Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  189kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Olive Green Hotel
  Från977krPer natt

  Olive Green Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Idomeneos str. 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 510 recensioner från resenärerBaserat på 510 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Heraklion City är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Totalt 48 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende grundades år 2016. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Olive Green Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Olive Green Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Lato Boutique Hotel
  Från1.251krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2151 recensioner från resenärerBaserat på 2151 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Heraklion City. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från denna egendom är det 4 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 79 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2007. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Lato Boutique Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Lato Boutique Hotel. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Lato Boutique Hotel. På Lato Boutique Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Georgioupolis Beach Hotel
  Från1.138krPer natt

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreta , Georgioupolis - - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 239 recensioner från resenärerBaserat på 239 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Georgioupolis är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 100 meter från denna anläggning. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 30 meter till närmaste strand. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 100 meter till hamnen. Denna anläggning har 52 rum. Anläggningen totalrenoverades 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Georgioupolis Beach Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Georgioupolis Beach Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Alla som valt detta boende kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Creta Maris Beach Resort
  Från3.861krPer natt

  Creta Maris Beach Resortstars

  Hersonissos, Kreta , L.hersonissou - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hersonissos är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 26. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 680 rum. Creta Maris Beach Resort genomgick en renovering 2016. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Creta Maris Beach Resort håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Creta Maris Beach Resort är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 19 rum är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning är miljövänlig. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Creta Maris Beach Resort har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Creta Maris Beach Resort. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av.

  Se mer
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  Från2.098krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta enastående hotell är endast för vuxna och ligger i Elounda. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 88. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel håller öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta hotell är miljövänligt. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Capsis Astoria Heraklion
  Från985krPer natt

  Capsis Astoria Heraklionstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias square 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 977 recensioner från resenärerBaserat på 977 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Heraklion City. Från denna egendom som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Det finns totalt 131 rum på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Capsis Astoria Heraklion några rullstolsanpassade rum. Små husdjur kan bo på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Capsis Astoria Heraklion. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Legacy Gastro suites
  Från1.379krPer natt

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias sq. 43 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Heraklion City. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 200 meter. Legacy Gastro suites garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Detta hotells byggår är 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmen på Legacy Gastro suites är rullstolsanpassade. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Legacy Gastro suites erbjuder. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Legacy Gastro suites kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atlantis Beach
  Från2.230krPer natt

  Atlantis Beachstars

  Rethymnon, Kreta , Ari velouchioti 28 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  "Detta eleganta hotell är omgivet av vackra trädgårdar och har ett perfekt läge i den lugna byn Perivoli vid Rethymnon, direkt på den underbara blåflaggade stranden med kristallklart vatten. Gästerna kommer att uppskatta det breda utbudet av utmärkta tjänster och bekvämligheter, inklusive en restaurang med äkta grekiska och kretensiska rätter samt en stor solterrass med fantastisk utsikt över Kretahavet. Rethymnons pittoreska gamla stadsdel med sina trånga gator, det venetianska slottet ""Fortezza"" och den livliga venetianska hamnen ligger bara 15 minuters promenad bort."

  Se mer
 • Minos
  Från1.415krPer natt

  Minosstars

  Rethymnon, Kreta , Machiton scholis chorofilakis str. 5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Centralt beläget i Rethymnon på Kretas norra kust, ger detta hotell en idealisk bas för att utforska ön eller bara koppla av på orörda sand-och stenstränder. Hotellet ligger bara två minuters promenad från den berömda Rethymnon sandstrand, där besökare kan bada i det kristallklara turkosa vattnet och njuta av olika vattensporter, och bara en kort promenad från stadens centrum och dess smala gator, butiker, krogar, den lilla venetianska hamnen och gamla kulturella och historiska platser. Hotellets rum är moderna och mysiga med eget badrum, luftkonditionering, balkong eller terrass, tillgång till internet, och kylskåp, och erbjuds en omfattande lista av faciliteter och tjänster, inklusive 24-timmars reception, rumservice, och medicinska tjänster. Gästerna kan också njuta av utsökta och lätta medelhavsstil måltider i hotellets kafé, lobbybar och utomhus vid poolen restaurang eller bufférestaurang.

  Se mer
 • Kalyves Beach
  Från959krPer natt

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Kreta , Chania, kalyves, apokoronas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1168 recensioner från resenärerBaserat på 1168 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kalyves är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 17 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta hotell. Detta boende har 100 rum. Detta boende totalrenoverades 2005. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Alla som valt detta boende kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  742  Hotell - Kreta
Sida  1  av  75
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner