Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  157kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Top Hotel
  Från473krPer natt

  Top Hotelstars

  Stalos, Kreta , Kato stalos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 114 recensioner från resenärerBaserat på 114 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Stalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 7. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 30 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2018. Top Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Top Hotel erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Top Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Castello City
  Från691krPer natt

  Castello Citystars

  Heraklion city, Kreta , Leoforos 62 martiron 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 519 recensioner från resenärerBaserat på 519 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Heraklion City är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1000 meter till hamnen. Castello City har totalt 68 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Castello City är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Castello City tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Castello City. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lato Boutique Hotel
  Från1.145krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1932 recensioner från resenärerBaserat på 1932 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Heraklion City är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 4 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 79. Anläggningen totalrenoverades 2007. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Lato Boutique Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på Lato Boutique Hotel. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Lato Boutique Hotel. Lato Boutique Hotel tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Lato Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Georgioupolis Beach Hotel
  Från1.661krPer natt

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreta , Georgioupolis - - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Georgioupolis. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 100 meter från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Från denna egendom är det 30 meter till närmaste strand. Våra besökare har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Detta hotell har 52 rum. Georgioupolis Beach Hotel genomgick en renovering 2017. Georgioupolis Beach Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Georgioupolis Beach Hotel bidrar till gästernas trivsel. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dedalos Beach Hotel
  Från835krPer natt

  Dedalos Beach Hotelstars

  Rethymnon, Kreta , Sfakaki rethymnon n/a - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  En hänförande utsikt över havet, som är olika från varje hörn av hotellet, med terrasser, trädgårdar, pooler, allt intill det kretensiska havet. Vågors ljud i alla rum och solen går ner inför gästernas ögon och skapar turkosa och rosa solnedgångar. Med en unik atmosfär, utmärkt mat och utmärkt service, är hotellet idealisk för en perfekt familjesemester. Det idealiska läget intill det kristallklara havet, direkt tillgång till stranden och den varma gästfriheten gör detta hotell ett perfekt val i Grekland.

  Se mer
 • Agelia Beach Hotel
  Från746krPer natt

  Agelia Beach Hotelstars

  Rethymnon, Kreta , Sfakaki . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Rethymnon. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Detta hotell innefattar 68 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chrispy World
  Från1.016krPer natt

  Chrispy Worldstars

  Kolymbari, Kreta , Rapaniana - kolimbari - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 789 recensioner från resenärerBaserat på 789 recensioner från resenärer

  Beläget mitt i det idylliska kretensiska landskapet, bara 20 km väster om Chania, har detta område ett avundsvärt läge nära Rapaniana. Transportförbindelser är lätt åtkomliga med en busshållplats utanför hotellet. Chanias flygplats ligger bara 35 km bort, medan hamnen i Souda ligger 30 km från hotellet. Det stoltserar med idylliska trädgårdar och harmoniskt lugn, samt utstrålar grekisk kultur och inneboende skönhet. De rymliga rummen är fint inredda och har antingen en terrass eller en veranda. Gästerna kommer att njuta av utsikten över den förtrollande kustlinjen, liksom den blommande trädgården. Man kan njuta av en avkopplande dag på stranden eller kanske man föredrar att helt enkelt koppla av vid hotellets pool. För gäster som vill öka sina energinivåer finns ett gym och en bastu. Skäm bort er med enastående middagar i hotellets restauranger och frossa i sann lyx.

  Se mer
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Från1.346krPer natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion city, Kreta , dimokratias ave 75 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1841 recensioner från resenärerBaserat på 1841 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Heraklion City. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. 127 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Galaxy Hotel Iraklio. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Galaxy Hotel Iraklio är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Galaxy Hotel Iraklio. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på detta boende. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Kalimera Archanes Village
  Från2.029krPer natt

  Kalimera Archanes Villagestars

  Heraklion city, Kreta , Agiou georgiou str archanes crete - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 29 recensioner från resenärerBaserat på 29 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Heraklion City. Från denna egendom som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 15. 0 kilometer till hamnen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 4 rum. Kalimera Archanes Village har wifi-anslutning. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Kalimera Archanes Village. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Castello Village Resort
  Från1.252krPer natt

  Castello Village Resortstars

  Sissi, Kreta , Papatheodorou st na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 427 recensioner från resenärerBaserat på 427 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Sissi. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 350 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 147 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Castello Village Resort har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Kunderna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  620  Hotell - Kreta
Sida  1  av  62
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Sirios Village
  Sirios Village
  4,3/5
  Kundomdömenav  7 Åsikter

  Mycket bra pooler för barn ,fint hotellområde samt centralt läge.

  Bengt Hellsten
  Hotelopias kund, 06/08/2017

  Från1.978krSe mer

 • Sonio Beach
  Sonio Beach
  4,4/5
  Kundomdömenav  6 Åsikter

  Väldigt trevligt hotell med bra läge, trevlig personal och god mat. Har det där lilla extra som man ibland saknar som sköna sängar, prydnadskuddar, mysiga trädgårdsmöbler, ljuslyktor, dynor på solstol ...

  Malin
  Hotelopias kund, 24/04/2017

  Från540krSe mer