Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  272kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Elounda Beach
  Från4.708krPer natt

  Elounda Beachstars

  Elounda, Kreta , Crete, elounda lasithi 720 53 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Elounda. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom har ett strandnära läge. Totalt 244 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2017. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Elounda Beach babysängar på begäran. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Små husdjur kan bo på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Elounda Beach. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Resenärerna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Elounda Bay Palace
  Från3.705krPer natt

  Elounda Bay Palacestars

  Elounda, Kreta , Elounda resort - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 829 recensioner från resenärerBaserat på 829 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Elounda. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Det totala antalet rum på Elounda Bay Palace är 262. Elounda Bay Palace genomgick en totalrenovering 2018. Både fast och trådlöst internet finns på Elounda Bay Palace. Receptionen på Elounda Bay Palace har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Elounda Bay Palace babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Elounda Bay Palace är rullstolsanpassade. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Elounda Bay Palace. Gäster som bor på Elounda Bay Palace kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Elounda Bay Palace är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Elounda Bay Palace. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kalyves Beach
  Från1.519krPer natt

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Kreta , Chania, kalyves, apokoronas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1168 recensioner från resenärerBaserat på 1168 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kalyves är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 17 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. Denna anläggning kan erbjuda totalt 100 rum. Kalyves Beach genomgick en renovering 2005. Kalyves Beach har wifi-anslutning. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Kalyves Beach är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan gästerna få roliga upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rimondi Grand Resort & Spa
  Från1.201krPer natt

  Rimondi Grand Resort & Spastars

  Adele, Kreta , Old national road rethymnon - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1121 recensioner från resenärerBaserat på 1121 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Adele är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Totalt 120 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Rimondi Grand Resort & Spa. Detta hotells byggår är 2011. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Rimondi Grand Resort & Spa är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Rimondi Grand Resort & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende har parkering och garage. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kiani Beach Resort
  Från1.760krPer natt

  Kiani Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Kalyves, Kreta , Kiani akti apokoronou - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1901 recensioner från resenärerBaserat på 1901 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Kalyves. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 27. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 255 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Kiani Beach Resort. Denna anläggning genomgick en renovering 2013. Kiani Beach Resort har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Kiani Beach Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gouves Bay
  Från931krPer natt

  Gouves Baystars

  Gouves, Kreta , Gouves area - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Gouves. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 75 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 100 rum. Alla gästerna på Gouves Bay kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gouves Bay tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Spilia Village
  Från1.511krPer natt

  Spilia Villagestars

  Kolymbari, Kreta , Spilia - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 385 recensioner från resenärerBaserat på 385 recensioner från resenärer

  Set in a green plain amongst citrus orchards and olives groves, the hotel is located 2.5 km from the beach of Kolymbari,13 km from the touristic area of Platanias and 25 km from the picturesque town of Chania.

  Se mer
 • Esperides Resort & Spa
  Från1.003krPer natt

  Esperides Resort & Spastars

  Hersonissos, Kreta , Costa varnali st.-koutouloufari - l. hersonissou - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 105 recensioner från resenärerBaserat på 105 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the beautiful village of Koutouloufari, near the popular resort of Hersonissos in Heraklion Crete. The hotel complex is situated in a spectacular setting, on the lower slopes of a picturesque mountain range. The hotel overlooks the deep-blue Gulf of Malia and the old Roman fishing port of Hersonissos.

  Se mer
 • Olive Green Hotel
  Från854krPer natt

  Olive Green HotelstarsGreenProgram Icon

  Heraklion city, Kreta , Idomeneos str. 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 510 recensioner från resenärerBaserat på 510 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Heraklion City. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 800 meter till hamnen. Olive Green Hotel har totalt 48 rum. Olive Green Hotel byggdes 2016. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fereniki Holiday Resort & Spa
  Från872krPer natt

  Fereniki Holiday Resort & Spastars

  Georgioupolis, Kreta , Georgioupolis apokoronas - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 98 recensioner från resenärerBaserat på 98 recensioner från resenärer

  Bestående av sex olika byggnader med olika dekoration stilar, är det familjevänliga Fereniki Resort & Spa ligger bara ett stenkast från den längsta stranden på norra Kreta och har magnifik utsikt över det skimrande, turkosblått hav. Hotellet erbjuder en mängd olika tjänster och bekvämligheter som ett härligt poolområde och ett spa. Den omgivande miljön präglas av eukalyptusträd, en unik hamn och närliggande helgedomar djurliv samt den vackra sjön Kournas. En bra plats för familjer med barn som vill tillbringa en semester under Medelhavets sol.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  659  Hotell - Kreta
Sida  1  av  66
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Sonio Beach
  Sonio Beach
  4,4/5
  Kundomdömenav  6 Åsikter

  Väldigt trevligt hotell med bra läge, trevlig personal och god mat. Har det där lilla extra som man ibland saknar som sköna sängar, prydnadskuddar, mysiga trädgårdsmöbler, ljuslyktor, dynor på solstol ...

  Malin
  Hotelopias kund, 24/04/2017

  Från637krSe mer