Hotell i Boulogne

Se på kartan
 • Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat
  Från615krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 375 recensioner från resenärerBaserat på 375 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Boulogne. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. 34 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell som byggdes 1900 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2012. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat bidrar till gästernas trivsel. Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Små husdjur är tillåtna på Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat. Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. På Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quorum
  Från1.113krPer natt

  Quorumstars

  Boulogne, Paris , 2 boulevard de la republique 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Boulogne. Det totala antalet rum är 59. Detta hotell renoverades 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Quorum?Quorum tillhandahåller parkering och garage. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Paris Ouest - Boulogne
  Från1.139krPer natt

  Campanile Paris Ouest - Boulognestars

  Boulogne, Paris , 5, rue carnot 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 321 recensioner från resenärerBaserat på 321 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Boulogne. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 56. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Campanile Paris Ouest - Boulogne. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Acropolis Hotel Paris Boulogne
  Från1.069krPer natt

  Acropolis Hotel Paris Boulognestars

  Boulogne, Paris , Rue thiers 63 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Boulogne. Denna anläggning har 30 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta hotell tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Acropolis Hotel Paris Boulogne kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apparthotel Mercure Paris Boulogne
  Från1.662krPer natt

  Apparthotel Mercure Paris Boulognestars

  Boulogne, Paris , Place rene clair 63 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 402 recensioner från resenärerBaserat på 402 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Boulogne. Detta hotell innefattar 73 trivsamma rum. Fast och trådlös internetanslutning finns på Apparthotel Paris Boulogne. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Apparthotel Paris Boulogne är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Paris Saint Cloud Hippodrome
  Från1.348krPer natt

  Mercure Paris Saint Cloud Hippodromestars

  Boulogne, Paris , Boulevard de la republique 43 - Karta
   

  Detta bekväma hotell ligger i Boulogne. Denna anläggning kan erbjuda totalt 36 rum. Hotellet byggdes år 1900. Mercure Paris Saint Cloud Hippodrome har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Mercure Paris Saint Cloud Hippodrome?Det finns parkeringsplatser på Mercure Paris Saint Cloud Hippodrome. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Boulogne

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här