5-stjärniga hotell i Paris

Se på kartan
5-stjärniga hotell i Paris

5-stjärniga hotell i ParisFrån  311kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i Paris

 • Radisson Blu Paris Champs Elysees
  Från3.794krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 780 recensioner från resenärerBaserat på 780 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning innefattar 45 trivsamma rum. Radisson Blu Paris Champs Elysees är från år 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Radisson Blu Paris Champs Elysees några rullstolsanpassade rum. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Radisson Blu Paris Champs Elysees tillhandahåller parkering och garage. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. På Radisson Blu Paris Champs Elysees kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Balzac
  Från3.874krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. 69 välkomnande rum finns på anläggningen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Balzac bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Balzac babysängar på begäran. Balzac förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Balzac. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Peninsula Paris
  Från9.352krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1027 recensioner från resenärerBaserat på 1027 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. The Peninsula Paris har totalt 200 rum. The Peninsula Paris genomgick en renovering 2014. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla badrum på The Peninsula Paris är handikappanpassadeGästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt hotell. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Denna anläggning har affärsfaciliteter. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Buddha-Bar Hotel Paris
  Från4.608krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 965 recensioner från resenärerBaserat på 965 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från detta boende som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har 56 rum. Denna anläggning som byggdes 1734 totalrenoverades 2013. Alla gästerna på Buddha-Bar Hotel Paris kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Buddha-Bar Hotel Paris.

  Se mer
 • The Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe Paris
  Från4.786krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3306 recensioner från resenärerBaserat på 3306 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. För våra gäster är det bara 50 meter till flygplatsen. Detta hotell har totalt 478 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på The Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe Paris. The Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe Paris tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. På The Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe Paris kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maison Albar Hotels Le Diamond
  Från1.463krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1186 recensioner från resenärerBaserat på 1186 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från egendomen. Från detta boende är det 8. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 72. Både fast och trådlöst internet finns på Maison Albar Hotels Le Diamond. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Maison Albar Hotels Le Diamond. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marignan Champs-Elysées
  Från3.574krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 766 recensioner från resenärerBaserat på 766 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Marignan Champs-Elysées har totalt 50 rum. Detta boende renoverades 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Detta boende tillåter små husdjur. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Marignan Champs-Elysées är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Sofitel Paris Baltimore Eiffel
  Från3.684krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 316 recensioner från resenärerBaserat på 316 recensioner från resenärer

  Sofitel Paris Baltimore Tour Eiffel ligger i ett av Paris vackraste områden, nära Champs Elysées, Triumfbågen och Eiffeltornet. Den vackra hotellbyggnaden omvandlades till lyxhotell på 1920-talet och döptes efter sin första, berömda gäst Lord Baltimore. Sofitel Baltimore Paris Tour Eiffel erbjuder eleganta miljöer och en hemtrevlig atmosfär ? upplev den franska kulturen!

  Se mer
 • Hotel de Sers Champs Elysees
  Från4.542krPer natt

  Hotel de Sers Champs Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue pierre 1er de serbie 41 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 691 recensioner från resenärerBaserat på 691 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. 52 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotel de Sers Champs Elysees genomgick en totalrenovering 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Husdjur är tillåtna på Hotel de Sers Champs Elysees. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Hotel de Sers Champs Elysees. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • San Regis
  Från5.016krPer natt

  San Regisstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , 12 rue jean goujon 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Detta hotell kan erbjuda totalt 42 rum. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1857 och totalrenoverades 2014. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på San Regis håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  50  Hotell - Paris
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här