Hotell i närheten av Picasso Museum

Se på kartan
Hotell - Picasso Museum

Picasso MuseumFrån  311kr

Rekommenderade hotell nära Picasso Museum

 • Monsieur Saintonge
  Från1.354krPer natt
  0.25 km från Picasso Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Det totala antalet rum är 22. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Villa Beaumarchais
  Från1.803krPer natt
  0.32 km från Picasso Museum
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1095 recensioner från resenärerBaserat på 1095 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra gäster har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 50 rum. Boendet byggdes år 1998. Alla gästerna på Villa Beaumarchais kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kan ta med sig sina husdjur till detta hotell. Det finns parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Villa Beaumarchais. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Villa Beaumarchais kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Jardins du Marais
  Från2.710krPer natt
  0.41 km från Picasso Museum
  4,1/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2631 recensioner från resenärerBaserat på 2631 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Boendet har totalt 265 rum. Hotellet totalrenoverades 2010. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumKunderna kan ta med sig sina husdjur till detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Les Jardins du Marais. Alla som valt detta boende kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cour des Vosges
  Från6.814krPer natt

  Cour des Vosgesstars

  Arr 2-3-4 Halles- Marais- Notre Dame, Paris , 19 place des vosges 19 - Karta
  0.42 km från Picasso Museum
   

  Detta enastående hotell finns i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Denna anläggning totalrenoverades 2019. Alla gästerna på Cour des Vosges kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Cour des Vosges har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Cour des Vosges babysängar på begäran. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Det finns parkeringsplatser på Cour des Vosges. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Dupond-Smith Hotel
  Från3.031krPer natt
  0.44 km från Picasso Museum
   

  Detta lyxiga livsstilshotell är lokaliserat i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur är välkomna på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sinner
  Från5.477krPer natt

  Sinnerstars

  Arr 2-3-4 Halles- Marais- Notre Dame, Paris , Rue du temple 116 - Karta
  0.5 km från Picasso Museum
   

  Detta enastående hotell finns i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 43 trivsamma rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är ett handikappanpassat hotell vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Dessutom kan de som bor på denna anläggning ta med sig sina husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Sinner. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • 1K Hotel
  Från2.816krPer natt

  1K Hotelstars

  Arr 2-3-4 Halles- Marais- Notre Dame, Paris , Boulevard du temple, le marais 13 - Karta
  0.54 km från Picasso Museum
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 773 recensioner från resenärerBaserat på 773 recensioner från resenärer

  Så snart gästerna kommer in i sina rum kommer de att lämna oväsendet utanför bakom sig och uppleva ren skär komfort samt praktiska och eleganta möbler. Detta boende ligger i Le Marais-distriktet, inte långt från Notre Dame och ett stenkast från Fille du Calvaire tunnelbanestation. Charles de Gaulle flygplats ligger 31 km eller drygt 40 minuters bilresa bort. Boendet är djupt rotat i Sydamerikas storslagna historia och delar sin nya vision genom sin nyinredda lobby. Här finns en modern restaurang och 2 barer. Peruanska masker, djupblå färger, guldmotiv... alla dekorationer relatera till Inka-kulturen. Boendets rum och sviter är moderna och rymliga, och har individuellt justerbar belysning, toppmoderna sängar, stora duschar i italiensk stil eller badkar på golvet för en romantisk och förtrollande atmosfär. Gästerna kan koppla av och hålla sig i form med personlig träning på gymmet.

  Se mer
 • 9Confidentiel
  Från4.013krPer natt

  9Confidentielstars

  Arr 2-3-4 Halles- Marais- Notre Dame, Paris , 58 rue du roi de sicile 58 - Karta
  0.55 km från Picasso Museum
   

  Detta lyxiga hotell är beläget i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Denna anläggning har totalt 29 rum. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • France Louvre
  Från1.088krPer natt
  0.59 km från Picasso Museum
  3,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 348 recensioner från resenärerBaserat på 348 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. 34 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen byggdes 1860. Alla gästerna på France Louvre kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på France Louvre har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. På France Louvre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citadines Bastille Marais Paris
  Från1.447krPer natt
  0.63 km från Picasso Museum
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1065 recensioner från resenärerBaserat på 1065 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger i hjärtat av Frankrikes huvudstad och nära Paris vackraste torg, Place Des Vosges. Hotellet ligger i charmiga Marais-distriktet, med sina storslagna 1600-tals herrgårdar samt välbevarade karaktär och arv. Men det är utan tvekan i sina anspråkslösa gränder som detta distrikt kommer till sitt rätt med sin konst, fotografier och antikvitetsgallerier. Lägenhetshotellet har utsikt över boulevarden Richard Lenoir och dess vackra trädkantade promenad. Hotellet ligger 10 minuter från Place de la Bastille och bara ett stenkast från Bréguet – Sabin tunnelbanestation. De fullt utrustade lägenheterna blandar modernitet med komfort, och har kök samt satellit-tv. De passar både affärsresenärer och familjeresenärer. Studiorna och lägenheterna har plats för två till fyra personer. För mer lyx och utrymme har några också terrass eller balkong. Receptionen är öppen dygnet runt för en trevlig vistelse, och gratis Wi-Fi erbjuds också.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  326  Hotell - Picasso Museum
Sida  1  av  33
 

Hotell i närheten av  Picasso Museum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här