Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  370kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Cavo Tagoo
  Från4.915krPer natt

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 985 recensioner från resenärerBaserat på 985 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Tagoo. Från denna egendom som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Cavo Tagoo. Detta hotell snyggades upp 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Cavo Tagoo tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur är tillåtna på Cavo Tagoo. Det finns parkeringsplatser på Cavo Tagoo. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kosmoplaz Beach Resort
  Från917krPer natt

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 306 recensioner från resenärerBaserat på 306 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Platis Yalos. Från denna anläggning som är belägen 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Det totala antalet rum på Kosmoplaz Beach Resort är 36. Kosmoplaz Beach Resort genomgick en renovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Kosmoplaz Beach Resort. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. De som bor på denna anläggning kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. På Kosmoplaz Beach Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tharroe of Mykonos
  Från1.025krPer natt

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Vryssi. Från denna egendom som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Detta hotell har totalt 26 rum. Tharroe of Mykonos genomgick en totalrenovering 2010. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tharroe of Mykonos tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Det finns parkeringsplatser på Tharroe of Mykonos. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Detta Tharroe of Mykonos har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Yiannaki
  Från733krPer natt

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 864 recensioner från resenärerBaserat på 864 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mer
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Från1.836krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Elia. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 13. 3 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 36. Detta boende genomgick en renovering 2012. Alla gästerna på Greco Philia - Luxury Suites & Villas kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Greco Philia - Luxury Suites & Villas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling.

  Se mer
 • Deliades
  Från1.187krPer natt

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ornos. Detta boende innefattar 30 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 2001. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Deliades. Deliades erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Argo
  Från806krPer natt

  Argostars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos 0 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1135 recensioner från resenärerBaserat på 1135 recensioner från resenärer

  It is located 100 m from the beach of Platis Gialos, on the south side of Mykonos Island, 4 km from Chora town. Platis Gialos is famous for its well-organized beach with a variety of restaurants, mini markets and water sports.

  Se mer
 • Loukas Pension
  Från400krPer natt

  Loukas Pensionstars

  Mykonos stad, Mykonos , School of fine arts area, - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Loukas Pension garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2012. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Nissaki Boutique Hotel
  Från1.809krPer natt

  Nissaki Boutique Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos beach - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1313 recensioner från resenärerBaserat på 1313 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Platis Yalos. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Det finns totalt 25 rum på anläggningen. Nissaki Boutique Hotel totalrenoverades 2009. Nissaki Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Nissaki Boutique Hotel. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande.

  Se mer
 • Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort
  Från1.920krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta boende. Med sina totalt 11 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort. Gäster som bor på Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta boende har affärsfaciliteter. Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  116  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här