Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  492kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Deliades
  Från1.020krPer natt

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ornos. Denna anläggning har 30 rum. Denna anläggning byggdes 2001. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Deliades babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gäster som bor på Deliades kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Från2.766krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 266 recensioner från resenärerBaserat på 266 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Elia. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 13. 3 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 36. Greco Philia - Luxury Suites & Villas totalrenoverades 2012. Greco Philia - Luxury Suites & Villas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Greco Philia - Luxury Suites & Villas kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där.

  Se mer
 • Anax Resort And Spa
  Från2.748krPer natt

  Anax Resort And Spastars

  Mykonos stad, Mykonos , Ag ioannis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 320 recensioner från resenärerBaserat på 320 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Mykonos Town är detta enastående hotell ett optimalt val för homosexuella. 35 välkomnande rum finns på anläggningen. Anax Resort And Spa byggdes 2016. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Anax Resort And Spa. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Anax Resort And Spa erbjuder. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yiannaki
  Från1.019krPer natt

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 854 recensioner från resenärerBaserat på 854 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mer
 • Semeli
  Från1.356krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 706 recensioner från resenärerBaserat på 706 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Mykonos Town. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Semeli. Denna anläggnings byggår är 1995. Semeli är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Semeli tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Semeli. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Harmony
  Från1.968krPer natt

  Harmonystars

  Mykonos stad, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 676 recensioner från resenärerBaserat på 676 recensioner från resenärer

  Situated in the heart of Mykonos town, just by its main port, its location is ideal for guests to experience the mythical and cosmopolitan aura of Mykonos, enjoy the shopping, dining and nightlife for which Mykonos is famous.

  Se mer
 • Panormos Village
  Från1.252krPer natt

  Panormos Villagestars

  Mykonos stad, Mykonos , Panormos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 309 recensioner från resenärerBaserat på 309 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Mykonos Town. Från det här boendet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. Panormos Village garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Detta hotell totalrenoverades 2018. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Panormos Village. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Panormos Village erbjuder transfer till flygplatsen. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elena
  Från1.166krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 184 recensioner från resenärerBaserat på 184 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 30 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2001. Både fast och trådlöst internet finns på Elena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Elena babysängar på begäran. Detta hotell tillåter endast små husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Leto
  Från2.243krPer natt

  Letostars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora - Karta
   

  The apartments are located at Mykonos town and this makes them suitable for those who want to stay close to the cosmopolitan centre of the island.

  Se mer
 • Kamari Hotel
  Från1.124krPer natt

  Kamari Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , platis gialos - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 483 recensioner från resenärerBaserat på 483 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Platis Yalos. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 64 trivsamma rum. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  61  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här