Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  446kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Från1.136krPer natt

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 160 recensioner från resenärerBaserat på 160 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Aghios Stefanos, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Denna anläggning kan erbjuda totalt 39 rum. Detta boende snyggades upp 2018. Wifi finns på boendet i sin helhet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Mykonian Mare Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan utforska de olika matställena som Mykonian Mare Boutique Hotel erbjuder. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kensho
  Från2.549krPer natt

  Kenshostars

  Mykonos stad, Mykonos , Ornos beach n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 275 recensioner från resenärerBaserat på 275 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Mykonos Town. Detta boende kan erbjuda totalt 35 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Kensho är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Dessutom kan kunderna bo på detta anläggning med sina husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. Kunderna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. På Kensho kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yiannaki
  Från1.018krPer natt

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 836 recensioner från resenärerBaserat på 836 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mer
 • Panormos Village
  Från1.219krPer natt

  Panormos Villagestars

  Mykonos stad, Mykonos , Panormos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 303 recensioner från resenärerBaserat på 303 recensioner från resenärer

  Denna enkla VR Andelslägenhet ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som är belägen 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 7. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 10 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende renoverades 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Panormos Village har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Panormos Village. De som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Panormos Village kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Three Shades Mykonos
  Från886krPer natt

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Mykonos Town. Detta hotell har totalt 25 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Three Shades Mykonos tillhandahåller inga babysängar på begäran. Three Shades Mykonos är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cavo Tagoo
  Från3.730krPer natt

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 939 recensioner från resenärerBaserat på 939 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Tagoo. Från denna egendom som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 80 rum. Denna anläggning renoverades 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur kan bo på detta hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Anastasia Village
  Från1.206krPer natt

  Anastasia Villagestars

  Kalafatis, Mykonos , Kalafatis - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Kalafatis. 85 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet finns på Anastasia Village. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. .

  Se mer
 • Mykonos Gemm Villas
  Från2.454krPer natt

  Mykonos Gemm Villasstars

  Mykonos stad, Mykonos , A.diakoftis corfos - Karta
   

  Detta charmiga hotell beläget i Mykonos Town. Mykonos Gemm Villas garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Boheme
  Från3.589krPer natt

  Bohemestars

  Mykonos stad, Mykonos , Eparchiaki odos mikonou - Karta
   

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Boheme har totalt 20 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2016. Boheme har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Anax Resort And Spa
  Från3.687krPer natt

  Anax Resort And Spastars

  Mykonos stad, Mykonos , Ag ioannis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Mykonos Town. Anax Resort And Spa har totalt 35 rum. Hotellet byggdes år 2016. Både fast och trådlöst internet finns på Anax Resort And Spa. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Anax Resort And Spa tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Anax Resort And Spa. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Anax Resort And Spa. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  103  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  11
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här