Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  566kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Three Shades Mykonos
  Från2.946krPer natt

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Mykonos Town. Våra besökare har 1. 2 kilometer till flygplatsen. Three Shades Mykonos har totalt 25 rum. Detta boende snyggades upp 2017. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Three Shades Mykonos har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Three Shades Mykonos kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Deliades
  Från2.875krPer natt

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ornos. Deliades har totalt 30 rum. Hotellet byggdes år 2001. Deliades har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Deliades. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petinos Hotel
  Från1.720krPer natt

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 558 recensioner från resenärerBaserat på 558 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Platis Yalos. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 80 meter till närmaste strand. Våra kunder har 3. 4 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 74 rum. Petinos Hotel genomgick en renovering 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Petinos Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gäster som bor på Petinos Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Från1.961krPer natt

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 178 recensioner från resenärerBaserat på 178 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Aghios Stefanos. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Detta boende har 39 rum. Denna anläggning snyggades upp 2018. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Mykonian Mare Boutique Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Mykonian Mare Boutique Hotel. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Mykonian Mare Boutique Hotel. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Semeli
  Från2.566krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 724 recensioner från resenärerBaserat på 724 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Semeli. Denna anläggnings byggår är 1995. Semeli är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Semeli tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Semeli. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Från3.765krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 268 recensioner från resenärerBaserat på 268 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Elia. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 13. 3 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 36. Greco Philia - Luxury Suites & Villas totalrenoverades 2012. Greco Philia - Luxury Suites & Villas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Greco Philia - Luxury Suites & Villas kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där.

  Se mer
 • Anax Resort And Spa
  Från5.380krPer natt

  Anax Resort And Spastars

  Mykonos stad, Mykonos , Ag ioannis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 323 recensioner från resenärerBaserat på 323 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Mykonos Town är detta enastående hotell ett optimalt val för homosexuella. 35 välkomnande rum finns på anläggningen. Anax Resort And Spa byggdes 2016. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Anax Resort And Spa. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Anax Resort And Spa erbjuder. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petinos Beach
  Från1.859krPer natt

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 796 recensioner från resenärerBaserat på 796 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Platis Yalos. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 19 trivsamma rum. Petinos Beach är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Petinos Beach tillhandahåller babysängar på begäran. Petinos Beach är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Paolas Town
  Från1.613krPer natt

  Paolas Townstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos city - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 113 recensioner från resenärerBaserat på 113 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in Drafaki area, 700 metres away from Mykonos centre and on the main road to all near beaches. The surrounding environment offers choices of restaurants, shops, local tavernas and bars.

  Se mer
 • Porto Mykonos
  Från2.058krPer natt

  Porto Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area, mykonos town - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 803 recensioner från resenärerBaserat på 803 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Mykonos Town. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Porto Mykonos. Detta boende grundades år 2000. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Porto Mykonos är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. Porto Mykonos har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  128  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här