La Villette
  Från850krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Totalt 182 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 1998. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Paris - Canal de la Vilette
  Från1.088krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1336 recensioner från resenärerBaserat på 1336 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Detta boende innefattar 144 trivsamma rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Hipotel Paris Belgrand
  Från554krPer natt
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 165 recensioner från resenärerBaserat på 165 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Boendet har totalt 27 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Timhotel Nation
  Från805krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 564 recensioner från resenärerBaserat på 564 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Detta hotell innefattar 50 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2001. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Des Buttes Chaumont
  Från707krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. 19 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 1940. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Des Buttes Chaumont. Dygnet-runt-servicen på Des Buttes Chaumont bidrar till gästernas trivsel. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Hipotel Paris Buttes-Chaumont
  Från617krPer natt
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 123 recensioner från resenärerBaserat på 123 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. De 32 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hipotel Paris Buttes-Chaumont genomgick en renovering 2013. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Porte de Bagnolet
  Från672krPer natt

  Campanile Porte de Bagnoletstars

  Arr 19-20 La Villette-Père Lachaise, Paris , Avenue du general de gaulle 28 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 879 recensioner från resenärerBaserat på 879 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Campanile Porte de Bagnolet har totalt 274 rum. Detta boende genomgick en renovering 2003. Campanile Porte de Bagnolet är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Campanile Porte de Bagnolet bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Campanile Porte de Bagnolet?Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta Campanile Porte de Bagnolet har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Comete
  Från930krPer natt

  Hotel Cometestars

  Arr 19-20 La Villette-Père Lachaise, Paris , Rue des maraichers 14bis - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. 30 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 1945. Alla gästerna på Hotel Comete kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Hotel Comete bidrar till gästernas trivsel. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. På Hotel Comete kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  31  Hotell - Arr 19-20 La Villette-Père Lachaise
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Arr 19-20 La Villette-Père Lachaise

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här