Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  209kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Capsis Astoria Heraklion
  Från652krPer natt

  Capsis Astoria Heraklionstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias square 11 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 977 recensioner från resenärerBaserat på 977 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Heraklion City. Från denna egendom som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Det finns totalt 131 rum på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Capsis Astoria Heraklion några rullstolsanpassade rum. Små husdjur kan bo på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Capsis Astoria Heraklion. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Från1.009krPer natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion city, Kreta , dimokratias ave 75 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1984 recensioner från resenärerBaserat på 1984 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Heraklion City, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här egendomen. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 127 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Alla gästerna på Galaxy Hotel Iraklio kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kan utforska de olika matställena som Galaxy Hotel Iraklio erbjuder. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atrion
  Från576krPer natt

  Atrionstars

  Heraklion city, Kreta , Chronaki street 9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 540 recensioner från resenärerBaserat på 540 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Heraklion City. Från detta hotell som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Atrion har totalt 60 rum. Denna anläggning renoverades 2004. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Atrion erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. På Atrion kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • GDM Megaron,Historical Monument Hotel
  Från1.439krPer natt
  4,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1219 recensioner från resenärerBaserat på 1219 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Heraklion City. De 58 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast denna anläggning renoverades var 2003. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. GDM Megaron, Historical Monument Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Dessutom har GDM Megaron, Historical Monument Hotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en ISO 9001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. GDM Megaron, Historical Monument Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Samaria
  Från1.329krPer natt

  Samariastars

  Chania city, Kreta , Kidonias 69 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 760 recensioner från resenärerBaserat på 760 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Chania City. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2013. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Samaria har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Samaria är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Olympic Palladium
  Från511krPer natt

  Olympic Palladiumstars

  Rethymnon, Kreta , Moatsou 42 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4 recensioner från resenärerBaserat på 4 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Rethymnon. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. För våra besökare är det bara 200 meter till flygplatsen. Totalt 75 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Olympic Palladium. Hotellet totalrenoverades 2009. Alla gästerna på Olympic Palladium kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Olympic Palladium tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Olive Green Hotel
  Från743krPer natt

  Olive Green Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Idomeneos str. 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 510 recensioner från resenärerBaserat på 510 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Heraklion City. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 800 meter till hamnen. Olive Green Hotel har totalt 48 rum. Olive Green Hotel byggdes 2016. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Lato Boutique Hotel
  Från512krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2151 recensioner från resenärerBaserat på 2151 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Heraklion City. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från denna egendom är det 4 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 79 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2007. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Lato Boutique Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Lato Boutique Hotel. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Lato Boutique Hotel. På Lato Boutique Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Legacy Gastro suites
  Från1.030krPer natt

  Legacy Gastro suitesstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias sq. 43 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Heraklion City. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 200 meter. Legacy Gastro suites garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Detta hotells byggår är 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmen på Legacy Gastro suites är rullstolsanpassade. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Legacy Gastro suites erbjuder. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Legacy Gastro suites kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aquila Atlantis Hotel
  Från687krPer natt

  Aquila Atlantis Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Ygias street 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1211 recensioner från resenärerBaserat på 1211 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Heraklion City. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här hotellet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 100 meter till hamnen. Detta boende innefattar 164 trivsamma rum. Detta boende renoverades 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Aquila Atlantis Hotel håller öppet dygnet runt. Aquila Atlantis Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Aquila Atlantis Hotel. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  108  Hotell - Kreta
Sida  1  av  11
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här