Hotell i Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero

Se på kartan
 • Royal Elysees
  Från1.180krPer natt

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Detta boende har 35 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cristal Champs Elysees
  Från1.687krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 426 recensioner från resenärerBaserat på 426 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Från denna egendom som är belägen 20 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 26 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Cristal Champs Elysees är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Bradford Elysees Astotel
  Från2.195krPer natt

  Bradford Elysees Astotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue saint philippe du roule 10 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1836 recensioner från resenärerBaserat på 1836 recensioner från resenärer

  Centralt beläget i Paris, stadshotellet Bradford Elysees, har ett idealiskt läge mellan Champs Elysées och Rue du Faubourg Saint-Honoré. Världsberömda sevärdheter som Arc de Triumf, Elysee-palatset och Place de la Concorde med Obélisque ligger inom gångavstånd, medan Tuilerierna, Louvren, Trocadéro och Eiffeltornet ligger inom räckhåll. Boutiquen i hotell är inrymt i en vacker 19th century Haussmann-byggnad, och hallen, reception, vardagsrum och hiss är inredda i Haussmann-stil. De mysiga och bekväma rummen är elegant inredda i klassisk stil, men är utrustade med moderna funktioner som gratis WiFi, en dockningsstation för iPod, kabel-TV eller en marmor handfat i badrummet. Frukostbuffén serveras i ett trevligt rum med ett glastak, som gör det möjligt att hela rummet blir upplyst med naturligt dagsljus. Detta lilla hotell är en riktig pärla i en privilegierad miljö.

  Se mer
 • Astoria Astotel
  Från1.487krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1472 recensioner från resenärerBaserat på 1472 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning har 86 rum. Astoria Astotel byggdes 1900 och totalrenoverades 2011. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Astoria Astotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Radisson Blu Paris Champs Elysees
  Från3.794krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 780 recensioner från resenärerBaserat på 780 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning innefattar 45 trivsamma rum. Radisson Blu Paris Champs Elysees är från år 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Radisson Blu Paris Champs Elysees några rullstolsanpassade rum. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Radisson Blu Paris Champs Elysees tillhandahåller parkering och garage. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. På Radisson Blu Paris Champs Elysees kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le 123 Elysees Astotel
  Från2.038krPer natt

  Le 123 Elysees Astotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue du faubourg saint honore 123 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1794 recensioner från resenärerBaserat på 1794 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende kan erbjuda totalt 41 rum. Denna anläggning som byggdes 1889 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2005. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Le 123 Elysees Astotel håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Le 123 Elysees Astotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Le 123 Elysees Astotel. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Le 123 Elysees Astotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vendome Opera
  Från2.581krPer natt

  Vendome Operastars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue de l'arcade 11 bis - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 48 recensioner från resenärerBaserat på 48 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Våra resenärer har 16. 1 kilometer till flygplatsen. 31 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Vendome Opera tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Vendome Opera tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel L'Antoine
  Från1.707krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 845 recensioner från resenärerBaserat på 845 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från denna anläggning som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Våra kunder har 13. 6 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 37 rum. Hotel L'Antoine genomgick en renovering 2014. Hotel L'Antoine är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Hotel L'Antoine har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Hotel L'Antoine är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Hotel L'Antoine är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta boende tillåter små husdjur.

  Se mer
 • Balzac
  Från3.874krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. 69 välkomnande rum finns på anläggningen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Balzac bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Balzac babysängar på begäran. Balzac förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Balzac. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Charing Cross
  Från1.438krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 175 recensioner från resenärerBaserat på 175 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i hjärtat av Paris centrum och grundades 1900. I närheten finns Opera/Madeleine, och den närmaste stationen är St Augustin som erbjuder direkt tillgång till staden och omgivningarna. Det är knappt 10 minuters promenad till varuhusen Printemps och Galeries Lafayette. Närmaste flygplats är Paris Orly, som ligger 20 km från boendet. Hotellet välkomnar gäster med sin typiska Haussmann-arkitektur och modern inredning. Varje rum är välutrustat med värdeskåp, minibar, te- och kaffefaciliteter, tv med satellitkanaler, hårtork och ett urval av toalettartiklar. Hotellet serverar en kontinental frukostbuffé med ett brett urval av varma bakverk. Frukosten kan serveras både i frukostrummet och i rummen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  141  Hotell - Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero
Sida  1  av  15
 

De populäraste hotellen - Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här