Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  237kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Galaxy Hotel Iraklio
  Från982krPer natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion city, Kreta , dimokratias ave 75 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1924 recensioner från resenärerBaserat på 1924 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Heraklion City. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. 127 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Galaxy Hotel Iraklio. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Galaxy Hotel Iraklio är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Galaxy Hotel Iraklio. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på detta boende. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Lato Boutique Hotel
  Från627krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2049 recensioner från resenärerBaserat på 2049 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Heraklion City är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 4 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 79. Anläggningen totalrenoverades 2007. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Lato Boutique Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på Lato Boutique Hotel. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Lato Boutique Hotel. Lato Boutique Hotel tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Lato Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • GDM Megaron Luxury Hotel
  Från1.336krPer natt

  GDM Megaron Luxury Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , D. beaufort 9 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1173 recensioner från resenärerBaserat på 1173 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Heraklion City. Totalt 58 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. GDM Megaron Luxury Hotel genomgick en totalrenovering 2003. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Detta boende har affärsfaciliteter. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på GDM Megaron Luxury Hotel. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Olive Green Hotel
  Från682krPer natt

  Olive Green Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Idomeneos str. 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 438 recensioner från resenärerBaserat på 438 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Heraklion City, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Anläggningen har totalt 48 rum. Detta hotell byggdes 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Olive Green Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Olive Green Hotel. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Olive Green Hotel. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. På Olive Green Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Greco
  Från560krPer natt

  El Grecostars

  Chania city, Kreta , Theotokopoulou 47 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 186 recensioner från resenärerBaserat på 186 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Chania City. Från detta boende som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 500 meter till närmaste strand. 23 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet totalrenoverades 2002. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på El Greco. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Castello City
  Från500krPer natt

  Castello Citystars

  Heraklion city, Kreta , Leoforos 62 martiron 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 580 recensioner från resenärerBaserat på 580 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Heraklion City är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1000 meter till hamnen. Castello City har totalt 68 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Castello City är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Castello City tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Castello City. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elina Hotel Apartments
  Från472krPer natt

  Elina Hotel Apartmentsstars

  Rethymnon, Kreta , 153rd koundouriotou street 153 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 95 recensioner från resenärerBaserat på 95 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Rethymnon. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från denna egendom är det 150 meter till hamnen. Totalt 33 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Elina Hotel Apartments. Detta boende genomgick en renovering 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Elina Hotel Apartments är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Kalimera Archanes Village
  Från1.136krPer natt

  Kalimera Archanes Villagestars

  Heraklion city, Kreta , Agiou georgiou str archanes crete - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Heraklion City. Från denna egendom som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 15. 0 kilometer till hamnen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 4 rum. Kalimera Archanes Village har wifi-anslutning. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Kalimera Archanes Village. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Capsis Astoria Heraklion
  Från601krPer natt

  Capsis Astoria Heraklionstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias square 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 946 recensioner från resenärerBaserat på 946 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Heraklion City. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 500 meter till hamnen. Totalt 131 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Capsis Astoria Heraklion. Capsis Astoria Heraklion genomgick en renovering 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 3 rum är handikappsanpassat. Små husdjur är tillåtna på Capsis Astoria Heraklion. Capsis Astoria Heraklion tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Capsis Astoria Heraklion kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Delina Mountain Resort
  Från585krPer natt

  Delina Mountain Resortstars

  Rethymnon, Kreta , Anogeia mylopotamos, crete . - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 114 recensioner från resenärerBaserat på 114 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Rethymnon. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 13 rum. Delina Mountain Resort har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Delina Mountain Resort erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmen på Delina Mountain Resort är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter små husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Delina Mountain Resort. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  95  Hotell - Kreta
Sida  1  av  10
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här