Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  535kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Från4.494krPer natt

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 138 recensioner från resenärerBaserat på 138 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Aghios Stefanos, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Denna anläggning kan erbjuda totalt 39 rum. Detta boende snyggades upp 2018. Wifi finns på boendet i sin helhet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Mykonian Mare Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan utforska de olika matställena som Mykonian Mare Boutique Hotel erbjuder. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Three Shades Mykonos
  Från2.547krPer natt

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Mykonos Town. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Three Shades Mykonos. Detta boende genomgick en renovering 2017. Alla gästerna på Three Shades Mykonos kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yiannaki
  Från2.250krPer natt

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 802 recensioner från resenärerBaserat på 802 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mer
 • Cavo Tagoo
  Från5.874krPer natt

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 875 recensioner från resenärerBaserat på 875 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Tagoo. Från denna egendom som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 80 rum. Denna anläggning renoverades 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur kan bo på detta hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petinos Hotel
  Från2.302krPer natt

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Platis Yalos. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 80 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 3. 4 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 74 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Från5.751krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är endast för vuxna och ligger i Elia. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 13. 3 kilometer till hamnen. 22 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2012. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Harmony
  Från3.185krPer natt

  Harmonystars

  Mykonos stad, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 637 recensioner från resenärerBaserat på 637 recensioner från resenärer

  Situated in the heart of Mykonos town, just by its main port, its location is ideal for guests to experience the mythical and cosmopolitan aura of Mykonos, enjoy the shopping, dining and nightlife for which Mykonos is famous.

  Se mer
 • Gt Korfos bay suites
  Från1.439krPer natt

  Gt Korfos bay suitesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Korfos 84600, grecia 84600 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är särskilt utformad för homosexuella och finns i Mykonos Town. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 3 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Adonis
  Från1.128krPer natt

  Adonisstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vida - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotells lokalisering i Mykonos Town är perfekt för homosexuella personer. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 3 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 24 trivsamma rum. Adonis totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Adonis. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Edem Garden Residence
  Från535krPer natt

  Edem Garden Residencestars

  Mykonos stad, Mykonos , Platis gialos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9 recensioner från resenärerBaserat på 9 recensioner från resenärer

  Denna gulliga VR Andelslägenhet belägen i Mykonos Town. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 9 rum. Edem Garden Residence har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  130  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här