Hotell i Perpignan

Se på kartan
Hotell - Perpignan

PerpignanFrån  357kr

Aktuella hotellerbjudanden - Perpignan

 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från784krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 393 recensioner från resenärerBaserat på 393 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Perpignan. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning har totalt 57 rum. Quality Hotel Centre Del Mon är från år 2011. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är välkomna på detta hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Quality Hotel Centre Del Mon är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå.

  Se mer
 • Best Western Hotel Windsor
  Från778krPer natt

  Best Western Hotel Windsorstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard thomas wilson 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Perpignan. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 49 ombonade rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Hotel Windsor. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangBest Western Hotel Windsor kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kyriad Perpignan Nord Aéroport
  Från356krPer natt

  Kyriad Perpignan Nord Aéroportstars

  Perpignan stad, Perpignan , Mas de la garrigue, peage perpignan nord - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 161 recensioner från resenärerBaserat på 161 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Perpignan.

  Se mer
 • Comfort Hotel Centre Del Mon
  Från610krPer natt

  Comfort Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Blvd saint-assiscle 35 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Perpignan. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende har totalt 48 rum. Det här boendet byggdes 2010. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Comfort Hotel Centre Del Mon. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Appart' City Perpignan Centre
  Från502krPer natt

  Appart' City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint assiscle 12 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 303 recensioner från resenärerBaserat på 303 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Perpignan. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. De 123 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här boendet byggdes 2013. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Detta hotell tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel The Originals Perpignan Le Mas des Arcades
  Från675krPer natt

  Hotel The Originals Perpignan Le Mas des Arcadesstars

  Perpignan stad, Perpignan , 840, avenue d’espagne 840 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 281 recensioner från resenärerBaserat på 281 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Perpignan. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Det totala antalet rum på Hotel The Originals Perpignan Le Mas des Arcades är 61. Detta hotell totalrenoverades 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel The Originals Perpignan Le Mas des Arcades . Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan vilja använda anläggningens garage. Hotel The Originals Perpignan Le Mas des Arcades är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paris Barcelone Hotel
  Från779krPer natt

  Paris Barcelone Hotelstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue du general charles de gaulle 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är endast för vuxna och ligger i Perpignan. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Det totala antalet rum är 23. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1876 och totalrenoverades 2015. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Paris Barcelone Hotel. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ibis Styles Collioure Vendres
  Från779krPer natt

  Ibis Styles Collioure Vendresstars

  Collioure, Perpignan , Route de collioure 9004 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Collioure. Anläggningen har totalt 61 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De gemensamma utrymmen på Ibis Styles Collioure Vendres är rullstolsanpassade. Både gäster och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på detta boende. Parkering och garage finns att tillgå. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser.

  Se mer
 • Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centre
  Från554krPer natt

  Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 2 espace mediterranée - avenue du général leclerc 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 13 recensioner från resenärerBaserat på 13 recensioner från resenärer

  Adagio Access Perpignan ligger ett stenkast från Perpignans stadskärna. Detta 2-stjärniga semesterboende har 100 luftkonditionerade studior som alla har kök. Vårt lägenhetshotell erbjuder även ett brett utbud valbar service. Floden Têt ligger bara ett par minuters promenad bort och stadens huvudattraktioner, såsom Le Castillet, museet Casa Pairal och Palais des Rois de Majorque (palatset för kungarna av Mallorca), nås lätt.

  Se mer
 • Balladins Perpignan Gare
  Från615krPer natt

  Balladins Perpignan Garestars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue du general de gaulle 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Perpignan. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna egendom ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 7. 3 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 27 ombonade rum. Senast detta hotell renoverades var 2016. Receptionen på Balladins Perpignan Gare håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder Balladins Perpignan Gare babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Perpignan är huvudstad i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike. Det har många turistattraktioner och utmärkta bekvämligheter för att besökarna ska kunna njuta helt och fullt av sin vistelse i staden. Den romanska katedralen St. Jean-Baptiste är från 1324 och det är en anmärkningsvärd byggnad som förklarats vara nationalmonument. År 1276 gjorde kung Jacob II av Mallorca Perpignan till huvudstad i sitt rike och började bygga kungen av Mallorcas palats. Denna imponerande fästning i gotisk stil har två vackra kapell, Drottningens kapell i den nedre delen och Heliga kapellet med sin vackra dörr i rosa marmor på den övre våningen. En trevlig promenad är att besöka Musée de l’Aviation (flygmuseet) som inrättats 1976, där man kan se ritningar, modeller och originalföremål från flygets värld. Perpignan är en stad med många grönområden, platser för fritidssysselsättning och vackra trädgårdar där familjen kan njuta av en härlig eftermiddag. Denna franska stad är ett resmål som kommer att göra din nästa semester oförglömlig.

Populäraste zoner från Perpignan

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här