4-stjärniga hotell i Paris

Se på kartan
4-stjärniga hotell i Paris

4-stjärniga hotell i ParisFrån  311kr

4-stjärniga hotell Recommenderade i Paris

 • Novotel Paris Porte D'Italie
  Från2.673krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i South-Parc des Expositions area. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 9. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Novotel Paris Porte D'Italie är 168. Novotel Paris Porte D'Italie är från år 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Novotel Paris Porte D'Italie bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Novotel Paris Porte D'Italie är handikappanpassadeBåde stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Novotel Paris Porte D'Italie erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Elysees
  Från1.180krPer natt

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Detta boende har 35 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Regent's Garden - Astotel
  Från1.853krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1055 recensioner från resenärerBaserat på 1055 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Det totala antalet rum på Regent's Garden - Astotel är 40. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1850 och totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Regent's Garden - Astotel. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Malte Astotel
  Från2.038krPer natt

  Malte Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de richelieu 63 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 974 recensioner från resenärerBaserat på 974 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. De 64 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende stod klart 1630 och renoverades 2011. Malte Astotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Cristal Champs Elysees
  Från1.687krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 426 recensioner från resenärerBaserat på 426 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Från denna egendom som är belägen 20 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 26 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Cristal Champs Elysees är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Bradford Elysees Astotel
  Från2.195krPer natt

  Bradford Elysees Astotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue saint philippe du roule 10 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1836 recensioner från resenärerBaserat på 1836 recensioner från resenärer

  Centralt beläget i Paris, stadshotellet Bradford Elysees, har ett idealiskt läge mellan Champs Elysées och Rue du Faubourg Saint-Honoré. Världsberömda sevärdheter som Arc de Triumf, Elysee-palatset och Place de la Concorde med Obélisque ligger inom gångavstånd, medan Tuilerierna, Louvren, Trocadéro och Eiffeltornet ligger inom räckhåll. Boutiquen i hotell är inrymt i en vacker 19th century Haussmann-byggnad, och hallen, reception, vardagsrum och hiss är inredda i Haussmann-stil. De mysiga och bekväma rummen är elegant inredda i klassisk stil, men är utrustade med moderna funktioner som gratis WiFi, en dockningsstation för iPod, kabel-TV eller en marmor handfat i badrummet. Frukostbuffén serveras i ett trevligt rum med ett glastak, som gör det möjligt att hela rummet blir upplyst med naturligt dagsljus. Detta lilla hotell är en riktig pärla i en privilegierad miljö.

  Se mer
 • Le Parisis Hotel
  Från1.714krPer natt

  Le Parisis Hotelstars

  Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel, Paris , Boulevard de grenelle 102 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Le Parisis Hotel är 46. Senast denna anläggning renoverades var 2006. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Le Parisis Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom har Le Parisis Hotel ett garage för kunder som reser med bil. Le Parisis Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Brighton
  Från2.371krPer natt

  Brightonstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue de rivoli 218 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2213 recensioner från resenärerBaserat på 2213 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Arr1:Louvre - Tuileries. Detta boende innefattar 70 trivsamma rum. Brighton byggdes 1870 och totalrenoverades 2018. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Brighton har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pullman Roissy Cdg Airport
  Från1.680krPer natt

  Pullman Roissy Cdg Airportstars

  Charles de Gaulle Flygplats - Roissy, Paris , 3 bis rue de la haye roissypole - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1716 recensioner från resenärerBaserat på 1716 recensioner från resenärer

  Hotel Pullman Roissy CDG Airport är beläget vid Frankrikes största flygplats och är en sevärd plats att tillbringa natten på. Resenärerna kan njuta av den unika relaxavdelningen med en 20-meterspool, bastu och gym. Vintertid öppnar restaurang Culinaire Bazaar upp en terrass med Crystal Bar. Möteslokalerna badar i naturligt dagsljus och har utsikt över backarna, något som lockar affärsresenärer.

  Se mer
 • Standing Hotel Suites
  Från1.748krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 549 recensioner från resenärerBaserat på 549 recensioner från resenärer

  It is close to Roissy CDG Airport, the Villepinte exhibition centre and the Paris Nord 2 business park. For leisure, Parc Asterix and Stade de France are situated to 15 km from the hotel.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  358  Hotell - Paris
Sida  1  av  36
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här