Hotell i närheten av Roland Garros Stadium

Se på kartan
Hotell - Roland Garros Stadium

Roland Garros StadiumFrån  311kr

Rekommenderade hotell nära Roland Garros Stadium

 • Molitor Paris by MGallery
  Från3.840krPer natt
  0.16 km från Roland Garros Stadium
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1420 recensioner från resenärerBaserat på 1420 recensioner från resenärer

  Upptäck en urban anläggning inbäddad i hjärtat av det chica 16:e arrondissementet i Paris. Dyk ned i den 28-gradiga utomhuspoolen som är öppen dygnet runt eller simma i den historiska inomhuspoolen från 1930-talet. Koppla av i Spa by Clarins som har bastu, ångbad (dam och herr) eller ta en lektion med träningscoachen. La Brasserie erbjuder utsökt fransk mat. Takterrassen erbjuder cocktails och lättare måltider från maj till september.

  Se mer
 • Exelmans
  Från561krPer natt
  0.99 km från Roland Garros Stadium
  3,2/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Exelmans har totalt 50 rum. Denna anläggning byggdes 1920. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur kan bo på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Holiday Inn Paris Auteuil
  Från1.271krPer natt
  1.02 km från Roland Garros Stadium
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 342 recensioner från resenärerBaserat på 342 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Totalt 46 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Holiday Inn Paris Auteuil är från år 1930. Detta boende tillåter husdjur.

  Se mer
 • Acropolis Hotel Paris Boulogne
  Från1.069krPer natt

  Acropolis Hotel Paris Boulognestars

  Boulogne, Paris , Rue thiers 63 - Karta
  1.07 km från Roland Garros Stadium
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Boulogne. Denna anläggning har 30 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta hotell tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Acropolis Hotel Paris Boulogne kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Murat
  Från1.085krPer natt

  Muratstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Bis boulevard murat 119 - Karta
  1.07 km från Roland Garros Stadium
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 312 recensioner från resenärerBaserat på 312 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Det totala antalet rum är 28. Detta boende byggdes 1974. Murat är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat
  Från615krPer natt
  1.09 km från Roland Garros Stadium
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 375 recensioner från resenärerBaserat på 375 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Boulogne. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. 34 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell som byggdes 1900 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2012. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat bidrar till gästernas trivsel. Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Små husdjur är tillåtna på Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat. Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. På Hotel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Queens Hotel
  Från1.132krPer natt

  Queens Hotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue bastien lepage 4 - Karta
  1.2 km från Roland Garros Stadium
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 125 recensioner från resenärerBaserat på 125 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Denna anläggning har 17 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Paris Ouest - Boulogne
  Från1.139krPer natt

  Campanile Paris Ouest - Boulognestars

  Boulogne, Paris , 5, rue carnot 5 - Karta
  1.35 km från Roland Garros Stadium
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 321 recensioner från resenärerBaserat på 321 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Boulogne. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 56. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Campanile Paris Ouest - Boulogne. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Apparthotel Mercure Paris Boulogne
  Från1.662krPer natt

  Apparthotel Mercure Paris Boulognestars

  Boulogne, Paris , Place rene clair 63 - Karta
  1.37 km från Roland Garros Stadium
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 402 recensioner från resenärerBaserat på 402 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Boulogne. Detta hotell innefattar 73 trivsamma rum. Fast och trådlös internetanslutning finns på Apparthotel Paris Boulogne. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Apparthotel Paris Boulogne är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Paris Boulogne
  Från1.742krPer natt
  1.37 km från Roland Garros Stadium
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i South-Parc des Expositions area. Från denna anläggning som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Mercure Paris Boulogne har totalt 180 rum. Mercure Paris Boulogne genomgick en renovering 2007. Mercure Paris Boulogne har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  33  Hotell - Roland Garros Stadium
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Roland Garros Stadium

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här