Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  150kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Olive Green Hotel
  Från879krPer natt

  Olive Green Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Idomeneos str. 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 490 recensioner från resenärerBaserat på 490 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Heraklion City. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Olive Green Hotel har totalt 48 rum. Anläggningen byggdes 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Olive Green Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla badrum på Olive Green Hotel är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lato Boutique Hotel
  Från947krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2119 recensioner från resenärerBaserat på 2119 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Heraklion City, är ett bra alternativ för homosexuella. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 4 meter till närmaste strand. De 79 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2007. Lato Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Lato Boutique Hotel bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Lato Boutique Hotel erbjuder. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Kunderna kan njuta av de smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Georgioupolis Beach Hotel
  Från1.112krPer natt

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreta , Georgioupolis - - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 217 recensioner från resenärerBaserat på 217 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Georgioupolis. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 100 meter från denna anläggning. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 30 meter från detta hotell. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 100 meter. 52 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Georgioupolis Beach Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Georgioupolis Beach Hotel. Det finns parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Detta hotell har affärsfaciliteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Georgioupolis Beach Hotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Alla som valt detta boende kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aquila Atlantis Hotel
  Från2.174krPer natt

  Aquila Atlantis Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Ygias street 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1197 recensioner från resenärerBaserat på 1197 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Heraklion City. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 100 meter till hamnen. Detta hotell har totalt 164 rum. Detta boende totalrenoverades 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Aquila Atlantis Hotel. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Om de som valt detta boende behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Legacy Gastro suites
  Från1.549krPer natt

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias sq. 43 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 39 recensioner från resenärerBaserat på 39 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell som återfinns i Heraklion City, är ett bra alternativ för homosexuella. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra kunder transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 200 meter till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Legacy Gastro suites som har totalt 12 rum. Det här boendet byggdes 2018. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Små husdjur kan bo på detta boende. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Creta Maris Beach Resort
  Från1.641krPer natt

  Creta Maris Beach Resortstars

  Hersonissos, Kreta , L.hersonissou - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Hersonissos. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Våra besökare har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 26. 0 kilometer till hamnen. Totalt 680 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning renoverades 2016. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Creta Maris Beach Resort är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 19 rum är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Creta Maris Beach Resort. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Minos
  Från823krPer natt

  Minosstars

  Rethymnon, Kreta , Machiton scholis chorofilakis str. 5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Centralt beläget i Rethymnon på Kretas norra kust, ger detta hotell en idealisk bas för att utforska ön eller bara koppla av på orörda sand-och stenstränder. Hotellet ligger bara två minuters promenad från den berömda Rethymnon sandstrand, där besökare kan bada i det kristallklara turkosa vattnet och njuta av olika vattensporter, och bara en kort promenad från stadens centrum och dess smala gator, butiker, krogar, den lilla venetianska hamnen och gamla kulturella och historiska platser. Hotellets rum är moderna och mysiga med eget badrum, luftkonditionering, balkong eller terrass, tillgång till internet, och kylskåp, och erbjuds en omfattande lista av faciliteter och tjänster, inklusive 24-timmars reception, rumservice, och medicinska tjänster. Gästerna kan också njuta av utsökta och lätta medelhavsstil måltider i hotellets kafé, lobbybar och utomhus vid poolen restaurang eller bufférestaurang.

  Se mer
 • Kalyves Beach
  Från862krPer natt

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Kreta , Chania, kalyves, apokoronas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1063 recensioner från resenärerBaserat på 1063 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kalyves är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 17 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 10 meter till närmaste strand. 100 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2005. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Kalyves Beach tillhandahåller babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Castello City
  Från781krPer natt

  Castello Citystars

  Heraklion city, Kreta , Leoforos 62 martiron 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 595 recensioner från resenärerBaserat på 595 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Heraklion City, är ett bra alternativ för homosexuella. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Denna anläggning ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. Denna anläggning innefattar 68 trivsamma rum. Boendet totalrenoverades 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Castello City har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Miramare Resort&Spa
  Från1.452krPer natt

  Miramare Resort&Spastars

  Aghios Nikolaos, Kreta , Gargadoros agios nikolaos s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Aghios Nikolaos. Från detta boende som ligger inbäddat 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Totalt 281 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2009. Både fast och trådlöst internet finns på Miramare Resort&Spa. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan glädjas roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  669  Hotell - Kreta
Sida  1  av  67
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Sirios Village
  Sirios Village
  4,3/5
  Kundomdömenav  7 Åsikter

  Mycket bra pooler för barn ,fint hotellområde samt centralt läge.

  Bengt Hellsten
  Hotelopias kund, 06/08/2017

  Från1.526krSe mer

 • Solimar Turquoise
  Solimar Turquoise
  4,5/5
  Kundomdömenav  4 Åsikter

  Bra läge, trevlig personal

  Anonym
  Hotelopias kund, 26/06/2017

  Från1.239krSe mer

 • Sonio Beach
  Sonio Beach
  4,4/5
  Kundomdömenav  6 Åsikter

  Väldigt trevligt hotell med bra läge, trevlig personal och god mat. Har det där lilla extra som man ibland saknar som sköna sängar, prydnadskuddar, mysiga trädgårdsmöbler, ljuslyktor, dynor på solstol ...

  Malin
  Hotelopias kund, 24/04/2017

  Från1.302krSe mer