Billiga hotell i Paris

Se på kartan
Billiga hotell i Paris

Billiga hotell i ParisFrån  311kr

Billiga hotell Recommenderade i Paris

 • Bristol République
  Från428krPer natt
  2,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 460 recensioner från resenärerBaserat på 460 recensioner från resenärer

  Detta hotell ståtar med ett idylliskt läge i centrum av Paris. Populära sevärdheter, och ett överflöd av shopping och nöjen bara en kort gångavstånd ifrån. Gästerna kommer att befinna sig i närheten av operan, Bastille, Forum des Halles och Le Marais. De Republique ligger bara 50 meter från hotellet. Denna underbara hotellet har en elegant, city style, kombinerat med typisk fransk elegans och värdighet. Rummen är suveränt utformade, med oozing karaktär och stil. Du är välkommen att njuta av en härlig frukost på morgonen, för en fantastisk start på dagen.

  Se mer
 • Hibiscus Republique
  Från374krPer natt
  2,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta enkla hotell återfinns i Arr10/11:North Republic Station. De 27 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boendes byggår är 1950. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på Hibiscus Republique. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel De Bordeaux
  Från504krPer natt

  Hotel De Bordeauxstars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , Rue du faubourg saint-denis 100 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Arr10/11:North Republic Station. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel De Bordeaux. Hotel De Bordeaux har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Hotel De Bordeaux babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Hotel De Bordeaux kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel de l'Europe
  Från465krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Det totala antalet rum på Hotel de l'Europe är 38. Både fast och trådlöst internet finns på Hotel de l'Europe. Receptionen på Hotel de l'Europe har inte öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Hotel Terminus Orleans
  Från543krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 713 recensioner från resenärerBaserat på 713 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel är detta enkla hotell endast avsett för vuxna. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Hotel Terminus Orleans har totalt 67 rum. Detta boende renoverades 2018. Hotel Terminus Orleans är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • City Residence Ivry
  Från644krPer natt

  City Residence Ivrystars

  Ivry sur Seine, Paris , 60 boulevard paul vaillant couturier - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 63 recensioner från resenärerBaserat på 63 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Ivry sur Seine. Totalt 176 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på City Residence Ivry. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på City Residence Ivry. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på City Residence Ivry. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Victoria
  Från1.082krPer natt

  Victoriastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Cité bergere 2 bis - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1001 recensioner från resenärerBaserat på 1001 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 15. 8 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 100 rum. Victoria byggdes 1970. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna husdjursvänliga anläggning tillåter husdjur i alla storlekar.

  Se mer
 • Hotel De Paris Opera
  Från1.116krPer natt

  Hotel De Paris Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de maubeuge 37 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 140 recensioner från resenärerBaserat på 140 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning har totalt 34 ombonade rum. Detta hotell renoverades 2003. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Holiday Inn Paris Montmartre
  Från1.380krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Det totala antalet rum är 54. Detta hotell snyggades upp 2010. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Holiday Inn Paris Montmartre är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Holiday Inn Paris Montmartre. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Paris Elysses
  Från1.678krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 581 recensioner från resenärerBaserat på 581 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Holiday Inn Paris Elysses har totalt 43 rum. Holiday Inn Paris Elysses är från år 1990. Kunderna kan ta med sig sina husdjur till detta hotell.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  97  Hotell - Paris
Sida  1  av  10
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här