Hotell i närheten av Luxembourg Garden - 6th

Se på kartan
Hotell - Luxembourg Garden - 6th

Luxembourg Garden - 6thFrån  311kr

Rekommenderade hotell nära Luxembourg Garden - 6th

 • Le Petit Paris
  Från1.244krPer natt

  Le Petit Parisstars

  Arr 5-6 Quartier Latin- St Germain, Paris , Rue saint jacques 214 - Karta
  0.17 km från Luxembourg Garden - 6th
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1292 recensioner från resenärerBaserat på 1292 recensioner från resenärer

  Detta bekväma livsstilshotell återfinns i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Denna anläggning har totalt 20 rum. Detta boende genomgick en renovering 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Le Petit Paris. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andre Latin
  Från2.031krPer natt

  Andre Latinstars

  Arr 5-6 Quartier Latin- St Germain, Paris , Rue gay lussac 50-52 - Karta
  0.3 km från Luxembourg Garden - 6th
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 624 recensioner från resenärerBaserat på 624 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Andre Latin är 68. Detta boende uppfördes i en byggnad med anor från 1863 och totalrenoverades 2009. Alla gästerna på Andre Latin kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Andre Latin erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Andre Latin?Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grand Hotel Saint Michel
  Från1.881krPer natt
  0.36 km från Luxembourg Garden - 6th
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1156 recensioner från resenärerBaserat på 1156 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. 47 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2009. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Grand Hotel Saint Michel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Grand Hotel Saint Michel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Clos Médicis
  Från2.295krPer natt

  Clos Médicisstars

  Arr 5-6 Quartier Latin- St Germain, Paris , Rue monsieur le prince 56 - Karta
  0.37 km från Luxembourg Garden - 6th
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 681 recensioner från resenärerBaserat på 681 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Clos Médicis har totalt 38 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Clos Médicis. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Clos Médicis.

  Se mer
 • Hotel Des Grands Hommes
  Från1.620krPer natt
  0.38 km från Luxembourg Garden - 6th
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1934 recensioner från resenärerBaserat på 1934 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 30 ombonade rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Små husdjur kan bo på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Design Sorbonne
  Från1.289krPer natt
  0.39 km från Luxembourg Garden - 6th
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1476 recensioner från resenärerBaserat på 1476 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra gäster har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Design Sorbonne. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hotel Design Sorbonne har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På Hotel Design Sorbonne kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Trianon Rive Gauche
  Från2.259krPer natt
  0.43 km från Luxembourg Garden - 6th
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 996 recensioner från resenärerBaserat på 996 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Det totala antalet rum är 110. Trianon Rive Gauche byggdes 1913. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Trianon Rive Gauche kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Fontaines Du Luxembourg
  Från2.028krPer natt
  0.45 km från Luxembourg Garden - 6th
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 397 recensioner från resenärerBaserat på 397 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har 30 rum. Trots att detta hotell byggdes 1690 har det genomgått en renovering 2009. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Hotel Fontaines Du Luxembourg håller öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmen på Hotel Fontaines Du Luxembourg är rullstolsanpassade. Hotel Fontaines Du Luxembourg är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Mercure La Sorbonne St Germain
  Från2.443krPer natt
  0.54 km från Luxembourg Garden - 6th
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1040 recensioner från resenärerBaserat på 1040 recensioner från resenärer

  Mercure La Sorbonne St Germain Hotel ligger på Seines vänstra strand, vid gränsen mellan 5:e och 6:e arrondissement, mitt emot Universitetet Sorbonne, bland träden i Quartier Latin och Saint-Germain des Prés. Hotellet är lätt att nå med RER linje B eller t-banestationerna Saint Michel och Cluny Sorbonne. Detta 4-stjärniga boutiquehotellet med modern inredning är perfekt för en snabb shoppingresa när som helst på dagen. Slappna av i våra bekväma, luftkonditionerade rum.

  Se mer
 • Baume Hotel
  Från2.759krPer natt

  Baume Hotelstars

  Arr 5-6 Quartier Latin- St Germain, Paris , Rue casimir delavigne 7 - Karta
  0.58 km från Luxembourg Garden - 6th
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 563 recensioner från resenärerBaserat på 563 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 13. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 35 rum. Denna anläggning som byggdes 1850 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2014. Både fast och trådlöst internet finns på Baume Hotel. Dygnet-runt-servicen på Baume Hotel bidrar till gästernas trivsel. Baume Hotel erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Det finns 2 handikappanpassat rum på Baume Hotel. De gemensamma utrymmena är också handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  247  Hotell - Luxembourg Garden - 6th
Sida  1  av  25
 

Hotell i närheten av  Luxembourg Garden - 6th

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner