Djurvänligt hotell i Perpignan

Se på kartan
Djurvänligt hotell i Perpignan

Djurvänligt hotell i PerpignanFrån  376kr

Djurvänligt hotell Recommenderade i Perpignan

 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från972krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 436 recensioner från resenärerBaserat på 436 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Perpignan. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 57 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boendes byggår är 2011. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Quality Hotel Centre Del Mon. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av.

  Se mer
 • Paris Barcelone Hotel
  Från637krPer natt

  Paris Barcelone Hotelstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue du general charles de gaulle 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 84 recensioner från resenärerBaserat på 84 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Perpignan är detta enkla hotell endast avsett för vuxna. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från hotellet. Från det här hotellet är det 30. 0 kilometer till backarna. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 20. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 23. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1876 och totalrenoverades 2015. Kunderna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Paris Barcelone Hotel?För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centre
  Från626krPer natt

  Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 2 espace mediterranée - avenue du général leclerc 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Adagio Access Perpignan ligger ett stenkast från Perpignans stadskärna. Detta 2-stjärniga semesterboende har 100 luftkonditionerade studior som alla har kök. Vårt lägenhetshotell erbjuder även ett brett utbud valbar service. Floden Têt ligger bara ett par minuters promenad bort och stadens huvudattraktioner, såsom Le Castillet, museet Casa Pairal och Palais des Rois de Majorque (palatset för kungarna av Mallorca), nås lätt.

  Se mer
 • Campanile Perpignan- Aéroport
  Från542krPer natt

  Campanile Perpignan- Aéroportstars

  Perpignan stad, Perpignan , Peage perpignan nord - - Karta
   

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Perpignan. Denna anläggning innefattar 76 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2010. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Campanile Perpignan- Aéroport har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Campanile Perpignan- Aéroport tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Detta är ett husdjursvänligt boende. Campanile Perpignan- Aéroport tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Residence Mer & Golf Port Argeles
  Från477krPer natt

  Residence Mer & Golf Port Argelesstars

  Argeles sur Mer, Perpignan , Rue eric tabarly - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 745 recensioner från resenärerBaserat på 745 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Argeles Sur Mer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 50 meter. Denna anläggning har 260 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Det finns parkeringsplatser på Residence Mer & Golf Port Argeles. Residence Mer & Golf Port Argeles har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Residence Mer & Golf Port Argeles kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour
  Från897krPer natt

  Les Domes Perpignan Sud By Hosteletourstars

  Saleilles, Perpignan , 6 rue capcir parc activite sud roussillon - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 276 recensioner från resenärerBaserat på 276 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Saleilles. Från det här boendet som ligger 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 75 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från detta boende. Våra gäster har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 12. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 42. Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour byggdes 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. På Les Domes Perpignan Sud By Hosteletour kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Résidence Les Demeures De La Massane
  Från563krPer natt

  Résidence Les Demeures De La Massanestars

  Argeles sur Mer, Perpignan , Impasse edmond brazes 5 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 182 recensioner från resenärerBaserat på 182 recensioner från resenärer

  Detta enkla residence finns i Argeles Sur Mer. Från detta residence som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 5 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Det totala antalet rum är 153. Denna anläggnings byggår är 2012. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Perpignan Centre
  Från1.057krPer natt

  Mercure Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 5-5 bis cours palmarole - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Fyrstjärniga Hotel Mercure Perpignan Centre ligger i centrala Perpignan, bara några minuter från tågstationen, och välkomnar dig i en modern miljö för dina affärs- eller semesterresor i Pyrénées Orientales. Du kommer att uppskatta läget på Promenadedes Pa lmiers, och närheten till konferenscentret vilket underlättar dina affärsmöten, och det är också enkelt att snabbt nå huvudattraktionerna i den katalanska kulturen.

  Se mer
 • Novotel Perpignan
  Från1.111krPer natt

  Novotel Perpignanstars

  Perpignan stad, Perpignan , Route nationale, kms 9 9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 384 recensioner från resenärerBaserat på 384 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Perpignan är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 13 meter till närmaste strand. 86 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen byggdes 1974. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. De gemensamma utrymmena på Novotel Perpignan är rullstolsanpassade. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Novotel Perpignan. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Elmes
  Från940krPer natt

  Les Elmesstars

  Unknown zone, Unknown destination , Plage des elmes- avenue alain gerbault - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 659 recensioner från resenärerBaserat på 659 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Banyuls Sur Mer. Det totala antalet rum är 31. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Les Elmes har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Les Elmes. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här