Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  982kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Semeli
  Från1.775krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 744 recensioner från resenärerBaserat på 744 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell innefattar 45 trivsamma rum. Detta boendes byggår är 1995. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. På Semeli kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Boho Suites Mykonos
  Från1.151krPer natt

  Boho Suites Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mer
 • Melangel
  Från1.109krPer natt

  Melangelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Melangel som har totalt 2 rum. Melangel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Harmony
  Från1.063krPer natt

  Harmonystars

  Mykonos stad, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Situated in the heart of Mykonos town, just by its main port, its location is ideal for guests to experience the mythical and cosmopolitan aura of Mykonos, enjoy the shopping, dining and nightlife for which Mykonos is famous.

  Se mer
 • Elena
  Från981krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Elena är 30. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Små husdjur är tillåtna på Elena. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Elena. På Elena kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Branco Mykonos
  Från53.300krPer natt

  Branco Mykonosstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos beach 21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Platis Yalos. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Branco Mykonos är 20. Detta boende grundades år 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Branco Mykonos är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna miljövänliga anläggning är välkomna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På Branco Mykonos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Leto
  Från981krPer natt

  Letostars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora - Karta
   

  The apartments are located at Mykonos town and this makes them suitable for those who want to stay close to the cosmopolitan centre of the island.

  Se mer
 • Seacode Villa
  Från3.198krPer natt

  Seacode Villastars

  Platis Yalos, Mykonos , Agia anna paraga - platis yalos - Karta
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Platis Yalos. Seacode Villa garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 1 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Seacode Villa har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Mykonos Venetia Villa
  Från51.106krPer natt

  Mykonos Venetia Villastars

  Hondros Gremos, Mykonos , Chora, mykonos town - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Hondros Gremos. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 1 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Mykonos Venetia Villa. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Mykonos Venetia Villa.

  Se mer
 • The Summit of Mykonos
  Från27.597krPer natt

  The Summit of Mykonosstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Kalo Livadi. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På The Summit of Mykonos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här