Hotell i Paris Stade de France-området - Norra

Se på kartan
 • Holiday Inn Paris Porte De Clichy
  Från1.132krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 415 recensioner från resenärerBaserat på 415 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i North-France Stadium area. Från denna anläggning som ligger inbäddad 810 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 1. 1 kilometer till flygplatsen. De 264 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Holiday Inn Paris Porte De Clichy bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Holiday Inn Paris Porte De Clichy är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Boissiere
  Från762krPer natt

  Boissierestars

  Paris Stade de France-området - Norra, Paris , 53 rue jean jaures 53 - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 495 recensioner från resenärerBaserat på 495 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i North-France Stadium area. Från denna anläggning som är belägen 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Anläggningen har totalt 46 rum. Senast detta hotell renoverades var 2008. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Boissiere har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Sannois Ermont
  Från631krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 26 recensioner från resenärerBaserat på 26 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i North-France Stadium area. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Campanile Sannois Ermont. Campanile Sannois Ermont har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Campanile Sannois Ermont håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder Campanile Sannois Ermont babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hotel Boris V. by HappyCulture
  Från854krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 381 recensioner från resenärerBaserat på 381 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i North-France Stadium area. 49 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 • Campanile Paris Ouest - Gennevilliers Barbanniers
  Från702krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 188 recensioner från resenärerBaserat på 188 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i North-France Stadium area. Det totala antalet rum på Campanile Paris Ouest - Gennevilliers Barbanniers är 115. Campanile Paris Ouest - Gennevilliers Barbanniers totalrenoverades 2013. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Campanile Paris Ouest - Gennevilliers Barbanniers håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel
  Från764krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 251 recensioner från resenärerBaserat på 251 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i North-France Stadium area. 71 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende renoverades 2003. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mob Hotel Paris Les Puces
  Från791krPer natt
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 266 recensioner från resenärerBaserat på 266 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i North-France Stadium area. Boendet har totalt 92 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur och njuta av sin vistelse där. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Mob Hotel Paris Les Puces kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel de Villeneuve la Garenne - Stade de France
  Från583krPer natt
  2,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i North-France Stadium area. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. 59 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2001. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på Hotel de Villeneuve la Garenne - Stade de France håller öppet dygnet runt. Hotel de Villeneuve la Garenne - Stade de France erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • ResidHome Saint-Ouen
  Från1.048krPer natt
   

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i North-France Stadium area. ResidHome Saint-Ouen har totalt 98 rum. Denna anläggning byggdes 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. ResidHome Saint-Ouen tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har ResidHome Saint-Ouen några rullstolsanpassade rum. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Paris Ouest - Levallois Perret
  Från1.000krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 325 recensioner från resenärerBaserat på 325 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i North-France Stadium area. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 58 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Campanile Paris Ouest - Levallois Perret. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Campanile Paris Ouest - Levallois Perret. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Campanile Paris Ouest - Levallois Perret babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Paris Stade de France-området - Norra
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Paris Stade de France-området - Norra

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här