Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  194kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Gouves Bay
  Från1.198krPer natt

  Gouves Baystars

  Gouves, Kreta , Gouves area - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Gouves. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 75 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 100 rum. Alla gästerna på Gouves Bay kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gouves Bay tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dedalos Beach Hotel
  Från545krPer natt

  Dedalos Beach Hotelstars

  Rethymnon, Kreta , Sfakaki rethymnon - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  En hänförande utsikt över havet, som är olika från varje hörn av hotellet, med terrasser, trädgårdar, pooler, allt intill det kretensiska havet. Vågors ljud i alla rum och solen går ner inför gästernas ögon och skapar turkosa och rosa solnedgångar. Med en unik atmosfär, utmärkt mat och utmärkt service, är hotellet idealisk för en perfekt familjesemester. Det idealiska läget intill det kristallklara havet, direkt tillgång till stranden och den varma gästfriheten gör detta hotell ett perfekt val i Grekland.

  Se mer
 • Hersonissos Central
  Från558krPer natt

  Hersonissos Centralstars

  Hersonissos, Kreta , Chersonissos 11 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 444 recensioner från resenärerBaserat på 444 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hersonissos. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 6 kilometer från det här boende. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Totalt 90 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Hersonissos Central. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Hersonissos Central kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sentido Aegean Pearl
  Från1.879krPer natt

  Sentido Aegean Pearlstars

  Rethymnon, Kreta , Afstralon polemiston 28 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 779 recensioner från resenärerBaserat på 779 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Rethymnon är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 110 trivsamma rum. Sentido Aegean Pearl byggdes 2009. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ideon Hotel
  Från736krPer natt

  Ideon HotelstarsGreenProgram Icon

  Rethymnon, Kreta , Mik. plastira 10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 598 recensioner från resenärerBaserat på 598 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Rethymnon. Från detta hotell som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 60 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. För våra resenärer är det bara 800 meter till flygplatsen. Ideon Hotel har totalt 100 rum. Boendet totalrenoverades 2009. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Ideon Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Ideon Hotel förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. På Ideon Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Anita Beach
  Från873krPer natt

  Anita Beachstars

  Rethymnon, Kreta , Afstralon polemiston 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 51 recensioner från resenärerBaserat på 51 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Rethymnon. Från denna egendom som är belägen 2. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Våra kunder har 7. 9 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 2 kilometer till hamnen. De 31 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast denna anläggning renoverades var 2010. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Anita Beach tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Evelyn Beach
  Från620krPer natt

  Evelyn Beachstars

  Hersonissos, Kreta , A. kanakaki & 25th martiou - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 193 recensioner från resenärerBaserat på 193 recensioner från resenärer

  This hotel is located directly beside the sand/shingle beach Chersonissos. A selection of shops, restaurants and bars are to be found in the vicinity (300 m). The well-known city of Heraklion is just 2.6 km away.

  Se mer
 • Acropolis Apartments
  Från368krPer natt

  Acropolis Apartmentsstars

  Hersonissos, Kreta , Dimokratias street 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 248 recensioner från resenärerBaserat på 248 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Hersonissos. Acropolis Apartments har totalt 30 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2002. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Erofili Apartments
  Från682krPer natt

  Erofili Apartmentsstars

  Hersonissos, Kreta , Sanoudaki 18 - Karta
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Hersonissos. 26 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotellet totalrenoverades 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Theartemis Palace
  Från1.020krPer natt

  Theartemis PalacestarsGreenProgram Icon

  Rethymnon, Kreta , M. portaliou 26 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 714 recensioner från resenärerBaserat på 714 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Rethymnon. Våra besökare har 37. 2 kilometer till flygplatsen. Totalt 245 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Theartemis Palace. Theartemis Palace är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  677  Hotell - Kreta
Sida  1  av  68
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Sirios Village
  Sirios Village
  4,3/5
  Kundomdömenav  7 Åsikter

  Mycket bra pooler för barn ,fint hotellområde samt centralt läge.

  Bengt Hellsten
  Hotelopias kund, 06/08/2017

  Från2.097krSe mer

 • Solimar Turquoise
  Solimar Turquoise
  4,5/5
  Kundomdömenav  4 Åsikter

  Bra läge, trevlig personal

  Anonym
  Hotelopias kund, 26/06/2017

  Från896krSe mer

 • Sonio Beach
  Sonio Beach
  4,4/5
  Kundomdömenav  6 Åsikter

  Väldigt trevligt hotell med bra läge, trevlig personal och god mat. Har det där lilla extra som man ibland saknar som sköna sängar, prydnadskuddar, mysiga trädgårdsmöbler, ljuslyktor, dynor på solstol ...

  Malin
  Hotelopias kund, 24/04/2017

  Från1.000krSe mer