Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  149kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Lato Boutique Hotel
  Från733krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2005 recensioner från resenärerBaserat på 2005 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Heraklion City är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 4 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 79. Anläggningen totalrenoverades 2007. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Lato Boutique Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på Lato Boutique Hotel. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Lato Boutique Hotel. Lato Boutique Hotel tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Lato Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Georgioupolis Beach Hotel
  Från733krPer natt

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreta , Georgioupolis - - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 190 recensioner från resenärerBaserat på 190 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Georgioupolis. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 100 meter från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Från denna egendom är det 30 meter till närmaste strand. Våra besökare har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Detta hotell har 52 rum. Georgioupolis Beach Hotel genomgick en renovering 2017. Georgioupolis Beach Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Georgioupolis Beach Hotel bidrar till gästernas trivsel. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Agelia Beach Hotel
  Från400krPer natt

  Agelia Beach Hotelstars

  Rethymnon, Kreta , Sfakaki . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Rethymnon. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Detta hotell innefattar 68 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Från1.008krPer natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion city, Kreta , dimokratias ave 75 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1895 recensioner från resenärerBaserat på 1895 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Heraklion City. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. 127 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Galaxy Hotel Iraklio. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Galaxy Hotel Iraklio är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Galaxy Hotel Iraklio. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på detta boende. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Chrispy World
  Från530krPer natt

  Chrispy Worldstars

  Kolymbari, Kreta , Rapaniana - kolimbari - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 842 recensioner från resenärerBaserat på 842 recensioner från resenärer

  Beläget mitt i det idylliska kretensiska landskapet, bara 20 km väster om Chania, har detta område ett avundsvärt läge nära Rapaniana. Transportförbindelser är lätt åtkomliga med en busshållplats utanför hotellet. Chanias flygplats ligger bara 35 km bort, medan hamnen i Souda ligger 30 km från hotellet. Det stoltserar med idylliska trädgårdar och harmoniskt lugn, samt utstrålar grekisk kultur och inneboende skönhet. De rymliga rummen är fint inredda och har antingen en terrass eller en veranda. Gästerna kommer att njuta av utsikten över den förtrollande kustlinjen, liksom den blommande trädgården. Man kan njuta av en avkopplande dag på stranden eller kanske man föredrar att helt enkelt koppla av vid hotellets pool. För gäster som vill öka sina energinivåer finns ett gym och en bastu. Skäm bort er med enastående middagar i hotellets restauranger och frossa i sann lyx.

  Se mer
 • Daios Cove Resort & Luxury Villas
  Från2.674krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2048 recensioner från resenärerBaserat på 2048 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Aghios Nikolaos, är ett bra alternativ för familjer. Totalt 300 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Daios Cove Resort & Luxury Villas. Boendet byggdes år 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillämpar grön praxis. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Daios Cove Resort & Luxury Villas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Despo
  Från465krPer natt

  Despostars

  Gouves, Kreta , Gouves pediados - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 641 recensioner från resenärerBaserat på 641 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Gouves, är ett bra alternativ för familjer. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna anläggning. Despo har totalt 73 rum. Denna anläggning renoverades 2008. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Despo erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  Från1.299krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Där det är beläget i Elounda är detta lyxiga hotell endast avsett för vuxna. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta hotell. Detta hotell kan erbjuda totalt 88 rum. Alla gästerna på Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta boende tillåter inte husdjur. Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende är miljövänligt. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Greco Hotel
  Från557krPer natt

  El Greco Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , 1821 street 4 - Karta
  1,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 316 recensioner från resenärerBaserat på 316 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Heraklion City. Denna anläggning har totalt 90 ombonade rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. El Greco Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage.

  Se mer
 • Porto Platanias Village Resort
  Från1.349krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Där det är beläget i Chania-Platanias är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. De 199 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning genomgick en renovering 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Porto Platanias Village Resort håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Porto Platanias Village Resort tillhandahåller babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Porto Platanias Village Resort som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Porto Platanias Village Resort. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Porto Platanias Village Resort är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. På Porto Platanias Village Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  453  Hotell - Kreta
Sida  1  av  46
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Sirios Village
  Sirios Village
  4,3/5
  Kundomdömenav  7 Åsikter

  Mycket bra pooler för barn ,fint hotellområde samt centralt läge.

  Bengt Hellsten
  Hotelopias kund, 06/08/2017

  Från1.029krSe mer