Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  153kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Lato Boutique Hotel
  Från425krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2087 recensioner från resenärerBaserat på 2087 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Heraklion City, är ett bra alternativ för homosexuella. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 4 meter till närmaste strand. De 79 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2007. Lato Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Lato Boutique Hotel bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Lato Boutique Hotel erbjuder. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Kunderna kan njuta av de smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Olive Green Hotel
  Från539krPer natt

  Olive Green Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Idomeneos str. 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Heraklion City. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Olive Green Hotel har totalt 48 rum. Anläggningen byggdes 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Olive Green Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla badrum på Olive Green Hotel är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Castello City
  Från509krPer natt

  Castello Citystars

  Heraklion city, Kreta , Leoforos 62 martiron 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 589 recensioner från resenärerBaserat på 589 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Heraklion City, är ett bra alternativ för homosexuella. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Denna anläggning ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. Denna anläggning innefattar 68 trivsamma rum. Boendet totalrenoverades 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Castello City har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Legacy Gastro suites
  Från777krPer natt

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias sq. 43 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 24 recensioner från resenärerBaserat på 24 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Heraklion City. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra kunder transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 200 meter. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Det här boendet byggdes 2018. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. På Legacy Gastro suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kiani Beach Resort
  Från975krPer natt

  Kiani Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Kalyves, Kreta , Kiani akti apokoronou n/a - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1675 recensioner från resenärerBaserat på 1675 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Kalyves. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 27. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 255 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Kiani Beach Resort. Detta boende genomgick en renovering 2013. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kiani Beach Resort tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kydon, The Heart City Hotel
  Från1.086krPer natt

  Kydon, The Heart City Hotelstars

  Chania city, Kreta , Sofoklis venizelos sq. & 2, str. tzanakaki 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1338 recensioner från resenärerBaserat på 1338 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och moderna hotell ligger centralt i staden Chania. Det kan stoltsera med utsikt över gamla stan. Hotellet har fått sitt namn efter en mytisk kretensisk kung, berömd för sin gästfrihet, och tillhandahåller en serie utmärkta tjänster och bekvämligheter för att gästerna ska få en underbar semesterupplevelse. Hotellet ligger vid torget för den gamla kommunala marknaden, mittemot den stora marknadshallen. Den venetianska hamnen med dess fyrtorn och den pittoreska gamla staden ligger endast några få steg bort. Det är en perfekt plats för de gäster som föredrar ett cityhotell medan de upptäcker Kreta.

  Se mer
 • Kalyves Beach
  Från725krPer natt

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Kreta , Chania, kalyves, apokoronas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1014 recensioner från resenärerBaserat på 1014 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kalyves är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 17 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 10 meter till närmaste strand. 100 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2005. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Kalyves Beach tillhandahåller babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aquila Atlantis Hotel
  Från805krPer natt

  Aquila Atlantis Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Ygias street 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1181 recensioner från resenärerBaserat på 1181 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Heraklion City. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 100 meter till hamnen. Detta boende har 164 rum. Denna anläggning snyggades upp 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Aquila Atlantis Hotel. Alla rum på Aquila Atlantis Hotel är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Futura
  Från217krPer natt

  Futurastars

  Maleme-Chania, Kreta , Eparchiaki odos maleme roumaton - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  The apartment is located in the picturesque seaside village of Maleme overlooking the crystal clear sea with the White Mountains in the background. This quiet village, yet well located along the popular tourist ribbon area of Chania, is only 4 km from the bustle of Platanias with its many shops and taverns away. The hills of Maleme offer quiet walks among the olive and orange groves and vineyards as well as the German Memorial and grave yard of the Second World War. Maleme is well situated with easy and quick access to the exotic blue beaches of Falasarna, Gramvousa, Balos and Elaffonissi with their crystal blue waters and pink sand. Chania the main town is 18 km away and boasts its charming Venetian Harbour, with its Neo Classical, Venetian and Turkish architecture, rich in culture and history. It is a pleasure to wander along the small cobbled pave streets with its museums, churches, souvenir shops and taverns. The long, beautiful beach is only 300 metres away.

  Se mer
 • Capsis Astoria Heraklion
  Från641krPer natt

  Capsis Astoria Heraklionstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias square 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 960 recensioner från resenärerBaserat på 960 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Heraklion City. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Denna anläggning har totalt 131 rum. Detta boende totalrenoverades 2007. Både fast och trådlöst internet finns på Capsis Astoria Heraklion. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Små husdjur kan bo på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Capsis Astoria Heraklion som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  276  Hotell - Kreta
Sida  1  av  28
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här