Hotell i Aghios Stefanos

Se på kartan
 • Alkistis
  Från2.116krPer natt

  Alkistisstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos beach - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Aghios Stefanos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 25 meter från denna egendom. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Anläggningen har totalt 102 rum. Detta hotell byggdes 1968. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Alkistis tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Alkistis har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Princess Hotel
  Från2.411krPer natt

  Mykonos Princess Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 569 recensioner från resenärerBaserat på 569 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Aghios Stefanos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 40 rum. Mykonos Princess Hotel totalrenoverades 2015. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta hotell tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Mykonos Princess Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • La Maison Blanche
  Från2.303krPer natt

  La Maison Blanchestars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Aghios Stefanos. Detta boende med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på La Maison Blanche har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på La Maison Blanche. Husdjur är inte tillåtna på La Maison Blanche. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Från3.027krPer natt

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Aghios Stefanos. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. De 39 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende renoverades 2018. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mykonian Mare Boutique Hotel. Mykonian Mare Boutique Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aeri Villas
  Från3.811krPer natt

  Aeri Villasstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Tourlos - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Aghios Stefanos. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 13 rum. Aeri Villas har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Dessutom erbjuder Aeri Villas babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nimbus Mykonos
  Från2.727krPer natt

  Nimbus Mykonosstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos - Karta
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Aghios Stefanos. Totalt 29 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grace Mykonos
  Från1.741krPer natt

  Grace Mykonosstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Mykonos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 550 recensioner från resenärerBaserat på 550 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade livsstilshotell ligger i Aghios Stefanos. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1000 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Grace Mykonos är 32. Detta boende genomgick en renovering 2014. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Det finns 2 handikappanpassat rum på Grace Mykonos. De gemensamma utrymmena är också handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Aghios Stefanos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här