Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  443kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Three Shades Mykonos
  Från865krPer natt

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 63 recensioner från resenärerBaserat på 63 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Mykonos Town. Våra kunder har 1. 2 kilometer till flygplatsen. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Både fast och trådlöst internet finns på Three Shades Mykonos. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Petinos Beach
  Från1.730krPer natt

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 781 recensioner från resenärerBaserat på 781 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Platis Yalos. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 19 rum. Petinos Beach är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Petinos Hotel
  Från1.093krPer natt

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Platis Yalos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 80 meter till närmaste strand. Våra gäster har 3. 4 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 74 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2007. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. På Petinos Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Black Cactus
  Från1.179krPer natt

  Black Cactusstars

  Mykonos stad, Mykonos , Eparchiaki odos agios ioannis diakoftis 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet ligger i Mykonos Town. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Boendet byggdes år 2016. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Black Cactus tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Black Cactus.

  Se mer
 • ALETRO COTTAGE HOUSES
  Från10.250krPer natt

  ALETRO COTTAGE HOUSESstars

  Mykonos stad, Mykonos , Agia sofia - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 20 recensioner från resenärerBaserat på 20 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Mykonos Town. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Vencia Boutique Hotel
  Från1.517krPer natt

  Vencia Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , agios elefterios - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1742 recensioner från resenärerBaserat på 1742 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 33. Detta hotell snyggades upp 2007. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Vencia Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tharroe of Mykonos
  Från1.946krPer natt

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 379 recensioner från resenärerBaserat på 379 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Vryssi. Från detta hotell som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Totalt 26 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Tharroe of Mykonos. Tharroe of Mykonos genomgick en renovering 2010. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är ett husdjursvänligt hotell. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melangel
  Från2.050krPer natt

  Melangelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Melangel som har totalt 2 rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Melangel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Leto
  Från1.104krPer natt

  Letostars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora - Karta
   

  The apartments are located at Mykonos town and this makes them suitable for those who want to stay close to the cosmopolitan centre of the island.

  Se mer
 • Porto Mykonos
  Från1.151krPer natt

  Porto Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area, mykonos town - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 799 recensioner från resenärerBaserat på 799 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Mykonos Town. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Det totala antalet rum på Porto Mykonos är 63. Detta boende grundades år 2000. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Porto Mykonos några rullstolsanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Porto Mykonos som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  50  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här