Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  786kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Semeli
  Från1.521krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell kan erbjuda totalt 45 rum. Semeli byggdes 1995. Både fast och trådlöst internet finns på Semeli. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Semeli. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. På Semeli kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Leto
  Från1.107krPer natt

  Letostars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora - Karta
   

  The apartments are located at Mykonos town and this makes them suitable for those who want to stay close to the cosmopolitan centre of the island.

  Se mer
 • Elena
  Från916krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 182 recensioner från resenärerBaserat på 182 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. 30 välkomnande rum finns på anläggningen. Elena genomgick en renovering 2001. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Elena bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Små husdjur är tillåtna på Elena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Waves
  Från46.260krPer natt

  Mykonos Wavesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Korfos beach - Karta
   

  Detta gulliga hotell är gay-vänligt och ligger i Mykonos Town. Från det här hotellet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Mykonos Waves som har totalt 8 rum. Mykonos Waves är från år 2016. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Mykonos Waves. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Mykonos Waves erbjuder transfer till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Mykonos Waves kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Anagram Boutique Hotel
  Från1.127krPer natt

  Anagram Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 31 recensioner från resenärerBaserat på 31 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är endast för vuxna och ligger i Mykonos Town. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Melangel
  Från2.056krPer natt

  Melangelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 2 rum. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Melangel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Melangel.

  Se mer
 • Mykonos Gemm Villas
  Från2.714krPer natt

  Mykonos Gemm Villasstars

  Mykonos stad, Mykonos , A.diakoftis corfos - Karta
   

  Detta charmiga hotell beläget i Mykonos Town. Mykonos Gemm Villas garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Adel Private Suites
  Från45.226krPer natt

  Adel Private Suitesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Evagelistraki, new ring road - Karta
   

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Adel Private Suites garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små.

  Se mer
 • Palladium
  Från51.400krPer natt

  Palladiumstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gyalos beach n/a - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1028 recensioner från resenärerBaserat på 1028 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Platis Yalos. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Palladium är 46. Palladium byggdes 1994. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Palladium babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen.

  Se mer
 • Bill & Coo Suites and Lounge
  Från30.840krPer natt

  Bill & Coo Suites and Loungestars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali amos beach, 600m from mykonos town 32 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 657 recensioner från resenärerBaserat på 657 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Megali Ammos. Från denna anläggning som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Anläggningen har totalt 30 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Bill & Coo Suites and Lounge. Dygnet-runt-servicen på Bill & Coo Suites and Lounge bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här