Hotell i Perpignan

Se på kartan
Hotell - Perpignan

PerpignanFrån  427kr

Aktuella hotellerbjudanden - Perpignan

 • Appart' City Perpignan Centre
  Från585krPer natt

  Appart' City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint assiscle 12 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 315 recensioner från resenärerBaserat på 315 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Perpignan. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. 123 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen byggdes 2013. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Husdjur är inte tillåtna på Appart' City Perpignan Centre. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från968krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 420 recensioner från resenärerBaserat på 420 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Perpignan. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 57. Quality Hotel Centre Del Mon är från år 2011. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är välkomna på detta boende. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Quality Hotel Centre Del Mon har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer.

  Se mer
 • Best Western Hotel Windsor
  Från682krPer natt

  Best Western Hotel Windsorstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard thomas wilson 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 268 recensioner från resenärerBaserat på 268 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Perpignan. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 49 ombonade rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Hotel Windsor. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangBest Western Hotel Windsor kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Hotel Centre Del Mon
  Från640krPer natt

  Comfort Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Blvd saint-assiscle 35 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 404 recensioner från resenärerBaserat på 404 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Perpignan. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende har totalt 48 rum. Det här boendet byggdes 2010. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Comfort Hotel Centre Del Mon. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Paris Barcelone Hotel
  Från818krPer natt

  Paris Barcelone Hotelstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue du general charles de gaulle 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 84 recensioner från resenärerBaserat på 84 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är endast för vuxna och ligger i Perpignan. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Det totala antalet rum är 23. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1876 och totalrenoverades 2015. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Paris Barcelone Hotel. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centre
  Från646krPer natt

  Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 2 espace mediterranée - avenue du général leclerc 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 16 recensioner från resenärerBaserat på 16 recensioner från resenärer

  Adagio Access Perpignan ligger ett stenkast från Perpignans stadskärna. Detta 2-stjärniga semesterboende har 100 luftkonditionerade studior som alla har kök. Vårt lägenhetshotell erbjuder även ett brett utbud valbar service. Floden Têt ligger bara ett par minuters promenad bort och stadens huvudattraktioner, såsom Le Castillet, museet Casa Pairal och Palais des Rois de Majorque (palatset för kungarna av Mallorca), nås lätt.

  Se mer
 • Kyriad Perpignan Nord Aéroport
  Från427krPer natt

  Kyriad Perpignan Nord Aéroportstars

  Perpignan stad, Perpignan , Mas de la garrigue, peage perpignan nord - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 165 recensioner från resenärerBaserat på 165 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Perpignan.

  Se mer
 • Campanile Perpignan Sud
  Från540krPer natt

  Campanile Perpignan Sudstars

  Perpignan stad, Perpignan , Rue alphonse laveran - lot porte d'espagne 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 353 recensioner från resenärerBaserat på 353 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Perpignan. Denna anläggning kan erbjuda totalt 44 rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Campanile Perpignan- Aéroport
  Från646krPer natt

  Campanile Perpignan- Aéroportstars

  Perpignan stad, Perpignan , Peage perpignan nord - - Karta
   

  Detta enkla hotell finns i Perpignan. Det finns totalt 76 rum på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Campanile Perpignan- Aéroport. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Denna husdjursvänliga anläggning tillåter husdjur i alla storlekar. Det finns parkeringsplatser på Campanile Perpignan- Aéroport.

  Se mer
 • Hotel The Originals Perpignan Le Mas des Arcades
  Från746krPer natt

  Hotel The Originals Perpignan Le Mas des Arcadesstars

  Perpignan stad, Perpignan , 840, avenue d’espagne 840 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 282 recensioner från resenärerBaserat på 282 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Perpignan. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. 61 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel The Originals Perpignan Le Mas des Arcades . Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Perpignan är huvudstad i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike. Det har många turistattraktioner och utmärkta bekvämligheter för att besökarna ska kunna njuta helt och fullt av sin vistelse i staden. Den romanska katedralen St. Jean-Baptiste är från 1324 och det är en anmärkningsvärd byggnad som förklarats vara nationalmonument. År 1276 gjorde kung Jacob II av Mallorca Perpignan till huvudstad i sitt rike och började bygga kungen av Mallorcas palats. Denna imponerande fästning i gotisk stil har två vackra kapell, Drottningens kapell i den nedre delen och Heliga kapellet med sin vackra dörr i rosa marmor på den övre våningen. En trevlig promenad är att besöka Musée de l’Aviation (flygmuseet) som inrättats 1976, där man kan se ritningar, modeller och originalföremål från flygets värld. Perpignan är en stad med många grönområden, platser för fritidssysselsättning och vackra trädgårdar där familjen kan njuta av en härlig eftermiddag. Denna franska stad är ett resmål som kommer att göra din nästa semester oförglömlig.

Populäraste zoner från Perpignan

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här