Hotell i Perpignan

Se på kartan
Hotell - Perpignan

PerpignanFrån  548kr

Aktuella hotellerbjudanden - Perpignan

 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från790krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 386 recensioner från resenärerBaserat på 386 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Perpignan. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har totalt 57 rum. Detta hotells byggår är 2011. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Dessutom kan gästerna bo på Quality Hotel Centre Del Mon med sina husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen.

  Se mer
 • Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centre
  Från599krPer natt

  Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 2 espace mediterranée - avenue du général leclerc 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 269 recensioner från resenärerBaserat på 269 recensioner från resenärer

  Adagio Access Perpignan ligger ett stenkast från Perpignans stadskärna. Detta 2-stjärniga semesterboende har 100 luftkonditionerade studior som alla har kök. Vårt lägenhetshotell erbjuder även ett brett utbud valbar service. Floden Têt ligger bara ett par minuters promenad bort och stadens huvudattraktioner, såsom Le Castillet, museet Casa Pairal och Palais des Rois de Majorque (palatset för kungarna av Mallorca), nås lätt.

  Se mer
 • Best Western Hotel Windsor
  Från1.107krPer natt

  Best Western Hotel Windsorstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard thomas wilson 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 253 recensioner från resenärerBaserat på 253 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Perpignan. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 49 rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Hotel Windsor. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Appart' City Perpignan Centre
  Från547krPer natt

  Appart' City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint assiscle 12 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Perpignan. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Totalt 123 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Appart' City Perpignan Centre. Det här boendet byggdes 2013. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcades
  Från1.545krPer natt

  QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcadesstars

  Perpignan stad, Perpignan , 840, avenue d’espagne 840 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 276 recensioner från resenärerBaserat på 276 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Perpignan. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från det här hotellet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Totalt 61 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcades. Detta boende renoverades 2008. QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcades är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcades. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcades kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • INTER-HOTEL Perpignan Sud Le Grillon d'Or
  Från1.215krPer natt

  INTER-HOTEL Perpignan Sud Le Grillon d'Orstars

  Perpignan stad, Perpignan , 40, rue de la république 40 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 169 recensioner från resenärerBaserat på 169 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Perpignan. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på INTER-HOTEL Perpignan Sud Le Grillon d'Or. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Dessutom tillåter INTER-HOTEL Perpignan Sud Le Grillon d'Or stora husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Comfort Hotel Centre Del Mon
  Från615krPer natt

  Comfort Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Blvd saint-assiscle 35 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Perpignan. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 48 välkomnande rum finns på anläggningen. Comfort Hotel Centre Del Mon är från år 2010. Resenärerna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Grand Hotel De La Reine Amelie
  Från764krPer natt

  Grand Hotel De La Reine Ameliestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard de la petite provence 32 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 218 recensioner från resenärerBaserat på 218 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Perpignan. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2012. Grand Hotel De La Reine Amelie har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Kyriad Perpignan Nord Aéroport
  Från572krPer natt

  Kyriad Perpignan Nord Aéroportstars

  Perpignan stad, Perpignan , Mas de la garrigue, peage perpignan nord - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 156 recensioner från resenärerBaserat på 156 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Perpignan.

  Se mer
 • Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour
  Från820krPer natt

  Les Domes Perpignan Sud By Hosteletourstars

  Saleilles, Perpignan , 6 rue capcir parc activite sud roussillon - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 241 recensioner från resenärerBaserat på 241 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Saleilles. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 75 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 42 rum. Detta hotell byggdes 2011. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Gästerna kan ta med sig sina husdjur till detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Perpignan är huvudstad i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike. Det har många turistattraktioner och utmärkta bekvämligheter för att besökarna ska kunna njuta helt och fullt av sin vistelse i staden. Den romanska katedralen St. Jean-Baptiste är från 1324 och det är en anmärkningsvärd byggnad som förklarats vara nationalmonument. År 1276 gjorde kung Jacob II av Mallorca Perpignan till huvudstad i sitt rike och började bygga kungen av Mallorcas palats. Denna imponerande fästning i gotisk stil har två vackra kapell, Drottningens kapell i den nedre delen och Heliga kapellet med sin vackra dörr i rosa marmor på den övre våningen. En trevlig promenad är att besöka Musée de l’Aviation (flygmuseet) som inrättats 1976, där man kan se ritningar, modeller och originalföremål från flygets värld. Perpignan är en stad med många grönområden, platser för fritidssysselsättning och vackra trädgårdar där familjen kan njuta av en härlig eftermiddag. Denna franska stad är ett resmål som kommer att göra din nästa semester oförglömlig.

Populäraste zoner från Perpignan

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här