Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  542kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Vencia Boutique Hotel
  Från51.250krPer natt

  Vencia Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , agios elefterios - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1782 recensioner från resenärerBaserat på 1782 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Vencia Boutique Hotel är 33. Detta hotell renoverades 2007. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vencia Boutique Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Vencia Boutique Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Vencia Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vencia Boutique Hotel. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Harmony
  Från1.022krPer natt

  Harmonystars

  Mykonos stad, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Situated in the heart of Mykonos town, just by its main port, its location is ideal for guests to experience the mythical and cosmopolitan aura of Mykonos, enjoy the shopping, dining and nightlife for which Mykonos is famous.

  Se mer
 • Panormos Village
  Från46.125krPer natt

  Panormos Villagestars

  Mykonos stad, Mykonos , Panormos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 313 recensioner från resenärerBaserat på 313 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Mykonos Town. Från detta hotell som är beläget 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 10 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Anläggningen totalrenoverades 2018. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Panormos Village håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Panormos Village tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Semeli
  Från1.891krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Mykonos Town. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 45 välkomnande rum finns på anläggningen. Semeli byggdes 1995. Semeli är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Semeli tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är välkomna på detta boende. Semeli tillhandahåller parkering och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melangel
  Från983krPer natt

  Melangelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Mykonos Town. Detta boende med endast 2 rum passar bra för en lugn vistelse. Alla gästerna på Melangel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Melangel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Fresh Boutique hotel
  Från541krPer natt

  Fresh Boutique hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , 31, nik. kalogera st. 31 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 186 recensioner från resenärerBaserat på 186 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Mykonos Town. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Alla som valt detta boende, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2011. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Fresh Boutique hotel har inte öppet dygnet runt. Fresh Boutique hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Seacode Villa
  Från2.563krPer natt

  Seacode Villastars

  Platis Yalos, Mykonos , Agia anna paraga - platis yalos - Karta
   

  Detta charmiga hotell ligger i Platis Yalos. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 1 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Seacode Villa har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Seacode Villa.

  Se mer
 • Elena
  Från747krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  2,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 30. Elena genomgick en renovering 2001. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Elena kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Portes Mykonos Suites & Villas
  Från46.125krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Glastros. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 850 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 3 kilometer till hamnen. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Portes Mykonos Suites & Villas genomgick en renovering 2017. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Portes Mykonos Suites & Villas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Portes Mykonos Suites & Villas. På Portes Mykonos Suites & Villas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Beach
  Från849krPer natt

  Mykonos Beachstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach p.o. box 97 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Megali Ammos. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Mykonos Beach är 43. Mykonos Beach genomgick en renovering 1995. Alla gästerna på Mykonos Beach kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här