Endast vuxna i Paris

Se på kartan
Endast vuxna i Paris

Endast vuxna i ParisFrån  311kr

Endast vuxna Recommenderade i Paris

 • Cristal Champs Elysees
  Från1.687krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 426 recensioner från resenärerBaserat på 426 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Från denna egendom som är belägen 20 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 26 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Cristal Champs Elysees är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Comfort Hotel Linas-Montlhéry
  Från651krPer natt

  Comfort Hotel Linas-Montlhérystars

  Unknown zone, Unknown destination , 10 avenue ettore bugatti 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Bretigny Sur Orge. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 22. 0 kilometer till flygplatsen. 54 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här hotellet byggdes 2008. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Comfort Hotel Linas-Montlhéry håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av.

  Se mer
 • Hotel Terminus Orleans
  Från543krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 713 recensioner från resenärerBaserat på 713 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel är detta enkla hotell endast avsett för vuxna. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Hotel Terminus Orleans har totalt 67 rum. Detta boende renoverades 2018. Hotel Terminus Orleans är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Paris Bastille Boutet Mgallery by Sofitel
  Från3.673krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 630 recensioner från resenärerBaserat på 630 recensioner från resenärer

  5-stjärniga Maison Boutet ligger i hjärtat av området Bastille, nära Marais, i en charmig historisk byggnad som tidigare har använts för tillverkning av allt från virke till choklad. Här finns 80 exklusiva och unika rum och sviter, varav 10 har terrass. Hotellets spa erbjuder två behandlingsrum, pool, bastu, hamam och fitnessrum. I hotellbaren serveras lättare måltider och chokladgodsaker. Hotellet har egen parkering.

  Se mer
 • Flanelles Paris
  Från2.463krPer natt
   

  Detta gulliga hotell som återfinns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero, är endast för vuxna. Från detta hotell som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 29. 2 kilometer till flygplatsen. 25 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Flanelles Paris tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter endast små husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Paris Opera La Fayette
  Från1.450krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Ibis Paris Opéra La Fayettes ligger i centrala Paris och är det perfekta valet för både affärs- och nöjesresenärer och familjer. Ibis Paris Opéra La Fayette är ett 3-stjärnigt hotell med 67 nyrenoverade rum, med luftkonditionering, kostnadsfritt wifi och en snackbar. Hotellet ligger 10 minuters promenad från flera varuhus, berömda Grands Boulevards, Folies Bergère, L'Opéra Garnier och konserthallen Olympia.

  Se mer
 • Cordelia
  Från2.128krPer natt

  Cordeliastars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue de greffulhe 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  The hotel Cordelia is the place where romantic writers used to meet in the 19th century. In an elegant and relaxing atmosphere of serenity, Countess Cordélia of Greffulhe invites you to discover her 30 non-smoking and air conditioned rooms, all recently renovated. A harmony of shimmering colors combined with some historical eye winks and modern equipment. The courtesy of our staff will make your stay a special moment!

  Se mer
 • Le General
  Från1.580krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 643 recensioner från resenärerBaserat på 643 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Arr10/11:North Republic Station. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Le General är 47. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Alla gästerna på Le General kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Le General tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Le General är rullstolsanpassade. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Paris St Lazare Monceau
  Från1.364krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 383 recensioner från resenärerBaserat på 383 recensioner från resenärer

  Hotellet Mercure Paris Saint-Lazare Monceau ligger inbäddat mellan Paris romantiska kvarter och affärsområde. Här kan du vara säker på att vistelsen med familj eller vänner blir oförglömlig. Det nyrenoverade hotellets moderna inredning erbjuder komfort och lugn i en mysig miljö i hjärtat av Paris, nära tågstationen Saint-Lazare. Tack vare hotellets läge kan du få ut det mesta av din tid i huvudstaden, från Triumfbågen till Montmartre och Opéra-kvarteret med de stora butikerna.

  Se mer
 • Hotel 18
  Från864krPer natt

  Hotel 18stars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Rue letort 51 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. De 49 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotel 18 genomgick en renovering 2016. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Hotel 18 är rullstolsanpassade. Hotel 18 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på Hotel 18 kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Paris
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här