Vandrarhem i Paris

Se på kartan
Vandrarhem i Paris

Vandrarhem i ParisFrån  314kr

Vandrarhem Recommenderade i Paris

 • Adonis Paris Sud
  Från654krPer natt

  Adonis Paris Sudstars

  Ile de France, Paris , 196 avenue de stalingrad - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 18 recensioner från resenärerBaserat på 18 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa residence finns i France's Island. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 139 rum. Den här anläggningen byggdes 2012. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Adonis Paris Sud är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Residence Quintinie Square
  Från1.564krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 228 recensioner från resenärerBaserat på 228 recensioner från resenärer

  Detta enkla residence är lokaliserat i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Hotel Residence Quintinie Square som har totalt 15 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Hotel Residence Quintinie Square har inte öppet dygnet runt. Hotel Residence Quintinie Square har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Comfort Hotel Sixteen Paris Montrouge
  Från1.744krPer natt
   

  Detta anspråkslösa residence är lokaliserat i South-Parc des Expositions area. Denna anläggning kan erbjuda totalt 34 rum. De som bor på denna anläggning kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Comfort Hotel Sixteen Paris Montrouge är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Arty by River Hotels
  Från797krPer natt
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem finns i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra gäster har 36. 0 kilometer till flygplatsen. De 54 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Både fast och trådlöst internet finns på Arty by River Hotels. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montclair by River Hotels
  Från853krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 739 recensioner från resenärerBaserat på 739 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem ligger i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Detta boende innefattar 40 trivsamma rum. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Montclair by River Hotels har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Montclair by River Hotels är inte någon husdjursvänlig anläggning. Montclair by River Hotels kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Generator Paris
  Från790krPer natt

  Generator Parisstars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , 9-11 place du colonel fabien 9-11 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1965 recensioner från resenärerBaserat på 1965 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem finns i Arr10/11:North Republic Station. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 20. 3 kilometer till flygplatsen. De 198 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Residence Charles Floquet Paris
  Från1.906krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 193 recensioner från resenärerBaserat på 193 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Arr7: Eiffel Tower-D'Orsay Museum. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Residence Charles Floquet Paris som har totalt 11 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Residence Charles Floquet Paris tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Residence Charles Floquet Paris. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sejours et Affaires Paris Bagneux
  Från832krPer natt

  Sejours et Affaires Paris Bagneuxstars

  Ile de France, Paris , 204 avenue aristide briand 204 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 53 recensioner från resenärerBaserat på 53 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell är lokaliserat i France's Island. Denna anläggning innefattar 111 trivsamma rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Sejours et Affaires Paris Bagneux tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residhome Paris Issy Les Moulineaux
  Från1.695krPer natt

  Residhome Paris Issy Les Moulineauxstars

  Issy Les Moulineaux, Paris , 22-24 rue du passeur de boulogne - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 180 recensioner från resenärerBaserat på 180 recensioner från resenärer

  Detta enkla residence ligger i Issy Les Moulineaux. Detta boende har totalt 176 rum. Residhome Paris Issy Les Moulineaux är från år 2013. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Residhome Paris Issy Les Moulineaux erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zenitude Versailles Magny Les Hameaux
  Från711krPer natt

  Zenitude Versailles Magny Les Hameauxstars

  PAris Västra Versailles, Paris , Rd 195 - la mare mazarin 1 50 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 184 recensioner från resenärerBaserat på 184 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa residence återfinns i West-Versailles. Från detta residence som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 5 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta residence. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 158 rum. Detta boendes byggår är 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Zenitude Versailles Magny Les Hameaux babysängar på begäran. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Zenitude Versailles Magny Les Hameaux kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Paris
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här