Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  380kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Semeli
  Från1.752krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning har totalt 45 rum. Boendet byggdes år 1995. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Semeli. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vienoula's Garden Hotel
  Från1.117krPer natt

  Vienoula's Garden Hotelstars

  Vryssi, Mykonos , Vrissi area - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 560 recensioner från resenärerBaserat på 560 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Vryssi. Från detta hotell som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 40. Vienoula's Garden Hotel genomgick en totalrenovering 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Vienoula's Garden Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Vienoula's Garden Hotel. Vienoula's Garden Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • Alkistis
  Från796krPer natt

  Alkistisstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos beach - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Aghios Stefanos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 25 meter från denna egendom. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Anläggningen har totalt 102 rum. Detta hotell byggdes 1968. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Alkistis tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Alkistis har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Bay Resort & Villas
  Från2.209krPer natt

  Mykonos Bay Resort & Villasstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna bekväma resort är beläget i Megali Ammos. Denna anläggning kan erbjuda totalt 47 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2018. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Mykonos Bay Resort & Villas tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Mykonos Bay Resort & Villas kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Harmony
  Från894krPer natt

  Harmonystars

  Mykonos stad, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Situated in the heart of Mykonos town, just by its main port, its location is ideal for guests to experience the mythical and cosmopolitan aura of Mykonos, enjoy the shopping, dining and nightlife for which Mykonos is famous.

  Se mer
 • Archipelagos Luxury Hotel
  Från1.227krPer natt

  Archipelagos Luxury Hotelstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 438 recensioner från resenärerBaserat på 438 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Kalo Livadi. Från det här hotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Våra besökare har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 40 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Archipelagos Luxury Hotel genomgick en totalrenovering 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Archipelagos Luxury Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Archipelagos Luxury Hotel. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Archipelagos Luxury Hotel. Archipelagos Luxury Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paolas Town
  Från985krPer natt

  Paolas Townstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos city - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in Drafaki area, 700 metres away from Mykonos centre and on the main road to all near beaches. The surrounding environment offers choices of restaurants, shops, local tavernas and bars.

  Se mer
 • Livin Mykonos Boutique Hotel
  Från1.431krPer natt

  Livin Mykonos Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Drafaki, mykonos, 84600, grecia 84600 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 123 recensioner från resenärerBaserat på 123 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Mykonos Town. 26 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Livin Mykonos Boutique Hotel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Olia Hotel
  Från379krPer natt

  Olia Hotelstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Tourlos. Våra gäster har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 600 meter till hamnen. Denna anläggning innefattar 27 trivsamma rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Olia Hotel. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Anax Resort And Spa
  Från2.762krPer natt

  Anax Resort And Spastars

  Mykonos stad, Mykonos , Ag ioannis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Anax Resort And Spa. Hotellet byggdes år 2016. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Anax Resort And Spa babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Anax Resort And Spa. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  132  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här