Hotell för affärsresor i Paris

Se på kartan
Hotell för affärsresor i Paris

Hotell för affärsresor i ParisFrån  311kr

Hotell för affärsresor Recommenderade i Paris

 • Novotel Paris Porte D'Italie
  Från2.673krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i South-Parc des Expositions area. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 9. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Novotel Paris Porte D'Italie är 168. Novotel Paris Porte D'Italie är från år 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Novotel Paris Porte D'Italie bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Novotel Paris Porte D'Italie är handikappanpassadeBåde stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Novotel Paris Porte D'Italie erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Timhotel Berthier Paris 17
  Från1.082krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1454 recensioner från resenärerBaserat på 1454 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 252 rum. Timhotel Berthier Paris 17 genomgick en totalrenovering 2009. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen är lättillgängliga på Timhotel Berthier Paris 17 och 7 rum är handikappvänliga. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Timhotel Berthier Paris 17 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hôtel 34B Astotel
  Från1.595krPer natt

  Hôtel 34B Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , 34 rue bergere 34 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning kan erbjuda totalt 128 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1850 och totalrenoverades 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hôtel 34B Astotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Hôtel 34B Astotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär.

  Se mer
 • Hauteville Opera
  Från999krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 274 recensioner från resenärerBaserat på 274 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Arr10/11:North Republic Station. Totalt 26 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende totalrenoverades 2006. Både fast och trådlöst internet finns på Hauteville Opera. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Gästerna kan ta med sig sina husdjur till denna anläggning.

  Se mer
 • Quality Hotel & Suites Bercy Bibliotheque
  Från1.080krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 602 recensioner från resenärerBaserat på 602 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Arr12/13:Bastille-Bercy. Det finns totalt 70 rum på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2018. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Det finns 3 handikappanpassat rum på Quality Hotel & Suites Bercy Bibliotheque. De gemensamma utrymmena är också handikappanpassade. Quality Hotel & Suites Bercy Bibliotheque tillåter små husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Quality Hotel & Suites Bercy Bibliotheque. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Quality Hotel & Suites Bercy Bibliotheque kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bradford Elysees Astotel
  Från2.195krPer natt

  Bradford Elysees Astotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue saint philippe du roule 10 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1836 recensioner från resenärerBaserat på 1836 recensioner från resenärer

  Centralt beläget i Paris, stadshotellet Bradford Elysees, har ett idealiskt läge mellan Champs Elysées och Rue du Faubourg Saint-Honoré. Världsberömda sevärdheter som Arc de Triumf, Elysee-palatset och Place de la Concorde med Obélisque ligger inom gångavstånd, medan Tuilerierna, Louvren, Trocadéro och Eiffeltornet ligger inom räckhåll. Boutiquen i hotell är inrymt i en vacker 19th century Haussmann-byggnad, och hallen, reception, vardagsrum och hiss är inredda i Haussmann-stil. De mysiga och bekväma rummen är elegant inredda i klassisk stil, men är utrustade med moderna funktioner som gratis WiFi, en dockningsstation för iPod, kabel-TV eller en marmor handfat i badrummet. Frukostbuffén serveras i ett trevligt rum med ett glastak, som gör det möjligt att hela rummet blir upplyst med naturligt dagsljus. Detta lilla hotell är en riktig pärla i en privilegierad miljö.

  Se mer
 • Comfort Aeroport CDG
  Från617krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 466 recensioner från resenärerBaserat på 466 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Paris CDG-Roissy Airport. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det totala antalet rum är 177. Comfort Aeroport CDG genomgick en totalrenovering 2010. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Comfort Aeroport CDG. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Comfort Aeroport CDG är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. På Comfort Aeroport CDG kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Marne La Vallee - Torcy
  Från637krPer natt

  Campanile Marne La Vallee - Torcystars

  Disneyland Paris Östra, Paris , Rue du general de gaulle 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 665 recensioner från resenärerBaserat på 665 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i East Disneyland Paris. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. De 164 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotells byggår är 1989. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Campanile Marne La Vallee - Torcy tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris
  Från833krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Det totala antalet rum är 185. Denna anläggning grundades år 2018. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dygnet-runt-servicen på the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris bidrar till gästernas trivsel. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Små husdjur kan bo på detta hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Parisis Hotel
  Från1.714krPer natt

  Le Parisis Hotelstars

  Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel, Paris , Boulevard de grenelle 102 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Le Parisis Hotel är 46. Senast denna anläggning renoverades var 2006. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Le Parisis Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom har Le Parisis Hotel ett garage för kunder som reser med bil. Le Parisis Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  422  Hotell - Paris
Sida  1  av  43
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här