Charmiga hotell i Paris

Se på kartan
Charmiga hotell i Paris

Charmiga hotell i ParisFrån  311kr

Charmiga hotell Recommenderade i Paris

 • Timhotel Berthier Paris 17
  Från1.082krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1454 recensioner från resenärerBaserat på 1454 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 252 rum. Timhotel Berthier Paris 17 genomgick en totalrenovering 2009. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen är lättillgängliga på Timhotel Berthier Paris 17 och 7 rum är handikappvänliga. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Timhotel Berthier Paris 17 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cristal Champs Elysees
  Från1.687krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 426 recensioner från resenärerBaserat på 426 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Från denna egendom som är belägen 20 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 26 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Cristal Champs Elysees är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Bradford Elysees Astotel
  Från2.195krPer natt

  Bradford Elysees Astotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue saint philippe du roule 10 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1836 recensioner från resenärerBaserat på 1836 recensioner från resenärer

  Centralt beläget i Paris, stadshotellet Bradford Elysees, har ett idealiskt läge mellan Champs Elysées och Rue du Faubourg Saint-Honoré. Världsberömda sevärdheter som Arc de Triumf, Elysee-palatset och Place de la Concorde med Obélisque ligger inom gångavstånd, medan Tuilerierna, Louvren, Trocadéro och Eiffeltornet ligger inom räckhåll. Boutiquen i hotell är inrymt i en vacker 19th century Haussmann-byggnad, och hallen, reception, vardagsrum och hiss är inredda i Haussmann-stil. De mysiga och bekväma rummen är elegant inredda i klassisk stil, men är utrustade med moderna funktioner som gratis WiFi, en dockningsstation för iPod, kabel-TV eller en marmor handfat i badrummet. Frukostbuffén serveras i ett trevligt rum med ett glastak, som gör det möjligt att hela rummet blir upplyst med naturligt dagsljus. Detta lilla hotell är en riktig pärla i en privilegierad miljö.

  Se mer
 • the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris
  Från833krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Det totala antalet rum är 185. Denna anläggning grundades år 2018. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dygnet-runt-servicen på the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris bidrar till gästernas trivsel. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Små husdjur kan bo på detta hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Magellan
  Från1.420krPer natt

  Magellanstars

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , Rue jean baptiste dumas 17-19 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 835 recensioner från resenärerBaserat på 835 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 65 rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Magellan har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • De la Jatte
  Från1.223krPer natt

  De la Jattestars

  Paris La Defense - Västra, Paris , Boulevard du parc 4 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 294 recensioner från resenärerBaserat på 294 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i West-La Défense. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från hotellet. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra gäster har 19. 6 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 71 rum. Detta boende genomgick en renovering 2001. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på De la Jatte har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta är en handikappvänlig anläggning, och den har 4 handikappanpassat rum. Husdjur är välkomna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Palm Astotel
  Från1.487krPer natt

  Palm Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de maubeuge 30 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1447 recensioner från resenärerBaserat på 1447 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Palm Astotel har totalt 38 rum. Denna anläggning snyggades upp 2010. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Paris Louis Blanc
  Från2.004krPer natt

  Paris Louis Blancstars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , Rue du faubourg st-martin 232 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 836 recensioner från resenärerBaserat på 836 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr10/11:North Republic Station. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 91 ombonade rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Paris Louis Blanc bidrar till gästernas trivsel. Paris Louis Blanc har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta boende tillåter endast små husdjur. Denna anläggning har affärsfaciliteter.

  Se mer
 • Le 123 Elysees Astotel
  Från2.038krPer natt

  Le 123 Elysees Astotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue du faubourg saint honore 123 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1794 recensioner från resenärerBaserat på 1794 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende kan erbjuda totalt 41 rum. Denna anläggning som byggdes 1889 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2005. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Le 123 Elysees Astotel håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Le 123 Elysees Astotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Le 123 Elysees Astotel. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Le 123 Elysees Astotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monterosa Astotel
  Från1.459krPer natt

  Monterosa Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue la bruyere 30 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1446 recensioner från resenärerBaserat på 1446 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr. 9:Opéra-St Lazare. De 36 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2009. Monterosa Astotel har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Monterosa Astotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  247  Hotell - Paris
Sida  1  av  25
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här